|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   debelušne nosečke združimo se
12.3.2008 19:06:27   
meta21
Ko takole prebiram, kaj vse si bo katera nosečka kupila, da bo čim bolj seksi, postajam kar malo žalostna. Jaz sem namreč že pred nosečnostjo nosila hlače št. 44 ali 46 in se zdaj (sem v 14 tednu) ne počutim prav nič lepo. Poleg tega prihaja še poletje, ko bo treba oblečt kaj tanjšega, krajšega.

Zagotovo nisem edina. Kako se ve spopadate s tem, kje nakupujete in kaj? Vsi nasveti so dobrodošli!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: debelušne nosečke združimo se
12.3.2008 19:25:10   
Katina
Tudi jaz sem startala s podobno konfekcijsko št. K sreči sem imela še stare nosečniške cunjice na zalogi, ki so mi prišle zelo prav. Bundo sem si kupila v Kepici, eno trenerko v Neckermannu in nekaj majčk, to je pa tudi vse. Ene dokaj primerne tanjše hlače sem videla v bušiju v BTC, kaj več pa nisem gledala, ker sem obupala. Moja postava namreč ni pasala v noben kroj.

Želim ti veliko sreče pri iskanju oblačil. Drugače pa kljub kilam lepo uživaj v user posted image . Morda bi bilo dobro, da zdaj omejiš vnos nepotrebnih prigrizkov in ješ 5-6 obrokov na dan - na tri ure. Večinoma sadje in zelenjavo. Poskusi nadzirati pridobivanje kilogramov. Upam, da ti rata, čeprav vem, da je user posted image težko. Srečno!



(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: debelušne nosečke združimo se
12.3.2008 19:25:58   
*medica*
tud moje cifre so take ko tvoje ampak bolj pri hlačah..pri majčkah sem pa mela manšo cifro itak....ampak nisem mela zj pretiranih problemov glede oblačenja..sreča ta da so v modi zj te tunike ful dolge..sem jih mela že preh kupljene..pa zj čez zimo mi je bil problem samo kupit bundo ampak sem tud to kupla in to v necermanu čeprav sem dvomila da mi bo prav mi je bla in še teh par dni k mi je še ostalo mi bo pravuser posted image ..drgač sem si pa kej kupla v H&M in v C&A..pa kej sem tud našla v teh trgovincah..mislim pa da čez poletje pa res ne bo problem..ker bolj rabiš vse take lahke majčke pa hlače pa kako kiklco..

prijetno nosečnost ti želim user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: debelušne nosečke združimo se
12.3.2008 19:35:11   
2suzika7
Jooooooooooooooooj! Poznamo to. Jaz sem od vedno mela "problemčke", zgoraj me ni nič, tudi zdaj mam rokice kot kak otroček, spodaj gre pa navzven...
Sicer ko pogledam zdaj nazaj, pred prvo nosečnost, se sama sebi zdim butasta!!! Saj me nikjer nič ni blo pa se nisem znala lepo oblečt, da ne bi bilo kje kaj preveč videt!!!user posted image
Po prvem porodu sem se  zredila in nisem več šla dol. Čokolada, čokolada, čokolada...
Zdaj pač sem user posted image ! Od zadaj se mi ne vidi ,da sem noseča,  od strani, lahko koga na rito vržeuser posted image . Ampak tako nosim, sem v prvo in bi v vsaki naslednji(upajmo,da še kdaj bo). Tako da zmeraj nekaj kombiniram, kako bi boke zakrila pa rit... Pa se mi tko nikoli ne izide. Zdaj se je pa itak vse optično zmanjšalo zaradi porasta drugi stvari...user posted image user posted image user posted image
Se ne obremenjujem preveč. V glavnem, da smo živi in zdravi, da smo user posted image  in da souser posted image  zdravi,tisti, ki so že in tisti, ki prihajajo. Večini ljudi so user posted image  tako ali tako lepe in tako se moraš jemat tudi ti. Pa ne samo zdaj ko pričakuješ ampak na splošno. Ko se sama počutim v redu, zadovoljna sama s sabo, ko sem samozavestna, me tudi drugi tako vidijo. V glavnem te vsi vidijo takšno kot se jim prikažeš.
Da ne bom preveč naložila!!!user posted image
Bodi vesela, zadovoljna, lepa si takšna kot si!!!
Predvsem se ne obremenjuj s takimi malenkostmi in Uživaj uživaj...
Srečno!user posted image

_____________________________

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: debelušne nosečke združimo se
12.3.2008 19:57:23   
Majuska
Zaenkrat še nisem prav veliko kupovala. Omislila sem si ene luštne hlače v trgovini Popek, ker jih lahko stalno nosim in kombiniram z raznimi puloverji, ki so mi še prav (sem v 20. tednu).

Sicer pa sem bila zadnjič v Qulandiji v Kranju in si pri C & A omislila eno luštno majčko in bluzico, za skupaj 28 €. Pri Neckermannu sem vzela ene športne hlače in to je zaenkrat to - včasih kar vzamem v roke katalog za močnejše in najdem kaj primernega. No, saj počasi se bo dalo ... celo zredila se nisem prav veliko v tem času in upam, da bo tudi ostalo tako user posted image

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: debelušne nosečke združimo se
12.3.2008 21:49:04   
meta21
Hvala punce! Tako zadovoljne mi delujete, da sem se kar malo nalezla. No saj ponavadi tudi jaz nisem tako črnogleda. Očitno imam tak dan. Danes sem prvič oblekla prave nosečniške hlače in se mi zdi da me je malo potrlo, ker vse skupaj ni izpadlo ravno tako kot sem si predstavljala.
Verjetno se moram malo navaditi. Jezna sem nase, ker že kakih 10 let niham 20 kg gor in dol, nosečnost pa sem štartala iz zgornje meje. Zdaj me je pa malo strah kako bo na koncu nosečnosti in po njej. Pa do tam je še tako dolgo, jaz pa vsako jutro strmim v omaro in ... Mah, saj veste.

Ok, dost tečnobe za en dan. Jutri zjutraj mi bo gotovo uspelo bolje kot danes!

Hvala še enkrat in oglasite se še kaj.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: debelušne nosečke združimo se
12.3.2008 22:30:25   
Anonimen
mene pa zanima, če je katero ginekolog oštel, koliko kg da ima?
Pa z epiduralno se da rodit, glede na to, da je hrbtenica bolj ali manj zalita?

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: debelušne nosečke združimo se
12.3.2008 23:07:31   
Anonimen
Kolk ste pa visoke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: debelušne nosečke združimo se
12.3.2008 23:44:42   
Majuska
A se res rabimo skrivati za anonimnostjo?  user posted image

Jaz nisem visoka, merim 160 cm in sem že zdaj okrogla, se pravi bom ob koncu nosečnosti pravi buhtl user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: debelušne nosečke združimo se
13.3.2008 9:35:15   
kristinaj
ne se sekirat....jaz sem do 7m bila v službi, potem dopust in porodniška.... in kupila sem si dvojne hlače od trenerke in to nosila do konca....tudi za iz porodnišnice domov sem jih imela..... majice so mi bile pa itak prov, no malce prekratke...... bilo je na pomlad in ni bilo problema....

sedaj pa tudi mene čaka vroče poletje in ne vem kaj bom imela.... nekaj takega, da me bo pihalo med nogami :=)))......nič kaj seksi samo da bo uporabno, funkcionalno... ne bom kupovala ne vem, kaj ... eno dve reči....

srečke nosečke :=))

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: debelušne nosečke združimo se
13.3.2008 9:36:37   
2suzika7
No, jaz sem bolj visoka  - 178 cm, jih katera hoče par??user posted image  Trenutno imam 82 kg, na začetku nosečnosti 74kg. Pred 1. nos. pa 60 kguser posted image
Ah, ja. Kje so cajti... Mam pa tko zlatega sončka in še enega na potiuser posted image , da jih prav za nobeno kilo ne zamenjam!

_____________________________

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: debelušne nosečke združimo se
14.3.2008 20:41:51   
meta21
Ja jaz sem sicer visoka 172 cm, vendar že od srednje šole niham med 70 in 90 kg. In nosečnost sem žal štartala iz zgornje meje. Sicer sem v prvih 14 tednih pridobila 1, 5 kg ampak tudi če ostanem taka, kar itak ne bom, nimam pojma kaj bom oblačila v službo do konca nosečnosti. Očitno res trenirko.

Sicer sem pa že dosti boljše volje kot takrat ko sem odprla temo. Najbrž sem se res mogla samo malo navadit.

Preživele bomo in po porodu in dojenju bomo pa res shujšale, ne? user posted image  (kolikokrat sem si že to obljubila)

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: debelušne nosečke združimo se
14.3.2008 20:43:46   
meta21
Aja, anonimna, jaz imam tko super sestro pri ginekologu, ki mi kar verjame koliko kil imam. je rekla, da naj glede na visok štart samo pazim da ne bom preveč pridelala v nosečnosti.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: debelušne nosečke združimo se
14.3.2008 20:49:00   
Krista28
Punce, predvsem pa anonimna, ni vse v kilah, je tudi v gibčnosti. Prvo nosečnost sem štartala s 109 kg pri 169cm. Zredila sem se 9kg, in nihče me ni kregal. Iz porodnišnice sem šla s 107kg.  Tudi kasneje sem te kg. obrdžala. Rodila sem s CR, ker so mi porod sprožili in bila je temenska vstava. To ni bilo odvisno od teže. Je pa res, da vsako dodatno kilo težje prenašaš. Glede oblek je pa tako, da sem si dvoje hlače kupila, majice sem pa kar stare ponosile in sem jih na koncu vrgla stran, pa kupila nove. aja, delala sem pa do konca. Potem sem hujšala in v drugo štartala s 99kg. Zdaj sem se zredila 17kg - ker ginekologinja pozna situacijo, mi je rekla naj se ne sekiram, se mi pa pozna, da sem bolj štorasta. Po porodu sem že prijavljena na hujšanje pod strokovnim vodstvom, ki je mogoče poleg dojenja. Tako da, pravilno jej, gibaj se in bo....za obleke se pa ne sekiraj!

_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: debelušne nosečke združimo se
15.3.2008 10:22:30   
*talcy*
ojal pupe tud jaz sem med mal bolj širokimi ... ma se ne obremenjujem kaj bom oblekla ... sem dobila ta tedne katalog od nekermana (MOJ DOJENČEK) in imajo not tud za mamice ... pa niti ni tako drago ... tako da ko bo trebuh mal večji sem komaj v 9t bom kar tam naročila ... pa ne bom pretiravala .... moje kile me sam sekirajo glede otročička k pravijo da ni dobro da si preveč okrogel ... žal spadam med te.... mah bomo že tud to dale skoz  .... a ne?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: debelušne nosečke združimo se
15.3.2008 21:41:26   
meta21
krista28 svaka ti čast! Jaz sem preveč potrošniško usmerjena, pa modni trendi pa to- potem sem pa razočarana, ker zadnja moda na meni tako čudno zgleda. Mal bo treba poštimat v glavi, pa bo marsikaj boljše ampak včasih me pa vseeno nek brezup zagrabi.
Tvoje razmišljanje mi je všeč! Kar tako naprej, pa še nas tečke včasih malo spomni.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: debelušne nosečke združimo se
15.3.2008 21:50:12   
*bubi*
No, to razmišljanje, da mora bit po zadnji modi, sem jaz že pri nenosečniških cunjah raje spremenila kot da se vsakič znova sekiram v slačilnici user posted image

Kar pa se cunj za user posted image  tiče, tudi jaz v teh finih trgovinah ne dobim čisto nič za sebe user posted image  Za velik trebuh so res, ampak za suhe noge in malo rit user posted image user posted image user posted image  Še najbolj sem lahko izbirala v C&A-ju, kjer imajo tudi med nosečniškimi oblačili večje številke. Hodim v Avstrijo, za ponudbo pri nas ne vem.

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: debelušne nosečke združimo se
15.3.2008 21:51:27   
Šarki
ja, jest sm tud semle pasala. sm štartala z ene 73 kg,  pa sm pršla na mal čez 100. pripombo je dal en gin. k je mojga nadomeščal, drugač pa noben. pa fora je da se jest sploh nisem počutila debelo. v stanovanju nismo imeli nobenega velikega ogledala, tko da nisem imela pojma da me je tok skupejuser posted image user posted image  edino ko sem šla v trgovino po novo jakno, sem dala gor eno krem barve iz flisa, pa sm se pogledala, sm bla ista k en ornk polarni medved.user posted image
poj sm ostala na ene 85kg, v naslednji nosečnosti sem se zredila ene 9 kg (se je poznal da sm na šiht hodila pa nism mela cajt skos jestuser posted image ) zdej mam pa spet kakšno kilo manj kot 85 (si še nisem vage kupila)user posted image

_____________________________

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: debelušne nosečke združimo se
19.3.2008 10:54:07   
Anonimen
Tud jaz se vam pridružujem.Sicer me moje odvečne kile niso nikdar motile,sedaj,ko sem pa noseča pa me in to zelo.Mpja g me za vsako krega glede kil,ker jih imam pa res čez 100(108)pstt nobenim povedat.Saj je tud res da sem velika 1,76 in,da nikoli nisem bila nevem kaj suha.Sem pa po eni strani vesela,da je še tudi katera bolj okrogla.Se mi zdi,da sem najbolj debela nosečnica.Ravno danes sem imela pregled in zopet ista pesem,da bi se lahko kako kilo manj zredila.Me pa skrbi kako bo roditi,je res bolj težko,če imaš več kilogramov?Ko sem šla prvič rodit sem jih imela 106,no sedaj v 30 tednu pa jih že imam več.Res sem danes zelo žalostna,bi se najraje kar zjokala.

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: debelušne nosečke združimo se
19.3.2008 16:37:07   
Katina
žanka, ne bit žalodtna, vsi pač nismo manekenke. Res je, da pri skrbi za kile pomaga samo dvoje: pravilna prehrana (količinsko in kvalitativno) ter gibanje. Vendar je to vseživljenski projekt. Žal nismo vsi tako disciplinirani, da bi ga uspeli speljati. Nekdo drug pa pogrne na kakšni drugi črti, ne?

Jaz sem se v 1.user posted image zredila cca 12 kg, na 158cm sem imela 78 kg. Mi je sestra v porodni rekla, kolk sem debela user posted image - še vedno se spomnim njenega priimka. Takrat sem bila še mlečna in sem bila samo žalostna, prizadeta, rekla nisem pa nič. Če bi se mi to zgodila zdaj bi zagnala cel kraval, ker jih moje kile prav nič ne zanimajo. Zdaj sem v 32t in sem se zredila 7kg, ampak sem štartala z višje stopničke. Trenutno imam dobrih 86kg. Upam, da se ne bom več redila, ker sem itak na dieti (sladkorna). Moj cilj je priti na normalne kg po porodu, vendar so dobri sklepi eno, drugo je realnost, ki jo bo treba še uresničiti. Vendar sem optimist.

Uživaj v user posted image in bodi samozavestna. Po porodu pa le poskusi kaj shujšati, ker se boš potem ti bolje počutila. za druge naj ti ne bo mar. Važno je tvoje zdravje in tvoje počutje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: debelušne nosečke združimo se
19.3.2008 17:26:34   
meta21
Vidim, da še katero včasih premaga obup, tako kot mene. Jaz se večinoma ne sekiram preveč oz. sem se navadila živet s kilami in se večino dni odpravim dokaj samozavestna. Ko me pa zvije me pa RES zvije-takrat pa tarnam, nad kilami, nad velikostjo noge (42), velikostjo glave (nobena kapa mi ni prav), velikostjo roke (komaj dobim rokavice, ker imam dolge prste), majhnostjo prsi (A/B) in nad lasmi (vsaka vlaga mi jih spremeni v košaro).

Ko tole berem, sem pa res eno revšeuser posted image .

Jaz vem, da sem sposobna shujšat, ker mi je že nekajkrat uspelo in to me ponavadi motivira, da se skopljem z obupa. Prišel bo čas, ko bom tudi jaz lepa!. Saj poznate tisto: V svojem življenju sem shujšala že eno tono, tono sto sem se pa zredila!user posted image user posted image user posted image  

Pa ne pomagajo nobene dobljene diete ampak si mora vsaka sama naredit plan, kaj bo jedla, da se pol ne siliš z nekimi stvarmi, ki ti ne pašejo. Torej, če že moram jest malo, bom vsaj dobro! Pa gibanje isto-za noben dnar me ne spravite na fitnes ali tek, ker mi je na smrt dolgčas, obožujem pa plesno aerobiko, ker rada plešem in pojem. Pa pomaga, če imaš kakšno kameratko, ki ti dela družbo-pa ne mislim kakšne tvigy, ki tarna da je za kosilo pojedla en list solate preveč (in ima zato naslednji dan post)!

Poleg tega pa-a poznate kakšno debeluško, ki ni neskončno dobrovoljen človek? To pa tudi šteje!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: debelušne nosečke združimo se
19.3.2008 19:23:02   
stunfek
jaz sem tud bolj bajska in si to zelo težko priznam. do ene 28. leta sem bila zelo fit in prav nič debela (na žalost tega takrat nisem vedela user posted image ).
V prvi nosečnosti sem se zredila za 28 kg (uf, kako mi je žal) in potem nekako sicer shujšala ampak leta so mi nalagala kg za kg in sedaj sem v tej nosečnosti štartala na 93kg - in sem dobesedno obsedena. Če zjutraj vidim, da imam 200 gramov več kot prejšnji dan me najprej za noge grabi depra potem pa tisti dan ful pazim, da mi kaj ne smukne v usta ponesreči :)

Sem videla eno tabela...v knjigi "vse o nosečnosti in porodu", ki navaja koliko naj bi se nosečnica glede na indeks telesne mase zredila. No, moj ITM je nad 32 in piše da je priporočljivo, da se zredim samo za 7 kg. Glede na to, da sem se prvič 28 mi je 7 kg na pol znanstvena fantastika.

Jaz sem si nosečniške hlače kupila v HM-ju. Jih sicer še ne nosim - jih moram dat skrajšat prej, pa tudi zaenkrat še pašem v moje navadne hlače.

tanchi...tolk si me nasmejala s svojim polarnim medvedom, da me je prišel mož pogledat, kaj se tolk smejim. Jaz sem v prvi nosečnosti štartala tako kot ti iz 73 in prišla na 100,5 ob koncu. Zdaj pa štartam s 93kg torej cilj je da ob koncu zopet pridem na 100 user posted image .

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: debelušne nosečke združimo se
19.3.2008 20:00:08   
kaja02
Pozdravljene so trpinke! user posted image

tudi jaz se vam pridružujem7. V prviuser posted image  sem štertala iz 62 kg, kar je pri moji višini 172 cm bila idealna teža, pa sem se zredila vsega 28 kg. Vendar sem takoj po porodu, ko sem šla iz porodnišnice izgubila 13 kg in nato sem počasi zopet lezla do teže 65 kg, sem bla zelo vesela. Ko pa smo začeli načrtovati drugega pa nam to ni najbolj ratvalo sem se pridno začela redit. Tako da sem sedaj v drugo štartala iz 80kg in sem se do sedaj - 21. teden že zredila za 6 kg, me je kar strah, kulk mi bo na koncu doprinesl. Zanimivo pa je, da  se razen tega, da se vsake toliko  grozn počutim, ko se pogledam v ogledalo, da se prav dobr počutim boljš kot pa takrat, ko sem še bila šlankarca user posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: debelušne nosečke združimo se
21.3.2008 20:42:06   
meta21
Ojla!

Vidim, da se pridno nabiramo. Tudi jaz imam mejo nekje pri 100. Sem si jo sama postavila. To bi pomenilo, da se bom zredila kakih 10 kil. Drugače se mi pa prav smešne stvari dogajajo. Moj dragi se mi samo še prizanesljivo nasmiha... user posted image  Občutek imam kot da več ne obvladam svoje širokosti. Prepričana, da grem iz prostora v prostor-se z bokom zaletim v  štok od vrat. Včeraj sem se zataknila s trenirko za ključ v vratih in si ukrojila ogromno luknjo na levem boku (dobro da domauser posted image ). Mislim, nonstop se nekam zaletavam ali pa prevračam. Kot da bi se včasih vozila s fičkom, zdaj imam pa naenkrat avion za vozit.  Aja pa da ne omenjam, da s trebuhom vse pobrišem, pa ga mam komaj kaj (več kot prejuser posted image ).

saj ne vem, al je komično al se nej kar razjokam.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: debelušne nosečke združimo se
21.3.2008 23:01:41   
lindy
Evo še mene, štartala sem s 83kg in prve tri mesce je tud tko ostalo, ker mi res ni pasal jest, zdej sem v 23 tednu in sem že na 90kg, joj kaj še bo, zdej bi pa sam še jedla, sploh se ne morem ustavt, upam da ne bo šlo čez 100, se bom mogla mal brzdat!

_____________________________

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, ce bi se ta preselil 20 km stran ?
gagaga

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, če bi se ta preselil 20 km stran ?

da (68%)

ne (32%)


Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!