|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vpis v vrtec
19.12.2011 7:41:28   
mayble
Mene pa zanima kdaj oddati vlogo za sprejem v vrtec? Ali to vsaka občina posebej izda razpis? Kako je pa z znižanjem plačila vrtca? Ali se to odda takoj ob vstopu v vrtec - naš gre septembra 2012, torej takrat?
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vpis v vrtec
19.12.2011 8:41:09   
Anonimen
Si že preverila kaj na spletni strani vašega vrtca piše? Ponavadi imajo vse napisano in vse obrazce ter vloge objavljene.

(odgovor članu mayble)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vpis v vrtec
19.12.2011 8:43:48   
onur
vloge se ponavadi oddajajo februarja oz. marca ko gre ven razpis. čeprav jaz razpisa nisem čakala in sem vlogo oddala kmalu po rojstvu otroka. vlogo za znižano plačilo pa oddaš potem ko je vpisan.


_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vpis v vrtec
19.12.2011 9:49:12   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: mayb

Mene pa zanima kdaj oddati vlogo za sprejem v vrtec? Redni vpis v vrtec poteka spomladi; odvisno je od vsake občine posebej, kdaj ima razpis. Razpon je nekje od februarja do maja. 

Ali to vsaka občina posebej izda razpis? Ja. Zato je najbolje vprašati direktno v vrtec ali na občino, v katerem mesecu bo razpis ter nato spremljati najavo razpisa (oglasna deska vrtca, občine, spletna stran obojih). Dobro je še povprašati, ali je velik naval za vpis ali predvidevajo, da bo dovolj prostora v vrtcu za vse otroke. Če bo namreč omejitev vpisa, je potrebno pogledati v občinski odlok, kako imajo izdelan točkovnik za prednostni vrstni red. Nekatere občine podelijo dodatne točke, če je otrok na čakalni listi za prejšnje šolsko leto (torej daš najprej vlogo za vpis v to šolsko leto (npr. da ga želiš vpisati v juniju, da otroka uvrstijo na čakalno listo in dobi dodatne točke, nato pa ob rednem vpisu oddaš še vlogo za naslednje šolsko leto).

Kako je pa z znižanjem plačila vrtca? Ali se to odda takoj ob vstopu v vrtec - naš gre septembra 2012, torej takrat? Praviloma se mora vloga za znižano plačilo vrtca oddati najkasneje 15 dni pred začetkom obiskovanja vrtca. Če jo oddaš kasneje, ti za tisti mesec praviloma ne upoštevajo znižanja plačila. Će bo otrok začel hoditi vrtec 1.9.2012, moraš vlogo oddati najkasneje 14.08.2012. Vloga se po novem oddaja na pristojnem CSD.

(odgovor članu mayble)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?