|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   scrapbook
12.3.2013 19:11:14   
v3sn4
Ali ga katera izdeluje za svojega dojencka!?

Kje dobivate ideje, kje kupovati izdelki - ali obstaja kaksna stran na netu, kjer se da dobit bolj ceneje kot v vseh teh ''art'' trgovinah!?

Hvala za vse ideje in predloge user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: scrapbook
12.3.2013 23:20:03   
Stanislava_
Včasih se ga lotim (ko me prime).

Bolj poceni materiali: ostanki raznih materialov. Uporabljala sem vzorce usnja, razne matice iz garaže, potem vzorce blaga za sedežne, razne lepe etikete z oblačil (tisti našitki s ceno), nekateri imajo šeprav lepe trakce. Čipkaste trakove sem kupila v Pletini na Vrhniki (ostanki, precej ceneje, ampak za scrap so več kot dovolj dobri, samo oprala sem jih, da so čisto beli), gumbi s ponošenih oblek.

Namesto lepega papirja sem uporabljala kar tapete (precej ceneje kot mali tanki papirčki). Lahko zamenjava za kaj (npr bombaž za pletenje user posted image ), če želiš, ker imam tapet še kar nekaj metrov.

(odgovor članu v3sn4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: scrapbook
13.3.2013 9:16:50   
Mamaja
Idej za scrapboook je na internetu kolikor hočeš - poglej na google, pinterest.... Material za ustvarjanje je pa (preverjeno user posted image ) lahko zelo drag, sploh če te "potegne noter" in potem kar kupuješ in kupuješ razne pripomočke, ker se ti zdi, da vse nujno rabiš ...

Najceneje je, če v Google vtipkaš free scrapbook paper in dobiš kup zadetkov. Izbereš, kar ti je všeč, in natisneš z dovolj kakovostnim barvnim tiskalnikom, da v redu izgleda. Nekatere strani ti poleg papirjev ponujajo tudi "okraske"(embelishments) in črke, ki jih prav tako natisneš, izrežeš in nalepiš. Med dodatki je pa tako kot je napisala že stanislava najceneje pobrat gumbe s starih oblačil, ostanke čipk, jaz tudi porežem satenske trakce za obešanje z novih oblačil in jih uporabim za pentlje. če ti je všeč, lahko sprešaš in posušiš cvetje, liste, ter nalepiš noter. Pa jaz "hrčkam" tudi material z lepo zavitih daril - kamenčke , vrvice, kak papir itd.

Dokaj ugodne so tudi akcije materiala za ustvarjanje, ki jih imajo občasno v Lidlu in Hofru. Šeleshamer in scrapboook papir sta pri obeh po mojih izkušnjah kakovostna in precej cenejša kot v trgovinah za ustvarjanje. Enako je z dodatki, kot so okrasni kamenčki, nalepke, kakšne vijuge, gumbi. Slaba stran je, da imata ta dva trgovca take akcije samo dvakrat letno in da gre že za pripravljene komplete, kar pomeni, da nimaš neke izbire.

Splača se tudi pogledat tudi v slovenske spletne trgovine za ustvarjanje, in sicer predvsem izdelke v akciji oz. na znižanju. Kompleti papirjev so praviloma cenejši kot če kupuješ list po list.

V tujih spletnih trgovinah pa jaz nakupujem samo skupaj z več ustvarjalkami, da skupaj naberemo toliko materiala, da je poštnina zastonj. Sicer je lahko poštnina zelo draga

Če se boš scrapbooka lotila prvič, se ti morda splača kupit kar cel komplet npr. za scrapbook za punčko?fantka, saj boš tako za cca 10 evrov dobila na kupu vse kar rabiš za začetek - papir, dodatke, črke.... Minus tega je, da imaš malo omejeno kreativnost, plus pa, da ne zmečeš kupa denarja za material, potem pa ugotoviš, da ti tako ustvarjanje sploh ne leži.

Pa srečno user posted image !

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: scrapbook
13.3.2013 10:20:10   
Mamaja
aja, še ena po mojem mnenju zelo uporabna povezava, sploh za začetnike. Imaš na kupu ideje in papir in vse dodatke... Vse brezplačno, samo natisneš

http://cp.c-ij.com/en/contents/1004/

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: scrapbook
13.3.2013 20:22:39   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Mamaja

Dokaj ugodne so tudi akcije materiala za ustvarjanje, ki jih imajo občasno v Lidlu in Hofru.


Dober naslov je tudi Kik-samo moraš imeti čas, da najdeš, ker je vsega preveč in se pogosto menja..pa na njihovi 'razprodaji' za 0,10€najdeš še marsikaj uporabnega za scrap.


(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: scrapbook
13.3.2013 23:42:54   
v3sn4

IZVIRNO SPOROČILO: Mamaja

aja, še ena po mojem mnenju zelo uporabna povezava, sploh za začetnike. Imaš na kupu ideje in papir in vse dodatke... Vse brezplačno, samo natisneš

http://cp.c-ij.com/en/contents/1004/



ta povezava ja zakoooon !! HVALA !! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: scrapbook
25.5.2013 11:02:09   
romare
pozdravljene,
tudi jaz se ukvarjam s to tehniko ,skoraj vse izdelam sama,razen trakov čipk in gumbov
gumbov je najbrž v vsaki hiši dovolj,trakove dobiš poceni v kitajski trgovini za čipke pa je le odštet mal več.
papir lahko okrasiš s štempiljkami,embosiranjem,belilom pa malo risarske spretnostiuser posted image
če katero zanima si lahko ogleda mojo stran na FB
https://www.facebook.com/ScrapRom?ref=tn_tnmn


lp


< Sporočilo je popravil angelika RR -- 29.5.2013 22:28:00 >

(odgovor članu v3sn4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?