|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalna miza
24.2.2010 8:11:12   
ninche
Živjo! Mene pa malo begajo previjalne mize in bi rabila mnenje kakšne mamice :)...ne vem namreč ali naj si previjalno uredim kar na predalniku, ki ga že imam (in dokupim samo zgornji del) ali bi kupila celotno previjalno novo. Stvar je v tem, da se mi zdijo vse prenizke, ta predalnik, ki ga že imam, pa je visok 100cm; jst imam 174 cm.

Ima kakšna izkušnje s tem? Drugače so mi ful všeč tele previjalne mize http://www.previjalna-miza.si/dimenzije.html samo je visoka 'samo' 78cm...mi je pa res všeč, ker ima še 'krilca' na levo in desno, da imaš lahko vse zadeve pri roki.

Bi res prosila kakšno izkušeno mami, da pove kako je najbolj udobno za previjanje malčka.
Hvala! :) nina.

< Sporočilo je popravil ninche -- 24.2.2010 8:12:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Previjalna miza
24.2.2010 8:16:28   
rija
probaj pogledat stokkejevo...ima nastavljivo višinouser posted image
meni je bila super, ker sem majhna, pa sem si jo spustila.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu ninche)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Previjalna miza
24.2.2010 8:19:00   
10ka
jaz sem dokupila samo zgorni del (oz. dala delat mizarju) in ga pritrdila na pralni stroj v kopalnici. nad pralnim strojem so police z oblekami in plenicami, levo pa umivalnik, smetnjak... meni je to ful komot, ne rabim hodit po vodo nikamor, VSE je pri roki. samo ponavadi imajo previjalko v otroški sobi ali spalnici.

_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Previjalna miza
24.2.2010 8:28:03   
bučkabb
ti si kr naredi nad predalnik, jaz mam tud tako z predali spodaj v spalnici in maš fajn vse cotke in planice zložene v predalih in pri roki, glede vode je res mal zoprno, ampak jaz sem jo po večini  pri previjanju očistla kr z vlažilnimi robčki, zvečer sma se pa umile v kopalnici in jo pol prinesla v sobo in na previjalni do konca zrihtala.  
nared si tako da bo teb komot in prilagojeno tvoji višini, ker ti oz. tvoja hrbtenica najbolj trpi pri tem opravilu, otročku je vseen kje leži.
no moram ti pa povedati, da sem jaz previjalno lahko uporabljala le 6 mesecov, pol smo pa mogl začet previjat kr na postelji al pa na tleh, ker je bila naša pupika takšen migec, da ni blo več varno na višini in še šremajhna nam je postajala, sem lažje in z manj matrarije zrihtala kr na postelji.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Previjalna miza
24.2.2010 8:37:30   
zmajaz
Ena najboljših previjalnih je definitivno Lana od Lip Poljčane - ko je ne rabiš več, se previjalna plošča da stran in ti ostane predalnik. Visoka je pa 89 in je zame, ki sem velika 173, idealna višina. user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Previjalna miza
24.2.2010 8:55:54   
zmajaz
No jaz sem pa našo na Lani previjala skoraj do 2. leta, potem smo pa itak dali plenice stran, je pa tako velika, da sem včasih dala tudi kar oba hkrati gor, pa je bilo za oba dovolj prostora, pa še za robčke, kreme, palčke ...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 9:11:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Previjalna miza
24.2.2010 10:37:58   
kristinaj
jaz sem kupila previjalno mizo a jo rabim izključno kot omaro za cunje.... v kopalnici na pralnem stroju mi je tata naredil novo tako, da za previjanje uporabljam samo to, ker je dosti bolj praktično.. ko so pokakani enostavno umiješ na umivalniku, obrišeš, čisto plenico in to je to.. pa tudi pri kopanju se pozna... vode ni treba nikamor nosit, vedno pri roki... če bi takrat razmišljala tako kot danes ne bi nikoli kupovala ločeno previjalne....

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu ninche)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Previjalna miza
24.2.2010 12:02:06   
SaaS
Jaz imam podobno kot 10ka. Le da nimam pritrjene na pralni stroj, ampak nad njo, vpeto v steno levo in desno, kjer je na eni strani stena, na drugi en tak parapetni zidec. Že ko smo delali kopalnico, sem računala na previjalno mizo in nama je mizar naredil tako debelo polico nad strojem (kakšnih 5cm je lufta vmes). višina je nekje 92 cm, sem pa ene 7cm manjša od tebe. Meni je super, nad njo pa nama je naredil še omarico, tako da imam vse pri roki, obleke, plenice, vodo, tudi banjo.  

< Sporočilo je popravil SaaS -- 24.2.2010 12:03:04 >

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Previjalna miza
24.2.2010 19:00:38   
ninche
oooo, ste odzivne, ful hvala za vse izkušnje!
Ja, se strinjam, da bi bilo v kopalnici (ob vodi) najboljš, pa imamo žal premajhno...Stockejeva je res fina, sam čist predraga user posted image , Lano od Lip Poljčane sem pa tud gledala, pa mi je ta na http://www.previjalna-miza.si/galerija.html bolj všeč, ker je bolj pisana :).
@zivepo mislim, da bomo naredili nekaj zelo podobnega ja...imamo Ikein predalnik pa mogoče pri mizarju naročimo samo ta zgornji del..na tistem linku zgoraj imajo take s krilci, da ima še predalčke zraven, se mi zdi uporabno...vem pa ne :)
zdej se mi zdi višina predalnika, 100, kar primerna, hvala za pomoč! user posted image mogoče poiščem kakšno lutko kot so mi predlagali in 'sprobam previjanje' user posted image .
hvala vsem!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Previjalna miza
25.2.2010 20:38:11   
misamuk
ninche, jaz imam 173cm in imam Sonjo od Lip Poljčane (enako visoka kot Lana, cca 90cm), pa ti moram povedat, da včasih ko se moram stegnit čisto do glavice, je kar previsoka. Tako da pazi, da se ne boš zafrknila.
Pozdravček

(odgovor članu ninche)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Previjalna miza
25.2.2010 20:39:44   
misamuk
Aja, krilca ob strani so pa praktična, še posebej če je drugače previjalna površina enako velika kot previjalna podloga, ker v tem primeru nimaš kam odložit stvari. Če ti pa ob strani previjalne podloge ostane prostor, pa tudi ne rabiš krilc.
Uf, upam, da sem jasno napisala.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 21:15:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu misamuk)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Previjalna miza
27.2.2010 22:13:17   
Anonimen
Ja tako kot pravi Misamuk ... pazi, da si ne boš previsoko naštimala ... jaz sem visoka 180cm in imamo tole previjalno http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S19847862 in mi je super ... V spodnjih dveh predalih imam vse njene cunjice ... zraven na desni imam pa še tole omarico http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00108661 in imam vse na njej naloženo, pa kreme lepo v predalčku spravljene, da ni vse razstavljeno

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Previjalna miza
9.10.2014 19:03:47   
Maxi mama
Res je tole že kar stara debata pa vendarle v vednost se moram izkašljati. Pri prvem otroku sem kupila PVC previjalno komodo Plebani v eni spletni trgovini iz primorske. Prvo kar je blo smo jo morali zamenjat ker je bila počena, potem smo dobili drugo-navidezno ok sam ne v barvi kot smo želeli. Je bla poceni vendar je ta izdelek žal poden od podna in je nikakor nobeni ne priporočam že samo zaradi predalov ki se jim stranica nonstop snema... Potem sem se pri drugem otročku odločila za komodo Cupboard Lorelli. Res ni plastična, je lesena za skor isti denar sem dobila "mercedes" previjalna kot mora biti. Ima zgoraj stranici ki jih poljubno prilagajate previjalni podlogi po dolžini ali širini ter dodatno desko s katero lahko podaljšate previjalno ploskev tudi v globino. Prostora ogromno v njej. Sedaj pa smo vse spremenili v praktični polički. Super zadeva enkratna ker je prilagodljiva in jo toplo priporočam. Pred kratkim pa sem za sedaj pričakujočega tretjega dojenčka v enaki barvi dokupila še sestav posteljice Mini max isto od LORELLI in mi je sobica TOP. Priporočam 100% in verjamem da boste tudi ve ki to berete zadovoljne. Nakup sobice in komode lahko cene preverite tukaj http://lorelli.si/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=164&Itemid=6 komodo pa v kategoriji komode.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Previjalna miza
12.9.2018 10:22:40   
Mamica0
Nekaj časa je že minilo...user posted image vendar bom vseeno še jaz dodala svojo izkušnjo. Previjalno mizo sem iskala kar nekaj časa, ker sem res hotela imeti kvalitetno previjalno mizo... ne plastične itd. Naletela sem na previjalne mize sraka, katere so narejene res super. Uporabljamo jo še danes, čeprav kot predalnik. Ampak je od tega že več kot 5 let. Vsem bodočim mamicam predlagam, da kupijo previjalno mizo za dolgo časa saj ni to samo nek kotiček kjer v 5 minutah previjete otroka in čau. Naši še še vedno radi igrajo z njo in pa pride prav v fazi dokler otrok raste, saj rabi vedno več stvari. Tako da je bila previjalna miza sraka super nakup in jo predlagam še komu. Še zelo poceni se jo da dobiti na dražbi ali pa kakšne akcije ki jih prirejajo: https://previjalna-miza.si/nakup_previjalne_mize_ali_predalnika/outlet/ user posted image

(odgovor članu Maxi mama)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Previjalna miza
10.9.2023 18:54:00   
Melanie_
Če bo še komu ta tema aktualna dodajam še jaz svoje mnenje. Top so previjalne mize iz melaminskih plošč, saj so zelo odporne in praktično neuničljive in uporabne tudi v kopalnici. Mi smo imeli eno iz nemčije, ne vem več katero, in smo jo podarili naprej brez problema.

_____________________________

Malanie G

(odgovor članu Mamica0)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Previjalna miza
15.11.2023 5:45:38   
Equaringer

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie_

Če bo še komu ta tema aktualna dodajam še jaz svoje mnenje. Top so previjalne mize iz melaminskih plošč, saj so zelo odporne in praktično neuničljive in uporabne tudi v kopalnici. Mi smo imeli eno iz nemčije, ne vem več katero, in smo jo podarili naprej brez problema. geometry dash online

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Previjalna miza
5.12.2023 9:38:19   
LittleMama
Ta je tudi super, pa še prilahaja se user posted image https://www.lorelli.si/izdelek/previjalna-komoda-cupboard-lorelli-barvna/

(odgovor članu Equaringer)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?