|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zlata poroka
8.2.2009 23:04:24   
misa4
Tast in tašča bosta praznovala zlato poroko in mi-otroci moramo vse skupaj organizirat. Žal pa ne poznamo nikogar, ki bi to že dal skoz. To vemo da se še enkrat poročita. Kakšne so pa kaj navade, igre... kaj posebnega značilno za to obletnico?Kaj se še počne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zlata poroka
8.2.2009 23:46:19   
Ribica **
Moja babi in dedi sta se se enkrat porocila civilno in cerkveno, s prstani. Civilno poroko smo imeli na upravni enoti v NM, kjer je maticar prej pripravil govor (mami in teta sta dali vse podatke in zgodbice), potem so se svatje lahko peljali s turisticnim vlakcem do cerkve (ne iz NM, ampak blizje), potem smo imeli pa se kosilo. Trajalo je vse skupaj od opoldneva do 22h zvecer in vsi so se imeli fino. Mi nekega programa nismo imeli, igric se tudi nismo sli nobenih, ker se nam pac ne zdi primerno - edino dve prijateljici sta se oblekli v maskare in odplesali z vsakim, pa en sorodnik je igral malo na harmoniko, ostala glasba je bila pa na CDjih. Jaz sem edino naredila filmcek iz njunih in nasih fotografij (v Windows Media Playerju) in smo ga predvajali na en prt user posted image  Imela sta torto, sopek, okrasen avto (peljala sta se vsak v svojem vsak s svojo prico), naredili smo tudi konfete za svate - skratka skoraj tako, kot bi bila prva poroka. Ona dva sta ful uzivala, povabljeni tudi in oh in sploh super je bilo. Pa slike sta potem poslala vsakemu. Aja, slikali in snemali smo sami, slik imamo pa samo z mojim fotoaparatom 700. Pa objava je bila v lokalnem casopisu. Ce pa zelis vedet se kaj vec, pa na ZS.

P.s.: Poglej Zs za spar tocke!

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?