|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
2.6.2005 7:05:42   
CIPRESA
DOBRO JUTRO!!!!!

Včeraj ste se imele menda super na sladoledu, menda je bila še Petra tam. No Petra bo ostala še malo z nami vsaj tja do ponedeljka kar je tudi vspodbudna novica.
Danes naj bi bil spet en lep sončen dan, upam da ne preveč vroč, ker me vročina kar malo ubija, ker že težko diham.

Tudi jaz imam polno cunj in vsega doma pa še nemorem nič odpakirat, ker čakam da mi pripeljejo kuhinjo (za katero naju "nategujejo" že en mesec :grrr::grrr:) pol pa preselim še vse omare, in tudi tisto ki je bila prej moja, zdej bo pa za nekaj časa (toliko da ne kupimo otroške sobe) od našega :duda:. Pa čakam da bom svoje cunje pobrala ven, pa jih dala v novo omaro, to pa napolnila z cunjami ki so še vedno v škatlah, pa še prat bo treba vse, pa ... še veliko dela me čaka, ker se še nisva selila, jaz pa se pol kar malo bojim ko preberem da je katero prehitelo, ker nevem kako bi bilo če bi šla že sedajle rodit????

No nebom več jamrala, drugače pa je z nama z :duda: vse v redu, le včeraj pol me ni nič brcal in je bil ful miren, pa pol zvečer ko ponavadi telovadi ni, pa sem se že vstrašla da bom mogla danes zjutraj jit vprašat kaj je (ker mi je ginekologinja rekla da če ga en dan ne čutim takoj se pokazat) danes zjutraj pa smo že igrali nogomet v trebuhu, sem imela usta do ušes!!!

En lep sončen dan od CIPRESE :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
2.6.2005 7:27:42   
Dari

Pa je za mano. In sem diplomirala. Tako sem zdaj tudi uradno profesorica matematike in fizike. :bravo: Se mi je oddahnilo kot ne vem kaj. Zdaj pa uživat!
Toliko načrtov imam, kaj vse bom naredila v tem mesecu in pol, ki je še ostal do prihoda našega :duda:. Najprej tudi midva morava še kuhinjo spravit v red, tud jaz moram spraznit kakšno omaro, da bodo tam oblačilca za malega, pa oprat moram tud še vse. Ampak zdaj ko mi nič več ne visi nad glavo, se vsega tega pospravljanja takooo vselim. Imam sindrom gnezdenja ;).

Pa spala sem danes kot :angel:, tko da sem se že pred peto zbudila povsem spočita in naspidirana. Najrajš bi že takoj zjutraj začela pospravljat.
No, ko danes pridem domov, me najprej čaka še zadnje beljenje dnevne sobe (:love: spet deča do 18 :( ), da potem čez vikend obesiva slike, postaviva sedežno, pa omarice... Komaj čakam!
:duda: pa je pomoje tudi ves srečen, zdaj ko mamice nič več ne skrbi, mi je že zjutraj pokazal, da se prav dobro počuti.

Lep sončen (pa ne prevroč) dan :metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
2.6.2005 7:44:03   
CIPRESA
Dari ČESTITKE!!!!

Tudi sama sem diplomirala na visoki poslovni šoli pred približno 3 leti in vem kakšen občutek imaš ko je za tabo, res se ti odvali kamen in to najtežji.
Zdaj pa uživanje!!!!!

CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
2.6.2005 7:54:23   
bobek05
Dobro jutro, julijke..

Jaz sem se nekam polenila - kljub temu, da vstanem že zelo zgodaj, se mi ne ljubi še sedet pred računalnikom :ups:

Z mojimi nogami je vedno slabše :(( Ful mi zatekajo, pa bolijo kot :hudicek: , pa ne vem, če zaradi zatekanja ali zaradi teže, ki je čedalje večja... Zvečer komaj hodim, pa tudi zjutraj, ko se zbudim, me podplati še vedno bolijo in prav čutim, kako imam zatečene prste na nogi.. :((

In ko smo že ravno pri povečani teži... Meni KG kar rasejo pa ful manj jem kot prej in pijem OGROMNO tekočine.. :(( Kaj se voda zadržuje v telesu??? :zmeden: Potem pa ni čudno, da na koncu pridelaš še toliko KG pa tako malo ješ.. :zmeden: V pon. imam pregled in bom vidla kaj bo rekel..

Včeraj se mi je ZDELO, da se je naš :angel: začel obračat (imela sem feeling, da je njegova glavica nekoliko nižje), zdaj pa je spet isto kot prej, tako da ne vem :zmeden:

Če povem po resnici - nosečnosti sem se strašno veselila in uživala v njej kljub vsem slabostim in cirkusu, ki me zdaj spremlja (zatekanje nog, zgaga, boleče sramne kosti, pa križ, slabo spanje..), ampak zdaj bi bila pa že vesela, da bi počasi se vse to končalo. Vsi mi pravijo, da naj še zdaj uživam, se naspim, se nacartam s :love: (ker bo najinih samskih dni kmalu konec), ... ampak nekako sem izgubila vso energijo - uživat ne morem, ker za nikamor več nisem (urco ali dve na nogah, pa se komaj premikam), naspat se itak ne morem (ker mi naš :duda: ne pusti spati in če spim na dan 6 ur sem že ful srečna), kar se pa cartanja tiče.. Ko je doma sem veliko v njegovi bližini, se stiskam k njemu, on se mi veliko posveča, za :sloncek: pa mi sploh več ni... Že itak me spodaj vse boli, pa še pritiski so tako hudi..

Kaj je res še 1 mesec??? Že spet se smilim sama sebi, zato bom raje za zdaj končala in si naredila zajtrk.. (da bom še večji :pujs: ).. :)-

Se še kaj oglasim..

Bobek v 36t

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
2.6.2005 7:55:08   
bobek05
Joj, Dari, čestitke tudi od mene!!! :bravo::bravo::bravo:

Kako si pridna! Mene to še čaka...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
2.6.2005 8:42:32   
Vekica
Halo!

Ej, bobek, en nasvet: kompresijske nogavice (70 DENske). Jaz sem imela iste tezave, odkar pa jih nosim me noge nic ne bolijo in nic ne zatekajo :bravo: res toplo priporocam.

Lep dan,
Vesna v 35t

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
2.6.2005 8:54:56   
bobek05
Vekica, kje pa jih lahko kupim???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
2.6.2005 9:05:59   
Talči
Dari, čestitke!
(se spomniš, da sem rekla nič bat in da bo šlo, vidiš, PA JE!):bravo::bravo::bravo:

Jaz sem bila včeraj bolj leteča, sem šla na CSD po papirje, pa v službo na obisk. Pa mimo H&M in ugotovila, da nimajo več perila za nosečnice :zmeden:

Danes pa nam pridejo okna merit (ko jih dobimo, pa bomo na veliko rihtali, oblekce prali, barvali stene, postavljali posteljico...).

Včeraj mi je sodelavka svetovala, naj kar kupim fiziološko raztopino, ker je ful fajn za mali nosek. Predstavljajte si, da je poln, potem pa se mora še matrat, ko se doji. Saj niti dihat ne more.....:ups: Jaz jo bom kupila. Pa tisto pumpico za noseka tudi že imam. Mora imeti obvezno mehko konico (Chicco je o.k. in stane v Sparu malo manj kot 1000,00 SIT).

Danes ne bo tak hudo vroče.
Uživajte!

LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
2.6.2005 9:13:41   
Vekica
Bobek, imajo jih v vseh trgovinah Sanolabor (npr. City park v Lj., gotovo so pa povsod po sloveniji), trgovina Diafit in Proloco medico. Jaz zal vem samo za trgovine v Ljubljani, ker sem iz Lj.

Sicer pa se jim rece preventivne kompresijske nogavice - imajo jih v dveh izvedbah (70 DEN ali 140 DEN) in za zacetek svetujejo 70 DEN. Ti pa nogo skupej drzijo in pomagajo k boljsi prekrvavitvi, preprecujejo krcne zile. Cena okrog 3500 - 4500. Je pa za probat, ali pomagajo pri zastajanju vode...

Cau!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
2.6.2005 9:32:22   
Anonimen
Dari, čestitam, gospa ta in ta diplomirana matematičarka :bravo:

Včeraj na sladoledu je bilo luštno (štiri bjonde z velikih trebuhom, ena jedla sladoled, druge so se pa fine delale pa pile Zalo :)- :)- )
Upam, da se bomo še kej dobile predno postanemo mamice :bravo:

Cipresa, jaz bi pa tko rada mal prala pa likala, pa sortirala cunjice, pa sem že vse nardila :((
Mi je kar mal dolgčas na dopustu pa bi tudi jaz mal gnezdila, pa nimam več kej :zmeden:

Lep dan, drage Julije :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
2.6.2005 9:49:58   
Grascakinja
Dan še od mene!

Dari Čestitke!!!!!!!!!!! Sem čutila manjši potres, ko se ti je skala odvalila od srca...:)-

Bobek, se na trenutke strinjam s tabo, tudi jaz bi včasih raje, da se bi tole počasi zaključilo. Sploh zdaj, ko ponoči ful slabo spim in non stop hodim na wc. Edina sreča, da lahko zjutraj malo poležim :zaspan:

Vidim, da ste pridne vse po vrsti :bravo:. Mi bomo ta vikend postavili še posteljico in smo skoraj zaključiil :bravo:.
Tinka74, lahko prideš k meni pospravljat, če imaš kake posebne želje :)-!
Meni možek ne pusti do konca tedna nič not delat razen kuhat. Je rekel, da zdaj še ne smem rodit, vsaj 14 dni ne - sem ga včeraj malo prestrašila, ker mi je parkrat trebuh otrdel in ful sem se slabo počutila. Pa res ni čas za rodit, ne še. :duda: lahko še mal zraste. Hiška tudi. Danes naj bi betonirali, pa gospoda betonerja od nikoder (zaenkrat):grrr:. Pa sem šla mal na RR. Tuki pa vse že od sred noči! :zmeden:

No, pa lep dan, grem čakat betonerja...:(

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
2.6.2005 10:01:20   
Dari
Hvala vsem za čestitke :).
In obvezno da se dobimo še kdaj do julija na :kava:. Da se vam pridruži še ena črnolaska ;).

Jaz se pa tko odlično počutim, da sploh še nič težko ne čakam poroda. No ja, zato že, da bomo imeli dojenčka, ampak zaradi počutja pa nič.
Spimo dobro, zadnje čase me še križ nikol več ne boli, druge kosti tud ne, in tele dni ko ni tko vroče, mi tudi noge ne zatekajo, lulat mi tud ponoč ni nč treba, zmatrana tud nč ne, nerodna tud ne, trebušček tud ni velik, tko da me nč ne moti... U glavnem, če ne bi :duda: pridno brcal sploh ne bi vedla da sem noseča :ups:.

LP :metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
2.6.2005 11:32:58   
pravljica
tudi meni se še nič ne mudi rodit...vem, da bom potem pogrešala trebušček...tu pa tam me še bolijo spodnje kosti, ta teden so mi začele zatekat noge, ampak ni sile...drugače sem čist uredu (nič lulanja ponoči, samo spanje - kakor dolgo hočem, nič križ ne boli, nič zmatrana - bi samo okol hodla..v glavnem, počutje super)
v soboto gremo na abrahama...madonca, pa ne vem kaj naj oblečem...zdaj za par tednov se mi pa ne da kaj novega kupovat :zmeden:
danes sem bla pri G, je tudi vse ok...zdaj pa vsak teden na CTG...edino gibov se mi ne da štet :(...men je glavno, da ga tu pa tam čutim...saj pa bi vedla, če ga predolgo ne bi! zdej pa še na uro gledat, kdaj bo 10. gib...jao, komplicirajo
dari čestitke še od mene...pri meni je tako, da je bla prva pupa z mano na maturi, zdaj drugi pupek je bil pa na strokovnem priča 8)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
2.6.2005 11:46:31   
malika
Dari čestitke, Petri pa želim, da ji dnevi do ponedeljka čimprej minejo. A mora počakati v porodnišnici, ali je doma? Ve katera?

Mene drugače vse tišči, zdaj moram jest še železo, se je pa mali že obrnil na bučko in me veselo brca pod rebra.

Torba za v porodnišnico je že zapakirana :bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
2.6.2005 12:44:08   
Meceno
Jaz se bom pa samo na hitro javla, toliko da veste da sem živa .
Dari :bravo::bravo::bravo:

Jaz se pa morem še učit , samo mi ni panike ker kaj čmo , če pa sama tako želim .

Pripravljeno pa imam bolj malo za :duda: , samo mi je :love: rekel naj ne paničarim , ker če česa ne bo ,:duda: zaradi tega ne bo trpela , bo prej on ker sem na momente hudoooo tečna .
Sicer pa posteljico pa jogi že imava naročeno , pride drugi teden , tako da ,....počasi ,...;)

Lp Meceno

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
2.6.2005 18:00:50   
mayci
Pa še jaz na kratko.
Vsem julijkam pošiljam en lep sončen pozdravček! Je danes zame tudi en zelo lep dan, ker sem imela podelitev diplome in sem tako zdaj uradno končala s faksom. JUPI!:)
Tudi meni je bilo včeraj luštno na sladoledu, pa čeprav ga nisem jedla. Je prav super, da se takole dobimo in malo načvekamo! Mogoče pa do julija še kdaj?

Za zdaj se poslavljam, pa vas vse :nosecka: še enkrat lepo pozdravljam!:kuza:

Mayci (32t4d) in :duda:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?