|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomota ginekologa??
23.7.2013 19:33:58   
Anonimen
Hojlaaauser posted image
Prosim za pomoč, če katera lahko kaj svetuje..Zanosila sem s pomočjo ICSI. V nedeljo sem zaradi močnih krčev odšla na urgenco da me pregledajo, vse je bilo ok, v izvidu je pisalo viden plod z utripi, plodek velik 6,8mm noseča 6t 4/7, vse ok. Danes pa sem imela prvi uz po ICSI v neplodnostni in je bil izvid takšen:viden plodek z utripi, velik 6,5mm noseča 6t 4/7, vse ok..
Sem pa tisti izvid od nedelje pozabila prinest zraven da bi videli kakšni so bili rezultati takrat.

Je možno , da ker je še vse tako malo da so takšna odstopanja?? Koliko vem plodek nemore skočit skupaj.. Sploh če dela srček.. Prosim za kakšno info.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomota ginekologa??
23.7.2013 19:37:43   
mačice
Tiste križce na uz, iz katerih se izračuna velikost, g na roke z miško naklika, tako da komot pride par mm odstopanja. Sigurno se ni skrčil. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomota ginekologa??
23.7.2013 19:45:46   
robika
Ne se sekirat to so samo približne meritve,vsak uz je drugačen,vsak ginek drugače meri,glavno da srček bije in da je vse ok.

Uživaj v nosečnosti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomota ginekologa??
24.7.2013 8:55:07   
Luckasmucka
Ja, gre za zgolj približne meritve.
Ne skrbiuser posted image user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pomota ginekologa??
24.7.2013 18:05:10   
Najaa
Ah, taka odstopanja so čisto normalna. Večji kot je plod, večja so lahko odstopanja tako da na te meritve se ne zanašaj 100%.

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pomota ginekologa??
25.7.2013 12:19:24   
Night
Tudi jaz mislim, da so na začetku lahko odstopanja. Jaz sem šla na samoplačniški pregled v 6. tednu, pa me je ustrašila, ker ga je zmerila za 5. teden. Na prvem rednem pregledu pa mi je izmerila točno velikost glede na moje izračune in je bilo vse super. Mislim, da te nima kaj skrbeti, če srček dela!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pomota ginekologa??
7.8.2013 17:40:18   
tangfire
Diablo series core has a very important aspect, that is, farm salediablo3 equipment. Desire for rare items more than we fight every night in order to be able to hit a piece of special equipment.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?