|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj menite vi???
1.3.2013 10:33:27   
Anonimen
Pozdravljeni!

Prosim vas za vaše mnenje, ker sama nisem več prepričana v svojega. Skratka. Upam da bom čim bolj kratka. Moja težava je pomanjkanje seksa. Moj mož (poročena sva 4 leta) skoraj da očitno želi živeti brez njega. Imava dva otroka, tretji je na poti. Preden sva imela otroke, sva seksala tudi po večkrat na dan. Nato pa z vsakim otrokom manj. Ok razumem, čez dan itak ne moreš če ti otrok skače okrog... To sem nekako sprejela in se navadila, da pač ni več tako pogost... Bil pa je recimo tam 3x na teden. Odkar sem noseča s tretjim otrokom pa se je to spremenilo. Seksava le še 1x, max 2x na mesec. Še to ne bi, če mu ne bi zatežila. Kadar je doma (zvečer) visi za računalnikom ali tv-jem. Če pridem k njemu in mu rečem da sem za akcijo, kar naenkrat postane utrujen in zaspi (medtem ko ga jaz npr poljubljam itd..). Za gledanje tv-ja pa ni nikoli utrujen in ga je sposoben gledati tudi do dveh zjutraj. Poskušala sem s pogovorom zakaj je tako in se vedno zgovarja da je utrujen od otrok in službe :-( Če imava dopust oz. smo doma in mu rečem da ne more bit utrujen od službe, pa mi reče, da se ne upa seksat z mano ker sem noseča in se boji da me bo poškodoval. V prvih dveh nosečnostih temu ni bilo tako in ga niti malo ni motilo da sem noseča. Razmišljala sem že, da bi imel drugo vendar... Saj je nima imeti kdaj! Skupaj se voziva v službo, skupaj domov, za vikende je doma, ven sam ne hodi... Res pa je, da občasno recimo 1 teden na mesec podaljša v službi (ima baje veliko dela). Pa še to samo januarja, februarja ko ima konico. Zadnje čase mogoče opažam, da letos ostaja dlje časa v službi, kar prejšnja leta ni. Recimo zdaj je že štiri tedne tako. Ob petih zjutraj gre, pride ob polnoči. Posumila sem že, da bi me mogoče varal, vendar kadarkoli ga pokličem v službo, se takoj oglasi. Kaj mislite vi? Je res vsega kriva služba in utrujenost? Zakaj potem ni utrujen tudi za tv? Naj povem da telefona ne skriva, pogovarja se pred mano... Kaj menite vi? Sem mogoče preveč naivna in mu slepo verjamem? Lahko bi me sicer varal s sodelavko.. Vendar ne vem če bi se spustil na tak nivo... ena je že stara čez 50, druga je sicer malce starejša vendar na pogled nikakva, prav tako tretja... Ni mi jasno da bi se lahko zapletel z njimi če ima doma ženo, ki izgleda 5 x bolje... Razen če mogoče ne pride kakšna ''poslovna partnerica'' s katerimi sodeluje. Help.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj menite vi???
1.3.2013 10:42:49   
Anonimen
Aja naj povem še to... Še takrat ko se spraviva k akciji, po navadi njegov korenjak umes pade dol...
Včasih se to ni dogajalo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj menite vi???
1.3.2013 13:40:11   
urška
Mogoce pa ima tezave z erekcijo, se tega zaveda in zato noce?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj menite vi???
1.3.2013 16:41:36   
gsatalema
Se je morda spremenil tvoj videz v teh nosečnostih?, so ostali mogoče kakšni kilogramčki, ki bi ga morda motili pa o tem ne upa spregovorit.....


Drugače pa se ne obremenjuj z stvarmi, ki sedaj niso potrebne...., hormončki delajo svoje in ti preveč razmišljaš...

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj menite vi???
1.3.2013 17:29:01   
ronja
Ob petih zjutraj gre, pride ob polnoči. Posumila sem že, da bi me mogoče varal, vendar kadarkoli ga pokličem v službo, se takoj oglasi. Kaj mislite vi? Je res vsega kriva služba in utrujenost? Zakaj potem ni utrujen tudi za tv?

Če res dela od 5h do polnoči, potem ni čudno, da je utrujen! Sex ipak zahteva več energije kot tv - za tv ljudje nismo utrujeni zato, ker tam ni treba nič, samo ležiš in buljiš, večinoma ti še mislit ni treba... In ljudje, ki so izčrpani od službe rabijo prav to, da ni treba čisto nič... Zato toliko ljudi buli v te škatle. Spat se je včasih težko spravit takoj, ko vse zrihtaš, ker imaš potem občutek, da nimaš nič od življenja... In potem buliš tv. Blesavo, samo pogosto res.
Zelo mogoče pa se izogiba seksu ravno zato, ker mu je vmes splahnela erekcija in se boji, da se mu bo to spet zgodilo.
Kar se varanja tiče, bi zaupala svojim občutkom. Ti ga tega ne sumiš, zato se ne bi obremenjevala s tem, kaj bi se lahko hipotetično zgodilo. V teoriji bi lahko vsi varali, če bi ne vem kaj vse... V praksi pa po moje ni tako.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj menite vi???
6.3.2013 10:24:04   
Anonimen

Glede erekcije sm ga že vprašala če ima težave... Vendar zatrjuje da ne. Običajno se o kakršnih koli težavah pogovoriva - tako z moje, kot z njegvoe strani. Tako da to sem izključila.

No kar se službe tiče... lahko je utrujen seveda. Vendar to se ne dogaja samo ta čas, odkar podaljšuje v službi, ampak se je tudi že prej.. Tam cca pol leta. Tako da tudi služba ne mora biti vsega kriva.

Kar se tiče mojega izgleda... Ja glede na to da sem noseča, lahko potrdim da imam par kilogramov več - itak user posted image Drugače pa skrbim zase.. Lahko bi rekla, da je on bolj opustil ''skrb zase'' kot jaz.

Ne vem no... sploh nimam več idej. Preprosta razlaga bi lahko bila, da se me je naveličal. Al kaj..?? Pojma nimam.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj menite vi???
6.3.2013 10:46:23   
Anonimen
Glede na napisano, bi mu kar verjela da je utrujen. Sicer je pri nama čisto obratno, je pa tudi moj partner v obeh nosečnostih zavračal spolnost. Včasih je bila kar sila, saj se mi je libido povečal za 500%, ampak ga zaradi tega nisem gnjavla.
Pomoje...pomoje je ne samo utrujen, ampak malo naveličan tega življenja, nasploh če praviš, da nikamor ne hodi in je al v službi, al doma. Pri nas ženskah je drugače, saj so nam otroci na prvem mestu, utrujenost gor ali dol, moški se pač umakne in kot sama praviš je pri tvojem posledica te naveličanosti pozno delo v službi, saj ga potem noben ne gnjavi, je daleč od doma, otrok in potrebne ženske.
Zamišljaj si obratno zgodbo, da ti prideš domov utrujena oz. niti ne rabiš biti utrujena, si hočež vzet 5minut zase pa ti že diha mož za ovratnik, da pa hoče sexat.
Govorim iz lastnih izkušenj, kako annoying je to določanje, kdaj bomo sexali, kdaj bo to...moj se je tega odvadil.

Ja in kaj zdaj če gleda TV? Tudi jaz komaj čakam, da se lahko zleknem pred TV...včasih jaz dam otroka spat, včasih moj, ni pa to predmet spora, da pa sedaj raje poležavam, kot pa hopsam po njem.

Tudi jaz mislim, da nima druge, saj je res nima niti časa imeti, ker mu dobesedno celi dan dihaš za ovratnik. Meni bi se zmešalo, da bi ga morala gledat vsak prosti trenutek. Dobesedno sta prilepljena drug na drugega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj menite vi???
13.3.2013 9:45:30   
Anonimen
včasih je samo preutrujenost

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj menite vi???
13.3.2013 9:45:45   
Anonimen
pogovorita se

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj menite vi???
13.3.2013 9:47:04   
Nastija
mene moj ni nikoli zavračal, noseča ali pa ne...sploh pa da bi zaspal ko bi ga poljubljala (to je praktično nemogoče) - to je bolj izgovor da ne rabi sexat. Rabita odkrit pogovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kaj menite vi???
13.3.2013 9:47:45   
Anonimen
reči da ti ne daje tistega kar pričakuješ od svojega moškega in prašaj ali on mogoče dobiva drugje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kaj menite vi???
13.3.2013 10:17:21   
diana 28
To glede sodelavk starih 50 let me je spomnilo na včerajšnjo debato s sodelavcem. Star je 29 let, poročen 7 mesecev in mi je včeraj veselo in ponosno razlagal kako se dogovarja za srečanja (seveda za sex) z eno žensko staro tam nekje 46 let. Njegova žena pa jih ima tam nekje 34. Pa tudi on je do žene pozoren in prisoten. Kaj pa dela, ko je v službi je pa druga zgodba. Je pa tudi res, da ima takšno službo, ki mu to omogoča. user posted image

Nočem te strašit vendar bodi tudi na to mogoče pozorna.

< Sporočilo je popravil diana 28 -- 13.3.2013 10:18:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kaj menite vi???
13.3.2013 10:53:19   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Glede erekcije sm ga že vprašala če ima težave... Vendar zatrjuje da ne. Običajno se o kakršnih koli težavah pogovoriva - tako z moje, kot z njegvoe strani. Tako da to sem izključila.


a res no, raviš, da mu uplahne med sexom, in ti mu verjameš, da nima težav - pa kaj ne zaupaš svojim očem?

poslušaj, moški so mal tumpasti glede tega. od moje frendice partner je imel ene vzličke ja jajcih in posledično probleme z erekcijo in niti pod razno ni hotel k zravniku. ker se je prijateljica bala da ima raka (te bulice/vozlički tam dol), je šla do njegove mame, ki je medicinska sestra in ta je našla privat urologa, ga naročila in prijateljica je morala njega spremljat zraven in it not z njim, da je sploh šel na pregled (valjda bil jezen "kaj sta napletle za njegovim hrbtom"). in so vzeli kos za pregled (bili so benigni), ter mu nato dali viagro kot pomoč pri seksu. pa a misliš da jih je jemal - oh neee, on nima teh problemov, ne rabi. in frendica je več ali manj brez seksa zarad takega pristopa.

tko da čist možno da je tvoj mož tud tak (ne pravim da ma isti problem, sam pristop k temu problemu)..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?