|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tečke nosečke
14.3.2006 16:50:56   
Anonimen
kdaj ste postale?
Meni se zdi, da sem zadnjih nekaj dni vedno bolj tečna in nestrpna user posted image . Na živce mi gre če 2x zapored zazvoni telefon in podobno, bog ne daj da bi morala kje čakat v vrstiuser posted image ,... Pa sem šele na začetkuuser posted image
Kako pa ste se ve / se ubadate s tem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tečke nosečke
14.3.2006 17:46:11   
andreja 07
mateja se ti pridružujem namreč moj se samo čudi kaj šele bo že je že sedaj tako.Namreč vsaka stvar me razburi in potem na koncu me začne še špikat v trebuhu da me pol še panika zgrab in mam jasno dan pokvarjen. Prav zanimivo trenutno se pa najraje kar zaposlim,razvrščanje cotk-imam jih od 6letnega sina-pa niso po velikosti.tko da se mal motim pa  sortiram kaj bom mela in kaj mi ni več všeč,pa mal bom še spiska nardila kaj potrebujem ker sicer se mi bo kar znešalo glede na to da sem doma.

jutri mam z šefom sestanek ali naj mu povem zauser posted image  ali naj sam rečem da sem zaradi enekcij v bolniški? namreč oni mislijo da mam enekcije za sladkorno-mela sem jih za postopek sam jim nisem nič razlagala ker jih to nič ne briga.kaj mislite kako naj utemeljim bolniško saj uradno nisem dolžna povedat  vzroka dolžna sem samo obvestit,da me do nadaljnega ne bo. tako da pojma nimam kako to izpeljat.

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tečke nosečke
14.3.2006 18:12:50   
ona
Moj dragi je rekel,da če bi me spoznal v začetku nosečnosti,sigurno ne bi bil z mano!Sem bila tako živčna in tečna prve tri mesece,da so mi vsi govorili,da nisem normalna!Je pa to počasi tudi minilo!Kaj češ,hormoni delajo svoje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tečke nosečke
14.3.2006 19:58:05   
krfjolca
joooooj jaz sem se danes skregala s sodelavcem user posted image
pa čist neč ni bil kriv ... Bom morala kar hitro povedat v službi, zakaj gre, če ne, ne vem, kako bodo shajali z mano user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tečke nosečke
14.3.2006 21:37:24   
Pupica
Naj te potolažim, da je najhuje prve 4 meseceuser posted image user posted image user posted image
Vsaj pri meni je bilo tako...sicer udarijo hormoni še kdaj na plan, ampak ne tako zavzeto kot prve mesece.
Sem pa jasno da razočarana, ko dobim od ene osebe, k je OBČUTLJIVA bolj kot razvajen pudelj na bolhe, OBTOŽBO da sem jaz občutljivauser posted image user posted image Ja, sem rekla, seveda sem kera user posted image pa ni. Upam, pa da pr svojih 55 letih ne bom tolk, in se ne bom user posted image user posted image user posted image ko mi bo kdo kriv prst pokazal.
Pa nej kera reče če ne bi popizdila za kaj takega????đžizususer posted image user posted image user posted image
Mam pa to srečo, da imam tako nizek pritisk, da se niti 3 minute ne morem razburjat...ker mi rata že po 1 minuti VSE RAVNO.....in če se hoče moj kej nazaj še porazburjat,kar hitr neha, k vid da se že smejim, pa da mi je že vse RAVNOOOOOuser posted image user posted image user posted image

Sicer pa punce, ČIM MANJ tečnobe, škoduje user posted image in LEPOTIuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tečke nosečke
14.3.2006 21:42:10   
KODA
Prve tri mesece,sem bila katastrofalna.Tečna,zoprna,cmerava...pa še kaj bi se lahko naštelo.Vsi ostali okoli mene so bili "smotani",samo jaz ne.user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: tečke nosečke
15.3.2006 8:07:54   
Cebelica Maja
Jaz pa nisem bila nič tečna (19/2). user posted image En dan sem bila samo bolj tako-tako, a da bi se kregala in komu skakala po glavi ne. Me vsi čudno gledajo, sploh v službi, ker čisto nič ne tečnarim (delam med samimi moškimi).
Sem že kar nekaj-krat povprašala dragega, če mu kaj težim, če sem tečna... Pa je rekel, da ne. Je težko razumeti, a ne? Takšna sem kot sem bila, le malo bolj okrogla.


(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: tečke nosečke
15.3.2006 21:37:39   
***pika***
Jaz sem bolj občutljiva, na srečo so pa napadi user posted image trenutno mimo. Sitna sem pa bolj taktrat, ko sem vsa napihnjena in komaj samo sebe prenašam, še težje pa druge. tako da je bolje, da se kar v posteljo zavlečem in je lažje user posted image
Je pa na srečo moj dragi zelo razumevajoč, tako da mi prav olajša dneve user posted image

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: tečke nosečke
16.3.2006 6:44:42   
matahari
Potolažile ste me - meni je bilo prve tri mesece ful slabo, nihče me ni razumel, stalno sem se jokala in nekaj nos držala..user posted image Zdaj sem v četrtem in je malo bolje, občasno me še zgrabi..ampak bo bolje

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: tečke nosečke
16.3.2006 7:23:50   
Reja
Jaz nisem ravno nestrpna, sem pa malo razočarana, da moje utrujenosti nihče od prijateljev ne razume. V knjigah piše, počivajte, prijatelji bodo razumeli,... In kaj rečejo moji? Si postala prava zapečkarica.

Tečna sem pa toliko, da verjetno govorim le o user posted image , razni žuri me sploh ne zanimajo. Verjetno bi pa drugi imeli kako besedo več o moji tečnobi za povedatuser posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: tečke nosečke
16.3.2006 10:21:26   
borovnička
A da to popusti po 4. mesecu?user posted image Jaz sem zdaj v četrtem mesecu, pa ni še nič spustlo.user posted image Ne vem, če sem že videla bolj občutljivo bitje na svetu, kot sem jaz. Čist vsaka malenkost me spravi v jok.user posted image Grem že sama sebi na živce. In ko enkrat začnem jokat, se sploh ustavit ne morem.user posted image Moj dragi pa seveda kar naenkrat najbolj nerazumevajoče bitje na tem svetu.user posted image Tečna sicer nisem, sem pa zato tolk bolj jokava. Zadnjič mi je po nesreči padla roža iz police in se je lonček seveda razbil.user posted image Jaz pa v jok, kot da je konec sveta.user posted image Komaj čakam da mine, ker to ni več normalno.

Pozdravček, pa čim manj tečnobe pa solzic! user posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: tečke nosečke
16.3.2006 10:32:12   
Anonimen
Tudi mene je prve tri mesece držalo. Res, da sem full bruhala. Več sem bila v WC-eju kot kje drugje v stanovanju. Po možnosti vedno takrat, ko moža ni bilo doma. tako, da jih je potem vedno slišal, ko je prišel. Ali pa sem se zjokala in preklela vse.
Zdaj me je pa malo minilo. Res, da se ne jočem toliko, sem pa včasih sitna.
Ampak menda vse mine počasi.
Upajmo. Dragi pravi, da že komaj čaka da bo tole mimi in da se spravim nazaj v stare tire.

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: tečke nosečke
16.3.2006 12:12:50   
tasha23
Jaz sem tudi ena cmera postalauser posted image , za vsako figo potočim kako solzico, sem pa tudi precej razdražljivauser posted image .
Še dobro, da sem doma in zaradi utrujenosti grem bolj malo ven. Zaenkrat me vsak krajši sprehod takooo utrudiuser posted image , da bi potem samo spala - in gužva me moti. No ta den bo 9t, tako, da še dober mesec in upam, da bo kaj boljše.

LP in pobožajte trebuške user posted image


_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: tečke nosečke
16.3.2006 12:35:10   
Anonimen
js se pa seb sploh ne zdim nič drugačna...bi mogla druge prašat. saj reku mi ni noben nč user posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: tečke nosečke
16.3.2006 14:55:32   
Kalina
Ne sam da sm tecka, ampak tud zivcna, joooooooj vsaka stvar me tko raz*icka kr kricala bi user posted image No ja verjetno premalo seksam user posted image user posted image user posted image

_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: tečke nosečke
16.3.2006 15:15:02   
3new!yes!!
nikoliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: tečke nosečke
17.3.2006 13:39:18   
Tanyka
OJLA ANDREJA!JAZ BI ENOSTAVNO SAMO REKLA, DA SEM DO NADALJNEGA V BOLNIŠKI IN ČISTO NIČ DRUGA, TAKO KOT PRAVIŠ SAMA, DA JIH NIČ NE BRIGA SE STRINJA S TABO!SEM ENA NAJBOLJ TEČNIH NOSEČNIC HA HA HA.SEM V 19 TEDNU!

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: tečke nosečke
17.3.2006 14:18:41   
bini
ve kar stokajte... boste vidle kolk boste sitne teden dva pred porodom user posted image user posted image ...
jest sm glih na tem, pa se tolažim, da bo kmal mim user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?