|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.10.2012 11:28:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peceni kostanji v pecici...
26.10.2012 11:56:07   
ronja
Da. Daš na pekač, ki ga ni škoda (teflon ti bojo kostanji spraskali), zarežeš kot bi normalno, flikneš v pečico, vsake toliko premešaš, to je to:=)

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Peceni kostanji v pecici...
26.10.2012 12:07:10   
nyna84
Pečica je najbolj enostavna varianta za pečenje kostanja. Samo pazi, da jih dobro prerežeš, sicer boš potem strgala kostanj z vseh sten pečice.
Jaz jih dam na ventilacijo, 200 stopinj, približno pol ure se pečejo. In so ODLIČNI! user posted image
Vzamem pa tavelik navaden pekač (brez teflona, ja), ker je enostavno za mešanje. Premešaš pa ene dvakrat vsega skupaj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Peceni kostanji v pecici...
26.10.2012 12:44:49   
Paštetka
Evo vsak dan jih pečem. Nič ni poškodovano.
Vzamem nizek pekač, ga prekrijem s peki papirjem. Kostanje narežem (naredim x), ker se potem tako najlažje lupajo. Samo lupino stisneš in le ta skoraj sama odpade.
Potem dam pekač na najvišjo raven v pečici in vklopim žar in na 275 (največ kar gre.) pečem vsega skupaj točno 15 minut. Vmes 1x malo premešam.

Kostanji so boljši kot zunaj pečeni. So enako hrustljavi, dovolj črni, vendar kljub temu nimaš črnih prstov, ko jih lupaš.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 26.10.2012 12:46:26 >

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.10.2012 12:45:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nyna84)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?