|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja Ringaraja - kaj vse lahko počnem?
25.9.2005 1:37:49   
Aleš_
Prijavljene uporabnike na portalu Ringaraja (krajše: RR) ves čas spremlja levi stolpec MOJA RINGARAJA. Za boljše razumevanje njegovega namena naj na kratko opišemo njegove možnosti:
  1. Moji albumi - urejate (dodajate, spreminjate, brišete) svoje albume ter dostopate do albumov drugih uporabnikov. Kako pokazati slikico vnuka babici v tujini? Sedaj vemo - z RR albumi.
  2. Moji mali oglasi - vedno aktualni, še posebej ko kaj prodajamo, kupujemo ali želimo preprosto le oddati. Tu lahko objavljate in urejate svoje oglase ter pregledujete oglase drugih uporabnikov. Kaj pa vi danes prodajate?
  3. Moje debate - objavljate veliko tem? Ne veste kje vse ste objavili temo? Nič lažjega - moje debate so namenjene ravno temu: prikazujejo seznam tem, ki ste jih vi začeli.
  4. Zasebna sporočila - naša klasika. Za vse, kar se želite z drugimi uporabniki pomeniti mimo foruma, je to ta prava izbira. Sedaj so zasebna sporočila še boljša: delujejo hitreje, ves čas je na voljo iskalnik sporočil, enostavno arhiviranja sporočil na svoj računalnik in še in še...
  5. Moj profil - vsak posameznik je poseben in RR to spoštuje. V profilu si lahko tako določite številne možnosti: osebne podatke in varovanje vaše zasebnosti (več o tem si preberite na temi Zasebnost - kaj RR ve o meni?), nastavitve prikaza objav, upravljanja z zasebnimi sporočili in drugo.

Ker verjamemo, da lahko RR hitro zrase k srcu smo v MOJO RIGARAJO vključili še nekaj možnosti (spodnja polovica stolpca). Tako jo lahko na preprost način priporočite ostalim znancem, si jo dodate med priljubljene povezave vašega brskalnika ali pa si jo (najbolje) nastavite kot privzeto stran. Tako boste lahko še preprosteje v stiku z ostalimi člani RR, pod aktivnimi uporabniki pa tudi videli kdo je vse ob danem trenutku na našem in vašem portalu. Vprašanja se sproti rešujejo na forumih, nekaj splošnejših pa je vseeno zbranih pod pogostimi vprašanji portala.

Lp,

Aleš RR

< Sporočilo je popravil Aleš RR -- 25.9.2005 1:46:22 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?