|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razmak med zobmi
17.12.2009 10:23:38   
leo**tia
user posted image imam en problewm.razmak med prednjimi zobni.pri korenu je kake 2mm,ko pa gre proti zunanjosti je razmak na koncu zoba 4mm.a se da to kako prekriti.s kakimi prevlekami za zobe..bi pač ta dva prva bila malo širša.me zelo moti.za aparat pa trenutno ni denarja,pa tud na vrsto bi prišla šele čez 3letauser posted image mi je pa prvi desni zob bil malo potrti in imam tako prevlekico gor,ki bi jo zdaj trebalo odstraniti ker je že neka umazanauser posted image pa vsak dan perem zobe.in bi mi dal novo prevleko,malo širše bi zobar naredio da bi se razmak prekril..ima katera kake izkušnjeuser posted image user posted image je imela katera podobne težave???????????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razmak med zobmi
17.12.2009 22:45:23   
lex
jaz sem imela srečo, da me je mami kot otroka nagnala k ortodontu in se mi je poštimalo. no njej pa se samo od sebe ni. ko je dobila nove mostičke ji je naredila sprednja dva zoba širša tako da zdaj nima luknje. prvi teden je bila grozna ker je imela tako velie zobe da je ni blo zda pogledat, zdaj pa sploh ne vem več kaka je bla prej in so se je navadili in zgleda kot da so njenji že od vsega začetka.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: razmak med zobmi
17.12.2009 22:57:02   
leo**tia
jaz nimam velik raazmak,tak da bi le eden zob bil malo širši..kaka 3mm širši..ker škoda mi je da bi mi zdravega brusil..ovega drugega nimam zdravega tak da tam naredi pač večjo prevleko.kaj češ..jutri imam zobara,in bomo vidli

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: razmak med zobmi
14.1.2010 19:30:54   
Anonimen
Zobozdravnik ti lahko naredi nove fasete (to so sprednje strani sekalcev - 1, 2). To naredi tako, da odbrusi tvoje zobe in na njih naredi bolj estetsko fronto.

Cena je primerljiva s ceno ortodontskega aparata, zato se ti zagotovo bolj splača obiskati ortodonta (kjer bo učinek trajen, fasete imajo življenjsko dobo cca. 15 let).


(odgovor članu leo**tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?