|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ščitnica
20.6.2008 15:36:09   
Mona Liza
Zdej se morm pa res preselt na ta forum, ker to se pa res že vleče in komplicira. Prej sem bila na temi Upajmo skupja, Klomifenke. Sedaj pa mislim, da pašem bolj sem in se vam bom kar pridružila, če nimate nič proti. Pa tudi drznila sem si odpreti novo temo...

Od novembra delava na user posted image , od takrat tudi nimam user posted image , testi vsekosi neg, pri gin. vsak mesec al pa še pogosteje... Imam PCO, napotnico za laparo, za katero pa še vedno upam, da mi ne bo treba iti. Naročiti se moram konec poletja...

In danes sem bila pri gin., ker sem dobila vabilo, ker hormonski izvidi niso bili ok. In sicer so mi ugotovili nepravilno delovanje ščitnice user posted image  (TSH vrednost 0,034), ostale vrednosti, med drugim tudi protitelesa pa bistveno povišane. Gin. me je sedaj poslala naprej k tireologu, za katerega sem se uspela naročiti že kar v ponedeljek. Predpisala mi je pa tudi ene tablete, katere imena ne znam prebrati na receptu. So pa za odebelitev sluznice pa neki pomaga pr maternici pa jajčnikih. Skratka, te tablete moram jemati 3 mesece in v tem času ne smem zanositi user posted image  Torej, ali brez spolnih odnosov ali pa ornk zaščita. Jst sploh ne vem več kaj kej. 3 mesece bom mela praktično zgubljene... user posted image  brez upanja na user posted image  .

2 dni nazaj sem začela piti še macino travo, k mi jo je ena prinesla iz Bosne. Zdej pa, ali naj to pijem še naprej ali ne, glede na to, da moram dati sedaj za 3 mesece misel na user posted image  na stran?!

Prosim punce, kakršenkoli nasvet mi bo ful pomagal, ker sem trenutno čisto pobita.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ščitnica
20.6.2008 19:47:44   
pomar*ANČA*
moj nasvet je takšen, da najprej pojej tablete, nato pa delaj na otroku. če imaš okvarjeno ščitnico tudi ni ok za tvojga user posted image . ne prehitevaj, ker s tem lahko le še škoduješ sebi in bebiki. 

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ščitnica
20.6.2008 19:53:07   
Anonimen
Tiste tablete niso za ščitnico, ampak za sluznico. Res fajn da jih prej poješ in potem na novo. Do takrat ti bodo pa tudi ščitnico v red spravl. Upam.
Jaz imam s ščitnico tud probleme, sam zaradi tega nimam glih problemov z zanositvijo, ne morem pa donosit, ker mi hormoni tolk skačejo in jih ne morejo uravnavat.

V glavnem, v teh treh mesecih se poštimaj, potem pa veselo na delouser posted image . Pa čimprej en močen user posted image .

(odgovor članu pomar*ANČA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ščitnica
25.6.2008 16:23:30   
Mona Liza
Živjo!

Tiste tablete, ki so za odebelitev sluznice ipd., se imenujejo Cyclo-Progynova. Dobila sem 3 škatlice. Jemati jih pa moram 3 tedne in nato 7 dnevni premor in potem isto še 2. in 3. škatlico. Torej vse skupaj 3 mesece.

Malo sem brala na netu, ko punce pišejo, da lahko delaš normalno na otročku ta čas, ko jemlješ te tablete in da ni problema, če zanosiš.

Sedaj sem pa malo zmedena, ker meni je pa gin. rekla, da v tem času ne smem zanositi, ker obstaja potem nevarnost za plod user posted image  Pušenjak mi je odg., da njena trditev ni bila logična in da lahko zanosim. Pač, potem takoj prenehaš z uporabo, če izveš za nosečnost. Sedaj sem pa malo tuhtala, da je tako moja gin. mogoče rekla predvsem zaradi nepravilnega delovanja ščitnice (hipertiroza).

Vaša mnenja punce user posted image  ?! Jaz se bom pomoje držala kar besed moje gin...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?