|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMEMBNOST KALCIJA
14.1.2006 17:25:13   
inara
NAŠA PUNČKA user posted image BO ZDAJ STARA 7 MESECEV.Z UVAJANJEM SEM ZAČELA PRI PETIH MESECIH.ZDAJ JI ČEZ DAN DAJAM PREDVSEM RAZNO HRANO PRIMERNO ZA OTROKA NJENE STAROSTI IN JO ENKRAT DOJIM.PONOČI SE ŠE KAR ZBUJA IN JO DOJIM.

PRECEJ SEM BRALA O POMEMBNOSTI KALCIJA ZA OTROKE ZATO ME ZANIMA ALI BI JI ČEZ DAN MOGLA DODAT ŠE KAKO DRUGO MLEKO, SAJ SVOJEGA NIMAM VEČ TOLIKO KOT NEKOČ, KO SEM LE DOJILA. ALI JE DOVOLJ TOLIKO KOLIKOR JI GA DAM? KATERO MLEKO BI JI SICER MOGLA PONUDIT ČEZ DAN?BOJIM SE, DA NE DOBI DOVOLJ KALCIJA.

Z ENAJSTIMI MESECI BO ODŠLA V VRTEC, ZATO JO BOM DO TAKRAT NEKAKO POSKUSILA ODSTAVITI.KAJ PA POTEM?DO KDAJ SE OTROKOM DAJE PRILAGOJENO MLEKO IN KDAJ SE LAHKO PONUDI KRAVJE MLEKOuser posted image ?

TISTE MAMICE, KI NE DOJITE KATERO MLEKO DAJETE SVOJIM MALČKOMuser posted image ???
KAJ PA GLEDE MLEČNIH IZDELKOV:KATERE ZNAMKE JOGURTOV IN KATERO VRSTO SIRA DAJATE SVOJIM OTROKOM.

MALO NA DOLGO SEM VSE TO NAPISALA-UPAM, DA SEM BILA DOVOLJ JASNA.ŽE V NAPREJ HVALA ZA ODGOVORE IN LEP POZDRAV.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMEMBNOST KALCIJA
15.1.2006 12:17:18   
taška30
Takole je: do enega leta naj bi otrok dnevno zaužil cca. 500ml mleka ali mlečnih izdelkov (jogurt, skuta, kisla smetana). S tem dobi zadostno količino kalcija, ki ga potrebuje. Če je v vašem jedilniku torej le eno dojenje, ostalo pa nemlečna hrana, je to najbrž malo premalo. Ne vem koliko spije ponoči, mogoče veliko, mogoče se le crklja.
Jaz sem nehala dojit kakšne 14 dni nazaj, stara je 8,5 mesecev. Zdaj ji dajem adaptirano mleko in sicer za pripravo mlečnih kašic, zvečer pa kar celo flaško. Trudim se, da nekako poje tistih 500ml, pa ni tako lahko.
Po novejših smernicah naj bi otrok do enega leta užival adaptirano mleko, a v praksi dosti mamic že prej začne s kravjim, nekatere že pri 6-ih mesecih. Dejstvo je, da v jaslih otroci pijejo kravje mleko in nekateri gredo v jasli že z 10,11-imi meseci. Odloči se sama.
Kaj te še zanima? Aha, znamke jogurtov, jaz ponavadi kupujem navadne od Lj. mlekarn , prav tako skuto in potem sama vmešam noter sveže sadje. seveda občasno tudi kakšen sadni jogurt (LCA junior...), sadne skute od Lj. mlekarn.

Lp, Taška

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?