|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grizenje nohtov
25.7.2010 13:01:35   
vaney
Kako naj našega 2,5 let starega sina odvadiva gristi nohte? To dela zdaj kakšna 2 tedna. Neprestano ga opominjam, naj neha, da ni to za jest, da ga bodo prsti boleli, da bo imel grde nohte, da veliki fanti to ne delajo, da ga bo trebušček bolel, če bo imel nohte notri...takrat da prste ven iz ust, ampak kaj, ko so čez 5 sekund spet v ustih. Sploh ne vem, kje se je to navadil...kakšen nasvet?

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grizenje nohtov
25.7.2010 13:18:33   
hubi
Mi ga ne moremo, ni pomagalo nič. user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Grizenje nohtov
25.7.2010 14:44:48   
leo**tia
naš je delal to od 2.5let pa do 5..prišlo je tud tako da si je do krvi pogrizel in se mu je vse zanojilo..enkrat so mu mogli noht odstranituser posted image user posted image user posted image user posted image ..ampak njemu je bilo vseeno..zdaj tu in tam grize ampak vidi da boli in sam neha

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Grizenje nohtov
25.7.2010 15:30:51   
barbi007
meni so pri 2 letih vzeli stran dudo in od takrat grizem nohte. ne sicer do krvi, ampak ko sem živčna ali napeta, pa si jih kar temeljito obdelam. problem je v tem, da se tega sploh ne zavedam, ko pa opazim, je že prepozno. Škarjic za nohte že ne vem kako dolgo ne uporabljam. user posted image
Tako, da poskusi ugotoviti vzrok, zakaj si jih je sploh začel gristi in potem poskušaj to odpraviti. Pri meni je sicer bilo neuspešno.
Veliko uspeha!

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?