|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakuo Scirocco-ta 3
27.7.2004 12:41:52   
P
Ojla!Včeraj sva bila v Celovcu,in sva kar kupila voziček v Toysu Scirocco 3 v rdeči barvi je bil znižan na 200 €,pa čeprav bo na novega lastnika čakal če dobre 4 mesece!:duda:Je bilo tok ugodno da sva ga kar mogla uzet!COCON(košara)in lifesaver(lupinica),ruzak,čebriček,... bova pa malo kasneje vzela pri Schmidtu,ker trenutno košare in lupine za asahia v Toysu ni bilo na zalogi!Sam v Toysu so pa čist neizobtaženi,nihčne ne govori angleško,tko da samo prideš in kupiš,v Schmidtu se pa gospod zelo potrudi!Uglavnem cene so take da se splača zapeljat v obe trgovini in kupit!:sloncek:
Tiste ki imate asahia za Vaše :duda:,ali imate tudi košaro,oz.jo imate namen kupiti-sploh mamice ki pričakujejo zimske otročke?Jaz še nisem čist zihr,še mal premišljujemo,ker ne vem kolk se bo rabila,ampak v končni fazi jo imam lahko tudi v stanovanju,kjer bi otroček sladko pančkal!?Kaj pravite?
No tako,nekaj smo že nabavili,ostalo pa malo kasneje!Sem prav vesela da sva se zapeljala do Celovca!!
Pozdravček vsem nosečkam,mamicam in otročkom!!!:sloncek:
Petra:rozica: 18t 2/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nakuo Scirocco-ta 3
27.7.2004 12:48:57   
Žiga
Mi košare nismo kupili, sva kupila vrečo - ki pa je nismo rabili...:hudicek::hudicek::hudicek: Mogoče pri naslednjem/nji.

Košarice pomojem ne rabiš, če imaš posteljico doma. Se na šprtnem delu hrbtišče toliko spusti, da ni panike. Na začetku bop itak uporabljala lupinico - je najbolj simpl z vozička direkt v avto, brez prestavljanja otroka...

Je pa res, da so v Toysu nepismeni! Če ne znaš nemčko, ne zrihtaš nič. Imajo pa celo eno, ki misli, da zna slovensko... :hudicek::hudicek::hudicek:

LP
Ž.

P.S.: mamo pa Scirocco 4

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nakuo Scirocco-ta 3
27.7.2004 13:00:15   
P
Ja Žiga,jaz tud tko mislim!Kdaj pa ste rodili pr vam?Mi bomo rodil decembra,pa ne vem če bo :duda: zadosti zaščiteno v lupini,če bomo šli kakšen krog že z vozičkom!!Mal me zima,pa mraz skrbita!!!Pa pr 4 se hrbtišče spusti čist dol,pri 3 pa ne,jaz ne vem kok je to praktično,ampak bomo že!Pa še tist za noge daš ti lahko vodoravno,pri 3 pa tega ne morš naredit,ma otrok noge skoz dol!!!No sej zato pa je lupina za tok malega,sam lupina ,pa zima,...??
A ste kupil voziček v Celovcu?Mi veš približno povedat kolk pridejo adapterji za lupino?
LP PETRA

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nakuo Scirocco-ta 3
27.7.2004 13:07:16   
Žiga
Naš je marčevski... Boš morala lupinico malo podložiti s kakšno volneno odejo, pa eno dekico čez, pa bo... Po treh mesecih smo pa mi že športni del uporabljal - tam maš pa vrečo.
Nisem pa vedel, da se pri 3 ne spusti toliko... Mamo 4, tako da ne vem...

Adapterje pri Shmidu dobiš zraven brezplačno (mi smo lupinico pri njemu kupili) - kako je drugje pa ne vem. Sam voziček smo kupili pa v Arielu v LJ in se še po pol leta tolčemo po glavi zaradi tega...

LP
Ž.

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nakuo Scirocco-ta 3
27.7.2004 20:19:35   
dory
Se strinjam z Zigatom...mi tud kosare nismo kupovali...smo kupili zimsko vreco, ki je presneto vroca...nas je aprilcek, pa vseeno je bilo bolj hladno..pa sem malega oblekla do onemoglosti, zbasala v vreco in cez pol ure je bil revez cist prec...vreca je zadosti...sicer pa sem jaz svojega v sportnem delu vozila ze od zacetka...pa ni blo nobene panike...ful uredu zadeva :)

papa, teja

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nakuo Scirocco-ta 3
28.7.2004 10:00:18   
brbra
ojla

Mi naj bi zibali 1. okt pa tudi nimava košare.Pri schmitu sva vzela asahia tyfon 3d in lupinico z zimsko vrečo.Pri nas se tudi voziček ne spusti do konca, čeprav me to ne moti, ker bom do 4. meseca uporabljala lupinico za potepanja.
Tako kot pravi Žiga lupinico na voziček, hop v avto in je. Če bo mraz ga bom oblekla v vrečo, in ni šans da bi ga notri zeblo- mu kar malo zavidam.

Nam je tudi schmit rekel, da so tiste vreče bolj za otroke, ki so rojeni spomladi,poleti, ker so tudi prej, dlje in več na zraku. Pozimi tako in tako ne moreš po dve uri z 2 meseca starim otrokom v vozičku okrog bluzit. Sploh pa če se pojavi potreba se jo lahko dokupi kasneje- je kar draga naložba to .

Me pa zanima, če je katera kupila asahijev nahrbtnik in če je notri previjalna podloga in ali ima dve naramnici ali eno?


lp in pocrkljajte bimbote

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nakuo Scirocco-ta 3
28.7.2004 11:34:38   
P
No ja,je kar res da je to draga naložba za kratek čas oz.ki se ne izkoristi precej!!!Jaz imam namen kupiti asahijev nahrbtnik,samo če ti po pravici povem sploh ne vem če je kaj notri,mislim pa da je na eno naramnico!Glede na ceno pa bi morala bit notri previjalna podloga!?Jaz sem pa vedno bolj skeptična glede tega ker ne gre ležišče do konca dol,pa držalo za noge tudi ni nastavljivo!:zmeden:Brbra ali boš kaj pogrešala to pri svojem vozičku?????:zmeden:Kaj pa če bo otrok zaspal v vozičku,pa mu ne bomo mogli nudit komot spanja?A preveč kompliciram a ne???:ups:
Lep dan,pa hvala za pomoč!!!
Petra:rozica:

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nakuo Scirocco-ta 3
28.7.2004 12:05:11   
_Arwen_
Pri 4kolesniku se to vse da...poležat do konca, naravnat oporo za noge itd...

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nakuo Scirocco-ta 3
28.7.2004 12:59:03   
Seven*
Asahijev nahrbtnik nima noter nicesar. Meni deluje zelo neprakticno glede na ceno. :/

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nakuo Scirocco-ta 3
28.7.2004 12:59:27   
P
Jaz vem da je vse to pri 4 možno,pri 3 pa ne,ker je pač športen voziček!Mene samo zanima če uporabniki sciroccota 3 kaj pogrešajo,ker ni teh nastavitev??????????
LP

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nakuo Scirocco-ta 3
28.7.2004 15:26:34   
dory
Asahijev nahrbtnik nima nc noter....za tisti denar lahko samo sminkiras ker je v barvi vozicka...se pomoje bolj splaca tistega od niveee,skoraj isti denar in pri nivei poln ruzak kozmetike

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nakuo Scirocco-ta 3
28.7.2004 16:26:12   
brbra
Ja nahrbtnike so kar malo zasolili- bo treba kar kej drugega . Mi je pa ravno sestrična priporočala, da naj se zapeljem do Gorice- stare in kupim Fissanov nahrbtnik skupaj s kozmetiko- tako da verjetno bom tudi to naredila. Za niveo ne vem - jst imam alergijo na njihove izdelke in me malo skrbi - imam pa njihove testerje tako da bom sprobala. najraje bi imela penatenovo ker je zakon ampak sem doživela danes totalni šok saj 100 g milo v mercatorju stane- pazi to 399 sit- ma mama moja.

Ja z vozičkom je tako , da gre precej v ležeč položaj in midva sva si sposodla tamalo od prijateljev in smo sprobali kako in kaj in se ni nič kej preveč spačla da ji kaj ne paše -je pa stara 2,5 meseca- tako da mislim da okrog 4-5 meseca se že brez problema prevaža kar samo v športnem delu, prej pa zadošča lupinica.

Meni se tudi tiste košare zdijo kot kakšna truga na vozičku, pa ne me linčat- samo tudi se mi ne zdijo res pretirano uporabna stvar.

Bodte fajn in pejte na sončku.

lp barba

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nakuo Scirocco-ta 3
28.7.2004 20:10:17   
asso
Pozdravljene,

jaz sem mnenja, da košara za na voziček je zelo praktična, še posebno v zimskih dneh. Otročiček lahko kar mirno not zaspančka, pa še ravno je, ker prve mesece je priporočljivo samo ravna površina. V lupinici nima glih udobne pozicije in vse povsod piše, da se jo uporablja samo za krajši čas. Tudi košaro lahko tako kot lupinico enostavno premestiš iz vozička v avto in jo zavezeš in komot otročička pelješ okoli brez ga vzemat ven (določeni vozički sicer nimajo te variante, da se da v avto).

Pa-pa

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nakuo Scirocco-ta 3
28.7.2004 21:18:02   
_Arwen_
No ja, tudi 4kolesniki so športni vozički...Ravno tako se da rolat z njimi itd...sploh s Formulo in Freestyleom...
Jaz tudi zagovarjam uporabo košare vsaj do 6.meseca starosti - zaradi hrbtenice. Na Quinnyjih lepo piše na vozičku, da je sedežni del uporaben od 6.meseca starosti dalje...prej pa obvezno košara.

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nakuo Scirocco-ta 3
29.7.2004 11:13:14   
brbra
Ja bo že res ampak zakaj ljudje kompliciramo?
Če pogledam voziček v katerem so prevažali mene ali pa sestro dobrih 20 let nazaj- me kar malo strese- nobenega udobja, nobene podloge, kakšno ravno dno - pa imamo vsi ok hrbtenice oz. velika večina.
Še če se spomnim v kakem vozičku sem 8 let nazaj prevažala tamalo od sestrične mi ne gre v račun od kje nam zdaj ves ta luksus- pa lupinice, pa košarice, pa vreče.
In konec koncev najbolj pomemben del razvoja doživi otrok v maternici in kako je notri natlačen- mislim, da gre zgolj za marketinške finte kako je neki dobro in priporočljivo- isto kot pri hrani. En mesec neverjetno zdravo drugega pa karcenogeno.Živimo v takem času.
mene bolj skrbijo šolske torbe, ki jih otroci tovorijo polhnih 8 let v fazi rasti.


Bomo vidli sproti kako se bo mali odzival in če bo potrebno bomo košaro dokupli.

lp barba in naš zakinkani bimbo :duda:

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nakuo Scirocco-ta 3
29.7.2004 12:04:32   
P
Ja men se tud zdi da vedno bol kompliciramo!
Jaz kupim še lupinico za Sciroccota,košaro bomo pa kupili pač kasneje,če nam prej ne bo zneslo!Itak ne bom takoj po porodu v mrazu šibala ven z vozičkom!!!
Pozdravček vsem,....
Petra:rozica:

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nakuo Scirocco-ta 3
29.7.2004 12:17:46   
_Arwen_
No ja, jaz pa dobro vem v kakšnem vozičku sva se vozili jaz in moja sestra - ravno dno in fino vzmeteno... Jap, ravno tako je imel košaro in potem se je zamenjal v sedežni del, ko sva bili malo starejši, da sva znali sami sedet. In tudi sedežni del je bil lepo trd in oblazinjen.
Pač, jaz ravno pri vozičku - ker ga pač zelo veliko uporabljam - ne bi šparala. Seveda pa se vsaka mamica odloči za tistega, ki ji najbolj ustreza - tako po izgledu kot funkcionalnosti.

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?