|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AvgUstOVke
21.6.2005 15:10:46   
Jessy
Hello!

Sem se že spodaj javila in opisala svoj pregled, vendar smo zdrsnile na drugo stran, kar pomeni, da je treba iti malce višje, da se vidimo!

Zdaj pazim na nečaka, ki bo čez 1 mesec imel 2 leti. Je kot živo srebro in bi mi prej kmalu razbil šipo na klubski mizici - in to zanalašč. Pol sem ga imela pap oln kufr, sem ga pa kratko malo popokala in nesla spat. Nekaj časa je nekaj jokcal, pol sem mu pa malce zapela in že ga je ovilo. Zdaj pa spi! :bravo::bravo::bravo: Upam, da vsaj do 16h odspi, da bo potem dobre volje!

Torej...danes sem bila na pregledu in mi je G rekel, da se spet vidiva čez 14 dni, potem pa do PDP-ja NIČ! :zmeden: Gre na dopust in ker je edini, se moramo s tem kar lepo sprijazniti. Je rekel, da če bo karkoli, potem grem kar v porodnišnico, drugače se pa vidiva na PDP, ko bo že z dopusta. Sem bila kar malce šokirana. Je pa rekel, da naj bom pozorna na otrokove gibe - 10 gibov v 12-ih urah. Če jih ne naštejem, potem samo pot pod noge v porodnišnico.
No, jaz upam, da bo vse ok, ter da gibi bodo!

Kaj pa ve kaj počnete? Jaz grem zdaj brati revijo Nosečnost, ker sem jo danes kupila, pa je skoraj še nisem nič pogledala.
Dajte se kaj oglasiti, da vidim, kako ste!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   AvgUstOVke
21.6.2005 15:58:19   
Tiamo
Evo mene..:sloncek:

Danes sem dobila oz. so mi montirali novo posteljo :sloncek::sloncek:. Pa kakor imam jaz srečo se more nekaj zatakniti :grrr: Jogiji so preveliki!! Jogiji so za 3cm preveliki, se jih da natlačit notri, samo imam dvižni latoflek in ko si npr. dvignem nožni del, jogi skoči ven. Klicala sem proizvajalce jogijev, in so mi zagotovili, da jih bodo zamenjali. Jutri jih pokličem in se bomo zmenili.

Drugače sem OK, se klimam :sloncek::sloncek:

zdajle grem malo počivat in en film pogledat..

se tipkamo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   AvgUstOVke
21.6.2005 16:44:46   
tea01
ojla, pri nas je pa vroče. Včeraj smo imeli 38 stopinj zunaj, kar pomeni, da v stanovanju, ki je še mimogrede podstrešno je bilo čez 40 stopinj. Sem komaj dihala, sem že premišljevala, da bi se šla namakat v banjo. Grooooooooza.

Zdaj še pridno delamo in potem takoj h G na pregled, da vidim mojga:modri:. Joj že komaj čakam, da pride ven.

Sem bila pa danes v C&A imajo ful lepe 3-delne bodije za 7.50€. Sem jih hotela kupit pa ne vem ali naj kupim št 50, 56, ali 62????

Kaj mi svetujete????????

Drugače vam pa želim zelo lep dan, in ga preživite kar se da na mrzlem.

Tea01

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   AvgUstOVke
21.6.2005 17:28:28   
andrejalj
Evo tudi mene s pregleda. Danes je G povedala da bo zagotovo Lovro, vsi smo namreč videli jajčka in lulčka:bravo::bravo::bravo:. Najprej nisem hotela vedeti, ker mi je vseeno, vmes sem kupovala oblačilca in se je zatikalo: všeč roza ampak ne moreš kupiti če ne veš, všeč modro pa je spet tkotko...no, in sedaj vemo kaj bomo kupovali za:modri::duda:. Včeraj so me skrbele kile pa me je G zelo pohvalila- sem mislila da sem kritična, ker sem prve 4 mesece shujšala za 4kg in potem čakala da sem prišla na +/-kg in sedaj v 30t in 5/7 sem pridelala 5kg..pa me je pohvalila da sem lepa nosečnica 9nebesa....kr paše tudi iz zdravnikove strani kaj takega, sploh ker sem bila 'kritična' pribl. 5 mesecev. No, :duda: se je že obrnil, je kr konkreten po teži (seveda če pa jem samo margarino pa črn kruh pa češnje-to po novem) pa vse je ok razen, če ne bo jutri kaj ko grem v laboratorij (težave s slabokrvnostjo). Ma, kakorkoli že.....ne bom se sekirala več za nič samo še za oblekice :sloncek::sloncek:
Aja, zakaj toliko težav zaradi mojih kil: svakinja je noseča natanko 3 mesece manj kot jaz in je je več kot mene....saj je res, da sva si po konstrukciji različni pa vendar.....ampak sem sedaj :sloncek::sloncek:...
Takole Avgustovke.....lep dan še naprej, se beremo sedaj grem pa na filano papriko- diši že, če bo šla pa dol je pa drugo poglavje:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   AvgUstOVke
21.6.2005 17:43:34   
Golobček
Če boš kupovala bodije kupi 56 ali 62 ker 50je za bolj tamajhne oz.za tiste ki so nedenošeni.Jaz sem za svojega fakina pred dvemi leti kupila pajaca, ki naj bi ga imel ko bo šel iz porodnišnice pa ti lahko povem da sem mu ga komaj gor dobila, ker je bil št.56,Jan pa se je rodil z 4250g.Zato ti priporočam da ne kupuješ preveč ker otroci hitro prerastejo.
Pa veselo nakupovanje.
Alenka

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   AvgUstOVke
21.6.2005 18:12:45   
Sofi
Kako kaj?
Zdaj smo ga pa dobili, poletje namreč. Po takšnih dnevih hrepenim vsako leto, toda letos bi pa raje par stopinj manj. Ne vem no, rada imam naravo, zdaj sem pa kar non stop notri, ven zlezem šele po osmi uri, ko mali čuk. Sicer pa tak šele sedaj kuham, nekaj nna hitro, da bom spet čimprej fraj. Res sem se polen`la.

Oblekice res hitro prerastejo, tak da manjših od št. 56 ne kupovat. Jaz pač kupujem večinoma 56 in to nevtralne barve, ker ne vemo kaj bomo sploh dobili, pa nočemo vprašat, ker je najboljše ne vedet, po drugi strani pa...
Ko se bomo narodili bomo pa začeli kupovat 62 in ostalo, ker se bomo lahko na neko barvo vrgli, pa to najbrž ne bo rumena, bela in bež. Bomo videli, že komaj čakam.

Zdaj me pa pečica kliče, hahaha.

See you

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   AvgUstOVke
21.6.2005 18:52:29   
miševi
Lep pozdrav še od mene!

Sem mislila, da sem za službo že vse naredila, pa sta me danes pričakali dve novi aktivnosti; k sreči nič večjega in sem že fertig:bravo:.
Moj :love: je pa danes začel s kopalnico. Joj, koliko prahu!!!! Mene bo kap. Sem kr sitna, ker ne morem sproti prahu za njim brisat.
Drugače se pa jaz kar v redu počutim. :duda: je sicer bolj malo aktiven, vendar je že čez celo nosečnost tako. Vidim, da ste vse zadovoljne z današnjimi pregledi:bravo:. Upam, da bom drug teden tudi jaz vesela in me ne bodo preveč kregali ali pa mrcvarili.

Lepo se imejte!:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 19:20:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?