|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rodila sem 2
1.6.2005 12:01:10   
vrendu
Živijo! Hvala vsem za čestitke in dobre želje. Tudi jaz vam želim vse lepo. Mislim, da je zdaj čas, da se malo razpišem o svoji porodni izkušnji.
Rodila sem v ljubljanski porodnišnici, kamor so me sprejeli točno na rok, se pravi 23. maja dopoldne. Ponoči se mi je zdelo, da mi počasi odteka voda in sva se zjutraj z možem kar namalala na sprejemu, kjer so naredili CTG, ki pa ni pokazal ničesar, niti rahlih popadkov ne. Potem so na UZ ugotovili, da je plodovne vode že zelo malo in bo treba sprožiti porod. Sprejeli so me na oddelek za patološko nosečnost in mi vstavili dve vaginalni tableti - prva ni prijela, druga je sprožila dokaj močne popadke, tako da so me okrog desetih zvečer odpeljali v porodni blok, kjer so me dali ležat na mizo in me priklopili na CTG, žal pa so popadki okrog enih ponoči zamrli. Pustili so me spat kar v porodni sobi, zjutraj pa se je dopoldanska ekipa odločila, da mi dajo sredtsvo za sproženje umetnih popadkov v žilo, vendar se moje telo nanj sploh ni odzvalo. Popadkov nisem niti čutila več, tako da smo malo pred drugo rodili s carskim rezom.
Kar se pa tiče izkušnje v ljubljanski porodnišnici pa takole:
celotno osebje v porodnem bloku si zasluži vse pohvale, ker je njihovo delo res profesionalno in so poleg tega še prijazni in ustrežljivi. Babica Mateja mi je razložila vse, kar sem hotela vedeti in prav tako je odgovarjala na moževa vprašanja. Tudi zdravniki so povedali vse, kar sva jih vprašala in na koncu, ko sem zvedela, da bom imela CR in se malo ustrašila operacije, so me vsi vzpodbujali in me mirili, Anastezist mi je celo razložil celoten potek operacije in mi zagotovil, da sem v dobrih rokah. In res se je vse dobro izteklo. Na oddelku pa je bilo žal malo drugače. Osebje se v dopoldnaskem času obnaša še dokaj v redu, popoldne in v nočni pa so že malo manj prijazni, a seveda ne vsi! Osebje v nočni, ki je delalo na intenzivni negi si zasluži vse pohvale.
Imela sem pa eno neprijetno izkušnjo z eno nočno sestro, potem ko so me preselili iz intenzivne na oddelek, ampak sem si rekla, da mi to ne bo zagrenilo lepih trenutkov. No, skratka, ljubljanska porodnišnica ima dobre in slabe plati, vseeno pa mislim, da je bil velik del izkušnje pozitiven in da si večina zaposlenih zasluži samo pohvale. Lep pozdrav vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rodila sem 2
1.6.2005 12:03:45   
Anonimen
Joj... ko sem prebrala naslov, sem mislila, da si rodila dva otroka :)-
Čestitam!

(odgovor članu vrendu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   rodila sem 2
1.6.2005 12:12:27   
Anonimen
Jaz tudi............:)-:)-:)-:)-

Glavno, da je vse za teboj in se že doma cartate.;)

(odgovor članu vrendu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   rodila sem 2
1.6.2005 14:44:13   
nejcko

Čestitam!

A je bila tista tečna sestra taka mlada frajla z dolgimi rjavimi lasmi? Ta zna bit tečna, ja, druge in fantje so pa super, a ne!!!

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rodila sem 2
1.6.2005 17:59:13   
vrendu
:):) He, niti pomislila nisem, da bi lahko naslov razumele, kot da sem rodila 2 otroka. Sem se morala res nasmejat. Malo nerodno sem se izrazila.
Nejcko, vem, katero sestro misliš, je bila res tudi ta malo muhasta, ampak ne toliko, da bi me to kaj motilo. Ena v nočni je bila na A oddelku, taka z dolgimi skodranimi blond lasmi in očali, stara tam okrog 37-38, vsaj tako sem jo jaz ocenila po videzu. Drugače je bila prijazna, ampak tisto noč pa ne vem, kaj sem ji naredila. Je bila zelo freh, pa še kakšna v nočni bi se našla, ki tudi ni bila preveč potrpežljiva. Ampak fantje in vse ostale, ki tam delajo so bili pa večinoma res super. Lp

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?