|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jane Slalom PRO
17.1.2007 18:57:07   
školjka
Živjo!
Prosila bi vas, če mi lahko poveste kje v Avstriji ali Italiji bi imeli vozičke Jane Slalom PRO. Gledala sem jih v Lutzu v Grazu pa se mi zdi da so bili dražji kot pri nas. Ali morda katera ve kdaj se bodo dale dobiti barve leta 2006 po znižanih cenah? Nove barve naj bi dobili konec meseca pa me zanima če bodo ti vozički kaj dražji.
Lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 7.3.2007 22:56:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
17.1.2007 20:01:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu školjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: JANE SLALOM PRO
17.1.2007 20:27:04   
Anonimen
Spodaj bom prilepila odgovor,ko sem mailala v Pikapolonico in sem se zanimala kdaj pridejo letosnji novi modeli in ce bodo strai v kaknsih akcijah....Zdaj pa ze tako imamo drugi vozicek user posted image ....
MAIL odgovor :
Voziček Jane Slalom pro Matrix je bil lani v sredini leta nov model, tako, da se kar se tehnike tiče ne obeta nov model ampak le nove barve. Nove barve bodo po predvidevanjih proizvajalca na razpolago konec februarja ali v marcu. Naj dodam, da ni velikih razlik med trenutnimi in bodočami barvami.
Cena kompleta je 634 eur. Kar se akcij tiče bomo poskušali tudi na Jane programu ponuditi kakšno ugodno ceno, pravkar smo v dogovorih... Prve akcije bomo izvedli v sredini februarja. Če še nimate naše klubske kartice, vam svetujem, da si jo pridobite, kajti z njo boste redno obveščeni o vseh posebnih  aktivnostih v naših  Pikapolonicah.   Lp  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: JANE SLALOM PRO
1.4.2007 12:10:00   
TheAngel
Najbrž si voziček že kupila ampak mogoče bom pa kateri drugi pomagala.

Ravno včeraj sva preživela dobre pol ure ob vozičkih v Pikapolonici in bistvena razlika je v barvah jasno pa poleg košare (ki je hkrati globoka košara in avtosedež) dobiš prevleko, ki jo daš čez noge - kot nek kovter. Ki se pripne na košaro. Pa torba je malo drugačne oblike. To imaš potem do nekje hm 9 kg se mi zdi da je rekla dovolj in prvi nujen nakup, ki sledi je kasneje nov avtosedež.
Midva sva gledala modro & oranžno kombinacijo - tega so pač imeli - bodo še druge barve. So zelo svetle in pozotovne barve.
Trenuno je cena 599€ ker je v akciji in pride ceneje kot lanski model, ki ga niso še nič znižali.

_____________________________

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: JANE SLALOM PRO
8.4.2007 16:59:51   
*lenc@*
Theangel, je to cena kompleta jane slalom pro(s košaro in lupino)? Hvala ti za info, ker se resno zanima za ta voziček?
čau!


(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: JANE SLALOM PRO
8.4.2007 18:07:25   
TheAngel
Ja.
V katalogu in na netu nisem to našla. V trgovini pa imajo - so dobili mislim da pretekli teden da je rekla.

Imaš voziček pa tako košaro ki je tudi lupinica. No ne znam razložiti nista 2 artikla ločena. Je rekla da je super dokler nima 9 kg. Je 100% v ležečem položaju kar se mi zdi res pomembno. Pa zelo enostavno se natakne na voziček. V te utore potem kasneje pride ročaj vozička (da da nogice gor user posted image  ). Z eno roko lahko sestaviš. PA tako je ko je košara ti gledaš njega ko se vozi ko je voziček pa gleda v smeri vožnje imaš pa en del strehice prozoren da ga imaš vseeno pod kontrolo.
Res je zgledalo fajn. Vodljiv je pa super.
Pa ta prevleka za čez nogice ko je v košari pa za dež pa torbica.

http://www.babytime.cz/oddeleni/108-jane-slalom-pro-2007
tukaj imaš naslikano za lažjo predstavo. Levi in desni sta skupaj v enem - a vidiš na vrhu košare je ročaj (lupinica). Ne vidi se najbolje.
So pa te barve letošnje. V naši trgovini so imeli 4. - modro oranžnega - take pozitivne barve se mi zdijo. Pa ta kovterček za čez noge, ki se na košaro pripne je obojestranski ali moder ali oranžen (po želji) pa vse je pralno.

MEni se res dopade. Je kar favorit poleg Chicco S3.
Sedaj samo še cene lovim



_____________________________

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: JANE SLALOM PRO
16.4.2007 20:31:16   
suzolinka
Vidim, da imate debato o 2mojem" vozičko pa se mi zdi prav, da delim izkušnje z vami. Jaz sem nad njim navdušena, nisem pa nad Matrixom (košara in avtosedež v enem). Ko smo odhajali iz porodnišnice je Žiga plaval v njem - postavili smo ga v sedeč položaj, ker v slo kao ni dovoljeno prevažat dojenčke v ležečem položajo in zato, ker je Jane Matrix dobil zelo slabe ocene na testih ravno v ležečem položaju (pobrskajte z iskalnikom, ker so linki oz. filmčki kaj se zgodi z Matrixom ob karambolu).

Danes ima Žiga skoraj 4 mesece in malo več kot 8 kg pa še vedno pleše notri, da ne govorim, da ima zelo slabo oporo za glavo oz. je sploh nima. Mi smo tako že takoj na začetku kupili drugo lupinico. Matrixa sem imela pa na vozičku namontiranega prve 3 mesece, potem je bila že gužvauser posted image pa lepo vremeuser posted image .

Drugače se je pa za čez zimo zelo dobro obnesla, ker ga nisem rabila zavijat v neštete puloverje in pajaceuser posted image Pa še pri polivanju se dobro obnese. Žiga ogromno poliva pa sem mu vzdignila vzglavje za eno točko.

V glavnem moje mnenje je, da raje kupite ločeno, košaro in avtosedež posebaj.
Pa lepo nosečnost in čimlažji poroduser posted image

< Sporočilo je popravil Nyah -- 23.4.2007 9:24:25 >

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: JANE SLALOM PRO
16.4.2007 20:34:02   
suzolinka
Aja, pa še težak je tale Matrix pa je pol težko prenašat dojenčka naokoli

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?