|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   macki in dojencek
1.6.2012 13:16:34   
lulu_la
lep pozdrav,

Sem noseca, doma pa nama druzbo delata tudi dve macki. Zdaj me pa zanima, kaksne imate izkusnje z mackami in dojencki. tu je ogromne ene brezvezne panike- predvsem zaradi toxoplazmoze, ki je totalno neutemeljena. kaj pa potem, ko se dojencek rodi- dlake so vendarle prisotne v stanovanju, kljub ciscenju, mali se plazi itd…. kaksne so izkusnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: macki in dojencek
1.6.2012 13:31:05   
kajajaka
Naše izkušnje so čisto ok.
Doma imamo od nekdaj mačke, za katere skrbimo in so popolnoma zdrave.
Dlaka je seveda vedno kje kakšna, ne glede na to koliko čistiš... Pa kaj. Naši punci zaradi tega nimata nobenih problemov.
Večje probleme ima maček, ki je moral sprejeti, da v otroški posteljici in vozičku ne sme spati user posted image

(odgovor članu lulu_la)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: macki in dojencek
1.6.2012 13:34:54   
enea

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Naše izkušnje so čisto ok.
Doma imamo od nekdaj mačke, za katere skrbimo in so popolnoma zdrave.
Dlaka je seveda vedno kje kakšna, ne glede na to koliko čistiš... Pa kaj. Naši punci zaradi tega nimata nobenih problemov.
Večje probleme ima maček, ki je moral sprejeti, da v otroški posteljici in vozičku ne sme spati user posted image


podpis,.user posted image . pri nas je bilo isto, s tem da je ta večji maček izkoristil prav vsako priliko da je šel v posteljico spat,.user posted image user posted image . ni pa bilo nikoli nobenih problemov, ko sem prišla z malima domov, nikoli nobeden ni niti pogledal dojenčkov,..

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: macki in dojencek
1.6.2012 13:37:58   
Tippi
Če ne bo kakšne alergije, kar se seveda tudi lahko zgodi in boš verjamem postavila otrokovo zdravje naprvo mesto, potem vse štima in se nikar ne obremenjuj z raznimi "pametnimi" nasveti sorodnikov!

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: macki in dojencek
6.6.2012 11:01:07   
Inigo
Tut pr nas ni bilo nikoli problemov. Mačka ni bila nikoli zainteresirana za tamalega, maček pa zelo. Ampak ne v smislu, da bi hotu mu kj nardit, ampak ga je hodu vohat, ulegel se je zraven ležalnika, pod kinderpet in ga "čuval". Se spomnem, ko je bil Brin prehlajen in sem mu čistila nos. Mali se je drl na vse pretege. Maček je bil tako nervzen, da me je na koncu ful ugriznu v gleženj in pihal name. Skratka, obnaša se skrajno zaščitniško. tudi še zdaj, ko se mali zbuja ponoč in kaj sanja, mi pride maček takoj to "povedat". Huj ko pes user posted image

Pozitivne stvari in nič slabe. Je pa ati še preden sma pršla z malim iz porodnišnice, pridesel pleničko in jo pustil na kavču, da sta jo prevohala. in potem sta vonj povezala z malim in je blo vse ok.

Kot sem rekla, mačke še zdaj mali niti ne zanima, maček je pa ful zaščitniški in je kot radar. Ampak božat se mu pa ne pusti - se skrije.

Z dlakami pa tk veš kk je. Tut če vsake pol ure glancaš, se bo katera še kje našla. Če so mačke not, so itak čiste in se nimaš kaj sekirat. Verjamem, da skrbiš za to, da ni peska vsepovsod in da je dlak čim manj. Torej, ni panike.

Js mislim, da se nimaš kaj bat. Boš tako videla kako se bosta obnašala. Nikar ne paničari. Pusti, da ga povohata, saj mu s tem ne bosta nič naredila.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 6.6.2012 11:02:53 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?