|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 15:08:00   
2ursae
včeraj sem imela dolg dan in na koncu sva z :love: šla še v Leclerc po nakupih. Fino je, ker imajo tam blagajno, rezervirano za nosečnice in invalide, ni pa fino, da je ta blagajna zasedena kot vsaka druga in to ne z nosečnicami ne z invalidi. Pa saj mi je drugače vseeno, ampak sem bila utrujena, pa še fajn se mi zdi, da imam končno možnost izkoristiti en privilegij - potem pa ugotovim, da ga ne morem :(.
Pa se je v meni zbudila tista ta sitna žilica in sem šla potem na informacije povprašat, če imajo knjigo pritožb in pohval. Dobila sem en obrazec, kamor sem morala navest svoje podatke in opisati, v čem je problem.

Ne vem, če bo kaj pomagalo, ampak če se še kateri, ki tja zahaja v šoping, ljubi izpolnit tak obrazec, bo morda kaj efekta. Jaz sem itak že proti koncu nosečnosti in kaj prav dolgo te blagajne ne bom mogla izkoriščati.

Kaj pa menite ve?

Držte se in lep pozdrav iz deževne Višnje Gore :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 15:14:06   
pety78
Se popolnoma strinjam s tabo. Če je blagajna namenjena nosečnicam in invalidom, naj tako tudi ostane.

Sva se enkrat z mojim :love: zmotila in v Mercatorju zašla na blagajno, ki jo imenujejo hitra blagajna, torej, če imaš do 5 artiklov. No, imela sva jih seveda več, že vse zloženo na tekoči trak, ko nama prodajalka pove, da naj lepo odideva do druge blagajne. Nama žal ni druga preostalo, kot da spakirava vse nazaj v voziček in drugam. :)-:)-:)-:)-

Najina napaka pač, ker sva spregledala napis.

LP, Petra

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 15:37:02   
nynna
Tudi jaz sem noseča pristala na tisti blagajni v Leclercu, vendar ma je takrat zelo prijazna blagajničarka povlekla iz zadnjega konca vrste na začetek in na vsesplošno negodovanje NEINVALIDOV in NENOSEČNIC razložila komu je ta vrsta namenjena. Meni je bilo kar malo nerodno po drugi starni pa sem bila prijetno presenečena.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 15:58:21   
Magi*
sem bila tudi jaz tam;) najprej mi je pri navadni blagajni pomahala, da naj grem na oni konec, kjer je blagajna za nosečnice in sva šla. potem pa tam gužva z nenosečimi in neinvalidi:zmeden: sem že komaj stala (je bil zadnji večji nakup pred porodom), pa je zopet s sosednje blagajne prijazna gospa poučila neukega blagajničarja, da mora mene naprej vzeti. in potem sva se ob glasnem negodovanju ostalih v vrsti prerinila (jaz z unim trebuhom) do blagajne.

malo štorasto, če se mene vpraša, so me pa naprej "potegnili". bilo bi fino, če bi čakajoči v vrsti že sami naprej spustili nosečnico ali invalida in ne bi bilo nobenih problemov. ja, vem, utopija.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 17:05:58   
kati1
ojla

jaz mislim, da bi morala biti blagajničarka/blagajnik tolk fer, da napoti vse neinvalide in nenosečnice drugam :grrr: !!! Itak pa sem v leclercu že večkrat doživela neprijaznost s strani prodajlacev :grrr: - tko, da ne vem, če bo do pritožbe sploh kaj pomagale.
Če imajo blagajno namenjeno določenim - pa je ne uporabljajo - je tud popriožbah ne bojo!!

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 17:07:15   
tjaga
Pety, če verjameš ali ne, v Mercatorju na blagajni do pet izdelkov, pride gospa s 6 izdelki. In je hotela biti blagajničarka prijazna, ji pogleda skozi prste. Zadaj pa čaka en japi, ki se mu je očitno hudičevo mudilo gledat borzne podatke in je nahrulil blagajničarko, da se tako ne dela, da se bo pritožil in bla bla. Skratka: gospa v vrsti se je znašla, razdelila svojih pet izdelkov v dva kupčka in ji je blagajničarka dvakrat zaračunala. Za nameček je gospa plačevala s pika kartico. Je trajalo in trajalo, japi pa v jok in na drevo.

Hehe
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 17:42:55   
lenča-1
pri teh blagajnah s petimi izdelki imam pa vedno dilemo - ce kupim štiri enake jogurte in dve zemlji ali sta to dva izdelka ali sest?
;)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 20:42:31   
kofetek2010
sem že sam hotela odpret temo s podobno vsebino :) a sem potem pozabila :ups:

zadnjič sem imala ful nakup, opravljala sem ga v dopoldanskem času in pridem vsa ponosna do Leclercove blagajne za :nosecka: in invalide, a glej ga zlomka 8) začnem zlagat svoje stvari na trak, ko pride en starejši gospod (ni zgledal invalid, še manj noseč) in se lepo s svojimi 5 stvarmi dobesedno vrine pred mene, saj je bil začetek traku fraj :zmeden: in hoče dat svoje stvari na trak, a ga je blagajničarka skenslala 8) češ, da če ni invalid, da naj gre na drugo blagajno :bravo: - tip se pa začne dret zakaj sem pa lahko jaz, ki mi nič ne fali na tej blagajni? :zmeden: Pa mu ona odvrne, da zato, ker sem noseča! Nato tip vsuje vse iz košarice po tleh in začne vpit, da v tej štacuni ne moreš nič kupit, če nisi invalid ali noseč :( Nakar mu blagajničarka pravi, da lahko ostane na njeni blagajni, ker zgleda, da je invalid in sicer mentalni invalid, a bo moral počakat, ker sem bila jaz pred njim na vrsti. :)-:)-:)- a tip ni čakal, demonstrativno je odkorakal iz štacune :)

folk pa v smeh :)-:)-:)-

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 20:48:51   
Seven*
:)-:)-:)-:)-:)-:)- Jana73, eni so res pritegnjeni.. :bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 20:52:18   
Seven*
Meni je to grozljivo zalostno.. Pa ne samo Leclerc. Ker imam majhno razliko med otrokoma, sem 2 leti prakticno skoz noseca.. V tem casu me ni NITI EN/ENA spustila naprej v vrsti. Pa sem stala vsepovsod.. Od banke, trgovine, sekretov.. Lepo v vrsti. Celo na faxu, ko je bila pred referatom za studente guzva, se noben ni spomnil, pa me spustil naprej..

Zato sem tudi TAKO ZELO OBCUTLJIVA, ce kdo parkira na mestu za invalide!!!! Pa VEDNO so dobri avti tam. Enkrat si bom vzela cas pa razdelila listke, kjer bo pisalo: Mentalni invalid? Budale!!!! A se sploh zavedajo kako je taksnim tezko???

Ni besed. Za razjokat. :((:((:((

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 21:51:23   
Anonimen
Očitno nas je kar nekaj, ki imamo te težave v Leclercu.:)-:)-:)- Mene tako razp****, ko je tista blagajna polna vseh ostalih, samo invalida ali nosečnice ne vidiš nikjer, da itak začnem malo sikat, da me drugi slišijo. Naj jim bo malo nerodno. Ne pričakujem pa, da se mi bo zaradi tega kdo umaknil. Niti še nisem imela sreče, da bi naletela na prijazno blagajničarko, ki bi me "potegnila" naprej.
Sicer pa ne vem, glede na moje tedne imam zelo velik trebuh, ampak mogoče sem pa do nedavnega še izgledala samo debela.:)-:)-:)- Zdaj pa mislim, da me res noben več ne more falit, da sem noseča. Bom videla naslednjič, ko bom v Leclercu, pa vam poročam. Če ne bo nič bolje, bom pa mogoče tudi jaz šla napisat pritožbo. Če jih bo več, bo mogoče res kaj efekta.

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 22:17:05   
kofetek2010
najboljš, da se zmenimo za dan in uro in gremo vse naenkrat v šoping v Leclerca :)-

je pa fajn, kr majo majhne vozičke za košarice :)-

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Leclerc in blagajna za nosečnice
4.8.2005 22:46:58   
Anonimen
Ni slaba ideja. :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
4.8.2005 23:42:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Leclerc in blagajna za nosečnice
5.8.2005 8:02:47   
tina104
2ursae, mislim, da si prav naredla. Meni gre tudi na živce, ko se najdejo taki, ki gredo v te vrste za invalide, pa niso invalidi ali pa ko ljudje parkirajo na mestih za invalide, pa niso invalidi - sploh pa še npr. v teh trgovskih centrih, ko itak imajo dovolj parkirnega prostora drugje, ampak ker pač jim ni za prepešačit 100 m,....:grrr:

Glede blagajne s 5 izdelki je podobno; če imaš 6 izdelkov ali pa mogoče 7, se še mi zdi čisto sprejemljivo, ne pa da pride tu pa tam kdo s polnim vozičkom, mislim, ej...:grrr: . No, saj se zgodi, da spregledaš napis, če si prvič v neki trgovini, ampak eni so res neobzirni.

Jaz moram rečt, da sem bila zadnjič kar malo presenečena. Sem šla v trgovino samo po kruh in me je ena gospa, ki je imela več izdelkov, naprej spustila, ko me je videla z mojim veliiikim trebuhom :)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Leclerc in blagajna za nosečnice
5.8.2005 11:24:45   
maya_slo1
Tudi jaz veliko v Leclerc hodim in odkar se mi vsaj malo trebuh pozna probam izkoristiti blagajno za nosečnice pa še nisem doživela, da bi me kdo od neinvalidov in nenosečnic naprej spustil oz. da bi me blagajničarka naprej potegnila. Najbrž ker je moj :love: ponavadi vedno z mano, ki nosi košarico in si mislijo, da stojim pa že lahko poleg tega sem pa še en tak babyface, da sem pred visoko nosečnostjo izgledala prej kot mala debeluška kot pa kakšna nosečnica ;) tako, da nimam prav veliko od uveljavljanja nosečniških pravic. Karakterja za kaj siknit pa tudi nimam, mi mora prej precej prekipet stvar, da se oglasim, na žalost! Sem pa talent za obrazce izponjevat in bom naslednjič, ko bom stala na tej blagajni pred neinvalidi in nenosečnicami šla in ga izpolnila, da bodo nekoč, morda, druge nosečnice lažje nakupovale v Leclercu.
Me pa zanima od kdaj se nosečnica šteje za nosečnico, nekaterim se res zelo pozno na ven vidi da so noseče. A bomo po tem s potrdili PDP-ja okrog blagajne letale, da nas ne bodo napodili. :) Pa z invalidi sem že delala, npr. z amputiranci, ki obvladajo hojo s protezo v nulo tako, da sploh ne veš da jo imajo ampak energije jim pa veliko vzame.
Najbolje bi bilo, da Leclerc odpre malo več blagajn takrat ko je gneča, se mo zdi da bi bila to najenostavnejša rešitev, saj veste da jih zmeraj samo ene pol dela, pa tisti njihovi tekoči trakovi...kupiš 5 izdelkov pa je cel trak zapolnjen,..;) Malo hecen je ta Leclerc, ni kaj. Je tale blagajna za invalide in nosečnice bolj za to da fini izgledajo, ker jo imajo, kot pa da bi dejansko opravljala svojo funkcijo.
Glavni krivci so pa tako in tako ljudje, ker samo gledajo kako bi najbolje in najhitreje čez življenje prišli,...v tej državi drugače skoraj ne gre, če hočeš preživeti ;),...samo kaj ko se to tudi na tej posebni blagajni odraža!

Kdaj gremo po tem skupaj v šoping "INVAZIJA NOSEČNIC" ? :)

Lep dan!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Leclerc in blagajna za nosečnice
6.8.2005 15:13:44   
ninocka
Jst bolj redko kdaj kupujem v leclercu (mi je pac antipaticna trgovina) in sploh nisem postekala, da majo posebi blagajno za nosecnice in invalide. Jst se itak vedno bunim, ker so njihove blagajnicarke cepljene proti hitrosti :grrr: ...
No, pa smo sli zadnjic jst pa moj :love: pa ena kolegica tja neki kupit, in greta onadva ze proti blagajnam, jst pa gledam se tam pr policah neki, ker je bla itak guzva na blagajnah. Pa se kr naenkrat moj zacne dret "Nina, Nina, prid hitr sem!" in jst prlaufam s tem mojim ogromnim trebuhom :)- in mi rece "Zdej se pa sem postav!" in me postavi pred blagajno za nosecnice (na kateri, ne boste verjele ni blo nobenega!!!! kljub temu da so na ostalih blagajnah mele tako vrsto, da dol pades). No men je ratal ful nerodn, folk se je zacel smejat, moj :love: pravi, da sem vsaj za neki dobra od kar mam trebuh in pol so ga vsi sprasevali, ce me posodi, da bojo tud oni hitrej na vrsti... :)- :)- :)-

Drugace pa mislim, da bi mogu bit folk (pa tudi blagajnicarke) tok uvideven, da ce ze stoji nosecnica ali invalid na tej blagajni, da jo spustijo naprej, saj je v koncni fazi namenjena njim. Ce pa ni v blizini nobene, pa naj tud "normalen" folk tam placuje.


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Leclerc in blagajna za nosečnice
9.8.2005 18:41:00   
petra.horzi
:)jz pa še nikol nism bla v leclerku, vsaj men se zdi da ne:):)
a je kej cenejš tm kt drugje?
ok jz zdej za ljudi ki me ne poznajo še ne zgledam noseča, pač mam velik trebuh (čeprov če dobr pogledaš ne moreš zgrešit oblike-je prov lepo zaobljen:) )

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?