|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majhna poroka, nasvet
3.9.2009 11:42:07   
maktub
no z dragim sva se odločila da bova naredila bolj majhno poroko kajti če bi želela čisto vsee sorodnike povabit bi nas bilo 300 kar pa je definitivno za nase žepke preveč, tako da nas bo med 50-60 ljudi...
problem pa je muziki, moj je pač reku da se mu zdi brez veze najemat nevem kake skupine da nam v živo igrajo glede na to da nas bo malo in da nebo poroka na uaaaauuu.. ampak absolutno more bit kaka muzika saj so obe družine zelo za žur in ples.. brez tega si ne znam nase predstavljat...
pa smo z njegovo sestro malček razmisljalae... mogoče se bo katerim zdelo zelo zmesno in grdo ampak meni se ne slisi tako slabo..
da bi najeli kakega ko vrti muziko ( mp3) in nekoga ki bi bil kot animator da bi skupaj sodelovala on bi muziko vrtel ona pa bi napovedovala pesmi, vodla igrice in vse... mislim da bi stem kr precej tudi prisparali, siver muzika nebi bila v živo ampak vseemo mislim da se lahko mamo lepoi in isto plesemo na muziko ko se vrti..
morem pa poudarit da so vabljenci tudi kr mladi saj sva midva se mlada in smo se vsi zelo za moderne in žureske poroke:)

kaj pravite? oz. kako ste ve imele na majhnih porokah?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majhna poroka, nasvet
3.9.2009 11:44:49   
pomlad08
meni se zdi ta ideja zelo kul in tudi nič kaj nenavadna - jaz sem bila ravno v zadnjem času na dveh porokah, kjer so imeli najetega samo DJ-ja, da je vrtel muziko, moj svak pa še tega ne, on je pa kar sam zapekel nekaj cd-jev in smo jih pač vrteli po mili volji. go for it :)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: majhna poroka, nasvet
3.9.2009 12:50:39   
ljupka
Nas je bilo še manj samo 30 ,sam ker so bile stare tete in strici in babice smo najeli enga harmonikarja!
Če boste pa sami mladi bo to super!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: majhna poroka, nasvet
3.9.2009 18:08:37   
Sreča in ljubezen
user posted image jst in moj moz smo tud hotli majhnoo poroko,okol 60-70 gostov,ampakkk kaj se je zgodilo,na koncu ih je blo okol 150user posted image ... Muziko pa smo imeli v zivo in super je blo,mlada sva obauser posted image in je blo norooo!!

Pa za tvoj predlog da mas muziko MP3 da ti jo nekdo vrti slisi se zanimljivouser posted image
Pa  vse naj naj v skupnem zivljenjuuser posted image


_____________________________


(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: majhna poroka, nasvet
3.9.2009 18:59:11   
Martinčka
hej! ja ideja je zanimiva.. ampak sicer mi ko praznujemo kakšne rojstne dneve in nas je 60, imamo kakšen duo ki nam malo popestri večerjo s kakšnimi šalami, animacijo, ter muziko (zbereš takšnega da zna igra harmoniko in še kaj drugega da lahko malo glasbilo vmes zamenja npr..) in ti povem da je bilo vedno fino!
ker veš, meni se ne zdi recimo 60 oseb mala poroka... jaz smatram male poroke do tam 30-40 oseb... ter nad 90 velike poroke... seveda nad 150 pa ultra velike ampak teh je v sloveniji bolj malo...

kakorkoli se bosta odločila naredita tako da vama bo všeč... vsekakor moraš pri številu gledat da bosta imela primeren prostor.. ker če je velik prostor se seveda 60 oseb takoj razgubi in ni tistega fillinga za plesat, če pa je prostor primeren in imata dj-a ali kakšen duo ali trio pa malenkost manjše plesišče pa vse super izpade ker veliko prej izgleda plesišče bolj napolnjeno in se mi zdi da ljudje ne hodijo radi plesat na preveč prazna plesišča... ne vem to je samo moje mnenje!

želim vama veliko užitkov pri načrtovanju!!!

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: majhna poroka, nasvet
12.9.2009 15:01:24   
Solero
Midva sva imela tako poroko. Bilo nas je 20, za žur in glasbo je skrbel DJ, ki je vrtel komade po okvirnem vnaprejšnjem dogovoru pa tudi sproti po željah, pa še animacijo je imel, ene par igric za popestritev ampak zelo lepo in na nivoju, nič vulgarnega, nobenega izpostavjanja posameznikov. Imamo ga v lepem spominu.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: majhna poroka, nasvet
21.9.2009 9:05:06   
koala
Midva sva imela majhno poroko, vse skupaj nas je bilo 20 in sva se dogovorila da so nam v gostilni kjer smo praznovali posodili stolp, cd-je je zrihtala moja priča, nekaj so jih prinesli še ostali gostje, muziko pa je vrtel partner od moje prilče. Mi smo se imeli fenomenalno. Jaz bi ponovila, tako da se mi tvoja ideja sploh ne zdi slaba.
To je VAJIN dan in si ga zorganizirajta točno tako kot si VIDVA želita, ne glede na morebitne dolge nosove.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: majhna poroka, nasvet
21.9.2009 9:19:38   
Anonimen
Mini se tudi zdi DJ zelo dobra izbira ... ob ohcetih s harmoniko in sintesajzerjem se meni kar kocine dvigujejo ... sicer se še ne možim, samo sem pa vsem že lepo povedala, da če se kdaj bom, da mi nebi kdo harmonike privlekel, ker mu zamerim do konca user posted image .

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: majhna poroka, nasvet
21.9.2009 9:31:15   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Mini se tudi zdi DJ zelo dobra izbira ... ob ohcetih s harmoniko in sintesajzerjem se meni kar kocine dvigujejo ... sicer se še ne možim, samo sem pa vsem že lepo povedala, da če se kdaj bom, da mi nebi kdo harmonike privlekel, ker mu zamerim do konca user posted image .


se podpišem.
Sem bila na manjši poroki (pribl 40odraslih in četica majhnih otrok) in je njun kolega vrtel muziko. Imeli smo res fajn. Tudi otroci so prišli na svoj račun in so peli...takrat pa je bilo  veliko smehauser posted image .....
Če pa nimata nikogar od domačih za vrtet muziko, pa DJ-a.

Kar se pa tiče frajtonarce, jo je pa men slišat isto, kot če bi z nohti  vlekel po tabliuser posted image .

Midva sva imela večjo poroko....150ljudi

< Sporočilo je popravil mika -- 21.9.2009 9:32:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?