|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počasi odtekanje vode?
12.1.2008 14:26:10   
jasika
živijo..zanima me v kolikem času ste se odpravile v porodnišnico,ko vam je začela tako počasi voda odtekati??Recimo pri prvi nosečnosti sem se jaz odpravila takoj pa recimo rodila šele čez 38 ur?a obstaja za to kako pravilo??če je imela katera kako izkušnjo s tem naj mi jo prosim napiše...hvala..


Jan ali Lara...29.1.08..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počasi odtekanje vode?
12.1.2008 15:56:46   
pikalonca
Nam so v materinski šoli striktno naročili, da ko ti začne odtekat voda, da je treba iti takoj v porodnišnico. In tako je pri meni bilo obakrat, da mi je doma odtekla voda in sem se v roku ene ure odpravila v porodnišnico, čeprav nisem imela nobenih popadkov. In prvič sem od razpoka mehurja rodila v 3 urah, a v drugo z umetnimi po 4 urah od razpoka.
Nam so rekli, da ko odteče voda, da ne sme biti otrok več kot 3 ure not, da lahko dobi infekcijo, zato res ne vem zakaj so pri tebi tako dolgo čakali oz. očitno ti je res tako zelo počasi voda odtekala.

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu jasika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: počasi odtekanje vode?
12.1.2008 16:20:01   
Geja
No ko je meni voda začela počasi odtekati (lani 13.02.2007), sem se lepo stuširala,
spakirala za ta večjega sina ki sva ga z možem spotoma peljala k tašči in tastu, vzela svoje stvari in smo šli lepo počasi, brez panike!
No in potem sem bila sama v porodni sobi do jutra, šele zjutraj so prišli in se začeli dogovarjati kaj bi z menoj ; CR ali naravni porod (glede na to da je bilo prvič CR). No potem sem rodila naravmno, ampak šele 14.02.2007 ob 12.37.

Tako da samo brez panike !
Pa srečno in enga zdravega dojenčka user posted image Jan ali user posted image Lara.

No naša princeska ki se je lani rodila na Valentinovo je Lara... pa sporoči kaj boste dobili user posted image

Geja

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: počasi odtekanje vode?
13.1.2008 12:03:26   
hokejistka
Meni so se najprej pojavili popadki že kar takoj na 5 minut. Skoraj istočasno mi je počasi pričela odtekat voda. Jaz sem šla v P, ko sem imela popadke na 5 minut 1 uro. Tako so mi naročili. Je pa res, da sem vedela, da je user posted image že tako spuščen in zasidran v medenici, da ne more več priti do izpada popokovnice. Tako sem imela dovoljenje, da se tudi sama odravim iz 3. nad in da me lahko mož odpelje v P.

V kakšen položaju je otrok pa lahko ugotovi g ali babca le s pregledom. Mi je pa babca rekla tudi, da če počasi odteka voda ni treba na vrat na nos letet v P. Če pa se ulije, je pa potrebno vzet pot pod noge.





(odgovor članu jasika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: počasi odtekanje vode?
13.1.2008 14:27:35   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca

Nam so rekli, da ko odteče voda, da ne sme biti otrok več kot 3 ure not, da lahko dobi infekcijo, zato res ne vem zakaj so pri tebi tako dolgo čakali oz. očitno ti je res tako zelo počasi voda odtekala.



to pa je res čuden podatek, glede na to, da običajno porodi trajajo vsaj dvakrat več časa - potem bi jih bila večina zelo rizičnih; eni moji kolegici so rekli, da je po 24 urah od izteka plodovnice večja nevarnost, da se otrok okuži s kakšnimi bakterijami, tako da so njej takrat pospešili porod (ni imela več moči za iztis)

ponekod pa pustijo še dlje, če je z otrokom vse v redu

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?