|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beli tok
19.4.2005 7:18:09   
ery
Dobro jutro..

Saj vem, da je bila že večkrat ta tema, ampak jaz imam sedaj res probleme.
2 meseca nazaj mi je G predpisal tablete Vagi...(ne vem kako se jim že reče), ki so zelo blage, saj tudi nisem imela toliko belega toka.

Ampak sedaj, v zadnjem tednu, mi pa kar ven teče, pa še srbi me. Sem v 25 tednu. Kaj naj naredim, ker je mučno? Nekaj ste govorile o neki kremi, ki se jo dobi v lekarni...a pomaga? Kako se imenuje?

Hvala za odgovore pa brez zamere!

Pa lep dan, kljub dežju!

papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Beli tok
19.4.2005 7:31:43   
darjatimci
Ali ti G. ni vzel brisa,da bi videl kaj bi to bilo,jaz na tvojem mestu bi šla do njega nazaj in se na lastno pest nebi mazala z ničemer,je pa ta izcedek kar pogost pojav v nosečnosti,vse maže so bolj tako tako,jaz sem ga tudi nekaj časa imela.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Beli tok
19.4.2005 7:42:02   
CIPRESA
Ja eri tudi jaz priporočam da greš nazaj k ginekologu.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Beli tok
19.4.2005 8:31:18   
Lana_s
Izcedek je pač stvar, ki je običajna v nosečnosti. Meni je tudi že 2x dala Vagisan, pa Canesten, ampak nič ne pomaga. Kaj močnejšega pa zdaj tak ne more dat, tak da po moje je brezveze da hodiš nazaj k G, ker če ti te ne pomagajo in ti je že dala še Canesten, boš pač mogla zdržat do konca nosečnosti, da ti takrat da kaj močnejšega. Vem da je neprijetno, gre meni tudi že pošteno na živce, pa kaj moremo, bomo že potrpele teh par mesecev.

LP:rozica:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Beli tok
19.4.2005 8:31:26   
nana 27
Glede na opis bi lahko bile glivice. Te povzročajo srbenje. Kot sta ti že svetovali predhodnici, najprej obišči ginekologa, da ti predpiše primerne vaginalete. Glivice niso nevarne, so pa nadležne. Problem nastopi, če se glivicam pridružijo še bakterije, zato pojdi do ginekologa. Do pregleda si lahko pomagaš s kremo canesten, ki jo dobiš brez recepta v lekarni, ne jej dosti sladkih stvari (tudi sokov)in preveč belega kruha, ker je glivicam to hrana in potem imajo še bolj idealne pogoje za rast.

Aja...spolni odnosi. Tudi sperma ruši naravno ravnovesje v nožnici, zato si lahko pomagaš še z eno zadevo Multigyn gel, ki vzdržuje kislost nožnice in ga priporočajo tudi v nosečnosti (lahko tudi za vlaženje med odnosom). Pa še nekaj...ne uporabljaj agresivnih mil.

Lep dan!

Nana

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Beli tok
19.4.2005 16:37:22   
Jessy
Ery!

Kaj pa, ko bi poskusila z Natriitetraboratisom? Meni je rekel G, da če se mi poveča beli tok ali me prične srbeti in peči, naj kar te vaginalete uporabljam, saj so primerne za nosečke.
Meni je vedno hitro pomagal, je pa res, da jih v času nosečnosti pa še nisem probala, ampak po moje bi tudi zdaj učinkovale, če so prej.
Za zunanje spolovilo pa kar Canesten kremo uporabljaj.

Evo, to so navodila mojega G in jaz mu zaupam!
Upam, da boš kmalu boljša!

pa pa

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?