|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napoved spola-PUNČKA POD ?
15.6.2014 16:42:00   
Anonimen
To je moja tretja nosečnost, prvi dve so mi napovedali punčki že na nauhalni, morfologiji in res bile sta punčki user posted image . V petek sem imela morfologijo in sem jo vprašala glede na to da že na nuhalni mi je rekla, da ni šans, da bi bilo kaj napovedala... na morfologiji pa je rekla, ja punčka mogoče samo bomo napisali kar en vprašaj zraven-imela sem občutek da ji je bilo skoraj žal da je kaj rekla ker ni bila niti malo prepričana v to-ker me je pogledala in rekla, ne bomo to vzeli za 100%. Pri prvih dveh pa je kar rekla, ja ja pupika bo...je bila prepričana v to. Vaše izkušnje glede napovedi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.6.2014 9:44:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Napoved spola-PUNČKA POD ?
16.6.2014 15:48:56   
*zvezdica zaspanka*
jaz sem imela nuhalno v 13. tednu in naju je vprašala, če želiva vedeti - je zelo odločno povedala, da bo punčka, češ da se zelo dobro vidi (z uzjem je šibala gor in dol in kazala in razlagala, kje se vidi - nama sicer nič kaj dosti jasno, kaj gledava, ampak važno, da je ona videla user posted image ). na morfologiji pa je potem še potrdila. mislim, da so si ginekologi zelo različni - moja ginekologinja pove, če se vidi, poznam pa zgodbe, ko ginekolog noče napovedati pred morfologijo, ker se je že zmotil in raje pove, ko se res vidi ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Napoved spola-PUNČKA POD ?
16.6.2014 18:11:24   
Anonimen
nam so na NS napovedali punčko, ki se je potem na morfi spremenila v fantka user posted image no, glede na zadnji uz je še vedno fantek in baje skoraj ni šans, da bi mu kaj odpadlo user posted image

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Napoved spola-PUNČKA POD ?
13.7.2014 14:07:00   
sannndra
Pri moji user posted image je na morfologiji povedal, da je 99% punčka. user posted image Prej pa tudi moj ginekolog ne gleda spola.

_____________________________

BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Napoved spola-PUNČKA POD ?
13.7.2014 18:24:54   
nytt liv
V 1. nosečnosti sem že na nuhalni vprašala za splo, pa mi je rekla, da se tako zgodaj ne da videti (no, seveda se da, ampak očitno ni bila toliko vešča tega ali pa ni hotela napovedovati). Na morfologiji pa je zdravnik rekel, da bo punčka in je tudi bila.

V 2. nosečnosti pa sem šla na nuhalno drugam, zdravnica je povedala, da bo fantek. Sicer ji kar nekako nisem čisto verjela, ker me je najprej vprašala, kaj imamo zdaj doma. Pa sem rekla, da punčko. In je rekla, no zdaj bo pa fantek. Sem si mislila, ah to morda tako reče. No, tudi na morforogiji je potem zdravnik povedal, da bo fantek in potem še na vseh nadaljnih uzje tudi moj G rekel, da bo fantek.

Prvič mi je bilo vseeno, kaj bo. Hotela sem vedeti, da sem lahko malo glede oblačilc pripravla. Za drugo pa sem si želela še eno punčko, jer bi bili narazen samo 22 mesecev in bi bilo fajn imet dve punčki glede na to, da je bila prva punčka. No, pa je bil fantek in ga sedaj ne zamenjam niti za 3 punčke.

Zdaj v tretje mi je pravzaprav vseeno kaj bo, samo da bo zdrav otroček. Tudi otrokoma je vseeno, kaj bi dobila, samo da bo dojenček. user posted image . Ker pa ne morem iz svoje kože in me bo firbec sigurno premagal, bom tudi tokrat vprašala za spol, čeprav mi je drugače res vseeno. Saj po eni strani bi bilo zanimivo, da bi se vsaj v tretje pustila presenetit, ampak verjetno ne bom zdržala. Pa še glede imena si bom stvari olajšala, da ne bomo izbrali za dva. V prvih dveh nosečnostih sem še za enega imela težavo izbrat, tako da je res bolj praktično, če se zve za spol že prej.


(odgovor članu sannndra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Napoved spola-PUNČKA POD ?
13.7.2014 21:10:53   
RH82
Nama je na nuhalni povedala, da je videti fantek (v 13. tednu) na osnovi zgradbe medeničnih kosti. Je pa tudi rekla, da to še ni 100%, ker je tako majhen, razlike pri kosteh so pa minimalne. Naju je pa tudi vprašala, kaj sva ''delala'' - je izpadlo simpatično.
Pri G pa nama je na morfologiji potrdil, da je fantek - se je že med pregledom videl lulček. So pa recimo obema mojima sestrama na NS napovedali spol pravilno (eni punčko, eni fantka), pri eni sicer kot 100%, pri drugi pa, da je videti oz. večja verjetnost za fantka.
Mene je sicer matrala radovednost, da vem za spol. Razumem pa tudi, kako na NS ''določajo'' spol, zato se nisem obremenjevala s tem do morfologije. Je pa verjetno odvisno tudi od tega, koliko ima G na NS izkušenj za napovedovanje spola in da razloži, da to še ni 100%.

(odgovor članu nytt liv)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Napoved spola-PUNČKA POD ?
13.7.2014 21:15:56   
m_o_i
en dan pred porodom (urgentni carski rez) mi je ginekolog z nekajdesetlenimi izkusnjami "napovedal" puncko.
na NS mi je z 80% verjetnostjo napovedala fantka, na morfologiji je bil pinči prvo, kar smo videli, na vseh UZjih (vsak mesec) pri moji G je bilo jasno vidno, da bo fant.
no, gospod iz prve vrstice je rekel, da bo pupo moral ven spravit, ker da je lacna (dete je bilo zahirano; 14 dni pred rokom je kazalo na tezo 2 kg).

tako da...se vedno je rojeno dete najbolj ziher pokazateljuser posted image

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Napoved spola-PUNČKA POD ?
14.7.2014 8:40:43   
Yasminka
V prvih dveh nosečnostih sem že na nuhalni izvedela kaj bomo dobili. Je kar držalo - 1.N user posted image , 2.N user posted image .
Sedaj sem tretjič user posted image . Na nuhalni sem izvedela da bo user posted image , kasneje sem šla na amniocintezo in v avgustu res pričakujem deklico.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Napoved spola-PUNČKA POD ?
14.7.2014 21:52:26   
Anonimen
meni na nuhalni sploh ni hotel povedat kaj bo ker so samo ugibanja takrat. pol na morfologiji se je pa že lepo videlo da bo punčka in na 3Dju sam še 100% potrditev user posted image

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?