|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A V G U S T
24.6.2005 6:59:52   
Tiamo
:zaspan:

Jutro, danes em zgodnja...nemorem spat, me nekaj napenja :ups::ups:

Ker se včeraj niste nič oglasile, sem skopirala, kar sem napisala

Mene je napadel spet seneni nahod, se mi zdi ali sem pa kaj zbolela, kiham, z nosa mi teče in iz oči mi teče.

Jessy tudi jaz opažam,da me boli okoli ledvic, predvsem takrat ko dolgo stojim. Mene bolijo še sklepi, npr. če predolgo držim roko v zraku, imam v komolcu čuden občutek.

Miševi tole z mravlinci je potem normalno, hvala.

Tea01 za pleničke se ne mudi, kar počasi, hvala ti.



Danes k nisem dolgo spala sem malo premišljevala....punce, ko rodimo in smo npr. v porodnišnici 6 dni, a je potrebno prinesti več oblačil za :duda: ali jih dobi v porodnišnici?? V porodnišnico sem mislila vzeti s seboj za :duda: samo v tisto, kar ga oblečeš za domov. Čist sem zmedena...:zmeden::zmeden:

LP Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A V G U S T
24.6.2005 7:05:35   
lex
V bolnišnici otročki nosijo njihove stvari in jih rabiš samo za domov.:)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A V G U S T
24.6.2005 7:09:30   
Tiamo
hvala lex, zdaj sem pa pomirjena...

IMAM NOV TRAKEC, A NI KUUL

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A V G U S T
24.6.2005 7:23:52   
Jessy
Si pa res zgodnja!!!

Jaz sem včeraj trpela kot žival. dobesedno je teklo od mene celo popoldne in tudi zvečer. Pod tušem sem bila kar 3x pa ni bilo dosti bolje. Spala sem v spodnji majčki in hlačkah, neodeta, pri odprtem oknu, pa še mi je bilo vroče, vse do 5h zjutraj, ko sem se končno pokrila in lepo zaspala. Prejšnji del noči sem pa prebedela. :grrr: Zdaj pa vsa povožena v službo!

ŠE ZADNJIČ GREM!!!!!!! :bravo::bravo::bravo:

Zvečer, ko se uležem na kavč in dvignem noge, sem seveda na križi in ko se je treba pobrati s kavča, me prav pošteno boli spodnji del križa. Po moje je to res od tega mehčanja, saj od drugega že ne more biti! Drugače se mi pa zdi, da mi je spredaj ratala ena taka, čezmerna košarkaška žoga, ki fuuuulll raste. Resnično imam občutek, da je trebuh iz minute v minuto večji.

Evo...zdaj me je pa prevoz za službo poklical, tako da letim! Se oglasim, ko pridem domov!

pa pa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A V G U S T
24.6.2005 8:11:46   
Tiamo
Jessy :bravo::bravo::bravo: za konec šole :sloncek::sloncek:

Tale prihajajoči mesec bomo vse boge, res se nam vse mehča, pa še vroče je...še dobro da imamo klimo. Ni bilo škoda denarja pred 2 leti za to investicijo.

Tudi moj trebušček raste, včeraj sem se z njim zaletela v stol, pol v vrata in nazadnje še v :love:. :love: je prav čudno gledal in me v hecu vprašal če sem kaj popila. :sloncek::sloncek: Včeraj je imel moj :love: svoj dan, božal mi je trebušček, se čudil gibom in valovanju trebuščka. In kaj se pol zgodi..:duda: začne kolcat...revca boga, cca 3 minute je kolcala. :love: ga je čist frapiral, da se to lahko tudi dogaja.

Se tipkamo zaspanke

Lp Tia74




(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A V G U S T
24.6.2005 8:18:00   
miševi
Dobro jutro!

Jaz pa spim kot ubita:)-. Drugače pa zadnje dva dni opažam, da imam nekoliko zatečene noge, ne fejst, malo pa. Malo je verjetno zaradi vročine, malo pa zaradi povečanega obsega dela doma:zmeden2: (včeraj je bila doza prahu še večja:((; mi je kar žal, da sem sedaj silila v obnovo, toda ne povejte tega mojemu :love:, ker je tolk priden, da potem za sabo še ta večjo svinjarijo pospravi). Pritisk je drugače še vedno v redu in upam, da bo tak tudi v torek na pregledu. Raznega špikanja in "štekanja" teh in onih kosti sploh ne registriram več. Naj se čim bolj razširi, da bo šlo na dan D lažje:)-.

Ja, Tia, to je pa res, da :duda: dobijo vse potrebno zase v porodnišnici in rabiš oblačilca res samo za domov. Uboga, kaj pa zdaj spet cveti?!:zmeden2: Meni se je trenutno majčkeno ustavilo, čeprav preventivno še vedno robčke s sabo tovorim.

Jessy - čestitam za zadnji dan v službi. Sedaj pa počivat in zmerno delat, ker si bila toliko časa pridna. Malo se razvajaj, pa spančkaj, da boš imela potem dovolj energije za :duda:.


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A V G U S T
24.6.2005 8:22:21   
miševi
Aja, pa še to... Mislim, da bomo rs vsak dan bolj štoraste, jaz pa sem ratala še pozabljiva:(. Včeraj sem dala prekuhat pumpico za čiščenje noska in pozabila na to. V dnevno sem se šla igrat z Niko, čez pol ure pa slišim eno cvrčanje - grem v kuhinjo in si mislim: o, zdej pa fejst vre, spet bo vse pošpricano... Pa vode sploh ni blo več in je cvrčala plastika, ki se je cvrla. Joj, je smrdelo:ups:. Bom morala biti pozorna in delat samo eno stvar naenkrat.

Pa-pa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A V G U S T
24.6.2005 10:19:32   
Kety
Ojla punce!

Jaz sem ze od pregleda,...VSE OK, mali ful velik (ima premer glavice ze 30 cm v 31t). Zal je pa se vedno obrnjen z glavo navzgor in kot zgleda mu ta lega cisto odgovarja. Tako Jessy, da se zdaj pridruzujem tvojim skrbem.:( Sicer je rekla G., da ima se cas, ampak, da pri prvorodkah raje vidijo, da je v tem casu ze v pravilni legi. Cez 5t imam spet pregled, da ga preverimo. Je rekla, da naj cimvec plavam, da to pomaga in spodbudi obracanje.

Kg niso sli nic gor, tako, da sem se vedno s
+ 7,5kg in sem bila pohvaljena. Pritisk normalen, brez otekanja, za trebuscek sem bila pa ekstra pohvaljena. Je rekla, da je ful lep, ravno prav velik in da sem tipicen solski primer.:bravo::)- Sem se takoj boljs pocutila. Moj :love: je bil zraven, si je zelel videt svojega sincka. In potem je vse sorte spraseval...:)-

No, danes sem verjetno tudi se zadnjic dala kri za toksoplazmo. Super! No, zdej grem pa pakirat,...greva za vikend na morje-PLAVAT!!!

Lep vikend vsem :nosecka:!

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A V G U S T
24.6.2005 11:45:32   
tea01
oj, še jaz se pofočkam, potem pa na malico. včeraj zvečer sem se namakala v banji z mlačno vodo, ker je bilo toliko vroče ob 17h00 popoldne je bilo zunaj 35 stopinj C, ne vem kaj naj naredim.

Drugače vse ok, noge ne zatekajo preveč, samo ta vročina me pa ubija.

Tia74, danes grem po službi v center in jutri tudi, ti sporočim v ponedeljek.

Mene tudi roka boli, če predolgo časa kaj držim v njej ali pa ko žlico v usta dajem, verjetno je to normalno????

Držite pesti, da se bo čez vikend ohladilo.

Lep vikend,

Tea01

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A V G U S T
24.6.2005 13:14:18   
Jessy
No, pa sem doma!!! :bravo::bravo::bravo:

Z otroki smo se lepo poslovili, vendar se zame vseeno še ni prav dokončno končala služba, saj bo treba še razred pospraviti in še dokumentacijo urediti, vendar je že to veliko, da ni pouka, saj delo z otroki res ubija v zadnjih dneh!

Gremo pa popoldne na piknik. Skoraj ves kolektiv pride (okrog 70 nas bo), tako da bo še pestro popoldne. Jaz se letos športnih aktivnosti sicer ne bom udeleževala, bova pa s sodelavko (tudi noseča) badminton igrali in balinali - pa seveda tudi JEDLI!!!

Kak ste kej ve? Meni je spet vroče! Upam, da bo res naš :duda: kak dan prej prišel na svet!

Kety, a ti si pa tudi nesrečnica z glavico navzgor? Jaz se že kar psihično pripravljam na obračanje. Upam, da bom ena izmed srečnic v statistiki obračanja.

Grem zdaj še malce oddremat, ker ob 16.30 že odjadram na piknik.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   A V G U S T
24.6.2005 13:16:22   
hugolina
Pozdrav od izgubljene, vsak dan bolj štoraste :nosecka:!

Trebuh kar raste pa raste:zmeden2:, pa še skoraj 2 meseca je do dneva D. Ja kakšna pa bom takrat?! :duda: tudi zelo aktiven, tko da če sem kje zunaj med ljudmi, mam kar občutek, da se vidi kako mi trebuh skače gor in dol :)

Kety tud jaz grem na morje za par dni (luksuz) in bi šla tud rada mal plavat. A greš to lahko normalno v vodo, al se moraš kej zaščitit al kako :zmeden:. Nimam pojma, takrat ko je pa debata tekla o tem pa nisem bla pozorna, ker nisem bila sigurna da bom letos sploh prišla do morja.

Bila sem tudi (končno) na predavanju za EA in me je tolk zamikal, da komi čakam kdaj bomo šli rodit. Tko da zdej sem pa 300% za EA in sploh ne vem, zakaj bi bili kakšni pomisleki. Pa ravno je ena rojevala (z EA) in se je fletno tam z babco pogovarjala, kot da ni nič. Mislim, to je nekaj :bravo::bravo:

To bi blo zdele na brzino od mene, se pa še tipkamo
Ne morem verjet, comp spet dela tko kt je treba 9nebesa
lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   A V G U S T
24.6.2005 14:59:17   
Sofi
Hugolina, ti kar pojdi na morje in v vodo brez skrbi. Pazi samo, da si mokre kopalke preoblečeš, da si ne nakoplješ kakšnega vnetja in izogibaj se neposrednemu sončku. Pa fajn je kakšna krema z močnim faktorjem. Jaz sem v lekarni kupila Eucerinovo zaščitni faktor 25 in še antialergijska je, mislim, da bo o.k.
Samo ne pretiravaj s plavanjem (na kakšen par milj oddaljen otoček :)-:)-:)-).

Tudi moj trebuh ni več trebušček, ampak je že konkreten bauh. Malček lepo miga, kar me veseli, a ponoči bi pa vseeno lahko spal. Muči me pasja vročina in vse pogostejše nočno lulanje, pa saj bo...

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
24.6.2005 15:06:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?