|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, izmen...
25.1.2007 17:23:06   
Seven*
Kaj ste uporabljale? Kako se je obneslo?

Sama sem imela storkljo, vendar sem zaradi svoje majhne postave imela kar nekaj problemov pri nosenju otroka. Mi je pa nemalokrat pomagala otroka uspavat in potem odlozit. Moj Jakob se je namrec nosil za spanje nekje skoraj do enega leta starosti.


_____________________________

Gospa sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
25.1.2007 18:03:13   
POKPOK
NFterapevtka mi je, zaradi težav z otrokom vse odsvetovala. Tako, da nisem uporabljala nič.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
25.1.2007 18:37:17   
Mavrična zvezdica
Mi smo uporabljali predvsem kengurujčka - je bilo obdobje, ko je bil v njem ob vsakem sesanju in pogosto ob nakupovanju, na sprehod smo šli pa le nekajkrat, ker je zunaj vedno spal in sem mnenja, da mu je v vozičku precej bolj udobno in toplo (je bil pa rojen konec septembra). 

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
25.1.2007 20:22:23   
A-N-J-A
Jaz sem uporabljala trak,je bila not k polhek,takoj se je umirilauser posted image .

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
25.1.2007 20:31:30   
Anonimen
hotla sem kengeruja pa mi je bil popolnoma nepraktičen. sama sem komaj zbasala tamalo noter pa tudi ni bila navdušena nad nošnjo nasploh.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
25.1.2007 20:58:03   
Jančika_
Pri taprvem nisem uporabljala nič. Pri drugem pa še vedno s pridom uporabljam štorkljo, zadnje čase, torej odkar se dobro drži pokonci, pa tudi planinski nahrbtnik.

Tudi jaz sem zelo majhna in sem rabila kar nekaj vaje, da sem si znala štorkljo fajn naštimati in še zdaj čutim, kje je blaga preveč, ker se ne oprime lepo mojega hrbta in tako preveč teže pristane na levem ramenu. Ampak me ne moti, komot ga nesem recimo tričetrt ure.

Najbolj prav mi pride, ko moram po tavečjega v vrtec v slabem vremenu. Sicer mi je nahrbtnik bolj praktičen, ker imam obe roki fraj, ampak če moram nesti še dežnik, je štroklja zakon. Vrtec imamo čisto blizu, z vozičkom je pa preveč dela, ko ga je treba spravit iz kleti in potem nazaj not, pa nesti tamalega, ki ima 9,3 kile, kar tako na rokah v tretje nadstropje (nimamo dvigala), obenem pa krotiti tavečjega.

Tul je bil Kajetan star kakšne 4 mesece:

user posted image

user posted image

Preizkusila sem tudi pouch, ampak je bil Kajetan že prevelik zanj (je bil v xs velikosti). Se pa da v pouchu nosit dete tudi na boku. Moram preštudirat, kako to gre v štorklji. Iz navodil mi ni najbolj jasnouser posted image .


(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
25.1.2007 21:01:53   
darja72
Od vseh naštetih stvari: pri prvem nismo uporabljali nič, ker nam je nf odsvetovala, pri drugi pa le kenurujčka parkrat. Od vseh "nosil" smo redno in še uporabljamo nahrbtnik. lp

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
25.1.2007 21:03:28   
Jančika_
Aja, no, to še lahko napišem, da štrokljo uporabljam predvsem za transport; za umiritev sem jo samo nekajkrat, ko je imel tako obdobje. Zaspal v njej ni nikoli, se je pa lepo umiril.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
25.1.2007 21:10:36   
April
Kengurujček mi je v prvih mesecih zelo prav prišel. Največ sem ga uporabljala do enega leta, potem samo še občasno. Ni pa sin nikoli notri spal. Na sprehod sva šla takrat, ko se je zbudil. Prehodila sva vse gozdne poti, kar bi bilo z vozičkom nemogoče.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
25.1.2007 21:17:16   
Anonimen
Jančika, kakooooooo lepa slika!!!!!! Splošni vtis, da se v detajle ne spuščam user posted image .

Uporablja sva kenguruja in je bil zakon! Najbolj všeč mi je bil za bolj aktiven sprehod, ker sem se z njim vsaj malo utrudila; z vozičkom je bilo to težko.

Za ostale stvari takrat sploh nisem vedela, da obstajajo user posted image

Je kar fajna stvar internet, za take anti šoping talente, kot sem jaz. Ampak še za internet sem morala na porodniško, da sem prišla do svojih pet minut. Zdaj intenzivno prinašam not user posted image .

Mi je bilo pa full smešno, ko me je ena starejša gospa ustavila na cesti in rekla, naj le primem Mičico, da ne bo ven padla user posted image . Pa zakaj jo oblačim v fantovske obleke (je imela tak komplet kot Kajetan na sliki), če je punčka user posted image . In da naj jo dojim do tretjega leta, ker je to zdravo.

Vsa ta modrost v enem paketu. Sva jo hitro odkengurujčkali proč user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
25.1.2007 22:15:16   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: darja72

...pri drugi pa le kenurujčka parkrat.


No, brez njihovega kengurujčka bi nas pobralo!

Ko je bila user posted image  stara 2, 3 mesece, je nonstop jokala, če ni bila v zizilendu ali na rokah. Zunaj je bilo krasno vreme, mi pa smo čepeli doma, jaz sem po 10 ur na dan dojila, vmes sem jo pa nosila po stanovanju. user posted image

O kakšnem sprehodu na svežem zraku ni bilo govora, ker v vozičku ni zdržala niti minute. In potem je prišla Darja s kengurujčkom. Na začetku smo ga uporabljali toliko, da smo šli lahko na kratek sprehod. Potem smo ga kombinirali z vozičkom, zdaj pa ga uporabljamo predvsem za šoping in za grdo vreme.

Komaj čakam, da bo user posted image  sedela, da nabavimo nahrbtnik in šibamo v hribe!

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
25.1.2007 23:04:02   
shooo
mi pa imamo eno dete in kar dve nosiljke ki jih uporabljamo po obdobjih.
ko se je mala rodila sem doma imela samo pouch (in mi je zal da rute se ni bilo) in sem jo kar precej prenosila.se na pogreb sem sla z njo, nihce ni niti pogruntal da je tam pod mojo jakno mali speci klobcic.
potem , ko je bila stara ze 3 mecece se v pouchu ni vec hotela nosit v tem lezecem polozaju a za sedeti pa se ni bila. v pravem trenutku dobim ruto!jupiiii!user posted image takoj smo nagruntali pravi polozaj in sem jo nosila na trebuhu do jeseni, potem je bejbi postalo malo dolgcajt pa smo sprobali bocni polozaj.
sedaj pa je spet aktualen pouch.na boku.idealen je ker je majhen,za v trgovine, na banko...taksne kratke poti.za na daljse sprehode pa ruta-se teza lepse razpodeli in jo pri njenih 11kg vseeno se zmiraj lahko dolgo nosim.sedaj se treniramo v hrbtnem vezanju in nam priznam ne gre najboljse. potrebujemo se tretjo osebo da nam pomaga nastimati trakove...
komentarji? v glavnem pozitivni.tisti ta "negativni" pa so ponavadi na racun strojanovih,afrike...pa to da je "bogo dete cist zmuckano" ali pa "mala revica, ja kaj ti mama dela?"user posted image user posted image


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
26.1.2007 7:59:49   
Anonimen
Uprabljala nisem nič. v bistvu mi je edino žal, da nisem namesto dveh vozičkov, ki nista bila nikoli rabljena investirala v štorkljo. Nosila pa sem non stop pa še sedaj. Vsi se še spominjajo mojega otroka, ko je bil še dojenček kakih par mesecev, ko še ni znal govoriti in sem ga nosila, on pa je govoril to, to, to, in kazal z rokico kaj bi rad in kam bi šel. Telo pa je obvladal tako, da je s premikom težišča me usmerjal v željeno smer. Sem spraševala moža, al sem jaz nora al res to dela, pa je reku da njega tudi. No, pri naslednjem otroku pride štorklja definitivno v poštev.

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
26.1.2007 12:11:21   
skuštrana
Mi smo imeli kengerujčka. Popolna izguba denarja..Sem ga kar hitro prodala, mi nekako ne legnejo. Potem se Liza ni hotela več nositi, sem nameravala kupiti štorkljo. Pri naslednjem otroku (ko bo, če bo...?) pa nameravam uporabljati sling...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
26.1.2007 12:51:18   
skuštrana
No, še tole...Če slučajno katero zanima sva se s Sandro iz Splita, ki se ukvarja s proizvodnjo slingov ravnokar dogovorili o distributerstvu za Slovenijo, tako da lahko njene slinge naročite pri meni. Njena web stran je pa www.slingmarama.com
Seven, če misliš da je tole reklama me pa kar briši..Sploh ne bom zamerlauser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
26.1.2007 13:07:49   
Anonimen
uporabljali smo in še občasno uporabljamo NAROČJE user posted image ..

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
26.1.2007 18:50:02   
domci
Mi smo pa full hitel kupit kengerujčka pa ga nismo rabili niti enkrat, ko smo ga dali not je stegoval glavo nazaj, smo počakali, da bo malo starejši isto no zdaj je pa že prevelik in pretežak za kengoruja. Je lepo zapakiran v škatli, da me opominja, da ne smem vsega kupit kar se mi zdi fino

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
26.1.2007 22:08:43   
aja
Mi smo nasega malcka prvih sest mesecev ves cas nosili in je bilo super (nas lepi vozicek pa je pocival v garazi user posted image ). Prve stiri mesece smo uporabljali Zucco bed od Aprice, ki je odlicen sling za prve mesece, ker mali lezi na ravno podlagi. Zelo toplo priporocam. Nas fantek je bil zaljubljen v ta sling in smo ga res ves cas uporabljali...namesto dude, za sprehode, za uspavanje, skratka bil je nepogresljiv. Ko je imel mali 4 mesece in 8kg smo pa zaceli uporabljati Sutemi pack in Beco carrier. Oba sta super. Beco je meni se posebno pri srcu, ker ima tak lep vzorec. Ocka pa je bolj navdusen nad Sutemijem, ker je crn user posted image . Sutemi se ja pa danes ponovno izkazal, ko sem nasega velikana (vec kot 10kg) uspela udobno namestiti notri, kljub vsem jaknam in puloverjem.

Vec o nasih izusnjah in o nosenju lahko preberete na mojem blogu Skinship http://skinship.typepad.com/ . Bom vesela tudi vasih izkusen in komentarjev.

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
26.1.2007 22:17:45   
aja
Jancika, res sta ful lusna. Krasna slikica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
27.1.2007 19:23:06   
MALINČICA
Mene pa zanima kje se kupi takle pouch, men je ta najbolj zanimiv. V babycentru sem vidla samo quinny-jeve torbe za nošenje otroka, pa se mi niso zdele preveč udobne, kengurujčks imsmo pa doma in me pri njegovih šestih kilah res hiro začnejo bolet ramena. Sem pa bolj majhna.

_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
28.1.2007 0:24:00   
shooo
malinčica,
ce menis da je tezko nositi 6 kg bi ti jaz priporočala raje ruto(trak) pri pouchu se teza porazdeli samo na eno ramo, je lazje nositi v ruti.vsaj meni je lazje v ruti.
odvisno za kaj bos rabila. za na dolge sprehode(ruta, definitivno) ali za skocit na banko...
tak da malo premislis.
lp


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
28.1.2007 16:15:15   
lenika
Imeli smo sposojenega kenguruja in smo ga ene parkrat uporabili, drugače pa nič  drugega.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
28.1.2007 19:47:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
29.1.2007 9:47:55   
MALINČICA
No, če katera prodaja pouch ali ruto, se priporočam. V bistvu bi ga uporabljala za hiter skok nabanko ali v trgovino, tako da bi raje imela pouch. Hvala!!!

_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i...
29.1.2007 21:56:40   
ursussy
Mi smo najprej poskusili s trakom, pa nam ni najbolj šlo - mala je bila že čisto rdeča, preden sem ga uspela zvezati user posted image , potem smo sprobali baby bjorn, pa ji ni bilo všeč, da je bila obrnjena proti meni in ni mogla gledati naokrog, zatem pa smo si sposodili štorkljo. Nekaj časa nam je prav prišla za sprehode, uspavanje ali premikanje po hiši, ampak je nikoli nisem uspela dobro nastaviti. Pobrskala sem po internetu in naletela na Maya Wrap sling - od takrat gre povsod z nami. Tudi zdaj pri 14 mesecih ga z veseljem uporabljamo - v njem sva se z lahkoto dojili, prerivali med novoletnimi štanti, se z bagrom vozili čez poplavljeno cesto user posted image ,... pa tudi doma (ko ni nič drugega zaleglo) je v njem sladko zaspala. Skratka, toplo priporočam!

< Sporočilo je popravil ursussy -- 29.1.2007 22:01:09 >

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?