|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet
12.4.2005 12:14:03   
vika1
Lep pozđrav! Prosim vas lepo,naj se javijo tiste,katere pričakujejo ...4 pikico! Tamali nas zelo,zelo presenetil,pa malo me je strah,kako naprej....Stara sem 31 in imam 2 fanta:12,6 ;8 , pa eno punčko(4,6).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nasvet
12.4.2005 13:13:50   
TIMMI
jaz sicer še ne pričakujem 4,imam pa doma 3 in moj kar sanja da bi imeli še enga.Problem ni v stanovanju,živimo v hiši,avto naj bi tudi večjega kupili.Sem pa trenutno na gin. zdravljenju tako,da bomo še videli,če nam sploh uspe.Mi pa mens. že zamuja ta meec pa mislim da zaradi zdravil,morda pa sem:nosecka:
Pri vas bo pa prav lepo,saj sta fanta že velika ta dojenček pa vam bo vsem v veselje.
lepo se imejte

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nasvet
12.4.2005 13:46:13   
vika1
lep pozdrav Timmi,hvala za spodbudo! ko sem rodila punčko sem bila prepričana ka to je to,to je popolna družinica.Vse stvari (za dojenčka) sem podarila,doma nimam nič.Avto? Kateri avto je primeren za 6 člansko družino? In... kako naj povem našim prijateljem,znancem.Kaj si bodo mislili,ka sem nora...Ni so vsi tako (kak ti in jaz)gledajo pozitivno,mogoče se motim....

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nasvet
12.4.2005 13:51:24   
pi
Meni pa se zdi super da imate toliko otrok. Tudi jaz si želim imeti tri, upam da jih bova tudi imela, če bova finančno zmogla seveda.
Pa če bom imela pogum. Sedaj sem drugič noseča in me je veliko bolj strah kot prvič.

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nasvet
12.4.2005 13:58:14   
nanka
pozdravček,
sicer sama pričakujem tretje dete, vendar sem stara toliko kot ti. Prva je stara 14let, drugi pa 9. Tudi sama nimam ničesar več za dojenčka, vendar prav z veseljem nakupujem.
Če se sami veselite novega člana, se na prijatelje in družbo ne oziraj.
Važno je kaj si o novem članu mislite vi.
Lp

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nasvet
12.4.2005 14:43:30   
TIMMI
Ko sem imela drugega otroka sem vse razdala za tretjega smo kupili skoraj vse(voziček,lupinico,plenice,te sem prej porabila za umivat po tleh),pajace sem si pa sposodla,ker jih ne rabiš niti 3 mesece.Kar se tiče avto je skrb mojega moža,všeč pa mu je Chrysler Voyager ima 7 sedežev pa tudi men je všeč.Prijatelji in znanci pa si naj mislijo kar hočejo,če so pa res vaši prijatelji bodo pa tako ali tako normalno odreagirali ko jim bosta povedala.
Pa srečno
Če pa hočeš mi lahko pišeš tudi privat

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nasvet
12.4.2005 18:27:09   
emaa
vika kako lepo, jaz otrok še nimam, sem pa iz velike družine, nas je pet otrok. Pa je fino, sicer so nas nekateri gledali postrani, ja kdo pa toliko otrok dan današnji, ampak nam je blo fino. Z možem bi rada imela tri, kako pa bo, bova vidla, ker še do prvega težko prideva, a tudi ta bo prišel in potem še nekaj za tem.

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nasvet
12.4.2005 19:19:09   
vika1
Punce najlepša vam vsim hvala! Emamair seveda da bo vaš pikec prišel in to kmalu,res ,držim pesti in iskreno upam v to. Duša moja kriči ot bolečine,zakaj jaz,zakaj ne tista katera to bolj rabi.Če otroka spraviš na svet,moraš njemu ponuditi popolno življenje.Nočem da bodo moji otroci trpeli,to je to.. jočem,pa spet jočem.... oprostite mi.Še enkrat vsim najlepša hvala za vaše tople besede.

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nasvet
12.4.2005 19:38:42   
vika1
Timmi koliko pa so stari tvoji otroci?Koliko pa si ti stara?Od kod prihajate?Če te lahko to vprašam? Mi smo iz Prekmurja(MS).Če to nočeš razlagati javno,potem tebi napišem privat,ko pogruntam kako se to gre.

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nasvet
12.4.2005 19:44:54   
emaa
vika zakaj bo otroci trpeli, če mislite da zmorete še enega, ga pač boste, pa nam ni nikoli nič manjkalo, med prvimi smo imeli računalnik, na šolske izlete, zimovanja smo tudi hodili, tako, da ni bilo nikoli problema, nas je blo pa največ na mojem maturantskem plesu, pa fino smo se meli, da je joj.

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nasvet
12.4.2005 19:51:16   
teta beta
Kaj pa veš, Vika, kaj je popolno življenje, takega sploh ni, bolj pomemmbno pa je polno življenje. Po moje otroku ne moreš dati več kot je brat ali sestra, en, dva, tri, štiri, število ni pomembno. Bodi prepričana, da tvoji otroci ne bodo trpeli, ne trije, ki so že doma, ne tisti, ki še pride. Če bo sila, se dajo vse stvari dobiti tudi v cenejših trgovinah brez prestižnih znamk ali pa iz druge roke. Poglej si kdaj prispevke o velikih družinah z 7,8 ali 9 otroki, kjer je zaposlen samo eden, vsi pa so - srečni, predvsem pa nerazvajeni, pripravljeni pomagati, preprosti, komunikativni in veseli.
Otrok je dar, mogoče pa tudi ti in tvoja družina rabite še enega.
Srečno!

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nasvet
12.4.2005 21:57:17   
vika1
Punce prav je,družina je bolj pomembna,res je da se da vse urediti,pomembno je da smo skupaj in se imamo radi,več nas je -močnejši smo!Bila sem v šoku,nisem mogla pametno razmišljati,hvala VAM,res ste mi pomagali...Upam da zmoremo!! Teta beta prosila bi te da mi napišeš kako se pride do prispevka o velikih družinah?

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nasvet
12.4.2005 22:06:09   
vika1
Timmi oprosti,videla sem sporočilo v nabiralniku a sem nekaj narobe pritisnila in je sporočilo izginilo,prosim če napišeš še enkrat,sorry!

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nasvet
13.4.2005 11:53:32   
teta beta
Ej, ne vem, v bistvu sem mislila na članke po kakih revijah ali časopisih.
Vem, da so taki prispevki npr. v ognjišču, sicer so to verne družine, če te ne moti. Bom šla pogledat, če kje piše, ali imajo kako svojo spletno stran ali kaj takega.

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   nasvet
13.4.2005 13:02:29   
teta beta
Sem res šla malo brskat po internetu, ker sem važna in imam adsl. :)
Organizacija, ki združuje in tudi finančno pomaga družinam z več otroki se imenuje Anin sklad, naslov aninsklad.net (ampak ne vem, če te bodo sprejeli, njihovo povprečje je menda namreč 7 otrok! :)-)
Na najdi si pa mi je vrglo ven tudi forum portala iskreni.net, kjer jih je več z več otroki ali pa vsaj željami po več otrokih. Je pa to katoliški portal.

Mi imamo naročeno ognjišče, vsebina je resda verska, vendar pa moram reči, da je kar zanimiva revija, pogosto vsebuje precej življenjskih tem. Vsakič ko pa predstavljajo družine z veliko otroki in slike, me pa kar gane. Moj fant si želi tri, jaz pa vsaj tri, koliko jih bo, bova videla, zaenkrat sva pri prvem.

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?