|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 9:06:50   
tinkatonka
Dobro jutro!
 
No zdaj pa lahko vse rodite.user posted image user posted image Prišle smo do našega februarja, ki smo ga tako težko pričakovale. user posted image user posted image user posted image

Jaz se tudi ne počutim najbolje. Me tko neki špika v predelu jajčnikov pa tak čuden filing imam v trebuhu. Ne znam opisat. Sicer ni to nič povezano s kakšnimi popadki ali kaj podobno, mislim da me zvija bolj kot ne prebava. user posted image

Evii.....a te še špika? No upam da je minilo. Sporoči kaj kako si čez dan!!

Sem pa ravno včeraj zvečer v postelji premišljevala, kako bo to izgledalo ko bo šlo enkrat zares. Ko mi bo odtekla voda ali pa ko se bodo začeli popadki. Pomojem tud jaz ne bom čist prepričana, če bi šla v proodnišnico ali ne. Bom kr malo cviknila. No bomo vidli. Upam samo, da se bo porod začel naravno in da ne bo potrebno sprožanje poroda.

Sej res kje je pa natalia? A ji ni zadnjič mal vode odteklo??? Nataliaaaaa....a si vsaj klicala v porodnišnico??

No tako punce......zdaj sem odprla novo temo, kjer bomo jamrale o tem da naš špika, da otrdeva trebuh, odpadajo čepi, začenjajo poapdki, zamujajo user posted image ,...., a na koncu se bomo vse veselile največjega zakladka, naših otrok. user posted image user posted image .

Toliko za zdaj.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 9:31:32   
pika-poka
dobro jutro!user posted image user posted image

se prva javljam na novi temi!user posted image pa je le prišel februar ...ostali meseci so tako letelimimo teh par zadnjih dni Januarja pa se je kar zavleklo ne!?...no jaz se pripravljam, ker grem k frizerju..jaz in mojuser posted image sva se odločila da bova vsa nova in sveža ko bo najinuser posted image pokukal na svet!

eviii-hitro sporoči kaj je s tvojo bolečino!

aja ..pa še nekaj...moj user posted image pa zdaj ni več tako prepričan glede imena in bi rad malo še premislil....mi je prav smešno....zdej 6dni pred rokom bo on iskal novo ime..!user posted image

danes j ev Portorožu spet sonček...in najbrž po celi obali tako..bo spet full mamic z vozički okoli..jih je takooo.lepo gledat!

glede mojih bolečin...mene boli medenica v predelu križa kouser posted image ..amapak samo ko ležim in se obračam na drug bok...tisti je pravo mučenje!drugače pa se še vedno počutim..super!..pa danes imam CTG..pa bomo vidli če že kaj kaže ali bomo kar v bušiju ostaliuser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 9:44:04   
marty5
Pa še novo debato da krstim user posted image

Zdej sem prav dobre volje, ker je končno prišla odločba za porodniško user posted image user posted image user posted image . Točno toliko kot sem predvidevala, da bo. No, vsaj to da sem dala z glave.

Ja, pika-poka, tudi kak km od Portoroža, v Kopru je ful lep dan in ful toplo - spet bo kakih 15 stopinj danes. Bo treba izkoristit sonček, ker bo že drug teden spet poslabšanje. Se pa prav veselim takih marčevskih, aprilskih dni, ko se bomo sprehajale po Obali z vozički - in kakšna kavica ne sme uit mimo! Nas je kar nekaj z našega konca user posted image .

Grem zdaj pod tuš in trgovino, pa malo na sprehodek......se beremo kaj kasneje.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 9:44:33   
Eviii
joj, tinkatonka, prou zanimivo ime si dala našemu novemu mescu user posted image . zdej smo pa mi ta glavne tle user posted image user posted image user posted image .
moje bolečine so še kr tle. sm klicala g, pa se nihče ne javi. in to eno celo uro. pol se je malo umirilo (traja pa zdej že več kot tri ure). vmes je blo ene par popadkov (štiri), tko da ni še hudo. in res mislim, da to ni prebava. user posted image  pa še kr nori. prej se mi je zdelo, kot da z rokico šari po mehurju user posted image . ne vem, kaj počne. bomo vidli v toku dneva. bom še kr poskusla klicat g, da vprašam, če prit mimo al nej kr lepo doma čakam.
drugače pa mi je spet prej sms zabrnel. sm že mislila, da imamo prvo februarčico, pa je še ena postala januaračica. in to je sazi:

včeraj ob 22.30 smo na svet spravili fantka. ker so mi porod umetno sprožili 2 tedna prezgodaj, je temu primerno majhen - 49 cm, 2820 g. pozdravčke.

imena sicer še ni sporočila. vsekakor pa ji čestitamo in ji želimo veliko cartanja!!! tko da tinkatonka, črtaj še njo s seznama user posted image . kira je zdej na vrsti?
taja pa pravi, da ima danes pogovor z g in potem pride domov, od koder se nam bo oglasla.

punce: it's the final countdown user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 9:49:57   
marty5
ČESTITKE SAZI in njenemu korenjaku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

V zadnjih 14 dneh pa smo se februarčice zdesetkale - spšloh v zadnjem tednu množično zapuščajo barko user posted image .

Eviii, glede G in telefona. Najbrž si opazila, ko si na pregledu, da jim non stop zvoni in če imajo delo, se kratko malo ne oglasijo. Tako sem jaz klicarila prejšnji teden 3 ure, da sem jih dobilauser posted image . Veš kaj naredi - kliči na centralo od ZD (700 na koncu, če se ne motim) in naj te vežejo v ordinacijo. Sicer boš najbrž tudi čakala, te bo parkrat vrglo nazaj k vratarki, ampak sigurno bo prej tako....

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 9:50:12   
pika-poka
ja marty maš prav..kavica ne sme uiti..!user posted image user posted image ..pa user posted image da si končno dobila odločbo!mene so kar malo presenetili z cifro..user posted image !

user posted image za sazi in njenegauser posted image user posted image user posted image !!!

jooj..mene je kar malo strah, ker se že vse pripravlja na pričakovani trenutek!!!

upam do bomo čisto vse rodile karseda hitro in ne preveč boleče!!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 10:01:25   
Eviii
lejte, sm pa trmasta. ne grem in ne grem nikamor. dokler ne opazim še kakega znaka. zdej me je že kr panika zagrabla. sploh pa nism še pripravljena... bom kr lepo še doma počakala, pa malo za računalnikom tarnala. user posted image  pa zdej brca miljon na uro. ne vem, kaj ma v mojem bušiju danes. marty, sej vem, da so pri g zasedeni in jih je prou nemogoče dobit. bom še malo poskusla, če ne, se bom šla pa malo spočit in ko mi bo dosadlo, se bom pr kr na njihovih vratih pojavla in bom rekla, da jih že cel dan kličem. sej mogoče pa ni nič narobe user posted image .
kje ste pa kej ostale danes? se mi zdi, da nas je vedno manj...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 10:22:46   
uniq
Lubice moje drage.....jest sem še kr doma. Lepo do jutr počakte ko mi umetno sprožijo k sem 5 dni čez rok...potem pa kar pogumno. Ni lepo tko prehitevat no. Sicer sem pa sama kriva k sem taka sera in bi bila z user posted image  lohk že doma, a očitno še ni tolko pripravljen in mu je na toplem všeč....je pač počakal da  gredo sibirske temperature mimo.....
Jutr pa bo 100% v mojem naročju. Upam samo da ne bo predolgo trajalo....tam morem biti ob 9 00.....potem pa hop......bomo videl kako in kaj....držte pesti...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 10:24:53   
ursi
Lep pozdrav vsem user posted image , ki so še padle v februar! Jaz ne vem, kaj mi je danes, ampak kar do ušes se mi smeji, ker je koooončnooo prišel ta februar. Res pa je, da bom jaz do konca čakala na naši barki (zdaj je tko premrzlo, da bi se kopale user posted image ).

Včeraj sem še ljubiju rekla, da bi blo prav zanimivo, če bi dobila midva skupaj pa pustno šemo. Pa je vprašal, kaj bi predstavljal, sem pa rekla, da najin največji najden zaklad.

Ja punce, a zdaj, ko je pa res prišel februar bi pa rade kar vse že opravle in se cartaleuser posted image ? Mal se pa le razporedite, drugače bo mobi od Eviii pregorel od sms-ov.user posted image  Pomoje naši user posted image  čutijo, da smo danes vse bolj navdušene, pa se še oni veselijo z nami. No, danes pa res lepo pojdimo vsi mal na ta sonček, ki je še posebej polepšal naš prvi dan, pol pa v vrsto kakor je prav in čakajte na svoje datume.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 10:27:27   
ursi
Uniq, se že veselim s tabo jutrišnjega dne in bova oba z user posted image  držala pesti, da boste čimprej nasmejani do ušes! Naj vam današnji dan čimprej mine, kajti jutrišnji bo zapisan v zgodovino!!!! Veliko sreče.user posted image

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 11:00:10   
Eviii
bravo, uniq!!! jutri bomo vse s tabo držale pesti. pa tudi naši user posted image  v bušijih in tudi tisti, ki so že zunaj, bomo navijali ob devetih... pol pa javi, da se bomo lahko veselili skupi.
zdej sm malo bolše, čeprou še vedno nism prepričana, da se v naslednjih dneh res ne bo kej zgodilo. nič, pustimo se presenetit. moja sestra mi je malo prej rekla, da je ponoči sanjala, da sm rodila. in zdej me kr preganja, da gremo v bolnico rodit. da me bo kr ona peljala, ker mojga možeka zdej še ni doma user posted image user posted image user posted image . sej, če lahko tle za računalnikom sedim in morim vse naokoli, pa že ne more bit tko hudo...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 11:42:19   
Kami
Dobro jutro nosečke, mamice in user posted image !
Najprej bravo za Sazi, fantička in očija. user posted image user posted image user posted image  Nekaj se nas res že kar nabira za nadaljevanje novega foruma, a ne?user posted image
Uniq tebi pa vse lepo jutri. Ti sam babico poslušaj, pa bo vse ok. Brez strahu, kar pogumno!
Sicer pa bo naš fantiček jutri star ŽE 3 tedne. Joj, punce, to gre res hitro.
Ful ga krči matrajo res, cele dneve in noči. Jaz vsak dan kaj črtam iz moje prehrane, čez kakšen dan bom samo še na krompirju in rižu brez vseh dodatkov. user posted image  Svežega nisem jedla NIČ od poroda in pošteno se mi vrti v glavi od te hrane in neprespanih noči. Za piko na i pa se je danes še Liam ponoči polula tako, da je bila prava poplava v njegovi postelji. In smo "spali" skupaj. Liam se me je držal na eni strani, Evan jokal in dojil na drugi. Premetavali smo se vsi skupaj. Dans sem res kt cunja. Greva pa potem z Evanom prvič ven - po Liama v vrtec. Me prav zanima kako bo to.user posted image
Zdaj pa nazaj na knjige! Držte se, punce.
ps. tistega sonca na primorskem pa sem vam pošteno fouš. Tukaj v kotlini je spet katastrofa. Ko ne bom imela več toliko za učit se, prideva eno dopoldne z Evanom na vaš konec se malo pocartat na sonček!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 11:44:03   
marty5
Res nas je vedno manj, ko pa nas je zapustilo že toliko februarčic - med tistimi, ki so še v porodnišnici in tistimi ki so že mamice, sem jih naštela cca 10. Pa je danes šele 1.2.!

Počasi, počasi res dobivam občutek, da bom sama samcata čakala konec meseca user posted image . Zdaj še Eviii grozi, da bo začela prehitevat user posted image  - te moram spomnit na tvojo modrost: lepo po vrsti, kot stojijo hiše v trsti......

Uniq - tebi pa čim krajši, čim manj boleč in čim lepši porod!

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 11:57:31   
AishaM
Prav živahno je v februarjuuser posted image . Jaz imam jutri CTG in upam, da me ne bodo kar zadržali v porodonišnici. Prejšnjič mi je G tam kar rekel, da bomo jutri naredili CTG, malo "pogledali doli", potem pa se odločili. Ej... sem ga kar debelo pogledala, saj imam termin 11. 2. Pa je rekel, da je user posted image  dovolj veliko...
Včasih se mi zdi, da kar rutinsko opravljajo inducirane porode. Se bom kar malce uprla, če bo šlo... Ali pa ne? Morda pa bo lažje roditi prej kot pa kasneje, ko bo dete že večje. Joj, ko bi se lahko kdo odločil namesto mene. In postaja me kar strah. Danes zvečer bom pripravila vse, da bo možek lahko "preživel" nekaj dni, če me res ne bo domov...

Baje me je že trikrat doma iskala patronažna sestra, da se malo z mano pogovori o porodu, pa pregleda, če imam vse pripravljeno... In me nikoli ni bilo. Je pa danes pustila v nabiralniku obvestilo in sem jo poklicala, tako da pride v ponedeljek. Se mi to zdi kar super. A vas je patronažna tudi že obiskala?

Saziuser posted image user posted image user posted image  čestitke!
Uniq, naj bo jutrišnji dan najlepši! Res, res, ti to želim.

Joj, jaz se kar malo zjočem, ko se vživim v to, da je to to. Od neke ganjenosti... Saj je lepouser posted image

Eviii, še enkrat hvala. Sicer pa se tudi ti drži. Če bo šlo tako naprej, boš že kmalu mamicauser posted image  MAMA - kako se to lepo sliši!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 12:03:47   
tinkatonka
o marty5 že 10 si jih naštela...no to je pa res veliko, glede nato, da je šele 12 ur februarja user posted image

Pa brez skrbi. Moj user posted image  bo pomojem kr očita počakal, da bo končal s poslom na Primorskem. Mam občutek, da tukaj vmes med njima ne bo mogla kakšnega dogovora pretrgat, imata že zdaj zavezo proti meni, kaj šele bo. user posted image  Tko da jaz zihr ne bom rodila pred 20. februarjem. Sicer pravijo da se iz zarečenega kruha največ poje, vendar mislim da jaz nisem te sreče, da bi bil moj user posted image  točen. Sama se namreč totalen frik na točnost. Če pa česa res ne maram je pa to zamujanje in pomojem bo zarad tega user posted image  še zanalašč zamudil, da mi bo dal takoj vedt, da bo on taglaven prio hiši.

uniq....želim ti čim lepši porod in se že veselim novičk o tvojem porodu.
 
Evii....a nisi ravno zadnjič pisala, da mora kapitan zadnji zapustiti ladjo. user posted image

Danes se jaz tak gnilo počutim: MArty5 a tebe strije tudi kaj bolijo. Mene koža tam prov skeli, pa mi potem paše da ležim, da ne raztegujem kože še bolj. Danes sem prov utrujena, čeprav sem spala dobro. Moj otročiček mi danes prvič tko nagaja, da me brca v rebra, kar ni ravno prijetno. Upam da mi kakega ne zlomi. user posted image

Oh ja....pridne bodte. Pobožajte trebuščke.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 12:07:24   
marty5
To, o patronažni pred porodom, sem pa že večkrat brala na RRju...

Mislim, da na našem koncu tega ne počnejo - prvič te obišče po rojstvu. Niti v MŠ nisi nič omenili v zvezi s predhodnim obiskom.

Je pa zanimivo....

Kar se pa induciranih porodov tiče - jaz bi se gotovo uprla, če res ne bi bilo nujno. Nekako se mi zdi, da že narava poskrbi za pravi čas. Neki na silo delat ne vem, če je glih dobro. No, včasih ne gre drugače, ampak da bi pa se kr tako odločili in pa res ne mislim pustit! Se pa umetnih popadkov še skoraj najbolj bojim od vsega.....v MŠ so nam rekli, da jih pogosto dodajo, da gre porod hitreje, ker če ne lahko traja tudi 24 ur in več včasih. Upam, da bom rodila s svojimi.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 12:12:32   
marty5
Tinkatonka, tudi mene strije skelijo oz bolj zategujejo - predvsem ko se kaj pretegnem. Jih je pa toliko, da je groza user posted image . Če boste poročale, da vichyjeva krem kaj pomaga, jo bom tudi jaz preizkusila. Imam pa očitno tak tip kože, da se strijam enostavno ne morem izognit. Vsaj so se omejile le na trebuh - no, sej edino tam lezem naprej, drugo je vse več ali manj istih dimenzij user posted image . Vsaj to.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 12:13:54   
tinkatonka
Čuko in Nuka....po seznamu sodeč sta vidve naslednje na vrsti. No ja pred vama, dejmo spustit še januarčice user posted image . Kako se pa kaj počutita???
 
FEBRUAR (35 user posted image )
03. bunny, Izolauser posted image
03. matjuška10
04. čuko, Maribor user posted image
04. nuka, Kranj user posted image
05. kimi79 user posted image
05. lenča, Ljubljana
05. radovednica_, Celje
06. niksa, Slovenj Gradec
07. andreja69, Nova Gorica
07. Ezi, Ljubljana
07. pika-poka user posted image
08. malamisha
08. Masha, Ljubljana
08. natalia , Maribor
11. AishaM, Maribor
11. wallery, Ljubljana
14. rogi24
17. bonnie_, Celje
17. SašaR
17. tinkatonka, Ljubljana user posted image
18. *HONEY*, Maribor
19. Tina76, Maribor user posted image
19. ursi, Postojna
19. Urska61
20. karin412, Kranj user posted image
21. tinaxx, Celje
22. jasnica, Ljubljana user posted image
22. ninaki, Ljubljana user posted image
22. taja27, Trbovlje
22. Vijolica77, Maribor
23. suky, Ljubljana
25. Eviii, Izola ali Postojna
25. marty5, Izola ali Postojna
26. MjaV, Ljubljana
27. Fia, Kranj


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 12:19:27   
tinkatonka
Jaz se sicer zdej mažem z Vichy kremo, ampak po pravici povedano sploh nočem gledati a kaj pomaga al ne. Važno mi je samo da ne bodo tako vijolične in da se bodo vsaj malo skrile. Baje ta krema res pomaga pri regenearciji strijaste kože. Vprašaj me čez kak mesec, ko se bom lahko videla po popek tudi prez ogledala.  Jaz priznam, da se s strijami nisem sprijaznila in ne vem kdaj se bomuser posted image user posted image . Mogoče ko bom zagledala našega majčkenega piščančka. Sama sebi se zdim grozna in ko se zvečer mažem pred ogledalom se skor user posted image  zraven, ko jih tko na daleč vidim. No to mazanje pred ogledalom sem zdaj omejila in se mažem raje na kavču, kar leže.

Glede patronažne...mislim da je to praksa samo na štajerskem koncu. Tukaj v Ljubljani vem da temu ni tako. Patronažna pride samo po rojstvu in hodi dokler ti otroka ne skopa. Posvetovanja pred porodom pa ni.

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 13:07:28   
jasnica
  Ojla,
no da se še jaz malo oglasim. Razmišljam samo še o user posted image , porodu, iz minute v minuto me je bolj strah. Želim si da bi me v petek po pregledu v porodnišnici poslali domov in se bi lahko mala sama odločila kdaj bo na svet prišla. Sem čisto živčna ker ne vem kaj bo.
Sazi čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Strije- pod popkom imam že kar nekaj grdih, kolikor pa svojo kožo poznam, to še ni vse. Upam da ne bo čisto cel trebuh popokan!user posted image
Kako gremo naprej? Večkrat na dan hodim preverjat če je še katera rodila. A se za danes kakšna javi?
Evii malo še počakaj, kdo nam bo pa novičke o novih mamicah posredoval?
Uniq vso srečo in hitro sporoči kako je šlo!

Pozdravček!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 13:15:18   
Tina76
Sončen pozdrav!

Sem nazaj od G. Vse je ok le to zatekanje moji G ni preveč všečuser posted image . Sicer je z malim vse v najlepšem reduuser posted image . Sem jo vprašala če bo kaj prej, pa je rekla da je maternični vrta še v "nebesih"user posted image tako , da ne zgleda da bi bilo. Potem pa je videla moje "lepe " zatekle gležnje in roke itd. pa je rekla da se zna kaj prej zgodit.... ni pa nujno. Da se naj ne zanašam na to.

Torej bejbe februarske - jaz vas definitivno še ne zapustim kmalu. Bom kar do marca z vami.

To je to - na brzino!

LP

Tina in Jošt

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 13:41:03   
Eviii
mi smo glihkar pojedli kosilo. je mama nardila zelenjavno juho in palačinke (tokrat sm si jih namazala z marmelado in ne z nutello, kar je moja stalnica user posted image ). pa stisnila mi je sok od banan in pomaranč. njam!!! pridna ta moja mama danes user posted image user posted image user posted image .
drugače sm pa šla vmes še v koper do agentke po vse papirje za hiško. pa jo imamo user posted image . zdej je treba samo še vse papirje od službe dobit, da grem lahko na banko prosit za kredit.
prej sm bla ok. dokler nism šla v koper. sej me je peljala sestra, ki se doma že pošteno bojijo, da me bodo mogli kmalu na hrib (beri: izolsko porodnišnico) peljat... zdej sm pa spet ko štraca. zvija me za znoret in ne vem, kaj nej nardim, da neha. mogoče morem rodit user posted image . ja, vem, da sm govorila, da bom tazadnja, pa ne vem... zdi se mi, da naša ura prihaja in da nas hoče user posted image  kmalu spoznat. je reku g, da nej počaka še ta teden, pa mu-ji je očitno že dovolj čakanja. mogoče je pa samo lažen alarm in imam zares samo lažne popadke. v glavnem, moj g je počasi nehal delat. če bo kej, bom kr v bolnico skočla.
ja, pr nas sonček danes res ubija user posted image . kot idealen dan za it rodit... mi smo namreč user posted image  rekli, da nej počaka na lepo vreme. in glej ga zlomka. tri dni je lepo in si že misli, da je tle pomlad...
zdej grem pa malo počivat in videt, če se bo vse skupi umirilo. se javim še kej kasneje.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 13:47:48   
Kami
Juppie!
Sonce v Ljubljani. Mi gremo ven! user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 13:54:18   
Eviii
lepo, kami... sm te hotla neki prašat. že ki si pred kratkim rodila in imaš izkušnje s tem. kako zgledajo popadki? mene šraufa za znoret, kot bi mogla dobit drisko al pa m. drugače pa čutim otrdevanje bušija na vsake tolko. ni rednih intervalov. na pol ure približno eden. kaj je to to? kolko cajta me bo še matralo? se lahko pripravim na popadke, ki bojo trajali do 25.2. user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
1.2.2006 14:30:32   
suky
Pozdravčekuser posted image
KOnčno v februarju! Vidm, da nas vse neki šraufa, Js mam podobno kot Eviii tak filing kot da bom menstruacijo dobila pa na vsake tok časa me zaskeli čist v nožnici. Mam jutr CTG pa bojo povedal kaj je in kaj ni. Drugače je pa tudi pri nas na Gorenjskem sončno in toplo tko, da sem dala že en jutranji sprehod čez in mislim, da bom šla zdajle po kosilo spet mal na okrog. Že zato, da ne mislm na slabe stvari, ki me mučjo zadnje dni.

Zmerla sem si tebuh, ostaja na 97cm strijce še nobene in upam, da tko tud ostane in globoko sočustvujem z vsemi, ki jih mateuser posted image . Sem pa brala, da se ti lahko pojavijo šele po porodu, ko gre trebuh nazaj, tko da še nisem iz tanajhujšga vn, še lahko pridejo!! Sem pa že prov tečna s temi strijami, ker si non stop pregledujem trebuh in pol sprašujem mami če ona že kej vid, če mam kakšnouser posted image  Včasih jih js kr vidm, čeprov jih ni in prav, da se mi že vorng bledeuser posted image  

A ste že kej site teh debat o nosečnosti??Js komi čakam, da bomo vse skupi rekle kakšno o naših dojenčkih, kok so pridni in fletni pa kakšne pleničke jim najbolj odgovarjajo in ostale dogodivščine.....

lp



_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?