|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček in avtosedež
26.10.2005 20:29:39   
lenika
Ker bova z dragim šla v kratkem na en ogled (nič še kupovala) v otroške trgovine, me zanima, kkšen voziček ste ve kupile in ali je jajček za v avtomobil del vozička ali ne, katero znamko ste kupile in kje?
Saj vem, da imava še veliko časa, pa vendar sva se začela malo počasi zanimat za te stvari, ker nimava pojma.
Hvala za vaše odgovore in vašo pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček in avtosedež
26.10.2005 20:54:27   
Anonimen
Midva sva kupila Quinny speedi SX, lupince pa še nisva, ker imava še čas in čakava, če bo v akciji kaj do januarja. Bova pa kupila od Maxi cosi, ker samo ta firma paše na naš voziček.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: voziček in avtosedež
26.10.2005 21:22:57   
arielca
Midva imava prav tako voziček Quinny Speedi SX, lupinico Maxi Cosi pa sva si sposodila. Dokupila sva tudi košaro, ker bova imela decembrskega dojenčka in se mi zdi fino, da je zaščiten pred mrazom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: voziček in avtosedež
26.10.2005 21:45:49   
Anonimen
Ja, midva sva tud košarico nabavila zraven vozička, ker bo januarska pupa.user posted image

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: voziček in avtosedež
27.10.2005 9:05:40   
Anonimen
Jaz sem kupila PP Venezio, ker je voziček vse v enem in ne rabim košare, čeprav bo zimsko dete. Zaradi obračanja ročaja naprej/nazaj mi je bil bolj praktičen kot Pramette.
Lupinice pa nisem kupila njihove, ampak Hauckovo v Avstriji. Itak je ne nameravam pripenjat na voziček.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: voziček in avtosedež
27.10.2005 14:42:50   
Špacka
 
Voziček PP Pramette zraven sem kupila tudi lupinico Peg Perego.Sicer je ta lupinica res manjša od ostalih, ampak je kar šlo.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: voziček in avtosedež
27.10.2005 15:07:42   
rija
Mi pa imamo lupinico od Maxi cosi, vozek pa Stokke Explory. Za prva dva zimska meseca pa sposojen Jeep Grand Cherokee vozek od Haucka z vsem zimskim, kar sodi zraven.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: voziček in avtosedež
27.10.2005 15:38:30   
renan
Chicco trio ct 0.1 vse komplet: lupinica, zimska košara (ki se tudi da pripeti na sedež), voziček.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: voziček in avtosedež
27.10.2005 16:34:38   
pravljica
najbolj praktično je, da paše avtosedež direkt na ogrodje vozička (kot pri quinny npr, drugih ne poznam) - tako ti ni treba vedno vozit v avtu vsega in potem sestavljat del na del, ko greš v kakšno trgovino, center ali v mesto...ko gremo mi na sprehod, nataknemo gor košaro...če je treba it z avtom, zložimo podvozje in gremo, na cilju nataknemo gor lupinico s spečim dojenčkom in to je to...kar se tiče lupinic pa se mi zdi maxi cosi cabrio daleč najbolj komot za otročka...pri 2,3 mesecih ni več nič zverižen v njej, ampak lepo sedi, kot na ležalniku z dvignjenim naslonom

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: voziček in avtosedež
27.10.2005 17:00:45   
Anonimen
Meni je tašča kupila od Peg perego modularni sistem. Ima vse zibelko, lupinico-avtosedež, podstavek za avtosedež, športni voziče, torbo, košarico za nakup, plastično zaščito za dež in sneg,..

Meni je ful dober.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: voziček in avtosedež
27.10.2005 17:53:36   
PiaM
Mi imamo vse v kompletu - voziček, sedež z nosilci, zimsko vrečo, nahrbtnik in pregrinjalo za dež. Voziček je od Hauck-a, model je Traxx jaguar, trikolesnik. Športni del se lahko obrača v obe smeri, voziček se enostavno zloži in je lahek ter gre v moj dokaj majhen prtljažnik avta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: voziček in avtosedež
29.10.2005 10:54:48   
lenika
Pa so potem ti vozički uporabni tudi potem, ko je dojenček že nekoliko večji? Jaz ne bi rada čez nekaj mesecev zopet kupovala nov voziček.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: voziček in avtosedež
29.10.2005 11:12:24   
arielca
Quinny Speedi SX je uporaben do približno 4 leta. Sicer ga še nisem sprobala v praksi, tako da čisto točno ne vem, vsekakor pa je uporaben daljši čas...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: voziček in avtosedež
29.10.2005 18:20:00   
kofetek2010
Quinny BUZZ & Maxi Cosi Cabrio user posted image  že čakata na našo princeso user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: voziček in avtosedež
3.11.2005 14:44:43   
jana-2
Moje mnenje glede vozičkov... Sedaj sem drugič noseča in razmišljam, kateri voziček je najprimernejši. Pri prvem otroku smo zamenjali tri vozičke, ker je imel vsak kako napako:

Maxi Cosi Speddy SX= Quinny
Z vozičkom smo bili blazno zadovoljni. Imeli smo le lupinico _ avtosedež, brez košare, kar se je izkazalo za izredno praktično. Avtosedež si enostavno premestil iz avta na voziček, otrok pa je medtem mirno spal. Zlaganje in sestavljanje vozička je enostavno, ne zasede veliko prostora, zaradi vrtljivega kolesa spredaj je zelo okreten. Težava z vozičkom se je pokazala, ko je bil otrok prevelik za lupinico (8 mesecev), saj je sedež na vozičku izredno nepraktičen. Naslon naslonjala se regulira z zategovanjem vrvice, kar onemogoča da bi bil naslon dovolj dvignjen za sedenje, pa tudi spuščanje v ležeč položaj je dolgotrajno. Obenem so pasovi za privezovanje otroka tako dolgi, da je otrok stalno lezel proti stranici vozička.

...Zato smo kupili Peg Perego Pliko...
V redu voziček, z veliko nakupovalno košaro, naslonjalom , ki se ga regulira, tudi makedam ni ovira. Težava se je pokazala, ker so kolesa pričela blokrati in se ni dalo normalno zavijati. Otrok v vozičku sedi zelo spredaj, zato je voziček težko privzdigniti npr. čez pločnik itd., zato je vsak najin sprehod postajal trening mišic in vzdržljivost živcev.

... zato smo se odločili za Zappa. Z njim sem zelo zadovoljna, je vodljiv, lahek in zavzame izredno malo prostora v avtu. Uporabljali ga bomo še za drugega otročka, tudi v kombinaciji z lupinico. Ima pa veliko pomanjkljivost - ne da se poležati v ležeč položaj in nima nakupovalne košare. Karkoli obesiš nanj povzroči, da je voziček nestabilen in se lahko prevrne nazaj. Po mojem mnenju je primeren šele za otroka, ki ne spi več v vozičku oz. za dodatni voziček.

Vsi vozički so bili kupljeni novi. Sedaj razmišljam o vozičku, ki bi bil najbolj praktičen. Osnovno vodilo pri izbiri pa je, da se lahko nanj pritrdi lupinica Maxi Cosi Cabrio, katero smo pri prvem malčku uporabljali še kot stolček za hranjenje in gugalanik. Buzz mi je izredno všeč, vendar nima košare, ki je nujna, če greš v trgovino ali na tržnico, ker je že osnovna oprema za otroka (rezervna oblačila, plenice, steklenice, hrana) za en nahrbtnik. Mislim, dase bom odločila za Quinny freestyle, trikolesnik z gibljivim prednjim kolesom. Prednostno se mi zdi, da lahko voziš otroka obrnjenega proti sebi ali naprej, pa še košaro ima. minus je pa ker je tako ogromen ko je zložen.

Noben voziček ni idealen. Vsak ima pomanjkljivosti. Mislim, da je kot prvo treba pogledati kako velik je prtljažnik avtomobila in kakšne velikosti je voziček, ker v nasprotnem primeru še v trgovino ne moreš.

Veliko sreče pri izbiri. LP user posted image .

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: voziček in avtosedež
3.11.2005 15:01:50   
jana-2
Predlagam, da si pogledata še vozičke Chicco, izgledajo praktični...
http://www.chicco.com/hp.asp

(odgovor članu jana-2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: voziček in avtosedež
3.11.2005 17:45:05   
Nikita***
Sama se navdušujem nad vozičkom Jane (pri nas je na tržišču približno 4, 5 mesecev) v kombinaciji z lupinico, ki je uporabna tudi kot košara (sistem matrix). To je prvi sistem na tržišču, ki vsebuje v enem kosu lupinico in košaro, enostavno lupinico "raztegneš" in jo v obliki košare pritrdiš na voziček. Je pa res, da me je pri tem vozičku prepričala tudi teža (8 kg), saj nameravam voziček uporabljati za novorojenčka in tudi kasneje, ker mi marele enostavno niso všeč in je ne nameravam kupiti. 

_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu jana-2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: voziček in avtosedež
4.11.2005 15:37:21   
pravljica
jana, poglej na quinnyjevo stran - buzz bo imel od novemra letos (se mi zdi) možnost nabave košare - za spodaj...men se zdi uredu
drugač je pa comfort po tvojih željah zakon (res je pa treba pogledat zmogljivost prtljažnika avtomobila user posted image  )

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu jana-2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?