|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vaše mnenje
15.10.2010 11:48:13   
mala kepica
Pozdravljeni!

Prosim še za vaše mnenje.
Kaj menite o civilni poroki samo z starši in pričami potem samo kosilo in domov, brez svojih otrok(stari so do 3 leta)mislim pač da so tistih par uric v varstvu, še posebno ker je dojenčica stara 10 mesecev.
Pišem zato,enem napačnem poveš vsi izvejo,sorodstvo je pač izvedelo za najino poroko in kaj hujšega seveda ker jih ne bova povabila da pa ne govorim da je največji krimninal ker za tisti dan ne bova vzela zraven svojih otrok, bratov in sester in njihovih družin.
Po resnici povedano me je do vsega minilouser posted image

Plus vprašanje, če ima katera izkušnje z foto sonex Celje pač samo za fotografiranje poroke.



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 11:49:50   
uškinamama
Hm, če bi se poročila kot mama, bi zagotovo hotela imeti s seboj mulce.

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu mala kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 11:51:55   
*alja*
To je čisto vajina odločitev, kako se bosta poročila. Če si želita take poroke potem kar, neglede na to kaj drugi pravijouser posted image

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu mala kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 11:59:22   
Klemy82
Vajina poroka je vajina stvar in tako kot se odločita, tako bosta imela. Ni se vama treba nobenemu zagovarjat, zakaj pa kako pa.... kaj jih pa briga. Je pa fajn to čimmanj razlagat okoli, s tem se pa strinjam. Ko je konec, pač nekako sporočiš, da zdj sta poročena in to je to, če ne mislita organizirat neke svatbe. Če je pa kdo užaljen pa naj bo... njihov problem.
P.S. Moja prijateljica se je šla poročit na Mauricius, pa nista nobenemu povedala, da se gresta poročit, so vsi mislili, da je le dopust. Je bilo presenečenje, ene par ljudi je bilo užaljenih do nebes in nazaj, pa se nista nič sekirala. Je pač tako, da pri nas so te bolj 'moderne' poroke še vedno eksotika in vsi pričakujejo neko tradicionalno fešto. Ampak pričakovanja drugih niso vajina stvar.
Midva, recimo, se zaenkrat sploh ne nameravava poročit, če pa se kdaj bova, pa to zagotovo ne bo tradicionalna poroka, pa ne, ker se nama ne bi dalo tako poročit, ampak, ker bi bilo preveč logističnih težav in se ne mislim obremenjevat še s tem. (Skregani ljudje med sabo, itd, itd... ).


_____________________________

Jst.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 12:01:24   
urška
meni bi bilo vseeno za žlahto. bi pa hotla imet otroka s sabo.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 12:09:37   
ronja
Vajin dan - vidva odločata, mora bit tako, da je vama všeč. Ne zdi se mi nič narobe, če je 10 mesečnik par urc pri nekom, ki ga pozna in doma počaka, da se starša poročitauser posted image . So poroke z malimi otroki definitivno precej bolj "pestre" (ko se je svak poročil, so bili 4je mali in niti minuta tišineuser posted image ).

Če bi se morala poročit, bi sicer vzela otrke s sabo (žlahte pa ne - starše in brata ja, ker ga mam rada in bi si ga želela zraven, ostali pa se lahko na trepalnice postavijo, sestra pa itak ne živi tu in zato ziher ne bi sem hodilauser posted image - sploh pa tudi jaz nisem bila na njeni poroki, niti na ločitviuser posted image , tako da mi ziher ne bi zamerila). Ampak se mi ne zdi nič narobe, če si ti ne želiš.

(odgovor članu mala kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 12:12:12   
zmajaz
Midva sva se poročila v najožjem krogu - starši, moja sestra s fantom, ki mi je bila hkrati priča, njegov brat z družino, ki mu je bil tudi hkrati priča, pa še ena stara mama, ki je še edina živa od obojnih starih staršev - skupaj nas je bilo torej 13. Seveda so bile z nekatrih strani pripombe, ampak to ni najin problem, ker si pač nisva želela poroke s 150 svati in drugače ne bi šlo - ali tako kot sva naredila, ali pa nas bi bilo 150. Ni nama bilo žal - poroka je bila lepa, super smo se imeli - in če bi se še 1x poročila, ne bi naredila nič drugače. Kar se pa otrok tiče je pa za moje pojme spet tako, da glede na to, kako majhni so še, skoraj boljše, da jih ni zraven, ker sicer bo itak treba vso pozornost posvečati ves čas njim. Itak še kaj dosti niti ne razumejo, za kaj gre. Jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala prav z NOBENIM. To je vajin in SAMO VAJIN dan in naredita si ga, kot VAMA paše - tu ne šteje mnenje prav nikogar drugega. Sorodniki si bodo še nekaj časa brusili jezike, potem bodo pa že preboleli - kaj jim pa drugega preostane. user posted image

_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu mala kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 12:21:38   
pomar*ANČA*
jaz sem pač tip človeka ki hoče imeti sina vedno ob sebi, brez sorodnikov si pa poroke pač ne predstavljam- to sem jaz. če imata vidva željo, da se poročita v najpžjem krogu je to vajina stvar in nihče vaman nima pravice oporekat, naredita tako kot si želita vidva, saj je to vajin dan.

glede sonex celje... jaz sem imela z njimi zelo slabo izkušnjo, moja prijateljica pa dobro, ampak mi njene slike niso bile všeč, marsikateri svat je naredil lepšo sliko kot fotograf. ti pa priporočam http://www.jamma.si/ nama je naredil zelo lepa slike, pa nima navitih cen- seveda je pa dražji kot sonex

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 12:32:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 12:34:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 12:36:49   
naja17
Tkole je... Evo mene, novopečena nevesta in to čisto na skrivaj... V sredo sva se poročila, imela samo priče (še teh ne bi, če ne bi blo treba), naslednji dan pobegnila na medeni teden (pričama je blo zabičano, da ne smeta nikomur povedat) in s tam poslala sms, da:
sva se tako odločila,
na skrivaj poročila
in pobegnila....

Vsi so bili ful veseli, morda mali šok za starše, ampak vse razumljivo, vsi ful veseli, z vseh strani čestitke in predvse s strani njegovih staršev, ko je tast rekel "saj prav, da sta naredila tko kot si vidva želita in ne tako kot si želijo vsi ostali"...
 
Tak, da ne sikiraj se kaj drugi pravijo in kaj ne... Misliš, da nihče ne bi vrtel jezika, če bi imela veliko razkošno poroko ??
 
Osebno, če bi že imela otroka, bi ga vzela s sabo, rajši kot starše user posted image ....

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 12:38:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 12:59:29   
vesna_b
nas je bilo 150 - po najini želji. sam ti povem, da če bi še enkrat se šla poročit, bi sama nekam šla, s tamalo seveda, ker sva jo že imela, in se tam poročila, ali pa bi naredila tako kot naja17.

ker v vsakem primeru, karkoli bosta naredila, jeziki bodo. verjemi...

v smislu - kaj je bilo pa tega treba, s tem se pa mal preseravata, ansambel bi pa jaz drug, pa hrana - lahk bi blo kaj drugega...

naredita po svoje, bosta vidva zadovoljna.

sicer ok, jaz te "jezike" odmislim in mi je bila najina poroka všeč, sam še enkrat se pa e bi šla matrat za tako zahvalo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 13:29:53   
sazi
Kot je večina rekla - vajina stvar in ne obremenjujta se  z drugimi.
Nas je bilo sicer 20, pa sredi tedna, pa potem na "kočerjo". Otrok še nisem imela, če pa bi jih, bi želela, da so zraven.
Za starše sva vedela, da bodo zelo veseli poroke in sem prepričana, da sva se odločila prav, da so bili tudi oni zraven. Bi jih pa po mojem prizadelo, če bi se poročila sama (pri nas, če bi kam odpotovala, bi bilo najbrž drugače) in tako mi niti na pamet ni padlo, da bi jih iz takega dogodka izključila.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 13:30:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 14:14:41   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: mala kepica
... poroki samo z starši in pričami ....

Izbira je vajina.


Vendar....
Poroka ni samo zveza dveh partnerjev, pa čeprav je v glavnem to. Je pa še nekaj zraven. In sicer s poroko vstopaš v sorodstvo moža in mož vstopa v tvoje sorodstvo. V nekih normalnih odnosih je normalno, da so  torej pri takšnem dogodku prisotni tudi člani najožjega sorodstva saj poleg tega, da z vama veselijo vajine zveze je to tudi priložnost, da se ti dve sorodstvi med seboj spoznajo. Vsaj vajini bratje in sestre z družinami. In ker praviš, da gre samo za kosilo in ne za žur pozno v noč, tudi ni ravno normalno da so iz takšnega dogodka vajini otroci izločeni. Razen če vaju tako ovirajo.

Torej vajina odločitev nosi sporočilo vsem ostalim ožjega sorodstva: "niste zaželjeni", kar pa ....

So pa ljudje svakakvi. Bil sem že na poroki, sobota ob 13h, poročni obred je bil "čuden", na dele resen na dele pa prostaški, potem aperitiv, večerja, glazba, pač običajna ohcet, ob polnoči šampanjec, ognjemet. No, predno pa smo šli domov smo izvedeli, da to sploh ni bila poroka, ker sta se poročila že v sredo. No, lepo sta se ponorčevala iz vsega njunega sorodstva zraven pa še z vsemi njunimi prijatelji z družinami. No, njima se to ni zdelo nič takšnega. Tako, daaaa, če ni se ti zdi da ni nič takšnega, še ne pomeni, da res nič ni.

(odgovor članu mala kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 14:49:09   
Katy78
Midva sva se poročila samo v krogu najinih staršev (on itak nima nobenega brata ali sestre, starih staršev pa obadva nimava več), zraven je bil še moj brat z družino, ki mi je bil priča, moja sestrična, ki mi je kot sestra in pa možev prijatelj z ženo, ki mu je bil priča. Imeli smo se super, tako sva si oba želela. Ostale žlahte nisva vabila (jaz je itak nimam veliko, on je pa sploh nima tukaj v SLO), sva se pa poročila, preden sva imela otroka - če bi ga imela, bi zagotovo bil zraven, edino če bi bil res še zelo majhen, ampak v takem primeru se bi poročila kasneje, ko bi bil večji, da bi lahko bil zraven.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 20:52:27   
pelin
Poročena na tradicionalen način ....civilno, cerkveno....z vsem pompom in s celo goro sorodstva...Zakaj? Ker sva si oba že od začetka najine zveze želela takšno poroko in sva na njej neznansko uživala...
Poroka je vajin dan...dan , ko se lahko počutiš kot princeska  ob princu, dan, ko sta pomembna vidva, vajina ljubezen, vajino življenje...Žal se moramo celo življenje prilagajati,  velikokrat teptati svoje želje, jih odrivati...Na poročni dan pa to naj ne bi bilo potrebno...Če si želita intimno, skromno poroko, jo tudi imejta...Vidva se ženita in ne vajino sorodstvo...Če jim to ne bo povšeči je to njihov problem ne vajin...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Še vaše mnenje
15.10.2010 21:05:01   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

P.S. Moja prijateljica se je šla poročit na Mauricius, pa nista nobenemu povedala, da se gresta poročit, so vsi mislili, da je le dopust. Je bilo presenečenje


haha, moja prijatelja pa na Tajsko, se starsi niso vedeli! user posted image


Men se zdi pa do grozno, res! Upam, da mi moji otroci ne bodo kaj takega naredili, ker mi bila ful žalostnauser posted image

Sicer pa, jaz si svoje poroke ne predstavljam brez otrok in mojih najbližjih(sester, brata), sicer sva še nakaj ožje žlahte povabila, ampak nama se tako dopade-ti pa naredi kakor hočeš in misliš da je prav!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Še vaše mnenje
16.10.2010 17:11:32   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

P.S. Moja prijateljica se je šla poročit na Mauricius, pa nista nobenemu povedala, da se gresta poročit, so vsi mislili, da je le dopust. Je bilo presenečenje


haha, moja prijatelja pa na Tajsko, se starsi niso vedeli! user posted image


Men se zdi pa do grozno, res! Upam, da mi moji otroci ne bodo kaj takega naredili, ker mi bila ful žalostnauser posted image



U, jaz pa ne,  Meni bi bilo pa glavno, da so ONI srečni. Milsim, da je čas, ko se je treba umaknit ...

Mala kepica, naredita, kot si želita.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 16.10.2010 17:12:07 >

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Še vaše mnenje
16.10.2010 17:29:44   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

P.S. Moja prijateljica se je šla poročit na Mauricius, pa nista nobenemu povedala, da se gresta poročit, so vsi mislili, da je le dopust. Je bilo presenečenje


haha, moja prijatelja pa na Tajsko, se starsi niso vedeli! user posted image


Men se zdi pa do grozno, res! Upam, da mi moji otroci ne bodo kaj takega naredili, ker mi bila ful žalostnauser posted image



U, jaz pa ne,  Meni bi bilo pa glavno, da so ONI srečni. Milsim, da je čas, ko se je treba umaknit ...

Mala kepica, naredita, kot si želita.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evina izjava se mi zdi tako egoistična....

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Še vaše mnenje
16.10.2010 19:44:03   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

P.S. Moja prijateljica se je šla poročit na Mauricius, pa nista nobenemu povedala, da se gresta poročit, so vsi mislili, da je le dopust. Je bilo presenečenje


haha, moja prijatelja pa na Tajsko, se starsi niso vedeli! user posted image


Men se zdi pa do grozno, res! Upam, da mi moji otroci ne bodo kaj takega naredili, ker mi bila ful žalostnauser posted image



U, jaz pa ne,  Meni bi bilo pa glavno, da so ONI srečni. Milsim, da je čas, ko se je treba umaknit ...

Mala kepica, naredita, kot si želita.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evina izjava se mi zdi tako egoistična....


Mogoče bom drugače razmišljala ko bodo zrasli, zdele se mi pa to zdi ful grdo..niti si ne predstavljam da bi se jaz tako poročila..ampak bog si ga vedi kaj bo življenje prineslouser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Še vaše mnenje
21.10.2010 13:58:22   
barni
Jaz tudi mislim, da je čisto vajina stvar kako se poročita. Meni je enkrat moj ata rekel, da naj se vendar že poročiva, ker se že tako dolgo ni v žlhati nič dogajal, da bo spet kaka zabava. Halo?

No jaz se nimam namena poročit, če pa bi se, mi je pa čist ok, če bi se v sredo in potem naredim piknik za prijatelje. Med prijatelje sodijo tudi nekateri sorodniki, ne pa vsi. Samo zato ker so sorodniki, pa jih ne bi vabila, ker enih skoraj ne poznam. Pa so mi vseeno po krvi menda sorodniki.

to da se ženiš ali možiš v neko sorodstvo je pa itak bolano po mojem mnenju. Dejansko sta pomembna vidva in vajina najožja družina, potem pa ostali (sem sodijo tudi starši).

Pač to je moje mnenje, samo jaz itak nikoli nisem kaj dosti dala na sorodstvene vezi. Meni je bolj pomembno zraven koga se dobro počutim in s kom se dobro razumem.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Še vaše mnenje
23.10.2010 9:00:07   
Andromeda
Se pridružujem mnenju, da je to vajina stvar in ne stvar vajinih sorodnikov, kakor komu paše. Midva sva imela srednje veliko poroko s cca 70 svati, je bilo pa veliko mladih in temu primerno je bilo tudi vzdušje na poroki - sproščeno in živahno, morda kaki teti ni bilo po godu, ker celo noč niso igrali "slakov" user posted image Moja sestrična se je pa poročila samo ob prisotnosti prič in staršev, s tem, da je staršem 1 dan prej povedala...Da se gresta poročit, potem pa vse vabi na kosilo, lahko pridejo v trenirkah, jim je rekla. je pa imela hčerko takrat ob sebi, takrat je bila stara 2 leti.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 23.10.2010 9:01:29 >

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Še vaše mnenje
13.11.2010 21:43:05   
deveta
Midva sva se tudi poročila le civilno in v najožjem krogu (samo starši, moj brat in njegova sestra pa sta bila priči). Glede otrok ne vem, ker sem bila takrat noseča in je itak mogel bit moj, takrat še zelo mini trebušček, zdravenuser posted image . Kaj si mislijo sorodniki me ni niti malo zanimalo, poroka je najina (v bistvu sploh nisem razmišljala kaj si bodo mislili). Vsem pa sva povedala, da se poročiva in vsi so nama čestitali in celo bogato obdarili (nisem niti pričakovala). Po pravici povedano jih je bila večina celo zadovoljna s tako odločitvijo, saj jim ni bilo treba še primernih cunj kupovat. (poročila sva se pozimi v največjem mrazu (moja željauser posted image ).
Obred je bil super, kosilo tudi. Prijateljice iz vasi, so mi okrasile dvorišče in v soboto, ko me je prišel iskat (vse smo naredili kot je trebauser posted image ) se je pri nas zbrala cela vas, da naju vidi. V Kopru pa so me pričakali nekateri sorodniki in prijatelji in naju obsuli z rižem, ko sva prišla iz dvorane ven in nama čestitali. Sledilo je nekaj fotk in šli smo na kosilo in pol domov. Eden mojih najlepših dni. Pa še snežilo je (to se v Kopru zgodi enkrat na nekaj let).

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?