|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsak čas bo DECEMBER...
5.11.2005 11:00:38   
Anonimen
...in mislim, da je zato že čas, da DECEMBRKE nehamo biti tako molčeče in monotone in da kakšno konkretno rečemo...
...da ugotovimo, kje imamo namen roditi (in kdaj) in da si vnaprej uredimo, da bomo cimre v porodnišnicah... user posted image user posted image user posted image
...da vidimo, katerih bo več, fantkov ali punčk...
...da poiščemo najtežjo in najlažjo med nami...
...da vidimo, ali smo izbrale enaka imena ali ne...

Moj PDP je na Božič, torej 25.12.2005... Namen imam roditi v Postojni, če bom prišla do tja user posted image user posted image user posted image , drugače bom pa v Ljubljani... Pravijo, da bom imela fantka, torej bo Robert... In trenutno sem noseča 32 tednov in 6 dni in tehtam nekje med 57 in 58 kg...

Pa ostale? Da vas vidim (slišim, berem)...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
5.11.2005 11:34:27   
tinkamiška
No, tukaj se bom pa še jst malo razpisalauser posted image

- Moj PDP je za Novo leto 31.12.2005.
- Jst bom rodila v Celju in sem kr dosti blizu porodnišnice, tako, da bomo leteli tja iz novoletnega praznovanja, če se ne bo pikica kako drugače odločilauser posted image
- Midva bi naj imela deklico, Izo, noseča sem točno 32t, hmmmm kile...po mojem malo čez 60kg, namreč nimam tehtnice in bom šla mal k mami na obisk, da se bom stehtalauser posted image

Lepo bodite!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
5.11.2005 13:35:28   
micki
user posted image , full dobra ideja.
Jaz imam rok 20.12, šla bom v porodnišnico Novo mesto, kjer bomo verjetno dobili fantka-ime mu bo Mark.
Noseča sem 33 tednov in 6 dni, imam okoli 70 kg (12+).
Moj g pravi, da naš pob ne bo hudičevo težek (upam, da bo tud hitr ven prišel).
Očka bo prisoten pri porodu......

lp, Micki

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
5.11.2005 14:25:02   
XXYY
Živjo!

Tudi jaz se vam javim tukaj!

- Moj PDP je 23.12., glih pred božičem. Upam in želim si, da bi bilo že malo prej okrog 19.12. Ker 19. v mesecu bi imeli v trije rojstni dan (mami ima 19.4., ati ima 19.8. in bomo videli kdaj bo mali prišel na svet - upam in navijam za 19.12.). Saj vem, da to ni važno.

- Pravijo da bomo zibali punčko, ki ji je ati dal ime Lara. Če pa bo še spremenila spol do takrat user posted image user posted image user posted image bomo pa imeli Domna. Nama ni važno kaj bo, samo da bo zdrav in živ

- Rodili bomo kar v Ljubljani, kjer imam 10 - 15 minut do tja. Ati bo prisoten pri porodu.

- Zredili smo se pa tudi že veliko. Zdaj v 33 tednu sem se zredila že za cca 18 kg. Zdaj trenutno imam 85,3 kg. Groza. Pred nosečnostjo pa 68 kg. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image





(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
5.11.2005 14:26:45   
XXYY
Pardon, ne 68 kg pred nosečnostjo, ampak 67 kg. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
5.11.2005 18:23:26   
Pajaca
Hojla!

No končno smo na novi temi, da nam ni treba cela čreva s sabo vlačt.

PDP 17.12. Roditi nameravam v LJ, pa naj bo kar koli, če mi voda odteče pa bo treba do KR, ki je 10 min stran... Lj pa še pol nadaljne 20min... bo kar dolga pot. Me pa že opozarjajo, da naj se tokrat vsaj ene tri ure prej spravim v porodnišnico. Prvič so mi na AC popadki šopali na 2min.... tko da je blo kar pestro.

Imena mamo zbrana, samo jih zveste tako kot ostali decembra, smo bolj skrivnostne sorte. Kaj bo nisva vprašala. Sva se pa pozanimala pri hčerki in je za bratčevo ime rekla be, za sestrco je pa bila tiho. Ko sva ji pa omenila še ene par imen za fantke je začela ponavljat eno ime. Zdaj pa ne vem, a jo bova upoštevala al ne, ker tisto ime je nama v ožjem seznamu imen najbolj be.... No ja saj ne ve zakaj se še gre.

Kile, kile kile, a pa res mormo o tem. Uglavnem kile so en obup.... zdaj mam +21 tko da za enkrat vodim. Jana oglasi se čimprej, da me mal pomiriš, ker ti si edina še v mojem rangu. A je bilo prvič tudi tako in je šlo čisto vse v enem letu dol, tako da sem imela pred zanositvijo enako kil kot pred Pajacko. Sprehodi pa bo. Pa čimprej mulca na flašo, da ne bo treba tolk jest, pa da bom lahko več okol skakala.

To je to.

Kaj bomo pa klepetale???? Mate še kakšne opravke pred porodom... pa ne nakupi za dojenčka???? Jaz moram spedenat še novoletna darila, ki so pri meni vedno ena groza, sem brez idej. Letos sestra dobi pravljico Sovica Oka, ko je bila majhna je bila čisto nora nanjo.... sam to je blo dobrih 20 let nazaj... haha. Pa ja drug teden greva v Špas teater.... nazadnje sva bila pred Pajacko in že komaj čakam. Ja sedaj grem pa delat, še mal dela mam preden grem na zaslužen dopust... pol pa eno seminarsko probam spedenat, zdaj mam končno spet nekaj idej.... Joj je še dela, pa sam mesec in pol.

Uživajte vikend, danes je bil prav lep dan.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
5.11.2005 19:48:20   
Anonimen
Pri meni pa je tako, da če bomo čakali do PDP (1.12.), bomo šli pač v porodnišnico, ker se bomo takrat nahajali. V poštev prideta LJ in MB. Drug teden pa bom zvedela, če bomo vse skupaj malo pospešili, v tem primeru bo kar LJ.
Napovedujejo enega velikega user posted image , zdaj bi naj imel že okoli 3 kg. Bolj natančno pa izvem v četrtek.

Glede imena bom tudi jaz ostala skrivnostna, izbral ga je moj user posted image  na poročnem potovanju.

Tisto o kilah bom pa pozabila napisat user posted image user posted image user posted image . + sicer ni toliko, skupaj pa user posted image user posted image

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
5.11.2005 20:06:28   
NRMM
No pa da se vam še jaz pridružim na seznamu.

Rok imam 22.12. (trenutno 34 teden in 2 dni), čeprav na tiho upamo vsi, da se bo rodilo dete 19.12., ko imam roj.dan, ampak četudi se prej ali bolj pozno bo vseeno najlepše darilo za rd do sedaj, koomaj čakamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsi me že jezijo, da letos v Mb ognjemeta za Silvestrovo ne bo, ker ne bom prisotna user posted image user posted image , bomo mi imeli ognjemetek mali doma našo user posted image .

Rodila bom v Mb, najbrž, čeprav je razdalja do Ptuja enaka, ampak v Mb VIP bolj deluje user posted image . Mož bo prisoten pri porodu,če se bo držalo datuma, pravi, da tega ne bi zamudil za nič na svetu. Upam, da ne bo z njim več dela v porodni kot z mano user posted image . V ponedeljek 7.11.začneva s šolo za starše.

Kaj bomo imeli, še ne vemo ozr. bo ostalo do konca skrivnost, ampak je vseeno samo, da bo zdravo. S tem je bilo malo težav pri naši hiši, kajti mož si je neverjetno želel fantka in smo ga pripravili do tega, da so punčke bolj atijeve user posted image  , da slučajno ne bi kakega nosa potegnil v porodni, če lulček ne bo zrastel user posted image user posted image . Imena že imamo tudi pripravljena in sicer za fantka Anej in punčko Maruša.

Kar se tiče kg sem jih pridobila zelo malo, na zadnjem pregledu, ki je bil pred 14 dnevi 4+, bomo videli, kaj bo 14.11. Ker imam dobro podlago že od prej, sem ravno na 90kg. Otroček raste normalno, trebušček pa se veča zelo hitro (v enem tednu za 7 cm).

Pripravljeno imamo že skoraj vse, še kozmetiko in mal drobnarij. Uživam že dopust, ker sem si vseh 20 dni pustila za konec s 24.11. pa pričnem s porodniško.
Pred porodom ni več nekih velikih načrtov ozr.priprav za karkoli drugega, sprehajamo, nabiramo moči, nabiramo spanje dokler je še možno user posted image  in veselo čakamo, da mine še ta mesec in pol.

Uživajte, kar je vikenda še ostalo.



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
6.11.2005 10:19:17   
pufi 2003
Lep pozdravček! user posted image user posted image user posted image
Ker se bliža naš mesec in ker se že dolgo nisem nič oglasila na tem forumu sem se odločila,da je čas da postanemo tudi decemberke bolj glasne kot do sedaj.
No, jaz imam PDP 11.12., vendar moja G trdi, da me zna kar 10 dni prej presenetiti (upam, da res user posted image ), drugače pa je z mano vse v redu. Rodila bom pa najverjetneje v PO z EA. Kilogrami tam nekje +10, obseg trebuha 96cm, sem pa v začetku 35 tedna.
Na UZ je pokazalo, da bomo imeli fantka.
Uživajte do konca nosečnosti in se čim bolj razvajajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
6.11.2005 12:19:02   
Anonimen
Torej smo zaenkrat takole nekako (pa še nismo vse, seveda)...

- 01.12. / someone, LJ/MB, user posted image , teža: ?
- 11.12. / pufi 2003, PO, user posted image , teža: + 10 kg
- 17.12. / Pajaca, LJ, spol: skrivnost; teža: + 21 kg
- 20.12. / micki, NM, user posted image , teža: + 12 kg (70 kg)
- 22.12. / NR, MB, spol: skrivnost; teža: + 4 kg (90 kg)
- 23.12. / ovčka, LJ, user posted image , teža: + 18 kg (85 kg)
- 25.12. / Kerensa, PO/LJ, user posted image , teža: + 8 kg (58 kg)
- 31.12. / tinkamiška, CE, user posted image , teža: (60 kg)

Sodeč po "Seznamu nosečk" manjka še veliko DECEMBRK in upam, da se bo še kakšna javila.
Trenutno "vodijo" (po znanih podatkih) user posted image , kot kraj poroda Ljubljana, najveć se je zredila Pajaca, najmanj NR, najtežja je NR, najlažja sem očitno jaz. user posted image

(odgovor članu pufi 2003)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
6.11.2005 12:43:05   
NRMM
Najprej en lep nedeljski pozdrav ob turobnem vremenu.

user posted image user posted image user posted image Kerensa si pa naredila statistiko. No vsaj nekje vodim, ozr. sva na enakem edino ti si v nasprotni smeri user posted image user posted image .

Lepo user posted image  še naprej vsem.

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
6.11.2005 18:31:34   
arielca
Pri meni je takole:

user posted image  PDP je 13.12., nameravam roditi na Jesenicah, le če bo res  K R I Z A  potem v Kranju, ki mi je malenkost bližje. In user posted image bo zraven. Je bil že v šoli za starše zelo priden in upam, da bo tudi pri porodu. Razmišljam tudi o EA, ampak bom šla prej še na predavanje, potem se bom pa odločila.

user posted image  Za spol nisva vprašala, ker nama je pomembno samo to, da je najin sonček zdrav. Kar se tiče imen imava pa po dve možnosti: Sara in Brina ali Marko in Miha.

user posted image  Kar se tiče kilogramov sem kar pridna. Pred nosečnostjo sem jih imela 55, zdaj sem na cca. 63 kg (+8 kg), moj obseg trebuščka je pa tam okoli 98 cm.

user posted image  Ta večje nakupe sva opravila, nekaj malenkosti še manjka; predvsem kozmetika in podobne drobnarije. Sicer sem pa večino oblačil že oprala in zlikala, nekaj stvari pa še čaka.

Aja, na porodniško grem 16.11., d takrat imam pa še kup obveznosti, ampak bom že nekako preživela.

Uživajte, pobožajte svoje bušije in pazite nase. Pa poročajte, kako in kaj počnete...




(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
6.11.2005 20:26:05   
Yasminka
Ola!
Še malo od mene...
PDP imam 27.12., čeprav naj bi bilo po mojih izračunih 10 dni prej. Naša user posted image user posted image bo privekala na svet v LJ porodnišnici. Tudi ime imamo že zbrano.
Večina cunjic in ostalih "pripomočkov" že čaka na pikico.
Pridelala sem že +13kg (iz 56 na 69). Na porodniško grem šele 28.11., kar se mi zdi še grozno daleč.
Pozdravček
Y

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
6.11.2005 21:56:54   
BlankaT
Pozdravljene.

Someone morda bova midve ležali skupaj v porodnišnici. Tudi jaz imam rok 1.12. in imam namen roditi v MB, je najbližje. Spol nismo hoteli vedeti, tako, da sedaj čakamo na december, da bomo videli kaj smo naredili user posted image user posted image user posted image . Imena so zaenkrat še tudi pri nas skrivnost, saj se z user posted image še nisva popolnoma odločila, sin pa nama tudi ni v veliko pomoč user posted image . Po zadnjem UZ bi naj user posted image  tehtal okoli 3140 g, torej bo prišel do kakšnih 3500 g, tako kot prvi. Moji kilogrami so tam nekje +18, vendar se ne obremenjujem z njimi. Sem se v prejšnji nosečnosti sicer zredila samo za +12 kg, vendar sem jih prej kot v 3 mesecih vzela dol in nato v službo odšla z 10 kg manj kot pa sem štartala v nosečnosti user posted image user posted image . Tako, da punce vam rečem ni panike, samo lepo dojite in bodo šle kile kr same od sebe dol.

Na porodniški sem že od 3.11. Nakup smo že naredili, tako, da imam vse. Sedaj moram še samo vse lepo preprati in zložiti v omaro. Seveda morem še prej narediti prostor v omari user posted image , kar bo pa težko, imamo manjšo prostorsko stisko. Pa bomo tudi to premagali in uživali z našim user posted image .

Torej, tudi pri nas že vsi skupaj komaj čakamo veseli december user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp, Blanka.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
7.11.2005 8:56:31   
ac
Pozdravček še od mene!

Torej - PDP imam 31.12. Po nuhalni je bil sicer 21.12., pa smo se odločili za uradni rok postaviti kar 31.12 (po menstruaciji). Tako, da pričakujem, da se bo zgodilo tam 1x okrog Božička. Rodila bom pa v LJ.

Kilce so tam nekje +10 (skupno 67). Glede na to, kako je šlo vmes gor, sem kar zadovoljna. Sploh sem bila pa prej bolj suhica (velika sem 172 cm), tako, da je moj sedaj kar vesel, da ima kaj za prijet (no, trebuščka se kar malo boji...).

Nakupovala še nisem čisto nič. Zbrala sem par stvari od prijateljic, pa moram še vse pogledat in sortirat in se potem lotit nakupov. Še ta teden in pol drugega sem v službi, potem pa na dopustu in prodniško, tako, da bo časa (upam) za vse uredit dovolj.

Aja - spol! Še vedno ni točno znano, ker na nobenem UZ ni blo dobro videt! V petek imam spet pregled in UZ (imam fajn G, pa sva zmenjeni, da spet pogledava, če se bo kaj več videlo).

Hmmm, kaj še. Birokratske zadeve so v teku. Očetovstvo je priznano (nisem poročena), trenutno so obrazci pri delodajalcih od obeh.

Doma še vedno čakam, da mi priklopijo internet. Upam, da bo to kmalu, drugače že drug teden izgubim stik z vami.

Imejte se lepo! 

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
7.11.2005 9:04:36   
pija*
Pozdravček tud od naju!

Rok imamo 20.12., srčno si želim, da bi našo pikico sapoznali že okrog Miklavža.
Glede na ultrazvok nam napovedujejo user posted image in upam, da imajo prav. sicer pa bomo ravno tako veslei fantička. Imena imava z user posted image samo zase in jih ostali izvedo decembra.

Nakupljeno imamo vse, v službi sem še dober teden, pol pa začnem prat in likat, da bo vse nared, ko pride naše sonce.
Kilogramčki so +14kg. Se ne sekiramo sploh.
Kupljeno imamo posteljico, zdej naju pa ful mika še košek kupit, da bi meli malo podnevi tam, kjer bomo mi in tud ponoči bi prve mesece spala v košku. V Emporiumu imajo tok luškane, stojalo bo pa lubo sam neredil. Tko da košek s posteljnino vred pride cca 10000. No bomo videli, kako se bomo odločili.

Lepe dneve želim in uživajte v gibanju trebuščkov.

Pija, 33t6/7

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
7.11.2005 9:38:48   
mml
Evo še mene...med vikendi ponavadi malo bolj ignoriram računalnik...
user posted image  PDP 4. 12.
user posted image  roditi nameravam v Ljubljani
user posted image  na vseh UZ je bilo videti, da bomo imeli user posted image , čeprav mene zadnej čase skrib, da če bo fantek, bo prvih nekaj tednov vsaj občasno oblečen kot punčka in tudi posteljnina je bolj v lila-roza tonih
user posted image  nakupi večinoma za mano...manjka še banjica ali čebriček, dekica in kakšna pižama, aja pa kozmetika
user posted image  kilogramia so +10, na 68kg osnove
user posted image  kar se imen tiče...tudi pri nama ostaja skrivnost...tudi za najožje družinske člane...za user posted image sva čisto odločena (zlata rezerva, da ne bo slučajno kakšne zadrege), za user posted image  pa so 4 v širšem in dve v ožjem izboru
user posted image  sicer pa počutje OK, težav nobenih, kar se mene tiče, bi lahko z nosečnostjo nadaljevala še kakšen mesec ali dva

No to je to...jaz bom tudi zelo veselauser posted image , če bomo pogosteje kakšno rekle ali pa, če je še kateri dolgčas, sedaj ko se pričenjajo porodniške, se dobile na kakšni vroči čokoladi ali kavi...
Lep dan vsem in se tipkamo (upam)

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu pija*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
7.11.2005 9:47:53   
mujcek
še jaz!

PDP: 7.12.
spol: user posted image  in user posted image
kg: 54 prej, sedaj +17

Željeni datum poroda: 11.11.; ampak nič še ne kaže na to user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
7.11.2005 11:28:43   
Kofi
Pozdravček tudi od mene!
user posted image PDP 21.12.
user posted image spola nam pikica noče pokazati - drži noge skupaj že od začetka - pa popkovnico ma med nogami, tk da si lahko predstavljate da se popolnoma nič ne vidi. Moja G se že prav smeji.
user posted image kilogramčki so - trenutno sem v 34T in imam +11kg (začela sem pri 64,5)
user posted image rodila bom v MB, moj dragi bo poleg. Moreva it še v materinsko šolo, takrat ko podeljujejo potrdila - mislim, da enkrat konec tega tedna al začetek naslednjega. Upam,, da bodo v MB porodnišnici prijazni kar se da! Čula sem že vse sorte (od prijaznega babičarja do neprijaznih babic in podobno)
user posted image Ime imamo zbrano samo za fantka - Žiga, če bo punčka pa se za ime še ne moreva odločit
user posted image na CSD grema z dragim ta teden - da podpiše očetovstvo, ker tudi midva še nisva poročena - to predrago stane za najino ogromno familijo in miljon kolegov, ki jih imava! Sva se odločla da bo piščanček ko pride na svet kr lepo z nama na vseh poročnih slikah :) - ko bo cajt za to
user posted image trenutno sem na bolniški, ker se je G ustrašila da bom  rodila prehitro in morem počivat. Sicer pa grem na porodniško 20.11. (uradno 24.11. imam pa še dopusta, ki ga bom seveda izkoristila). Tako da delam samo še 2 dni, da si spučem mizo in predam delo. Fajn ne?
user posted image nakupljeno imamo že skor vse - velik so posodle prijateljice, ki se jim iz srca zahvaljujem! Po banjico grema ta teden.

Punce, uživajte...pa s trebuščki se pogovarjajte in jim predvajajte kako lepo pesmico, ki jih bo potem pomirila, ko bo vaše dete jokalo.
Čau, čau, Pegica¨!


(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
7.11.2005 11:30:36   
Anonimen
Mujcek, od kod pa ti željeni datum poroda? To je že ta teden!!! Kje pa boš rodila?
No, sprašujem zato, ker bom sama 11.11. dopolnila 37 tednov in so bile že neke napovedi o proženju poroda. Kaj več pa bom zvedela tik pred tem. Mogoče pa se le srečava user posted image

(odgovor članu mujcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
7.11.2005 12:36:51   
kofetek2010
Hajli, hajlo kmalu december bo! user posted image
 
 
* PDP 09.12.2005, če bo po moje bo 13.12., tako, da bom imela oba otroka rojena na isti dan user posted image
 
* pravijo, da bo user posted image  in ime ji bo ELA user posted image
 
* rodila bom v PO, imam 30 min do tja, tolk imam tud do LJ, saj živimo na kmetih zraven LJ (oz. obvoznice) - sem že bila v PO na predavanju o EA user posted image
 
* za tamalo je končno vse pripravljeno (postavljeno, oprano in zlikano), dragi še zibelko sestavi in je to to user posted image
 
* nisem najtežja, sem se pa očitno največ zredila user posted image  iz 53 kg na 78 kg (torej 25kg plusa)
* čez trebuh imam 100 cm user posted image
 
* G pravi, da moram počivat, saj imam že skrajšan MV, odprta pa še nisem; ful me boli križ in se na čase komaj premikam, sploh iz enega boka na drugega user posted image
 
* tamala je bila v petek na pregledu težka 2.463 g in ustreza teži za svoje tedne (35 t) user posted image  in nič ne zgleda, da bo kakšna težko kategornica user posted image
 
 
ja, to je to! user posted image
 
lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
7.11.2005 13:29:29   
mujcek
Željeni datum poroda sem si sama izbrala user posted image !
Vedno sem govorila, da naj bosta user posted image user posted image  do takrat v bušiju, to je do 37t, potem pa lahko prideta ven... Sedaj je vsak dan že precej mučen in pred 10 dnevi sta tehtala že 2kg in 2,5kg; tako da sta že takrat bila dovolj velika; pa če počasi ne bom rodila se bom verjetno res razpočila user posted image

G pa pravi, da se lahko zgodi kadarkoli, skoraj 100% pa do 38t; mi smo pa že vsi živčni in komaj čakamo; vsak ki pokliče sprašuje ali sem že... v glavnem mučno je in čas se vleče user posted image

Rodila pa bom na Ptuju. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
7.11.2005 15:43:50   
arielca
Pija*,

midva sva tut najprej kupila posteljico, potem sem pa v Mothercare videla koške in mi je bil eden takoj všeč, tako da ga imava zdaj že doma. Stojalo za košek dela bodoči dedek, ki se je zelo poglobil v vso stvar in je naredil načrt in... Skratka user posted image user posted image user posted image !

Sporoči, kako se boš odločila!!!

Pozdravček vsem decembrkam!!!!!!

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
7.11.2005 19:39:42   
NRMM
Čer pegica!

Glede na najin skoraj skupni pdp (moj en dan za tvojim) in porod v SBM upam, da se kje srečava, če že ne bova mogli izbirati skupne sobe user posted image .

Za prisotnost očeta pri porodu je na Vošnjakovi 16.11. ob 14.00 tisti dan, ko bodo podeljevali podpise, če ti bo datum kaj v pomoč.

Lep pozdrav še naprej vsem user posted image !


(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
8.11.2005 16:29:42   
Kofi
Uuu hvala NR za informacije glede MŠ.

Sicer pa sej veš kako je s PDP. 14 dni prej al pa pol po tem datumu je vse možno. :) Če pa bosta naša dva srčka skup hotela na svet, pa toliko bolje! Sam sporoči kdaj te bo začelo šraufat - hehehe user posted image user posted image user posted image

Se vidimo torej 16.11. ob 14.00 na Vošnjakovi.

Pozdravček tudi vsem ostalim! Pegica!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




spanje
Evica22

Kje je spal vaš novorojenček takoj po rojstvu?

V zibelki (24%)

V košarici (16%)

V otroški posteljici (55%)

V veliki postelji (6%)


Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!