|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Arizona v Bosni
28.10.2005 11:32:23   
AlenkaIST
Zanima me ali katera pozna to tržnico s cunjami. Se res splača it tako daleč (nekaj je baje tudi bližje) in ali veste ali imajo tudi kaj za user posted image ?
Je katera že bila tam???

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Arizona v Bosni
28.10.2005 11:54:09   
Anonimen
Jaz ne bi šla. sploh če si user posted image . Je šel sodelavec pa je rekel, da moraš paziti, da so ponekod še vedno mine. Pa baje je ful umazano, pa raztrgani otroci te prosijo vbogajme. Je rekel, da so se mu otroci tako smilili, da se mu je srce paralo in da v življenju ne gre več tja. Jim je sam kupil hrano in dal več denarja, kot je zapravil za cote.

Pa da zna zdaj vsaj ceniti svoje življenje, in da četudi ima 120 čukov plače, je srečen, da jih ima.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Arizona v Bosni
28.10.2005 11:56:04   
brina*
Večinoma imajo trenireke in podobne športne stvari. Bilo je tudo ogromno majčk. Več je za odrasle kot za otroke. Se pa tudi najde. Za malo večje. Za dojenčke bolj malo. Res pa je, da nisem bila preveč pozorna na to. Cene so res nižje. Po 2 ali 3 stvari se ti ne splača, ker že prevoz stane. Je pa zelo urejeno tam. Priporočam ti, da vsako stvar probaš, če se le da. Ker mislim, da imajo manjše številke. Jaz sem bila poleti, mislim pa, da se zdaj splača it po kakšne bunde ali pa smučarske hlače.

Dober nakup ti želim.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Arizona v Bosni
28.10.2005 12:26:45   
Anja**
Moj partner je pred 2 mesecema kupil 4 bodije v Arizoni. Do pikice natancno take kot so ji prodajali v H&M


... Ce se katera spomni: beli bodi na preklop z napisom I love my dad in I love my mum (stevilke 1 -2 meseca)

.. lansko leto je melo skoraj celo Pohorje smucarske kombinizone od tam user posted image


zelim dober nakup user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Arizona v Bosni
28.10.2005 13:15:43   
Nannn
AlenkaIST ti bom v zivo povedala...

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Arizona v Bosni
28.10.2005 16:00:23   
sašaš
Oj!

Jaz Arizone ne poznam, zelo dobro pa poznam tržnico v Bos. Gradiški pa tudi v Banji Luki. Banja L. je res skup znešena, B. Gradiška (ki je nam najbližja) pa je zelo urejena tržnica in tudi zelo velika. Tudi za otročke imajo veliko - ne vem pa ravno za dojenčke.

Tudi tam "ubogi" otroci prosjačijo - ampak meni se kaj dosti ne smilijo (okoli 12h se pripelje nobel "mečka" in jih pobere, potem pa jih nazaj pripelje). Ne pravim pa, da je z vsemi tako...še zdaleč ne.

Skratka, ko greš tja v šoping, moraš računat na to, da greš v Bosno in ne v Celovec ali kaj vem kam... Res je veliko krš robe pa tudi veliko dobrega in zelo poceni se da dobit!

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Arizona v Bosni
28.10.2005 17:45:03   
Metuljčica04
Ni več tako poceni kot je bilo.Cene so zvišali tudi do 20% saj  masivno hodijo kupovat tistile,ki imajo privat trgovine pri nas,pol pa tukaj prodajajo.Izbira je velika,nekaj dobre kvalitete nekaj čist zanič.Ne splača se več,razen,če kupiš po več komadov (npr.30) pol je cena dooosti nižja na kos.Ali pa če greš na kakšen izlet pa se mimogrede zaustaviš v Arizoni za nakup.Tudi pri nas dobiš te mikice za vsak dan po 3000 sit,otroške nogavičke po 700 sit ali pa trenerka z napisom nike po 7000 sit(pa ne veš če je pristna),otroških stvari je bolj malo,majčke za 1500 sit dobiš ža pri nas glede na kvaliteto.Npr. škorenjčke,ki smo jih kupili v Arizoni smo enake videli v naši trgovini(turbo schuhu),mogoče je samo naklučje,ne vem.V glavnem ,ne vem,če se še splača,res pa je,da kakšno stvar dobre kvalitete lahko dobiš ceneje kot pri nas.


L.p.!


_____________________________

Življenje je igra,igrajte jo!
Življenje je izziv, sprejmite ga!
Življenje je sen,uresničite ga!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?