|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečke iz Izole
12.11.2008 10:53:30   
nena30
Pozdravljene!
Sem sveža nosečka z vsem kar spada zraven (od slabosti naprej)! Ker imamo tako kislo vreme ni druge kot da tičimo doma. če se še katira spopada s podobnimi všečnostmi in nevšečnostmi... bi bilo lepo malo poklepetat.


< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.11.2008 11:03:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečke iz Izole
12.11.2008 15:39:39   
BIA79
Pozdravljena...vreme se ne izboljšuje in napovedi niso nič kaj boljše za naslednje dni...in meni se samo spi...

V katerem tednu si?

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečke iz Izole
12.11.2008 20:15:45   
nena30
Pozdravljena!
Po izracunu na ringaraja naj bi bila v 7. tednu. Učeraj sem bila na 1. pregledu. Joj vse je tako majhno.. če mi zdravnik nebi pokezel kje utripa, nebi videla nič! Me pa vsakodnevno opozarja, da je prisoten!! 3. dan me že muči slabost in vrtoglavice! Noseča sen 1. zato je to zame vse novo! Kako pa je s tabo? V katerem tednu si? Je to zate 1.? In kakšno je tvoje počutje?
                                          Lep pozdravuser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nosečke iz Izole
12.11.2008 20:48:29   
amaya
Evo tudi jaz Izola user posted image , čeprav trenutno v neki vasi bogu iza nogu....bom pa do poroda nazaj v Izoli user posted image I hope!!!
Imam pa že eno žabo od 8,5 mesecev, torej druga nosečnost. Ke lepoooooooo....sem se že zbala, da bom sama šetala po Izoli


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nosečke iz Izole
12.11.2008 20:49:03   
amaya
sem pa v 9 t, PDP imam 17.6.2009

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nosečke iz Izole
12.11.2008 20:52:47   
amaya
Nena ti si pa julijka?

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nosečke iz Izole
13.11.2008 11:27:23   
nena30
Pozdravljena, Amaya!
Eko vidiš ne boš edina rezkazovale trebuha vse tja do poletje. HAHA! Toliko je govora o bejbi bumu- valda nas je več! ja, moj PDP naj bi bil 4.JULIJA.user posted image
Ti si pa kar pohitela z drugim, boš do nadaljnega polno zaposlena! Po drugi strani je pa za otroke fino,da sta približno istih let! In kako se počutiš? Doživljaš 2.nosečnost podobno kot 1., ali je razlika?
Kaj praviš,da si bogu za hrbtom? Ja, če si odraščala v mestu, zna bit res zoprno it mekam v "maline"!!
Sama pa v bistvu nisem Izolanka. Ja slabe 2 leti je kar sem se preselila na obalo- šta pravi ljubav, a?user posted image user posted image user posted image
Se pa tu odlično počutim! Tebi pa tudi želim, da se čim prej preseliš, kjar ti bo všečuser posted image !Tvoj mali sonček, je priden?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nosečke iz Izole
13.11.2008 11:51:17   
BIA79
Jaz vaju bom obe prehitela, ker pridem na vrsto maja :) Po trenutnih izračunih tam okoli 12. maja :) Sem pa preseljena v Izolo, drugače doma iz enega okoliškega hriba, ki ga po pravici povedano pogrešam user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nosečke iz Izole
13.11.2008 12:21:03   
amaya
nisem izolanka, sem Škofjotka, ampak Škofij niti malo ne pogrešam. Izola me je totalno zasvojila user posted image Zdej sem trenutno rpi mami v neki vasi, polni hudobije in gorja, in komaj čakam, da prošetam nazaj v Izolo. Moj je izolan puro doc user posted image Imava pa lepo hiško z nonotom v Izoli in jo trenutno prenavljava. Do aprila bi mogla bit fertik.
Ah moja žaba je priden otrok. Spi celo noč že od 1 meseca dalje. Žal pa smo tudi z dojenjem hitro prenehali, ker sem imela zelo težek porod, ki je prinesel svoje posledice. Teden dni po porodu sem mogla nazaj v bolnico na operacijo, ker sem imela sum sepse. NBarkoza je naredila svoje in mlekarna je zaprla vrata. 1 mesec sem se še matrala in njega maltratirala, potem sem pa nehala, ker mi ni hotel niti primit več.
Med mojo 1 in 2 nosečnostjo je ogromna razlika. Tokrat bruham kot vidra....zvečer je to na menuju user posted image user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nosečke iz Izole
13.11.2008 20:22:18   
nena30
No punce bomo šle v porodnišnico v gosjem redu- maj, juni, julij ena za drugo!
Amaya si pa veliko pretrpela po in med porodom! In mali praviš da ti je že od začetka full priden! Mi poveš recept kako se take pridne otroke dela??user posted image Ja pri meni je tudi vsaki dan huje. Ponoči sem driskala in bruhala...in od popoldneva mi spet slabi za znoret_sem cel dan preležala!! Ah, tudi to bo minilo.
Jaz drugače nisem primorka ampak kot pravim mi Izola paše. Če pa ima človek domotožje,verjamem da je mučno!Bia morda potrebuješ nekoliko več časa,da se "udomačiš"! Sedaj se boš toliko posvečala otročičku,..da na drugo ne bo časa mislit! Vsaj jaz toliko sanjarim,da se zdim že sama sebi smešna!!! Kaj ste ve tudi napihnjene? sama se počutim kot balon. Hlače se mi okoli pasu nič kaj ne prilegajo več- a kilaža je enaka.Sem imela v načrtu,da do 12.t ne bom nič povedala v službi.. pa bo očitno treba!?Kaj bosta vidve verjetno rodile v Izoli?Kako je tukaj Amaya ti boš verjetno bolje vedela!?
Jah, čim manj slabosti in ostalih nevšešnosti!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: nosečke iz Izole
13.11.2008 21:06:50   
amaya
Jaz se tokrat počutim grozno. Pri prvem ni bilo tako...zdej pa objemam školjko vsak dan...bljak

V Izoli...ah...bolnica je najdražja bolnica v Sloveniji, pa ni da ti ponudijo kaj več. Moji spomini so na samem začetku polni razočaranja, potem pa je bilo bolje. Nekatere sestre se obnašajo kot prave gestapovke, druge pa so tako prijazne in tople.
Prvi porod se je končal z vakuumom in HB je z mojo žabo vse v redu. Ginekologijna je menila, da je dovolj pregled v roko in ni delala nobenega UZ, čeprav sem ji povedala, da sem imela v 8 mesecu epileptični napad. No moja žabica je bila pa narobe obrnjena. Ne z nogicami, temveč je bil zarotiran in je z glavo gledal naprej proti luli namesto proti ritki. Pa še velik je bil. Zame je to nemarnost. Kaj ji je naredit en UZ. Ker če bi to ugotovila bi bil carski. tako pa je bil carski na živo, ker poleg tega da so me rezali, sem se potrgala do riti in še sfinger vred, tako da še blata nisem mogla skoraj en mesec zadrževati. Ne res...ko zdej to pišem ugotavljam da je bilo res grozno...Pa sem pozabla in komaj čakam it rodit, ker ni lepšega občutka, ko zagledaš svojega partnerja z otročkom v roki in solznimi očmi in ti reče: da je najlepši na svetu user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: nosečke iz Izole
14.11.2008 8:24:27   
BIA79
Amaya, po tvojih izkušnjah sodeč, je res tako kot pravijo...ta hudo pozabis,ostanejo lepi spomini...
Glede na to, da imam zelo visoko dioptrijo in tudi moja mrenica ni glih v najboljšem stanju (seveda čakam na mnenje okulista) naravni porod skoraj ne pride v poštev, tako da si moram obvezno zagotoviti vsaj epiduralno...Mi je pa sestra pri mojem ginekologu rekla, da naj se o tem dobro pozanimam, ker je pač slišala od nosečnic da kakšna, ki je "naročila" epiduralno je ni dobila, ker ni blo anestezista...Tako da bomo vidli...Postojna skoraj odpade, mogoče Ljubljana...sicer je še nekaj časa do tega :)

Nena30 osebno mislim, da je Izola, kar se tiče vzgoje otrok idealna, saj imaš veliko sprehajalnih poti, kjer ni veliko prometa, pa igrišča imaš (vem da določene mamice peljejo iz drugih krajev otroke v Izolo)...problem je v tem, ker moj fant stanuje in dela vse v eni hiši...tako da ne zna ločit doma od hiše..poleg tega vsa njegova družina živi tam...tako da je pestro :)

Nena30..slabosti bodo zginile da ne boš niti vedla kdaj...jaz sem imela srečo, da nisem bruhala, bila pa sem neprestano zaspana in utrujena... ni kaj to je del user posted image !

Lep dan...še sonček je posijal...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: nosečke iz Izole
14.11.2008 12:51:04   
nena30
Ja očitno si bom danes lahko privoščila en dolg sprehod, če se vreme spet ne skisauser posted image . Je ža skrajen cajt da pretegnem to mojo olenjeno rit! Mi2 sva pa v podnajemništvu, v malem stanovanju, v 5. nad. brez dvigala in me je kar mal groza kako bom premagovala vse te stopnice,s trebuhom in kasneje z bebico. Moj dela zaenkrat 2 šihia tako da ne vem kolk mi bo lahko v pomoč. Ne vem al bi menjala stanovanje al ??? To zna bit problem, ker se vsak otepa malih otrok. Sramota za človeštvo! Eh,pustimo zdaj to!
Ja se pa strinjam da je Izola lepo poskrbela za malčke. Za našim blokom je lapo urejeno igrišče, pa melo niže proti centru je "birba"... Kar pa mi je najbolj všeč, da se da lepo sprehajat. Že zdaj rada šetam potem bo pa sploh treba na kak giro, malo vitamina D ulovit.
Joj Amaya ti imaš pa res grozno izkušnjo, si korajžna da si se odločila še za enega. Ja pa kot praviš je tvoja žaba vse odtehtala in je slabo zbledelo.Sama bi najraje rodila v Postojni, ker imam tam prvorazrednega ginekologa.Ne vem če ste že čule za dr. Merla!? No mjemu gre tudi zahvala, da sem sploh zanosila. Je pe tudi porodničar in za svoje pacientke poskrbi maksimalno, baje! moja sestra je bila zadovoljna, tudi epiduralno je dobila kot je bilo dogovorjeno. Ampak to je ena izmed mnogih. Vprašanje kake izkušnje imajo druge.No, po drugi strani je pa Postojna daleč. Kaj če  mi odteče voda ,al pa da se kaj zakomplicira? Eh, mislim da imam breveč časa in razmišljam neumnosti.
Ja Bia vas je pa polna hiša. In verjetno tako kot zna bit veselo, zna bit tudi nadležno! Jaz ne vem če bi zdržala.  Je pa res da smo ljudje različni. nekaterim sede damota, drugi je ne prenesejo. Mani je čist fino da sva sama v "najinem" stanovančku, nikomur ne rabim nič zagovarjat... Je pa tuki najemnina zaradi katere si ne morva veliko privoščit in moj je primoran relet 2 šihta.
Nič punce,rahlo že palamudim,..jah tako je to če si samuser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: nosečke iz Izole
14.11.2008 13:17:04   
BIA79
Nena30...Merlo...jaz sem bila pri njemu enkrat lani v Strunjanu, sem šla po drugo mnenje (sem imela konizacijo) in moram priznat, da me je očaral...Čez svojega ginekologa ne morem reči ničesar (malo je že star no user posted image , kar me moti je le to, da je redkobeseden... in vedno reče ah...sej to ni nič kaj takega... no ja :) kolikor za koga :)

Moj ima doma s.p. in je skoraj kot da bi imel 2 službi, ponavadi dela od 6 pa tja do 19 ure in kasneje...res da je 2 štuka pod mano, ampak si ne morem kaj dosti pomagat....tako da preživim večino časa sama in mi je kar hudo včasih...sej so prijatelji, ampak kaj ko ima vsak svoje obveznosti in se je včasih še težko videt (hvala bogu za mobitel hehehe)...

Nena30 ti kar piši...tako imam vsaj kaj za prebrat ko sem v službi...so dnevi, ko ni veliko dela... :)

Lep dan user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: nosečke iz Izole
14.11.2008 19:17:53   
amaya
Za dr. merla sem slišala. Ga ima kar nekaj mojih prijateljic. je baje prima doktor.

Izola itak rulesuser posted image Za otroke je lepo urejena. Poleti pa sploh, plaža, senčka user posted image

Jaz trenutno tudi živim v polni hiši in mi to sedaj ustreza. So pa seveda dnevi, ko mi manjka mir, pa z mojim bi se rada pocrtala v miru, brez da kombiniram cele načrte, kdaj gre kdo spat, pa kje je mama, pa sestra user posted image user posted image Čudno da sem sploh zanosila user posted image user posted image

Kar se Posotojne tiče. če ti voda odteče ti kr pejdi gor. Moji kolegici je sredi video centra v Kopru odtekla voda, pa je šopala v Postojno user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: nosečke iz Izole
14.11.2008 19:18:15   
amaya
kje pa delate? al ste na bolniški?

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: nosečke iz Izole
14.11.2008 21:34:08   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Nena30...Merlo...jaz sem bila pri njemu enkrat lani v Strunjanu, sem šla po drugo mnenje (sem imela konizacijo) in moram priznat, da me je očaral...Čez svojega ginekologa ne morem reči ničesar (malo je že star no user posted image , kar me moti je le to, da je redkobeseden... in vedno reče ah...sej to ni nič kaj takega... no ja :) kolikor za koga :)

Moj ima doma s.p. in je skoraj kot da bi imel 2 službi, ponavadi dela od 6 pa tja do 19 ure in kasneje...res da je 2 štuka pod mano, ampak si ne morem kaj dosti pomagat....tako da preživim večino časa sama in mi je kar hudo včasih...sej so prijatelji, ampak kaj ko ima vsak svoje obveznosti in se je včasih še težko videt (hvala bogu za mobitel hehehe)...

Nena30 ti kar piši...tako imam vsaj kaj za prebrat ko sem v službi...so dnevi, ko ni veliko dela... :)

Lep dan user posted image



O, vara la' šinjorinca user posted image  sm te takoj spoznala. Najprej čestitke, seveda user posted image user posted image user posted image  Mi je že prišepnila ena ptička pred kratkim, da pri vas čakate...user posted image user posted image user posted image  Lepo, sem zelo vesela za vas. Upam, da se kaj srečamo. Drži se!

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: nosečke iz Izole
17.11.2008 8:37:31   
BIA79
Azzurra sem znala da me boš našla :) Sem kontenta tudi jaz za user posted image  ...moramo se kaj dobit, da pridem na klepet...vozički pa podobne stvari :)

In kako ste kaj preživeli vikend? a ni bil čudovit? Jaz sem oprala toliko stvari kot sem jih zlikala (od prej seveda), tako da sem spet na začetku hahaha..

Jaz drugače delam v računovodstvu...tako da sedim ves dan...ampak počasi mi preseda, ne morem in ne morem bit več toliko časa na miru...določene dneve komaj čakam, da pridem domov,da se uležem in raztegnem... In kar je najboljše je to, da če gre vse uredu, mi 16.aprila poteče pogodba (seveda mi je ne bodo podaljšali) in 14 grem na porodniško...ta mala girica ima pravi timing :)


(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: nosečke iz Izole
17.11.2008 14:31:09   
amaya
Ejla pupe. Kako kaj? Meni pancera veselo raste....no jaz sem pa malo manj vesela zaradi tega. Ampak kaj čmo. Nujno zlo! Sej je lepo bi noseč in vse, ampak najhuje je, vas že sedaj opozorim, zadnji mesec, oz. zadnja 2 tedna, ker točno veš, da ne moreš nikamor, in si nekako priklenjen v okolico doma user posted image Kafe - domov, kafe-domov, CTG-kafe-domov user posted image user posted image user posted image
Mi v Izoli veselo zidamo. V petek okna, potem pa UPAM, da začne s temi tlaki, ker če ne ga jaz tlakujem!!!user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: nosečke iz Izole
17.11.2008 15:53:01   
BIA79
Lepo tebi...meni se se nič trebuha ne vidi, amaya...no sej pravijo da v drugo začne rasti hitreje...meni se opazi da sem noseča, le ko se najem kakšnega zelja in fižola user posted image  

Pusti tlakovanje mojstrom...sam jih imej pod nazorom, ki dan danes res ne veš kaj ti bodo naredili :)

zdaj končujem delat in sonček že zahaja...user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: nosečke iz Izole
17.11.2008 16:29:19   
nena30
Pozdravljene nosečke!
No, glede poroda in porodnišnice ste me že pomirile! Ja julija bo zagotovo destinacija Postojna.
Tudi sama sem vikend izkoristila maksimalno,ampak za razliko od Bie( si pridno gospodinjila) sem se po večini crkljala in nastavljala sončku. V soboto sem imela na obisku starše.. učeraj pa sva uživala v dvoje- pardon v trojeuser posted image ! No pa smo spet na začetku tedna...služba in la,la,la!!! Ja služba,ja! Amaya ti si itak še na porodniškem, če se ne motim!? Kako boš pa prebrodila med 1. in 2. polčasom? A se ti sploh splača it delat? Sem firbec, jebi ga!! Bia tvoje dete je pa že zdaj preračunljivo, dobro to!user posted image Sama sem zaposlena v Lucijskem domu starejših. Glede na to,da je zadeva nova, sem tudi jaz na sveže zaposlena. Povedala še nisem, ker se mi zdi prezgodaj! V prvih tednih se itak lahko hitro zadeva obrne. Decembra imam pregled,takrat bom v 9.,10. tednu in mislim, da tudi pravšnji trenutek... da obvestim nadrejene,uf. Ful me je strah reakcije.Zanosim 1. mesec ko se zaposlim. Če bi tako vedla nebi menjala službe. Ampak v prejšnji sem bila pod takim stresom , da nikol nebi zanosila. Tudi z dr.Merlom smo prišli do zaključka,da bo treba začet razmišljat o umetni. No, ostalo se veuser posted image
Amaya,vidim, da ti neki ležijo gradbena dela- kar bi tlakovala pa to. Če bomo kaj delal te najamem - se hecam,dajuser posted image
Mislim,da me imate dovolj. Aja še eno vprašanje zate Bia! Kake probleme si imela ti? nekaj k.... sem pozabila izraz in niti ne sanja se mi kaj bi to bilo!? Če pe ne želiš o tem,pač presliši!!

                                                                     LP

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: nosečke iz Izole
18.11.2008 8:23:22   
BIA79
Dobro jutro...ko se zbudim in vidim to sonce, sem takoj dobre volje:) Škoda, ker imam danes po službi še tečaj angleščine in bom prišla ven, ko bo že tema :) kaj čmo...ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe :)

Nena30...pa ne misli, da sem ne vem kakšna gospodinja...fanta itak ni bilo doma, ker je kot pol obale pobiral oljke pri sorodnikih in glede da sem vse zanemarila prejšnja 2 tedna je bilo treba nadoknadit...imamo majhen stroj in smo brez sušilnega tako da je treba taka vremena izkoristit :) pa še sedaj ko gre elektrika gor gledam na to da uporabljam te zadeve ko je cenejši tok hahaha... govorim skoraj kot gospodinja prava ehehe...

konizacija...lani so mi našli predrakave spremembe na materničnem vratu in konizacija je poseg, ko ti to bolano tkico odstrani... Obstaja več vrst konizacije, meni so naredili t.i. lettz ( z električno zanko), kjer ti odstranijo "manjši" del vratu...  Junija mi je ginekolog vzel bris in je bil super :) zdaj me sicer malo skrbi, ker mi ni še vzel brisa (ma pravi da ni treba), strah me je da ne bi vse te hormonske spremembe spet kaj vplivale na to...ko sem vprašala G, če ima to kakšen vpliv na nosečnost je rekel, da sem bom lažje odpirala in da bom verjetn šla malo prej na bolniško,odvisno kako se bo obnašal maternični vrat (to moram še preštudirat,ker mi ni vse jasno)...

Jaz sem v službi povedala po prvem pregledu, no vsak moji šefici.Imamo dober odnos in se mi je zdelo fer, da izve kaj je, še posebej, ker sem kakšno jutro "zmanjkala". Sodelavke so pa kaj kmalu pogruntale,ker sem prej redno obiskovala rekreacijo in potem sem kar naekrat zginila...so naredili 1+1...in so ugotovili da je skupaj 3 hahaha... Zanosiš pa itak vedno ko najmanj pričakuješ :)

Lep dan...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: nosečke iz Izole
18.11.2008 13:34:40   
nena30
Ojla! Ja  res je lepše bit s soncem obsijan, kot pa da je kislo vreme. Ma sem skočila malo prej v knjižnico(do nje imam par korakov), pa sem se kar zmrznila- je kar frišno.(če katera kaj rada bere naj mi da kak predlog). Seem pa danes prosta in se prekladam po stanovanju. Čaka me cel kup perila za liket, pa ni prave motivacije!? Ja Bia glede elektrike se strinjam. Ni slabo bit pozoren kateri tok teče. Zame še posebaj, ker se grejem na elektriko. Saj je malo stanovanje, ma se vseeno porabi kar dosti energije. Zadnje dneve se mi zdi da me občutno več zebe.Verjetno spada to v nosečniški paket, haha. Pa še ena nadloga me muči- NESPEČNOST. Lahko sem ne vem koliko zaspana.., ko ugasnem luč...ko sova. In potem se premetavam, vse me moti....fantovo dihanje, hrčanje, smrčanje in drugi čudni zvoki mi kar odmevajo po glavi. ko imam dovolj ga pa rukam, budim in godrnjam. Pa revež ustaja za tretjo in pol. Joj grozna semuser posted image user posted image user posted image . Res do predkratkim nisem imela takih težav. Očitno bo treba kupit čebke za ušesauser posted image !?
Punce ste kaj že razmišljale o imenih in o spolu( ošitno imam res preveč časa). Ja sej če ne bo nobene ideje lahko poprosimo za pomoč Amayinega prvorojenca vidim,da kar ima idejeuser posted image user posted image !! Amaya kako si ti izbrala Etiennu ime? Si ga nikakor ne morem zapomnit,ma je simpatično in nevsakdanje.
jah, pupe pridne bodite pa pofočkajta se kaj!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: nosečke iz Izole
18.11.2008 14:58:27   
BIA79
Nena30 eno volneno majco dat gor in bo takoj topleje :) Midva sedaj tudi kuriva na elektriko (potem na plin), ampak do sedaj sem prižgala klimo tu pa tam za eno urco zvečer...danes zjutraj sem jo pa prižgala, da sem se lahko preoblekla...me je zeblo :) svašta...

Jaz mojemu že težim z imeni, ampak zanj so vsa imena preveč slovensko zveneča (on bi raje nekaj ištrijanskega) ...počasi pišem seznam :) Osebno sem si vedno želela imeti sina...ampak od kar sem s tem fantom (doma pri njih so sami fanti, pri nas pa punce) pa si želim punčko :) da malo "uničimo" to moško rodbino...Tako da imam za fantka en kup imen, za punčko pa ne vem...nobeno me ne prepriča preveč...za nekaj pa sem 100%  za izbiro imena bo prava borba!


Amaya vi ste imeli kakšne težave pri izbiri imena?
 

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: nosečke iz Izole
18.11.2008 17:52:27   
nena30
Tudi sama navijam za punčko. So se v naši familiji nekaj preveč začeli množit  dečki. Se pa mal bojim, da bosta 2! S tableti in inekcijami,ki sem jih dobivala se to rado zgodiuser posted image .  Bo pa manj konfliktov pri izberi imen, HAHA! Moj ima itak same dolgočasne predloge, ko pa jaz pridem na plano s svojimi predlogi... samo debelo gleda in modro molčiuser posted image user posted image - je očitno,da mu ne paše.  Sicer je pa še too much časa!!!
                      Bodite v cvetjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?