|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   No, avgustovke...
27.6.2005 14:00:46   
Tiamo
..moram spet jaz začeti??? :zmeden:

Kje ste?

Kako ste spale, jaz sem OK, spala do 9.00.

Potem je prišla "prijateljica" na kavo. In sva se sporekle...:grrr::grrr::grrr: Tok sem jezna, zakaj sploh obstajajo prijateljstva, če potekajo samo iz ene smeri.

No kakor veste sva prodala sedežno. Zdraven sem ponujala še omare za dnevno sobo in ker jih niso vzeli, sem se jih odločila prodati. "Prijateljica" me je pa že prej prosila, če jih dam njej zastonj, če jih kupci nebo vzeli. Odgovorila sem ji, da moram še mojega :love: vprašat. :love: je rekel, da jih bova prvo probala prodat, 10.000 SIT je pa le 10.000 SIT. Ko sem ji to povedala, je čist ven padla. Rekla je , da kadar se gre za njo, je vedno problem. No naj vam povem, poznam jo že 14 let, nikoli ni delala, doma so ji vse odklopili, ne plačuje računov...pri meni si je par let umivala, tuširala, jedla, psa sem ji vodila na sprehode (ker je gospodična spala, meni se je pa pes smilil), pišem ji prošnje, pritožbe, peljem jo kamor se spomni, posojala sem ji za obleč, denar (ki sem ga dobila po parih letih in to po kreganju),.... sploh nevem zakaj sem tak tip, da jo vedno potem nazaj sprejmem...se mi zasmili in ona zna zaigrati na pravo struno, da jaz popustim. Drugače je noben ne mara, vsem je dolžna denar...jaz jo pa kar prenašam...

Sorry mogla sem se skašlat, a mislite, da sem narobe delam...

Aja pa še to, glede darila za prihajajočo :duda:. Skoz mi je težila, da naj ji povem kaj rabim za :duda:. Vedno je bil moj odgovor, saj nimaš denarja (čeprav zdaj dela v lokalu in dobiva socialno pomoč), ni treba nič. No k je tok izsiljevala, sem ji rekla naj mi potem kupi previjalno blazino za 3000 SIT (kar se mi ne zdi veliko). No, potem je bila tiho in je rekla, da se je že ona odločila in da mi bo kupila žvečilko za krepitev zobk...ji povem, da jo že imam in da dveh ne potrebujem. No potem je spet ven padla, da zakaj ji nisem povedala, da je stran vrgla denar. Mislim, kok pride ta žvečilka cca 500 SIT. Nevem kaj naj rečem...to ni prijateljica...ali sem pa jaz čudna.

Lp Tia74

sorry k sem se skašlala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   No, avgustovke...
27.6.2005 14:28:44   
tea01
Draga Tia74, kot, da bi samo sebe poslušala. Jst imam tudi tako smolo. Vsem vse rada dam in pomagam, potem pa ko sama kaj rabim sem ful razočarana.

Za denar moraš garati, redkokdaj ti je podarjen. 10.000 sit, to so vsaj 4. paketi plenic.


Veš Tia74, nekateri radi samo sprejemajo, nekateri pa radi dajejo.

Sem vse povedala.


V petek sem šla v center v C&A pogledat za pleničke, pa jih žal niso imeli. Pri nas se v petek začnejo razprodaje, če ti lahko kako drugače pomagam sem ti na voljo.

Punca pa glavo gor. Ne sodi sebe po drugih!!

Poljubčke,

Tea01



(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   No, avgustovke...
27.6.2005 15:10:22   
Sofi
Tia74, če to "prijateljico" poznaš že 14 let, pol tak veš kakšna je in če jo sprejemaš in ji stojiš ob strani, je pač tvoja PRIJATELJICA. Najbrž sta že od začetka gradili tak odnos in ona se morda sploh ne zaveda, da ravna napak. Ima pa veliko srečo, da ima tebe in to najbrž tudi sama ve in te ceni, samo pokazati tega ne ve...
Ti pa veš, da te potrebuje in fajn se ti zdi, da ji lahko TI pomagaš, kar dela tebe močno. Pomagati soljudem je vrlina, ki jo ti premoreš in bodi ponosna na to. In najbrž ti je "nagrada" za pomoč ravno ta zavest.
Ne vem,ljudje smo tako različni in odnosi med nami prav tako.

Jaz sem danes imela neprijetno dogodivščino :((.
Med likanjem mi je naenkrat postalo ekstra vroče in malo je manjkalo, da nisem padla, pa sploh nisem uporabljala dosti pare. Šele po 3 dcl vode in z nogami v luft mi je po kakšne pol ure ratalo boljše.

Se tudi vam dogaja kaj podobnega?
Saj berem na forumu, da imate nekatere pogoste omedlevice, pa vseeno.

Sem ugotovila, da je najbolj varno zame, če kar lepo na pol leže čvekam z vami na RR :)-.

Lepo se imejte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   No, avgustovke...
27.6.2005 15:12:48   
Tiamo
Lp Tea01,

res je, vse si povedala s nekateri radi sprejemajo, drugi pa dajejo. :bravo::bravo::bravo:

Brez veze se sekirat....

Zaradi pleničk ni panike, če jih boš kje zasledila, če pa ne, je pa tudi prav.

No vidiš, pol pa takole pogledam, tebe sploh ne poznam in mi delaš uslugo. In tukaj na tem formu je toliko punc, ki so mi pomagale. Sploh nevem kako se naj zahvalim pikcu, ki mi riše pregraditev dnevne sobe z vsem pohištvom. Take stvari pridejo uč z glave, da bi jih dala narisati arhitektu. Nevem zakaj si potem izbiram take kao prijateljice???? Meni se zdi, da taki kar vohajo nas "dobre duše" in se prilepijo k klopi. Potem imam pa jaz slabo vest...kdaj se bom naučila biti flegma in kdaj koga poslati nekam.


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   No, avgustovke...
27.6.2005 15:15:15   
miševi
Lep pozdrav!

Tia, prav je, da si povedala, kaj te muči:rozica:. In prav je, da sta se odločila, da stvari poskusita najprej prodati. Nekje mora biti meja. Očitno si ti svoji "prijateljici" vedno stala ob strani in ji pomagala. Vendar mora tudi ona stopiti na realna tla in narediti nekaj zase. Ti boš v kratkem imela družinico in prišli bodo trenutki, ko boš dala prednost družini in ne njej. Zato je prav, da ve, kje ji je mesto. In da je tudi ona prijateljica - da ni to razmerje samo s tvoje strani, ona pa, oprosti izrazu, parazitira.

Drugače je pa verjetno nekaj v zraku. jaz bi danes mojega :love: ne vem za kaj nekam obesila. Kopalnico pusti na pol narejeno, ker je enmu nekej že ne vem kdaj obljubil in ko je ta prišel, je skočil kot navit in odbrzel. Še adijo ni rekel. Kar na :(( mi gre... Jest sem pa prosila, da mi perilo ven prinese, na koncu sem ga pa sama. Po drugi strani je pa živčen, ker še ni fertig in ima povsod kaj načeto. Poj pa pokasira Nika...:grrr:

Jest sem pa že tko čist na koncu. Jutri imam pregled in že danes me vse zvija. Ne vem zakaj, toda zdravnikov ne maram. Saj sem vesela, da potem slišim, da je z :duda: vse v redu, toda vsa tista kalvarija pred tem, pa gin. modrovanje o teži, pa izvidih, pa ... V glavnem - jutri bom kaj več napisala. Držite pesti, da bo gin. dobre volje, da bo pritisk v redu in da bo test za sladkor tudi ok.

Lepo se imejte:rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   No, avgustovke...
27.6.2005 15:31:09   
Tiamo
Hy, Sofy

tudi mene so dajale omedlevice..zdaj je dobro. Nahuje je bilo tam okoli 28 tedna. Jaz sem se mogla vsest in si dati mrzel obkladek.

Prav si povedala glede prijateljstva, vem kakšna je, sva se o tem pogovorile, se izboljša za par mesecev pol je pa spet isto. ... samo k pride do takih stvari me kar s tira vrže, ker se čutim jaz krivo. Že najmanj 100 krat sem naredila konec temu prijateljstvu, se ji po par mesecev nisem javljala na GSM , potem je prišla k meni domov in mi jokala in se kaj zlagala. Jaz ji pa kot budala prvo verjamem, vse naredim, ker je boga, a na koncu izpadem k kup dreka...ji povem, da ni prav naredila, ona pa nič, k da se ni nič zgodilo, zamenja temo. Jaz pač odneham, ker vem da ne bom nič dosegla. Npr. enkrat se je zlagala,da so ji odkrili raka na maternici (še vedno trdi da ga ima, čeprav ga nima, imava istega ginekologa), potem enkrat, da jo mečejo iz stanovanja (še vedno jo niso), drugič, da je pes ful bolan in da bo umrl (potem je pes živ in zdrav),... SEM NAIVNA

Verjetno me res krepi, da pomagam drugim in sem ponosna na to, vendar v življenju spoznaš, da ti nakoncu kratko potegneš.

Zdajle sem jezna, jutri pa k bo poklicala se bom spet raznežila in ji naprej pomagala. :grrr:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   No, avgustovke...
27.6.2005 16:17:28   
Jessy
Tia, dobri ljudje vedno "ta kratko" poberejo. Popolnoma te razumem, kaj prestajaš. Res je dobrota dobra vrlina, ampak mislim, da se tudi ta dobrota mora nekje končati, če vidiš, da te izkorišča in prinaša naokoli. Zame to ni prijateljica ampak bi jo poimenovala kolegica. Prijatelji so tisti, ki ti vedno stojijo ob strani, te podpirajo in bodrijo. Še najbolj se izkažejo v tistih, slabih trenutkih. Ta tvoja "prijateljica" je pa vse prej kot to, saj očitno zna manipulirati s teboj in od tebe pobira vse dobro, vrača ti pa ne nič drugega, kot samo slabo voljo.
Jaz bi vsekakor naredila črto nad to kolegico. Na tel. bi se sicer odgovarjala, ampak ne bi kaj dosti govorila z njo....počasi bi že pogruntala, koliko je ura.
Sicer pa ti najbolje veš, kako in kaj! Se je pa treba enkrat tudi zase postaviti! To je pa dejstvo! Prej, ko boš to naredila, prej se boš bolje počutila!

Jaz sem pa danes bila resnično čisto ta zadnjič v službi. Sem šele ob 15h prišla domov, saj sem raje en dan garala v šoli, pa vse naredila, kot da bi hodila še cel teden gor, pa bi vse lepo na počasi delala! Se mi zdi, kot da bi rudnik odkrila, tako se mi dopade!!!

Mene omedlevica še nič ne daje in upam, da me tudi ne bo! Sva bila pa z :love: včeraj že malce v skrbeh zaradi štetja gibov. Naj bi jih v 12-ih urah naštela 10. Vstala sem ob 11h in jih štela od takrat naprej. Ob 21h sem naštela šele 3 gibe. Sva skoraj že spokala v porodnišnico, pol sva pa le upala, da je pa morda tudi :duda: vroče, pa se bo že še zbudil...no, in res se je. Je tja do 23h resnično vse nadoknadil. Je pa to grozen občutek, ko veš, da bi moral migati, pa kar nič ni....

Zdaj pa grem noge v luft držat! Pa na eno porcijo sladoleda zraven!!! :sloncek:

Aja...še nekaj sem vas hotela vprašat. Midva sva včeraj :sloncek: po zares dolgem času. Mislim, da je že več kot 3 tedne minilo od zadnjič. Vendar....mene je kar vse nekaj bolelo notri po nožnici. To me še nikoli ni! Pa ne, da bi bila suha nožnica! Sploh ne! Nič kaj prijetno mi ni bilo, tako da bova najbrž kar dokončno skenslala to najino spolno življenje, ki je že vso nosečnost bolj revno. Kako je z vami? Tudi vas kaj boli tam notri? Do kdaj se pa sploh lahko brez kondomov???

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   No, avgustovke...
27.6.2005 16:35:19   
tina104
Kaka prijateljica... Tia74 ne se preveč sekirat, ker ni vredno, sploh pa se ne smeš počutit krivo.

Glede omedlevanja: sama še sicer nisem omedlevala, se pa velikokrat počutim čisto brez moči. Lahko samo sedim ali ležim nekaj časa (če pa hodim, pa mora to biti res čisto počasi in po ravnem), kar mišice imam neke mehke, počutim se slabotno. No, to traja kake pol ure, včasih več, včasih manj, potem pa je spet vse v redu. Ponavadi se mi to dogaja, ko mi je prevroče ali pa kako uro po zajtrku. Če zraven še težko diham (zgleda da se :duda: včasih tak obrne).

Pa še :sloncek: - ponavadi enkrat na teden, več mi ne paše, je pa takrat ponavadi bolj fajn. Ja, me na začetku nekaj peče ali celo zaboli, pa čeprav je dovolj vlažno, ne vem, kaj je to. Ponavadi ta pekoč občutek potem izgine. Pa še tako nerodno je iskati pravi položaj s tem ogromnim trebuhom.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   No, avgustovke...
27.6.2005 16:36:50   
Tiamo
Hy Jessy,

:bravo: za zadnji dan v službi...

glede "prijateljice" sem že malo pomirjena, ji bom povedala ta svoje...:grrr::grrr:

Meni se je parkat, ko sva :sloncek: pojavil krvav flekec po odnosu. Sem seveda naredila paniko, vendar je bilo vse ok. To se mi je zgodilo v 5 mesecu, zdaj pa ko :sloncek: ne opažam nič posebnega..razen blaženega občutka. Imam pa vedno en strah, ko začneva :zmeden: Mogoče je bila pri tebi prisotna samo psiha??? Glede kondomov je pa takole, da jaz sploh nevem če jih bova uporabljala..se vedno pred :sloncek: obadva fino umijeva. A drugače je v :nosecka: priporočljivo uporabljati kondom?:zmeden::zmeden:

Zdaj si me pa čist panično naredila zaradi štetja gibov....a torbo imaš že pripravljeno?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   No, avgustovke...
27.6.2005 16:49:26   
Jessy
Kondom priporočajo proti koncu zaradi semenske tekočine, ki vsebuje enake snovi, kot "tabletke" za mehčanje materničnega vratu in se lahko zgodi, da sperma začne mehčati MV - sam ne vem od kdaj naprej naj bi se to prakticiralo! :zmeden::zmeden::zmeden:

Ne, torbe še nimam pripravljene, jo bom pa prav gotovo v kratkim pripravila, sploh če bo treba iti na obračanje. Najbrž že kar naslednji teden, če se mi bo dalo.:ups:

Ja, meni je kar rekel G, da od zdaj naprej so važni samo gibi. Da je potrebno, da :duda: in jaz ostaneva budna! Sicer mi ni dal nobene razpredelnice za beleženje, je pa močno poudaril to štetje gibov. Jaz si kar v telefon (ker je itak vedno z menoj) delam znakce za gibe, ko jih čutim. Tako vsaj ne pozabim pri kateri številki sem končala.

Bom mogla še vložke iti kupit, pa tudi v lekarno še moram po nekaj stvari. Prej sem za vse tako hitro poskrbela, za teh nekaj stvari se pa nikakor ne morem spraviti od doma. :zmeden2:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   No, avgustovke...
27.6.2005 17:25:10   
Jessy
Pa še nekaj me je začelo begati!
Vsak čas bo začelo srbeti tudi nas isto, kar skrbi vse ob koncu nosečnosti - razpok plodovnega mehurja. Torej...vsi vemo (ker tako pravijo), da ima plodovnica vonj po mandeljnih. Ampak, meni mandeljni sploh nimajo nobenega vonja. Sem jih vonjala, pa se mi ne zdijo, da bi sploh imeli kak vonj, pa drugače čist ok vonjam. Kako bom potem vedla, da mi odteka plodovnica??? Namreč...vsak dan si tudi po 3x preoblečem spodnje hlačke, ker imam mokre, ampak vem, da so trenutno mokre od potenja....vendar.....:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   No, avgustovke...
27.6.2005 19:08:58   
Tiamo
Jessy ne me strašit.....


Nič ne vem o vonju po mandeljnih?

Ko ti bo odtekla plodovnica boš vedela, ker se ti kar ulije (saj tako pravijo). Pravijo,da točno veš, ko ti odteče.

Jaz imam mini vložke in si jih menjam pogosto zaradi higiene, verjetno pa bi lahko z dvema zdržala cel dan.

Jessy ti imaš rok na začetku avgusta, katerega? Jaz imam 5., pa mi G ni nič rekel o štetju gibov ali kaj podobnega.


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   No, avgustovke...
27.6.2005 19:17:39   
Jessy
Tia, saj te ne mislim strašiti, sam tako pač je!

Glede plodovnice: enim odteče v curku, da res ne morejo zgrešiti, medtem, ko drugim odteka lahko po kapljicah dalj časa. Kar nekaj jih je, ki dvomijo če jim odteka plodovnica. Pa ta vonj po mandeljnih je baje prisoten - tako jim povejo na predavanjih šole za starše (midva nisva šla, tako da verjamem, kar povejo).
Imam pa jaz tako kvalitetne mini vložke (malo denarja, malo muzike), da kljub temu, da jih imam, sem mokra (se potim med stegni, ker se je njihov obseg povečal in med njimi skoraj ni prostora za zrak :( ).

Jaz imam rok 2.8. Mi je pa štetje gibov najbrž omenil zato, ker od naslednjega torka pa do PDP-ja ne bom imela nobenega pregleda več pri njem, ker gre na dopust. Mislim, da je to štetje ravno zato omenil, ker sem ga full začudeno vprašala, da kaj pa vmes, ko ga ni??? Pol je pa rekel, da zdaj nama itak ne preostane nič drugega, kot šteti, če je :duda: buden in če ga ne čutim 10x v 12-ih urah, naj spokam in grem v porodnišnico. Pa še to je rekel, da tu štejejo tisti gibi, za katere si 100%, da je gib, ne tisto, ko ugibaš, a se je premaknil a se ni, a je bilo to črevesje...

Zdaj pa vem tudi to, da bom mogla v torek biti pozorna, da dobim napotnico za porodnišnico in rešilca, ker če jih vmes ni, pa da mene kaj prej zagrabi....:zmeden:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   No, avgustovke...
27.6.2005 23:49:53   
monja
Jessy, jaz ti tako srčno želim, da bo bebica na tem pregledu že v pravilni legi in ne bosta rabila iti skozi to obračanje.
Saj veš, da morava še malo počakati. Ampak me tako zanima, katera bo prej od naju, glede na to, da sva "naročeni" na isti lepi avgustovski dan...:)-:)-:)-

Ne morem spati, ker sem spala popoldne, pa vas malo berem.
Mene pa od nedelje naprej mantrajo otečene noge (roke že kaki mesec, dva) in to konkretno. Sem si mogla iti po nove sandale, na ježke, da si lahko sploh kaj gor obujem. Je pa taki čudni občutek, kot da mi bo kožo razneslo.
Nekako bomo že ta mesec še zdržale.

Kar se pa tiče o temi "prijateljice", pa samo na kratko. Včasih ni "zdravo" biti preveč dober z ljudmi, ki tega sploh ne opazijo in ne cenijo. Ker spet sam trpiš. Ponavadi sem tudi jaz taka dobrota sirota, a po več takih izkušenj, ti pa vseeno prekipi in njekje moraš potegniti črto. Čeprav se sliši egoistično, sebe moraš tudi imeti rad.

Če že spančkate, upam, da kaj lepega sanjate in vam ni preveč vroče, sicer pa lahko noč.:muca:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   No, avgustovke...
28.6.2005 9:05:40   
tea01
Nadaljujem temo od včeraj, če me boste še zasledile.

Z Monjo se popolnoma strinjam glede tega kar je napisala o prijateljstvu!!!

Glede vložkov pa, jaz uporabljam Carefree mini vložke, ki so v roza škatli, zapakirane v roza vrečkice. Ful so dobre in jih toplo priporočam. Jaz jih uporabljalm tudi na tangicah.


Lp, TEa01

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   No, avgustovke...
28.6.2005 9:14:41   
miševi
Dobro jutro!

Jaz pa sedajle :kuza: na pregled. Držite pesti, da bo vse ok!! Poročam....

LP:rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   No, avgustovke...
28.6.2005 9:39:00   
Tiamo
:zaspan:

Je pri vas kje kaj toča bombandirala. V Lj ni bilo sile, samo močna nevihta?

hvala za vzpodbudne besede glede prijateljstva, vam danes poročam kaj bo.:bravo:


Jaz uporabljam mini alldays vložke in sem z njimi zadovolna, ne odlepijo se, se ne zvijajo, nič me ne peče spodaj po njih,...


Kako kaj z gibi :duda:. Mene zdaj ful brca, zdaj niso več brcike, ampak prav brce. Kdaj čutim, k da se mi obrača ali prevrača in me prav boli.:sloncek::sloncek:

A ste se kaj v obraz spremenile, jaz sem danes opazila in moj :love: tudi, da se mi je nos povečal in zgornja ustnica. Na polno ustico sem prav ponosna, samo "surla-nos" mi ni všeč. :ups::ups:

se tipkamo


Miševi držim pesti, itak pa bo vse OK :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   No, avgustovke...
28.6.2005 9:55:54   
Jessy
monja, tudi mene že zanima, katera avgustovka bo sploh prva, kaj šele med nama, ki imava na isti dan rok. Pri nas doma so že prave navijaške borbe o tem, kdaj naj bi se rodil. dva prijatelja od :love: navijata za 24.7., ker imata onadva takrat roj. dan, medtem, ko :love: navija za 6.8., ker ima pa on takrat roj. dan. Sama ne navijam za noben datum, srčno pa upam, da bo kak dan prej. :)-:)-:)- Sem optimist, kajne?!?!?
Sem se pa sprijaznila, da bo treba obračat. Sploh nimam več upanja, da se obrne. Včeraj me je spet brcal v mehur, torej je še vedno v pokončni legi.

Drugače pa tudi jaz od sobote naprej opažam zatečenost nog. Niti zjutraj niso več normalne, pa zvečer me že tudi bolijo podplati. Ubogi revčki, saj so zatečeni, pa še vse te kg morajo podpirati. Še malo, pa bodo vsega fraj!
V prste na rokah pa ne zatekam še!

Tia, meni sta pred kakim mesecem dni rekli mama in tašča, da sem se spremenila v obraz. Da imam drugačne poteze. To sta ugotovili na podlagi ene slikce, kjer sem bila še čisto frišna :nosecka:. Jaz sama tega ne opažam.

Včeraj je moj :duda: kar hitro napolnil bonus 10-ih gibov, danes smo pa šele vstali, pa do zdaj še ni nič pomigalo to naše dete. Me pa nikoli ne bolijo brce. Je že od začetka bolj nežne sorte, kar meni popolnoma ustreza! ;)

Miševi....hitro poročat, kaj so ti povedali na pregledu!!!!

Grem zajtrkovati čokolino!!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   No, avgustovke...
28.6.2005 10:04:00   
Tiamo
;) se govori, če se veliko spremeniš v obraz nosiš fantka..no pri nas bo punca, pa sem se vseeno spremenila. Ne veliko ampak se opazi.

verjetno vaše noge niso tok boge kot moje, včeraj so me kompresijske nogavice užulile..tudi pri meni so zjutraj otečene, ne tako močno kot zvečer. :((

Pri nas pa samo jaz navijam za 4.8., ker imam takrat jaz rojstni dan...ampak če bo prej ali pa kasnjeje mi bo čist vseeno, samo da bo vse OK.

Naša je do zdajle napolnila že močnih 7 gibov. Ta malih sploh ne štejem.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   No, avgustovke...
28.6.2005 10:09:17   
Jessy
Še nisem uspela jesti ker toliko po forumu zevam!!!

Tia...a prav šteješ gibe??? Npr. če ti začne migat, pa ti miga kaki 2 minuti skupaj in v tem času našteješ kakih 5 gibov, to velja le za 1 gib. V bistvu mora za nekaj minut obmirovati med enim in drugim gibanjem, da lahko šteješ kot za gib. Samo toliko, za informacijo!!!

Drugače sem pa 100% prepričana, da naše zatekanje še vedno ni niti senca tvojim!!! Saj bo kmalu konec! Smo že napolnili 35 tednov! JUPI!!!

Zdaj pa res grem na tisti čokolino!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   No, avgustovke...
28.6.2005 10:19:27   
Tiamo
mogoče jih pa res narobe štejem, so presledki med gibi kdaj dalši kdaj krajši :zmeden::zmeden: Jaz štejem tudi, ko mi trebuh zavalovi, se pravi ko se cela premakne?? :zmeden::zmeden:

Najbolje je,da se ne obremenjujem več s temi gibi, dokler jo čutim čez čez cel dan je vse OK, a ne?

Jaz imam še 38 dni oz. 901 uro...tako mi piše na koledarju, katerega je :love: naštimal. Sem bila včeraj malo jezna na njega, ni vedel v katerem mesecu sem :(, kadar ga kdo vpraša, vedno reče rodila bo na začetku avgusta. Ah, ti moški..danes sem mu naročila naj se ustavi v Tosami in naj mi kupi vložke, pa je rekel, da vložkov pa on že ne bo kupoval.

Kok me je zgaga napadla, grem cedevito pit. Meni tudi pomaga.:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   No, avgustovke...
28.6.2005 11:09:13   
Jessy
Ja, saj pol pa najbrž kar prav šteješ, saj za gib velja vsako premikanje med katerim mine nekaj časa.
Važno je le to, da ne šteješ vsakega otroškega giba za gib, ampak le kolikokrat v dnevu ga čutiš....ufff, kompliciram!!!! Bom nehala!

Jaz tudi nameravam še kupiti vložke. Morda v naslednjih nekaj dneh, ko bova kaj okrog špara hodila, saj so baje tam najcenejši.

Sem pa zadnjič pogledala tvoj trakec z dojenčki, pa mi je full všeč!!! :bravo::bravo::bravo:

Jaz sem pa spet sama ostala. Če me zdaj kaj prime, bom mogla kar peš proti porodnišnici. :)-:)-:)- Bo treba tega :love: malce ustaviti proti koncu, da ne bom res sama ostala, ko bo prišel čas!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   No, avgustovke...
28.6.2005 11:14:46   
Kety
Koncno spet tudi jaz! Sploh vas ne dohajam! Ampak gotovo boste novo debato odprle zdej, ko sem se javila se jaz.:)-

Pocutje je OK, malo sem zaspana, ker ponoci ne spim dobr. Zatekam se vedno ne, pa sem ze v 32t. :duda: se se VEDNO ni obrnil na glavo in me tudi malo grabi panika. Zdele grem k tasci v bazen mal poplavat, upam, da ga bom s tem spravila v pravi polozaj.:( Sicer je pa se cas do 36t.

Kg ne grejo nic gor:zmeden:, nimam pojma zakaj!? Sem sicer kar aktivna, pa trebuscek mi je zacel pospeseno rast, tko da mi je vse skupi mal cudno. No, ce pa zdravnik pravi da je OK je OK. Zaupam 100%! Itak je lazje ce je man kg!

Starsevsko solo imamo samo se danes in jutri :bravo:! Sem kar vesela, da je konc, ker se mi res ne da vec kuhat v tisti predavalnici!

No, LP vsem!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   No, avgustovke...
28.6.2005 11:24:33   
Jessy
Oooo, Kety!!! Tebe pa res že nekaj časa ni bilo na spregled!!! Jaz sem bila tudi vedno pozna z javljanjem, ker sem še v službo hodila. Zdaj, ko sem pa doma, pa sem že utaborjena pred računalnikom!!!

Srečnica ti, da ti kg stojijo!!! To je samo za pohvaliti! Meni pa ne stojijo, ker preveč sladoleda pojem. Včeraj sem kar 3 lučke in eno porcijo s tremi kepicami + smetana. Pa najbrž bi še kak sladoled zmazala, če ne bi bil že čas za spanje.

Jutri bom pa jaz najbrž ta prva vstala. Dobim nečaka v varstvo že ob 5.30. :zaspan::zaspan::zaspan: Bom preživela, saj je le za jutri, za rešit situacijo, ker gresta moja starša (ki ga drugače pazita) na en izlet. Je treba pomagat, če se da!

Ufff...jaz bi tudi šla malce plavat. Se mi zdi, da bo danes spet hudo vroče! V nedeljo sem že mislila, da grem plavat v bazen (privat z neklorirano vodo), pa se je v trenutku vse pooblačilo in je začel padati dež! :( Ampak, važno je, da se je pošteno ohladilo!!!

A ve tudi že kaj sanjate o :duda:? Jaz sem zadnjič sanjala, da sem imela deklico, ki je neutolažljivo jokala in jokala, potem mi je začela kar majčko vlečt in takrat sem se ovedla, da bi pa morda lahko joškico dala, da je lačna.
Prejšnji dan sem pa sanjala, da sem šla v porodnišnico. Tam je bila sprejemna soba polna nosečnic, katere so zdravniki pregledovali a so za rodit ali niso. Vse so pregledali, le mene ni nihče opazil, da sem sploh tam. Pol je pa kar en zdravnik prišel in me peljal v eno sobo, kjer naj bi rodila. Ta soba je pa izgledala, kot eno veliiiiiko izpraznjeno skladišče, z asfaltom po tleh in enimi rumenimi črtami. Pa mi je rekel ta zdravnik, da bova vse železje, ki bo prišlo iz mene dajala v tisti rdeč kvadrat, ki je začrtan na tleh. OBUP! Še sreča, da nisem spala naprej, saj bi najbrž le železje rojevala. Kaj takega????!!!


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   No, avgustovke...
28.6.2005 12:54:45   
tea01
Še jaz. Zredila sem se za +9 kg. Danes sem gledala na tehnici, pa šele v petek bom napolnila točno 32. teden. Kriza je ker so pri nas sladoledi ful dobri. Njami. Čeprav sem včeraj enega pojedla in mi je bilo po tistem ful slabo, sem kr 3x kozlala. Potem sem pa še donat čez ruknila, pa je bilo boljše. Se moram začet pazit.

Jst se v obraz nisem nič spremenila, pa nosim :modri:. Mogoče je še čas.
Glede sanj pa: že nekaj časa nazaj sem sanjala, da sem bila na meji med 23 in 24. avgustom, rodila sem tako, da mi je kar ven padu in da je naše dete zelo zelo veliko spalo. Mislim, da so to preroške sanje. Vam pa sporočim kako bo!


Povejte mi ali ve tudi čutite:duda: vsaki 2 uri?????

Lp,

TEa01

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?