|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novus 3 ali Speedi SX ali Pliko P3
8.3.2004 2:14:32   
Bibi-2
Živjo!

Vem, da je bilo že ogromno napisanega okrog te teme, pa vas bom vseeno še malo zamorila.

S fantom se namreč nikakor ne moreva odločiti kateri voziček naj izbereva. Želiva si trikolesnika in sva v ožji izbor vtaknila Novus 3 od ABC designa in Speedi SX od Maxi-cosi. Prosim, pomagajte nama z vašimi nasveti in izkušnjami. Zanima naju predvsem kako močna ogrodja imajo (precej negativnih berem o ABC vozičkih), vodljivost itd.

Skrbi naju tudi, da se trokolesniki hitreje prevrnejo (ko otrok malce zraste in se začne nagibati v vse smeri). Zato nekako razmišljava tudi o nakupu Plikota P3 completo... Kaj pravite?

Najlepša hvala vnaprej za vaše odgovore in pomoč.

Anita in Andrej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novus 3 ali Speedi SX ali Pliko P3
8.3.2004 9:34:14   
Mina1
Za ABC ne vem, mi imamo doma (model izpred dveh let) MAXI TAXI SPEEDI tricikel (športni voz), MAXI COSI DREAM košarica in MAXI CITY avto sedež in smo super zadovoljni, šparamo vse za drugega, ki upam, da bo kmalu na obzorju - vse gre na isti geštel vozička.

Hočem povedati, da smo izredno zadovoljni, če bi še enkrat izbirali, bi izbrali enako. Ogrodje je močno, tudi naš korenjak je bil "konkreten" in vse troje nam je zelo služilo. Tudi sedaj, ko je vrabček star 2 leti, še vedno kdaj uporabimo tricikel, posebno takrat, ko gremo na sprehod in se malemu ne da hoditi.

Vem pa, da je novi model MAXI TAXI SPEEDI SX za "nianso" drugačen, če se ne motim, se sprednje kolo vrti. Torej za novi model ne morem reči kako in kaj.

Upam, da sem vama vsaj malo pomagala

pa-pa - pa seveda dobro izberita!

(odgovor članu Bibi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novus 3 ali Speedi SX ali Pliko P3
9.3.2004 0:09:43   
Bibi-2
Mina1, hvala za odgovor , se vedno bolj nagibam k firmi Maxi-cosi. Zdaj moram pogruntati kje se mi najbolj splača kupovati te zadeve.

Prosim še druge punce za ideje in izkušnje.

(odgovor članu Bibi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novus 3 ali Speedi SX ali Pliko P3
9.3.2004 7:49:18   
Mina1
Samo še toliko:

mi smo vse nabavili pri Schmiduv Celovcu - v soboto smo naročili MAXI COSI RODI avto sedež SP Top line

Čez cca 2-3 tedne ga gremo iskati, da še dobimo tax free nazaj

pa-pa

(odgovor članu Bibi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novus 3 ali Speedi SX ali Pliko P3
10.3.2004 6:35:23   
pikapoka
Hoj!
Sama ti lahko malce opišem različne vozičke, ki jih uporabljamo: moji dve sosedi in jaz .
Sama imam voziček Novus 3---vse bi bilo O.K. če le ne bi tako škripal , če bi bil malce bolj vodljiv, saj moram v ovinkih vedno dvigovati sprednji del, najhuje pa je, da se naslonjalo pri športnem delu ne spusti čisto do knca in se ne dvigne v popolnoma sedeči položaj (primerjam ga s PlikoP3)
Ena soseda ima Pliko P3----ta voziček (športni del) je primeren že od rojstva dalje, saj se da naslonjalo spustiti čisto v ležeči položaj. Ko ga soseda zloži, se stisne v marelo in zavzame resnično malo prostora (še ena dobra lastnost, ki je moj voziček nima),sprednja kolesa so popolnoma vrtljiva in omogočata super vodljivost , malce sitno pa je, da moraš v snegu ali blatu sprednji kolesi zablokirati, drugače gre malce težje.
No druga soseda ima pa Formulo, ki naj bi bil eden najboljših trikolesnikov----sama je zelo razočarana, saj je menda polno naložen zelo nestabilen, kljub vrtljivemu sprednjemu kolesu, bremzi in amortizerjem, ki so vgrajeni pa je voziček še vedno slabo vodljiv in predvsem ogromen, ko ga je potrebno stlačiti v avto.
Tako, tole izčrpno poročilo me je prav utrudilo.
Če bi sama še enkrat kupovala bi kupila Pegovega Plikota, ti pa se odloči sama
Veliko sreče pri izbiri

(odgovor članu Bibi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novus 3 ali Speedi SX ali Pliko P3
11.3.2004 0:51:24   
Bibi-2
Pikapoka, zelo sem ti hvaležna za tvoj odgovor in primerjave - izkušnje so ponavadi najboljše vodilo.

Po precej časa trajajočih primerjavah in "študijah" sem se tudi jaz odločila za Plikota P3 in sicer za model Classico, ker je precej cenejši od Completo, ki ima dodano le vrečo za nogice in dežno pokrivalo. Res je super zaradi vrtljivih sprednjih koles in zlaganja v marelo (sicer imam karavana, ampak ko greš na morje vseeno rabiš prikolico za vso prtljago).

Na netu sem videla, da imajo na Celovški akcijo za 3 barvne variante teh vozkov in sva šla s fantom tja - enkratna prodajalka nama je vse razkazala in tako smo ugotovili, da vrečo za nogice lahko zamenjam s spalno vrečo (te imam kar tri), dežno prevleko pa skoraj ne rabiš, ker se strehica potegne čisto naprej in zapre celoten sedalni del, pa tudi plastificirana je. V kakšnem hudem nalivu se pa verjetno res ne bom sprehajala okoli z najinim škratkom.

Pa še nekaj - mogoče bom s to informacijo še komu pomagala: vozek sem imela namen kupiti v Trbižu, da bi kakšen tolarček prišparala, pa sem ugotovila, da razlika ne bi bila prav velika, ker so mi na Celovški dali 10% popusta na redno ceno (tiste akcije nisva izkoristila zaradi barve - vzela sva najnovejšo živo rdečo - sivo kombinacijo) in če računaš koliko bi porabila za gorivo Kupila sva tudi torbo in avtosedež, ki paše v ta vozek (popust so dali na cel znesek, seveda) in zdaj (še praznega) veselo voziva po stanovanju in sva nasploh srečna v pričakovanju malega pikca/pikice (mimogrede, rok imam 2.4., ampak danes mi je moja G povedala, da je bebica lepo obrnjena na glavico in že precej pripravljena na zunanji svet ).

Hvala še enkrat vsem!

(odgovor članu Bibi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novus 3 ali Speedi SX ali Pliko P3
11.3.2004 7:33:20   
saratanja
Hola!

Bibi, a mi lahko bolj natančno poveš, kje je ta trgovina na celovški?
Sicer se še ne mudi, rok imam šele 24.06., vendar pa bo vseno treba enkrat po voziček.

Pozdravček

(odgovor članu Bibi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Novus 3 ali Speedi SX ali Pliko P3
11.3.2004 11:25:44   
ivancek
Celovška 53, na http:\\www.mami.si je tudi zemljevid

lp

(odgovor članu Bibi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Novus 3 ali Speedi SX ali Pliko P3
11.3.2004 19:23:31   
pikapoka
no Bibi, me veseli, da sem ti bila v pomoč Res se mi zdi Pliko odličen voziček pa še tako drag ni.
Naj ti dobro služi

(odgovor članu Bibi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Novus 3 ali Speedi SX ali Pliko P3
11.3.2004 23:45:23   
Bibi-2
Tanja, pripelji se iz šišenske strani proti centru. Malo pred Tivolijem so na desni strani nizke stavbe in točno pred trgovino Mami (Peg perego) je lokal Piramida, pa tudi trgovina ima dobro vidno tablo. Parkiraš lahko na pločniku - je dosti širok, da ti policaji ne morejo utrujati. Želim ti dober nakup!

Pikapoka, tebi pa res hvala za pomoč. Ko sem prebrala tvoj odgovor, je moj trebušček začel veselo poskakovati - verjetno ti je tudi moj malček palček hotel povedati, da bova vozek sigurno dobro uporabljala

(odgovor članu Bibi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




RAZGLED
10ka

Kakšen razgled bi najraje imele iz svojega bivališča?

Na morje (72%)

Na gore (23%)

Na staro mestno jedro (4%)

Na avtocesto (1%)


Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!