|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled, krvavitev in svečke
12.8.2007 10:56:31   
sončnica27
Pozdravljene!
Sem v 8 tednu nosečnosti. V sredo sem imela prvi pregled, kjer je ginekologinja naredila ultrazvok in ugotovila, da je zaenkrat vse vredu. Opozorila me je, da lahko v dnevu ali dveh opazim roza izcedek, ki pa je samo posledica vaginalnega ultrazvoka. Napisala mi je tudi recept za svečke Vagisan. No in včeraj zvečer sem prvič uporabila svečko, danes pa imam že cel dopoldan rjavkast izcedek. Kaj naj naredim? Ima katera podobne izkušnje?
Malo me je postalo strah, poleg tega pa mi ni jasno zakaj sem ravno zdaj dobila te svečke, če v preteklosti nisem imela nobenih problemov z vnetji! user posted image

Hvala vam za odgovore!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 12.8.2007 11:17:24 >


_____________________________

Bolj kot spoznavam ljudi, ljubše so mi živali!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled, krvavitev in svečke
12.8.2007 11:57:21   
Klarita
Meni je to nekaj novega. Tudi jaz sem imela prvič vaginalni pregled in UZ pa mi ni dala nobenih svečk in tudi nobenega izcedka ni bilo. Jaz bi na tvojem mestu poklicala dežurno G ali v porodnišnico in vprašala.

(odgovor članu sončnica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pregled, krvavitev in svečke
12.8.2007 12:19:59   
karin412
Takoj po vaginalnem pregledu bi res lahko imela roza izcedek, ker te malo dregne ob maternični vrat, ko gleda, samo da bi to dobila zaradi svečk??? Tudi zakaj ti je predpisala svečke - saj se izcedek, če ga imaš, zdravi na koncu nosečnosti?
Jaz bi rekla, da počakaj do jutri, razen če se izcedek povečuje ali ratuje rdeč.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pregled, krvavitev in svečke
12.8.2007 18:45:01   
duhica
Ko se svečka stopi, je izcedka avtomatsko več in to je povzročilo, da je pritekla tista strjena gri, ki je prišla najbrž zaradi počene žilice po pregledu. Mislim, da ni panike. Te svečke so pa samo za uravnavanje kislosti in sem jih jaz uporabljala preventivno v vsaki nosečnosti. ne se sekirat, vse bo dobro!

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?