|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
13.5.2010 21:38:57   
Anonimen
Pozdravljene,
sem v 35. tednu nosečnosti in ful pogrešam toplino svojega partnerja. V odnosu sicer ni nič narobe samo non stop razmišljam o tem da bi enostavno odšla od njega. Realno se ni nič spremenilo kakor pred nosečnostjo, obnaša se popolnoma enako samo da zdaj me moti. Sem se že pogovorila z njim samo ni nič drugače. Skoraj nikoli me ne poboža po trebuhu, ne pogovarja se z njim...skratka ne vem če sploh dojema najino nosečnost.

Mislite da pretiravam ali so vaši tudi bili takšni? Vem da smo si različni...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
13.5.2010 21:46:16   
tejči28
Jaz sem zdaj drugič noseča in moj tudi najbolj še ne dojema.Pogovarja se  nena z dojenčkom v trebuhu in boža ga takrat,ko mu rečem,da brca.Ker taki pač je in jaz se za to res ne sekiram.Sicer pa se mu zdim z trebuščkom ful sexi in mi to tudi večkrat pove,user posted image pa bi tak non stop.user posted image user posted image Je pa do prvorojenca zelo pozoren,se igra z njim in naredi vse kar mu rečem.

Eni moški drugače dojemajo nos.žensk kot ostali.Verjetno je njega enako strah kot tebe,predvsem moške skrbi,da so zdaj zapečateni.Boš vidla,ko boš rodila,bo vse drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
13.5.2010 21:47:19   
sanasan
ja, moj je bil podoben, čeprav se njemu ne zdiuser posted image
mene so hormoni kar precej dajali, on se je pa še večinoma bolj zakopal v delo...jaz ko se sedaj spomnim enega obdobja svoje nosečnosti, sploh ne vem, kako me je prenašaluser posted image . imela sem popolnoma enake občutke kot ti, pa še hude napade dvomov in jokanja. ko sem se po cr zbudila iz narkoze, sem dobesedno čutila ogromno olajšanje in kot da so 'hudobni hormoni odtekli nekam'. resno.
naju, se mi zdi, da nosečnost (pa je bila načrtovana!) sploh ni nič povezala - tako sem jaz čutila, on pa popolnoma obratno, čeprav me niti malo ni 'nosil po rokah'user posted image
počakaj, da rodiš, pa da upihnete vsaj prvo svečkouser posted image

_____________________________

CARPE DIEM!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
13.5.2010 21:51:53   
sanasan
V odnosu sicer ni nič narobe samo non stop razmišljam o tem da bi enostavno odšla od njega.


ja, jaz sem eno noč celo kovček spakirala medtem, ko je on spal. še dobro, da me je slišal in zadržaluser posted image ....me je samo odvlekel nazaj v posteljo in mi rekel, naj ne delam življenjske napakeuser posted image ...ko sem mu v joku razlagala, kako se počutim, sploh ni dojel. on je stvari videl popolnoma drugače...

_____________________________

CARPE DIEM!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
13.5.2010 21:57:24   
DragonLady
Jst sm tud zdaj v drugo noseča, pa sem se nekak sprijaznila, da moj nikoli ni in ne bo pomival posode, hehe.user posted image Drugače pa je pozoren, čeprav se zdaj zaenkrat še ne zavedava čisto, da sva noseča. Je še malo prezgodaj za to...je pa res, da me je že v prvi nosečnosti rad občasno sam od sebe zmasiral, sploh, ker me je križ bolel, da ne omenjam stopal...pa večkrat ga je prijelo, da me je na veliko mazal s kremo, sva mela malo bolj intimne trenutke, hehe.
Odvisno od moškega do moškega...jst mu pač povem, če me kaj moti, sm bolj temperamentne narave. Na koncu itak izpade totalno komična situacija, ko obadva prasneva v smeh. Odvisno od karakterja...sej veš...100 ljudi, 100 čudi. 100 žena, 200 sisa! user posted image

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
13.5.2010 22:03:03   
rija
če te prej ni motilo, so zdaj ziher hormoni. počakaj še kakšno dobro leto, pa bo zopet vse po staremuser posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
13.5.2010 22:04:22   
majabar
Moj živi na drugem koncu sveta, a se trudi po najboljših močeh. Vsak dan mi pove, da me ljubi, vpraša, kako je dojenček, ogleduje si vozičke, mi pove, da sem najlepša mamica, da sem ljubezen njegovega življenja. Uredil mi je tudi zavarovanje, da bo ob porodu lahko zraven, ker se tega v Kolumbiji drugače ne da. Se pa selim k njemu čez 5 tednov in komaj čakam, da bo pobožal moj trebušček. Mi skoraj bvsak dan reče naj vstanem pred kamero, da vidi, kako raste. In vedno mi pošlje 2 poljubčka.
Ti pa bodi iskrena sama do sebe, ne prehitevaj stvari. Zagotovo imata različen pogled na vse to. Po porodu se bodo stvari, hočeš ali ne, spremenile.

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
13.5.2010 22:56:14   
ljupka
Moj tudi nikoli ne kaže preveč čustev,tudi ko sem bila noseča ne!Proti koncu ko res nisem več mogla nič,je pomil posodo,ki je prej nikoli ni,pobrisal po tleh...Trebuha ni nikoli božal,pa sem bila trikrat noseča,je pa sedaj čudovit očka,in me sedaj boža,ker se me prej ni upal dotaknit!Mi veliko pomaga okrog naših dveh dojenčkov,kolikor le more in obvlada,me nažene spat,da tudi sam poskrbi zanju,sam da jaz mal počivam,sili me jest in pit,ker sicer pozabim!Starejša dva,pelje ven,se z njima igra!Kadar se mi kaj zgodi,tudi po CR,je bil pa ful nežen in iz sebe od skrbi!

Tako da ja to so hormoni,jaz sem se tudi selila saj 2x v zadnji nosečnosti,vse me je motilo,verjemi minilo te bo!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
13.5.2010 22:58:36   
Anonimen
Hvala vam za vaše odgvore. Mi je lažje zdaj. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 13:34:42   
Soncchhek
Jaz pa tega ne razumem....a očitno so nekateri čustveni invalidi.

Nosečnost je težko obdobje.....seveda....predvsem zaradi vseh nosečniških tegob in ker je ženska tista, ki je v ospredju....
Če sta oba s partnerjem načrtovala otroka, če se ljubita in razumeta od prej in je bil vajin odnos tudi od prej takšen- kot je moral biti .....spoštovanje, ljubezen, prijateljstvo, pozornost....da ne naštevam... saj se razumemo kaj mislim pod tem.....Potem partner tudi v nosečnosti ne sme odpovedati....to je ja eno izmed najpomembnejših obdobij vajinega partnerstva... Mora zant sprejemat vaša čustva, občutke, pomagat kolikor največ mora...sakratka mora biti dedc !!! Ne pa nek izgubljen fantiček, ki je ohinsploh ubošček.

Moj dečko pomaga 100%, pravzaprav je prevzel vsa gospodinjska dela ( prej sva delala skupaj), ker sem imela krče in določene težave ter morala počivat.....razumel je vsako moje počutje in ga nikoli označil kot  nekaj neprimernega... Saj partner mora biti skozi to obdobje v maksimalno oporo nam....mi njemu ipd... se razume.
Da čuti z nami.....sprejema naša počutja....da opazi kako se naše telo spreminja....ga ljubkuje.....se pogovarja o otroku, boža buši.....ipd.

Jaz si drugače sploh ne predstavljam....
Čustveni invalid? Ne hvala. Tak se naj raje igra v peskovniku skupaj z ostalimi fantki, jaz pa rabim dedca, s katerim bova še naprej furala ok partnerstvo in se bova skupaj trudila pri starševstvu, saj bo to najina družina !



< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 14.5.2010 13:36:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 13:56:14   
ljupka
Ja vse to je res,sam če bi že imela 2 ali 3 otroka,verjemi da te nebi imel časa po trebuščku božat.Pa mora v službo hodit,moj je v dveh izmenah,pa doma na kmetiji delat,me mamo svoje muhe oni so pa utrujeni,to ne pomeni da niso dedtci,samo zaradi naše nosečnosti se svet ni ustavu!
Prvič je vse pocukrano,potem ko pa imaš že otroke,je treba za njih skrbet,in je realnost drugačna!

No sedaj ko sem bila tretjič noseča z dvojčkih,je zadnji mesec šel na bolniško,da je skrbel zame za otroke in za gospodinstvo,pol bi še tast kaj rad,pa tašča,men bi se na njegovem mestu zmešalo,on je pa dobro prenesel!

Mislim da ste ene mal preveč zahtevne,tudi oni so sam ljudje!
Morajo razumet nas nosečke,da bi pa mi njih pa ne!
Jaz sem se mu večkrat opravičla za svoje muhe!Tudi mama ni nikoli toliko naredila zame kot on,pa čeprav me ni božal po trebuhu,je pa naredil marsikaj drugega!
Umil mi je noge ,mi pobril piško...

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 14:10:18   
tajtaja
Ja, midva sva mela že tri otroke, in ko sem čakala dvojčke, me je še vedno rad pobožal po trebuhu. Opazoval je, kakšen direndaj zganjata, me mazal po trebuhu...
Saj je toliko pameten, da mu je bilo jasno, da me tako najlažje pomiri, ker so me hormoni dajali 1000 na urouser posted image . Res mi je dosti pomagal, zorganiziral z otroki in ko so me z rešilcem prepeljali v MB-urgentno-je cel teden bil tiho s tem, da je dobil dvojčka. Za to se je sam odločil, ker sem bila tako slaba, nisem imela niti moči, niti volje kaj dosti tuhtat o tem-tako je imel zabavo ob rojstvu en teden po poroduuser posted image . Ga je pa moja sodelavka razkrinkala, ko je kazal albumček z slikami bebic in so bile slike stare en tedenuser posted image .
V tem času je bil vsak dan pri meni v bolnici, ob tem skrbel za otroke in niti enkrat ni dovolil, da bi moja mama kaj oprala, zlikala. Vse je naredil sam in to še danes moja mama z ponosom govori vsakemu, ki jo želi poslušati.
Edino na kosilo so hodili k njej, ker tu pa se njegovo znanje hitro konča.
KO sem prišla domov, pa so me res stregli od spredaj in od zad. Vse moje delo je bilo držat otročka ob sebi (ker ga v naročje nisem smela dat) v ležečem položaju.
Ja, kapo dol. Čeprav me včasih razkuri, se je pa v težkih trenutkih več kot dokazal.



_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 14:19:34   
majabar
Tudi jaz mislim, da mora biti čas za drobne pozornosti. Saj ti božanje trebuščka ne vzame ene ure na dan, kakšna topla beseda ne stane nič. Vse je stvar prioritete. V tem obdobju marsikateri kaj takega pomeni več, kot pomita posoda.
tajtaja, tvoj mož se je pa res izkazal!

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 14:21:49   
tinna25
Moj dragi je full prijazen, čisti, pospravlja,  sam vseen se mi zdi, da naju je nosečnost malo oddaljila. Čustveno. Vsekakor imama zelo redko spolne odnose, ker so bili pač odsvetovani začasno s strani G, tudi jaz grem sama seb na živce, ker se redim, a vseeno upam, da se bo po porodu vse to uredilo nazaj.

dajejo nas pač hormončki in itak bi rade da nas skos cartajo, sam mormo bit uvidevne, moški se res ne more zavedat kak je to, ko si noseč. Njim je to  normalna stvar in tega ne bomo nikoli spremenile.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 14:36:30   
Soncchhek
Ljupka, vsak par ima tako, kot si poštima.

In pri nekaterih, je razumevanje obojestransko.....me razumemo njih, kadar so utrujeni od dela....oni pa nas, ko smo tečke.....Jaz govorim kadar je to en obojestransko razumevajoč odnos.... in seveda, vse v okviru časa, ki je na razpolago.

Se strinjam z majobar, gre za tisto pozornost, izkazovanje čustev....ki lahko traja  par minutk...nekaj momentov...lahko pa dalj in šepaše...odvisno s kakšnim tipom moškega smo skupaj....eni so taki cartiji.....drugi pač tega rabijo in dajejo manj.....

Tinna25, res je da moški sam od sebe lahko razume in sprejme nosečnost.....veliko je pa na nas, da mu povemo kako se počutimo.... mene ne rabi cartat 24/7......enako kot me je prej.... in to je tisto bistvo... imava se enako lepo kot prej, čeprav že skoraj tretji mesec objemam školjko in vem da sem včasih naporna.....je ob meni....razume....spontano.....brez da kaj rečem.....vse....spontano.....
Tako da nekatere, ki imate oz. imamo vse to, pozornega moškega, to nikakor ne pomeni, da jim je prisila.....So moški, ki to delajo....spontano.....iz svoje narave.

pač vsaka si izbere svojega in.....spremenit dedca je mišn imposibl....tako kot tudi on ne more mene...
Sprejemanje drug drugega da smo, kar smo......to pa gre.....skozi vsa obdobja...pa četudi bo še 10 nosečnosti user posted image .
In večkrat si mislim, ko berem po forumih kako je kateri hudo......se ženske premalo zavedajo, da jih nihče ne sili, da so z napačnim......in ga obremnejujejo vsak dan zakaj ni tak in tak....
Če ti ni všeč kaj imaš....poveš....nekdo bo mogoče sam spremenil.....če ne bo sam....pač nima smisla- take it or leave it.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 14:42:43   
majabar
Soncchhekuser posted image user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 14:57:07   
tinaaleks
ker je to tudi že najin drugi otrok, ni toliko ukavarjana z nosečnostjo kot v prvo. In se zaradi tega tudi ne sekiram, ker tudi jaz jemljem drugo nosečnost čisto drugače. Nekako že veš kaj te vse še čaka, kako raste otrok v tebi, pa še s prvim otrokom se treba ukvarjat.
Je pa res, da moj dragi, sedaj vedno opazi, če držim ta malo, da jo bo on nesu, če jo slučajno mečem v zrak (kar ima mala rada) je takoj: "raje nehaj". Mislim da se on večkrat spomni da kakšnih stvrai ravno ne smem poeti kot pa jaz sama.user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 19:26:48   
žabica13
anonimna še malo pa bo mimo...tudi sama sem trenutno user posted image , v 6. mesecu in mojega dragega moram pohvalit, da skrbi da počivam, mi nosi vrečke, me prišpara ta težjih del...vseeno pa imam občutek da nosečnost dojemava drugače. Meni je pobožat bušija nekaj tako lepega, še posebej ko pobrca, njemu zaenkrat to še ne pomeni kaj dosti. Čeprav se otročka zelo veseli. Predvsem pa...imam občutek da sem se čustveno spremenila jaz. Hormončki. Včasih se mi kakšna stvar zdi grooozna, ko hormončki malo popustijo in ponovno pogledam nanjo se ne zdi več tako črna. Na žalost je pri nama precej manj user posted image in pozitivno to sigurno ni, ravno včeraj sva se o tem pogovarjala in sem bila kar ponosna naj, ki iz tega ni delal tragike in panike, pač pa da je to posledica hormonkov. Uf, upam da se po porodu hormonči spet vrnejo nazaj. Ti pa še malo počakaj in raje pomisli na user posted image ! Drži se!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 20:37:32   
babylove
Odgovor na naslov teme: prav nič, pa še to ne.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 21:59:12   
mayci
Kljub temu, da je to moja druga nosečnost, je partner zelo pozoren do mene. In tudi ob vseh ostalih obveznostih, ki jih imava, se posveti tudi mmojemu trebušku, ki se mu zdi veelik, a zelo zanimiv user posted image , se zvečer pogovarja s pikico v trebuhu in me tudi namaže s kremo, pa še pobrije... (saj se sama že nekaj tednov ne morem več....).user posted image  

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
14.5.2010 22:14:44   
tinna25
sonncchek pravilno napisano...vsaka si izbere svojega moškega in nikoli ni samo eden kriv v zvezi, da nekaj ne štima....in zagotovo se nebi odločila za partnerja in z njim imela otroka, če mi nebi ugajal - res pa je, da se določeni spremenijo.

hvala bogu nimam te izkušnje in sem srečna, da je tak kakršen je....otročka pa full rad boža in daje lubčka na trebušček - pa ga hoče zbuditi, da ga bo čutil in če mali ne brcne, mu že v šali pravi : ok, jaz ti pa ne bom žoge kupil user posted image user posted image


(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
15.5.2010 8:52:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinna25)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
25.9.2010 21:02:46   
urshka
moja zgodba je zame najtežja preizkušnja v življenju.
moj, od kar sem noseča, je povsem dugačen...čutim, da ga več ne privlačim,seli se v ljubljano, da lahko opravi fax do konca, čeprav gre za izredni študij in bi se lahko vozil, če bi želel biti ob meni,ampak temu ni tako...dotiki, poljubi, nežnosti in topli pogovori so zame le brezupnost. pri pogovoru me zmerja za razvajenko in pravi, naj ne mislim, da sem bolana, ker sem noseča...bilo je celo tako daleč, da sva želela narazen, ampak sva se nekako zavoljo otroka pogovorila. nujno potrebujem nekoga na katerega se lahko zanesem..vsi moji trdijo, da sem krivec jaz in naj malce potrpim in bo lažje.
aprila bom rodila. rodila bom sama, ker je (po njegovem mnenju) to le ženska stvar..in z otrokom bom sama do konca junija ali julija, ko se uspe vrnit. naj poudarim, da je to zame prva nosečnost. stara sem 25 let in psihično počutje je na psu. želim si z nekom pogovorit, a me je preprosto sram!sram, da je tako.
berem forume in prebiram o drugih partnerjih, o njihovem obnašanju in lahko le jočem...sama ne znam in ne zmorem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
25.9.2010 21:30:33   
Musty
Urshka, tvoja situacija res ni zavidiljiva! Oprosti, ampak tvoj se obnasa kot totalen kreten. Iz prvega dela napisanega izpade, kot da mu zate in za otroka ni kaj prevec mar. Pogovori se o tem s starsi, prijateljicami, tega ne mores drzati v sebi. Ce se ti ne pocutis OK, se verjetno tudi tvoj otrocek ne. Jaz bi ga na tvojem mestu postavila pred dejstvo, mu dala kak teden ali dva casa za razmislek, medtem pa bi se sama psihicno pripravila na najslabse. Ce se ne bi spravil k sebi, adijo! S taksnim dedcom tudi cez 5, 10 let nimas kaj pocet....

Moje skromno mnenjeuser posted image Upam, da se bo situacija uredila in bos lahko uzivala v nosecnosti!

(odgovor članu urshka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kako pozorni so vaši partnerji v nosečnosti
25.9.2010 21:41:20   
m_o_i
urska, med porodom je lahko ob tebi tudi kaka prijateljica-res ti ni treba sami bit, ce tega ne zelis...
postavi sebe na prvo mesto(ne, nisem napisala otroka, ker ce TI ne bos OK, potem tudi otroku ne mores dati tistega, kar rabi), sprejmi opcijo, da bos cez nekaj casa mogoce pa hvalezna temu frajerju, da je spakiral.

seveda zmores sama!! samo prepricaj se se v touser posted image

pies: nekaterim se pa sfuzla po porodu. takrat, ko si se sama popolnoma nebogljena v novi vlogi, se pa se s tem ukvarjasuser posted image  

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?