|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   želim si....
13.2.2006 21:56:46   
Anonimen
... nekoga, ki ni moj mož!!!
Spoznala sva se že pred časom, imela kratko aferico (brez sexa). Bil je pred poroko, tudi jaz takrat  še nisem bila poročena. Še huje, takrat sem bila njegova študentka... Razlika v letih ni bila tako očitna, le nekaj let. Nikoli prej nisem partnerja prevarala, nikoli, tukaj pa se mi je zalomilo. Najprej sva bila "prijatelja", jaz sem vedela, da mi je prevelik prijatelj in sem se dooolgo držala nazaj, dokler se mi niso zašibila kolena ... Verjetno sem sama naredila napako, saj sem mu na eni zabavi pustila, da mi je prišel čisto preblizu. Dolgo časa sem držala distanco, pa je bil preveč spreten. Začelo se je verjetno nehote iz obeh strani. Bil je moj prijatelj... Hodila sva na kavice in iz najinih pogovorov in druženja se je razvila majhna ljubezen... Imela sva toliko skupnega, v tistem majhnem času (3mesece) sva se do potankosti spoznala... Skoraj. Povedala sva si težave, poslušala en drugega. Bilo je lepo,čeprav sva grešila!! Pogovarjala sva se ure in ure, pred drugimi skrivala najino skrivnost. Vedela sem, da se bo poročil, pa nisem imela moči, da bi ga odrinila od sebe! Želela sem si ga, čeprav sem vedela, da njegova »žena« doma probuje belo obleko!! Sama sebi se sploh nisem zdela taka bitch, ker sem pač to počela. Zavedala sva se resnosti in ko sva že oba vedela, da delava narobe, ko naju je že oba močno pekla vest, sva nehala. Ni bilo lahko. Sms-ji so še vedno leteli sem in tja... On se je čez en mesec poročil, jaz dve leti kasneje...  Oba sva vedela, da ni prav, vsak dan sva se slišala, videla... Si dala majhen poljub in odšla domov...  Nisva pa imela "jajc", da bi stvar izpeljala do konca... Bilo mi je težko, nisem si mislila, da si bom dovolila zaljubiti se v drugega... in tako sem potem nekaj časa trpela, a sem ga končno pozabila... Nisva se slišala, si več pisala sms, mejlov... Nič. Pozabila sva... Pozabila sem ga..........  
...... do nedavnega. Srečala sva se. Nehote. Čestital mi je za poroko..... Močno mi je stisnil roko in me pogledal v oči. Vedel je kaj se z mano dogaja, kaj vse sem v tem času že naredila. Tega ni zvedel od mene. Ni vedel za poroko in ostale stvari. Malo se je pozanimal o meni. Ne vem pri kom. Nisem bila sama, s prijateljico. Rekla sva si par besed. Bil je drugačen, vsaj zdel se mi  je. Od znotraj me je trgalo, kar naenkrat bi se mu obesila za vrat in ga poljubila... Spet mislim na njega, čeprav mi doma nič ne manjka... Pogrešam ga... Želim si ga.... Zakaj!?! 
Vem, kaj delam, vem in sem jezna sama nase, ampak to je v meni.  In peče me vest pred možem, ki ne ve ničesar, jaz pa se obnašam kot zaljubljena najstnica. Sram  me je, ampak si ne znam pomagati, ne vem, zakaj me še vedno privlači in zakaj si ga želim. Sram me je!! Ne zaslužim si tega kar imam, ali pa tega ne znam ceniti !?! Morda bi mu morala povedati, pa ne morem... Strah me je, strah me je mojega obnašanja.Sama se ne poznam take.
Doma imam vse. Vse kar si želim, oz. si mislim, da si želim. Jaz pa nisem zadovoljna in iščem neko navidezno srečo nekje, kjer je ni.

Tako lahkomiselno razmišljam, vsake toliko časa v mislih odtavam k njemu. Ko sem ga želela poklicat, se ni javil, drugič se nisem jaz.
Zapleteno :(
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: želim si....
13.2.2006 22:11:22   
ona
Ne vem kaj naj ti rečem!user posted image boš morala dobro premislit kaj si želiš in kaj hočeš!
če je še kakšenuser posted image vmes,pa ne bo lahko!
Te pa popolnoma razumem,saj srcu se ne moremo upreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: želim si....
13.2.2006 22:12:22   
tipka
Doma da ti ne manjka nič? Meni ni doslej nikoli sedlo, kako je mogoče ljubiti dva hkrati. Ali pa te eden le vzburja. Če sodim po sebi, bi rekla, da moža ne ljubiš. Če je možno ljubiti dva hkrati in če je to pri tebi, ti predlagam, da pač počakaš, da mine. Tu sem skoraj prepričana, da se da, 99% ziher sem, da te bo minilo. Če ti je le do tega. In če želiš imeti čisto vest. Mene ne more nič več spraviti s tira. dovolj izkušenj imam, da vem, da se vse vrača. Verjemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: želim si....
13.2.2006 22:14:11   
Sibil_
Pametnega nasveta za to situacijo žal ni.
To se pa zgodi ko greš predaleč v prijateljstvu in premalo daleč v aferi-potem pa obžaluješ in se sprašuješ kaj pa če?kako bi bilo če? itd.
Ena varianta je totalno pozabiti, menjat številko, če se srečata ne pozdravit oziroma na hitro itd.Po moje najboljša.Ampak celo življenje te bodo spremljali če-ji.
Druga varianta je zmenek z posledičnim divjim seksom, da ugotoviš kako in kaj je na tem področju.Druga boljša varianta.Ampak če ostaneš z možem te bo glodalo zakaj mu nisi povedala.
Tretja varianta je ponovitev platonske ljubezni z rednimi zmenki, nič seksa, samo tu pa tam poljubček.Najslabša varianta.Ker bo ljubezen v igri, če-ji ostanejo, pa tudi slaba vest do moža.

Nebolečih in lepih variant ni.Žal.Na tebi je pa odločitev.user posted image
LP, Sibil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: želim si....
13.2.2006 22:18:36   
Anonimen
Vem, kako ti je, sem bila na istem. Pa sem prebrodila krizo in ostalo ob nekom, ki je danes moj mož in imava danes malo, luštno hčerko. Ta zatreskanost večinoma mine in čez čas se boš spraševala, ali je bilo sploh vredno skoraj vse zapraviti za nekaj, kar ni nič drugega kot ščemenje v trebuhu. Mine pa, verjemi, pa čeprav se ti zdi, da nikoli ne bo in da še nikoli ni tako bolelo.

(odgovor članu tipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: želim si....
13.2.2006 22:19:05   
Anonimen
Tako poetično si tole opisala, da še vedno ne vem ali sta že kdaj seksala ali ne?!?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: želim si....
13.2.2006 22:45:22   
baguSka
Hja čudna so tale pota gospodova. Ne resno: maš več opcij:

- še naprej sanjaš in se maš luštn s tvojim možem (ampak v tem primeru nebi smela met stikov s sanjskim moškim)
- se spustiš v afero z njim (če je on še vedno za), da boš vedla na čem si (mogoče ti zna pol itak vse dol past in te bo minil)
- pustiš svojga moža, ker ne čutš do njega isto, kot do tega sanjskega moškega (ampak itak so čustva do vsacga drucga drugačna - sploh prepovedano sadje je najslajše), ampak spet ne veš, če ta sanjski moški še vedno čut isto kot ti
- se totalno znebiš vsem stikom tega moškega in bojo čustva s časoma pojenjala... ampak to spet spada pod prvo točko

Sama verjetn veš, da so glih take zaljubljenosti najslajše. Ponavad je glih prve tri mesce najlepših oz. zaljubljenih in ti si to dožvela s tem moškim. Živiš pa s tvojim možom in če pravš, da ti nč ne manjka in si z njim zadovoljna, potem pretehti pač kaj ti več pomen. Še vedno maš lohk tud oboje, če si pač punca za take stvari. Ker nekoga ljubit in biti v nekoga zaljubljen, sta spet dve različni čustvi, ki sta sicer lahko združeni, ampak ko enkrat zares ljubimo, ne doživimo več tiste prve zaljubljenosti (tolk o tem, ko ena sprašuje, da ne šteka, kako lahko ljubiš dva!?). Torej ja, moža lahko še vedno ljubiš, kljub temu, da si zaljubljen v drugega. Do tega pač pride, če čustvom pustimo, da do tega pride. Tko pač je. Ampak nekateri so pač prepričani, da če ljubijo, ne morejo bit več zaljubljeni. O pa še kako so lahko, le ne dovolijo si tega. No, da ne zaidem predaleč, ti si se pač spustila v tole dogodivščino in zdej ne znaš iz nje. Kot pa sem rekla oz. napisala, boš morala sama ven iz tega al kukrkol pač se boš odločla. Me te ne poznamo dost, da bi ti lahko pametvale, kaj je za tebe dobr in kaj ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: želim si....
13.2.2006 23:25:38   
Aleksandrin
Dejta enkrat spat skupaj, da naredita poslovilni. Potem pa vsak na svojo stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: želim si....
14.2.2006 1:04:55   
Annny
Zdaj si še pod vtisom srečanja.

Minilo bo.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: želim si....
14.2.2006 8:49:57   
tanikaa
Po moje pa je tako. Če  bi do tebe čutil res pravo ljubezen, se ne bi takrat poročil. Bi si dal čas in vse skupaj lepo razmislil. Ker takrat je še bil čas. In takrat bi moral biti tudi na sveže zaljubljen. In ko si na sveže zaljubljen, delaš najbolj nore stvari...Tudi to, da odpoveš poroko, ki jo načrtuješ čez mesec ali dva.

Ne vem, mogoče se motim. Ampak enostavno to mi je bila prva misel, ko sem prebrala tvoj post.

Sicer pa ti kaj pametnega na koncu koncev ne morem svetovati. Ker vpletena so čustva in ko je tako, je težko razmišljati z glavo.



_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: želim si....
14.2.2006 9:00:15   
tipka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka



Ker nekoga ljubit in biti v nekoga zaljubljen, sta spet dve različni čustvi, ki sta sicer lahko združeni, ampak ko enkrat zares ljubimo, ne doživimo več tiste prve zaljubljenosti (tolk o tem, ko ena sprašuje, da ne šteka, kako lahko ljubiš dva!?). Torej ja, moža lahko še vedno ljubiš, kljub temu, da si zaljubljen v drugega.

Bolj ko berem, bolj te ne razumem.user posted image  Jaz ne razumem, kako je mogoče ljubiti dva hkrati, ti praviš, da sta zaljubljenost in ljubezen dve različni čustvi, istočasno pa praviš, da mi s tem razlagaš, da je možno ljubiti dva naenkrat.user posted image

Sta ljubezen in zaljubljenost različni čustvi ali ne?user posted image  Sprašujem za tebe seveda, jaz vem, da sta. Ni se mi še sicer zgodilo, da bi ljubila enega in bila zaljubljena v drugega, ampak dopuščam to možnost. Samo ljubiti dva hkrati!!!!????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: želim si....
14.2.2006 9:11:54   
vidja
Če že sprašuješ:
po moje tu ne gre za nevemkako ljubezen. Gre za željo po nečem, kar je prepovedano. To se pogosto dogaja, in se bo še dogajalo, se dogaja meni, tebi in drugim. Vsak pa se sam odloči, kako na take želje odreagira. Dober je občutek, da si nekomu všeč, sploh če te privlači, ampak pamet je pa vseeno treba včasih v roke vzet. Prekinit stike je itak najboljše, drugače se samo mučiš, saj ti je najbrž jasno, da ta skrivna zveza nima perspektive. Pa res iskreno premisli, če ti doma res nič ne manjka, ker če ti, se pogovori z možem in se da veliko naredit, če se vama zdi vredno. Po moje pa je iluzorno pričakovat, da ko se enkrat poročiš, pa se več ne dogajajo kake privlačnosti. O ja, se, ampak je pač treba it čez to. Vsak pač izbere tisto, kar mu je vredno. Vsako obsojanje pa je po moje odveč. Saj vendar sama sprejemaš odločitve, nihče te v nič ne sili, potem pa pač stoj za tistim za kar se odločiš. Če pa veš, da ne boš mogla, pa se pač drugače odloči.

Želim ti, da bi našla notranji mir!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
14.2.2006 9:16:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: želim si....
14.2.2006 9:22:28   
Anonimen
Uf, res dober roman. In kako se razplete?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: želim si....
14.2.2006 9:41:09   
Anonimen
Draga anonimna,
pravite da ste bili njegova študentka, ko se je začelo 'dogajati'.

Kot nekoč žena človeka (citiram Radho:) 'profesorčka' vam garantiram, da niste bila prva (morda pa ja) definitivno pa ne zadnja.
Vprašajte se s kolikimi je hodil na kavo...user posted image .


PS: pa brez zamere morda sem malo pristranska, ker sem dala to skozi in vem kako boli.
Me pa nadaljavanje vseeno zanima...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: želim si....
14.2.2006 10:08:25   
janjja
Tudi pri meni je bilo podobno, in še tudi zdaj če bi srečala tisto osebo ne vem kaj bi bilo, tako pa se ga izogibam v velikem loku in še držim domače postelje, pa ga počasi pozabljam, ampak je en pogoj - videti ga ne smem, ker pol ne vem kaj bi se z mano zgodilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: želim si....
14.2.2006 10:27:54   
lelaval
Ne razumem, zakaj nista že pred njegovo poroko razčistila med vama. Morda bi res en sam seks pokazal, ali se ujameta tudi v postelji, kajti, kot si opisala, se čustveno res ujemata. Ne vem, a ni bil dovolj zrel, da bi takrat odpovedal poroko (ti si kasneje itak morala ubirati pota življenja brez njega (čeprav je globoko v tebi še vedno gorela ljubezen zanj)). Mislim, da bi to res morala narediti že pred leti - morda bi še danes bila srečna skupaj. Zdaj pa nista več le vidva. Verjetno ga žena ljubi, pa tvoj mož tudi mislim, da ni ravnodušen do tebe. Morda si res še pod vplivom srečanja, ali pa res čutita nekaj več. Oba, vsak zase premislita in potem še skupaj predebatirajta, ali je vredno zavreč, kar sta si vsak zase ustvarila. To bosta najbolje sama ugotovila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: želim si....
14.2.2006 11:06:05   
tehnofil
Ja kako drugače, kot tako kot si napisala Anonimna. Cela romantika. Vse skupaj v pogubo vajine družine. Samo opravičilo se zdi verodostojni, kar ni.

Been there. Seen that.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: želim si....
14.2.2006 11:06:08   
CIPRESA
Tudi jaz ti svetujem da poglej malo bolj od daleč ...on ni več sam in tudi ti nisi, zraven vaju je še njegova in tvoja družina.
Če boš danes pozabila zaradi strasti in užitkov da si dala srce in dušo svoji družini, boš mogoče jutri rotila zvezde naj ti vso to ljubezen in toplino ki si jo imela prinesejo nazaj. A vrnitve mogoče nikoli več ne bo.

Razmisli!!!


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: želim si....
14.2.2006 11:10:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Tudi jaz ti svetujem da poglej malo bolj od daleč ...on ni več sam in tudi ti nisi, zraven vaju je še njegova in tvoja družina.
Če boš danes pozabila zaradi strasti in užitkov da si dala srce in dušo svoji družini, boš mogoče jutri rotila zvezde naj ti vso to ljubezen in toplino ki si jo imela prinesejo nazaj. A vrnitve mogoče nikoli več ne bo.

Razmisli!!!





Vredno razmisleka. In zelo dobro napisano.user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: želim si....
14.2.2006 12:04:29   
Anonimen
Uf, res dober roman. In kako se razplete?


Splišni, iz ust si mi vzela!!!
A je tole iz ponedeljkovih Ljubezenskih zgodb prepisano?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: želim si....
14.2.2006 12:48:11   
Anonimen
Ni nujno da je roman. Take stvari se dogajajo. In ne doživljajo se tako lepo, kot se lepo berejo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: želim si....
14.2.2006 13:12:58   
Anonimen
ja sploh, če si žena ali mož, ki nič ne sluti user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: želim si....
14.2.2006 13:33:59   
Anonimen
Dobro no. Skoraj vsi po vrsti jo pljuvate. Vsem se to lahko zgodi.
Pa kaj potem, če še včasih malo dobita ampak po pameti. Saj nekaj časa bo trajalo pol bo pa minilo. Lahko je pametovat, dokler se ti to ne zgodi.

Anonimna kar pogumno. Mogoče ti je pa žal, da nista takrat probala. Čez 10 let ti bo pa zopet žal.
Priložnost izgubljena, ne vrne se nobena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: želim si....
14.2.2006 13:37:19   
Anonimen
Kdo pa je rekel, da se to ne more zgodit? Gotovo da se, saj romani so tudi velikokrat napisani po resničnih zgodbah, pa najlepša poezija se piše ob neizpeti ljubezni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?