|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje za nosečke po IVF/ISCI
17.6.2010 18:32:46   
Taddy78
Najprej bi kar opisala, kaj se pri nas dogaja...

14.05. sem imela transfer (ISCI) zamrznjenčka. 27.05. sem imela prvi krvni test, ki je pokazal vrednost 49. Seveda so mi rekli, da verjetno ne gre za nosečnost, da prijelo naj bi se, ampak se ne razvija. Sledil je ponovni krvni test čez 4 dni, ki se je lepo podvajal in je bil 247. tako da so nosečnost potrdili. Pri  zamrznjenčkih se včasih zgodi, da se začnejo kasneje razvijat, mi je rekla.
Evo in v torek 15.06. sem imela UZ, kjer se je videl gest. obroček, v njem pa nekaj kar bi lahko bil rumenjaček velikosti 2.7mm, ni pa moral z zagotovostjo videt, če je to-to.

Sem že kar malo utrujena od vseh teh je-pa-ni user posted image

A mi lahko poveste kakšne so bile vaše vrednosti betaHCG hormona na krvnem in kaj se je videlo na prvem  UZ.
Vem da verjetno bodo odstopanja, saj sem prebrskala že vse možne strani in vem, da je možno, da se začel pač kasneje razvijat, lahko pa da gre tudi za "slepo nosečnost"...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje za nosečke po IVF/ISCI
17.6.2010 18:43:37   
cukica
Taddy78 vem kako ti je,tudi jaz sem doživela septembra podobno zgodbo,...Zanosila po 5 poizkusih,bila presrečna,z mojim greva na Bhcgkjer pokaže vrednost hormona 5327,vsi pravijo,da bosta dva in naj se veselimo,... Pridem čez 14 dni na uz in mi g,reče,če sem sploh noseča,da je Gv nepravilna in,da ploda ni videti,ter naj grem čez 2 dni na abrazijo,...Jaz sem se takrat odločila,da grem po mnenje še k svoji g,ki me naroči čez 7 teden,pridem tja in glej ga zlomka plodek je tam sicer ni razvit za 7 t ampak je bil komaj za 5 t,tako me naroči čez 14 dni ponovno,...čakanje me je ubijalo,nisem jedla,nisem spala,...ponovni uz,kjer ploda ni videti,čez 7 dni ponovno uz kjer je bilo zopet videti plodek,vendar ni bilo srčka,tako sem v 12 tednu in po vseh psihičnik,fizičnik in čustvenih mukah odšla na abrazijo,...danes sem v & tednu in čez 11 dni imam ponovni uz,katerega me je strah,da se bo zgodba ponovila,....
Počakaj,da boš videla kaj bo držim pa pesti,da bo vse v redu


< Sporočilo je popravil cukica -- 17.6.2010 18:44:50 >

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Kakšen je vaš delovnik
binyy

Kakšen je vaš delovnik?

od 6 do 14 h (18%)

od 7 do 15 h (23%)

od 8 do 16 h (21%)

od 9 do 17 h (3%)

nimam omejenega delovnika (19%)

delam izmensko (16%)


Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!