|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6-mesečniki-kaj vse jim dajete in kolikok
19.8.2005 21:49:53   
metaa
... mi že en mesec jemo korenje, cvetačo, kuhano jabolko, hruško in breskvo, pa banano, po 10-20 žličk na dan, ampak vsak dan samo en gosti obrok, ponavadi pa čez še malo mleka.
A ve prakticirate že več obrokov in kako jih sestavite, kaj jejo?
Sem pa kupla tudi riževo kašico.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   6-mesečniki-kaj vse jim dajete in kolikok
19.8.2005 21:55:46   
Mina1
Naš 6-mesečnik ima čez dan še vedno 3 obroke Comformila, kolikor pač spije, ker ga za mleko lahko nahecamo le v spanju. Včasih je to 180 ml, včasih manj.

Vmes dopoldan poje eno porcijo sadja, popoldan eno porcijo zelenjave (danes sem začela s korenčkom in mu je teknil), do sedaj pa je imel recimo 1 do 2 porciji sadja. Vmes pa torej mleko po flaški.

Vse nekako poteka na 3 ure, čez noč se noče več hraniti oz. mleka več noče piti in ga ne silim več.

Nekako tako potem:

zjutraj mleko, dopoldan sadje, opoldan mleko, popoldne sadje ali zelenjava, zvečer mleko.

pa-pa Mina1;)

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   6-mesečniki-kaj vse jim dajete in kolikok
20.8.2005 8:16:25   
ma&he
Mi delamo isto kot Mina, samo da naša hoče mleko po vsakem obroku in ne porajta veliko za drugo hrano, ampak ji vseeno dajam. Opozorila bi le na hruško, saj mi je patronažna rekla da je bolje da jo ne dajem še, ker baje ful napenja, tako da se ji mi izogibamo. Čeprav vidim, da je skoraj vsaki kašici ali pa frutku dodana tudi hruška.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   6-mesečniki-kaj vse jim dajete in kolikok
22.8.2005 11:48:41   
Lu
Ojla!

Jaz Maji ponavadi dop. pripravim naribano jabolko, korenček in banano, dajem ji tudi kak Frutek ( najraje ima višnja+jabolko. Včasih ji ta obrok zadosti in je nič ne podojim. Čez dan dojenje in zveler sem ji začela dajati mlečno kašico ki jo anredim z vodo. Imam jo pa od Milupe Banana. Obožuje jo.

Pa dober tek.

lp Lu in Maja:racka:

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   6-mesečniki-kaj vse jim dajete in kolikok
7.9.2005 0:51:43   
kiko
Mi smo danes stari 6 mesecev in sva se do sedaj v glavnem dojila. Smo pa kakšno žličko sadja in zelenjave že probala in ugotovila, da nama sadje ne leži, zelenjavo pa z veseljem pojeva. Bom videla kako bo v prihodnje, ko bom začela bolj intenzivno z uvajanjem.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   6-mesečniki-kaj vse jim dajete in kolikok
8.9.2005 10:55:03   
Tasika
Naš mali pa rad je vse po vršti, je pravi požerušček, včasih se hoče še malo podojiti. Problem je pri sadju, ker mu sadje + dojenje očitno ne naredi dobro v želodčku in potem malo bruha. A ima še katera tak problem? Kaj narediti? (ja, vem, ne dojiti, ampak ni vedno az to)

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   6-mesečniki-kaj vse jim dajete in kolikok
12.9.2005 9:43:22   
Nika27
Oj!
Od kdaj naprej lahko je jajca? Ali pa rumenjak ali beljak?

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   6-mesečniki-kaj vse jim dajete in kolikok
14.9.2005 16:55:04   
eva1
Nika-meni so v zdravsvenem domu rekli, da rumenjak po 7 mesecu(začneš s 1/4, potem v tednu dni preideš na celega in potem mu ga vmešeš v zelenjavo namesto meseka-tako en dan rumenjak drugi dan mesek-zaradi železa, ker so otroci čezdalje bolj slabokrvni! beljak pa je zelo alergogen in so mi rekli da po 1 letu!

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   6-mesečniki-kaj vse jim dajete in kolikok
14.9.2005 21:24:27   
morskadeklica
Moja je ob okoli 6h zjutraj mleko (180ml), ob 10h sadje (hruška, banana, breskev, jabolko...) s piškotkom, ob okoli 1-2h popoldan spet mleko, ob približno 5h kosilo (juho s korenčkom, cvetačo, krompirjem, danes je jedla špinačo, včasih ji dam rumenjak, pa kakšno skutko s sadjem), ob okoli 8h mleko s kašico (bebi s piškotom)

Je pa tako, da itak vsak dela drugače - in svetuje. Meni je patronažna rekla, naj kar počasi začnem z vsem, razen svinjine, navadnega mleka, beljaka, to naj bi bilo po 1 letu. Čez par dni pa zdravnica - nobenih izdelkov z glutenom, ne tega ne onega... Tko da...
Jaz se držim bolj tistega, kar je rekla patronažna.

lp

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?