|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samoplacniski uz
1.2.2005 20:05:21   
Anonimen
vceraj nismo videli kaj bomo imeli:(, ker smo vidli le rit:)-
zdaj pa me zanima koliko vas je takihki grete potem se samoplacnisko...koliko stne...itd?kaj v mariboru obsataj 3d ultrazvok?cena?:)sej nevem ce bom sla...kaj ce npr. grem, pol pa bomo zopet vidli rit:grrr::)-
mali oz mala je ze pravi :hudicek:, se vidi, da je po ateku:)-:)-
:nosecka:nina :duda:23t2d:duda:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   samoplacniski uz
1.2.2005 20:31:00   
Anonimen
Zadnjič sem se pogovarjala z mojo prijateljico, ki bo stara 40 let in je prvič noseča. Tako jo zelo pazijo, odsvetovali so ji tudi amniocentezo, zaradi nevarnosti splava. So ji raje naredili nuhalno in presejalni test in ker ni bilo kritičnih rezultatov, niso šli naprej. Me je pa začudilo to, ker je rekla, da tudi ultrazvokov nima nič več, čeprav ima zraven neki miom, katerega rast so na začetku morali spremljati. Takrat je imela en dodaten UZ, ampak sedaj pa nič več, ker to tudi menda ni zdravo za otroka. Prvič sem slišala za to. Ampak njo imajo res pod kontrolo, ima tudi dobre veze, tako da bi me čudilo, da bi jo kaj "našponali". Glede na to, koliko se tule pogovarjate o samoplačniških ultrazvokih, me je to zelo začudilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   samoplacniski uz
1.2.2005 22:05:31   
beba76
Nina nana, jaz sem že tudi pomislila na to, a sem zadevo hitro ovrgla, saj kot praviš, je velika možnost, da bo :duda: spet noge skup tiščal, to pa ni zadosten razlog, da te ne bi pokasirali - mislim, da je 5.000. Pa boš šla domov le z lažjo denarnico:zmeden:.

Pa saj nima veze, kaj bo...rumena barva cotik je itak ful lepa.

A maš ti kako željo za spol? Meni je namreč vseeno, saj mam že oboje doma. Glede na to, da bo to tvoj prvi :duda: pa tebi menda tudi.

Uživaj nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   samoplacniski uz
1.2.2005 22:08:23   
Anonimen
vseeno nama je, samo vsi "gnjavijo" kaj bo, da se mene delajo nestrpno:)-.sicer je res vlko presencenje ko rodis pa neves spola prej.vcasih teh problemov sploh niso imeli:)
rumena je zelo lepa barva ja, sej mislim, da bom rekla naj kar rumeno kupujejo:)-:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   samoplacniski uz
2.2.2005 8:31:14   
Anonimen
Splišni, to sem jaz že na več koncih slišala, brala o tem tudi v Nešonal Džiogrefik, in vem, da so dokazali, da ima tudi UZ negativen vpliv na otroka in da naj bi se jih med nosečnostjo delalo čim manj. Če seveda zanje ni posebne potrebe. Tako npr. G, ki gredo v korak s časom, ne delajo več UZ kar na vsakem pregledu.
Ne vem no... jaz kar verjamem v to. Ne bom pozabila, kako se je Ana, ko je bila še v trebuhu, vedno začela premetavat, ko jo je prestrelil UZ žarek... :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   samoplacniski uz
2.2.2005 11:10:03   
nikitta
Nešonal Džiogrefik!!! META TI SI FACA!:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   samoplacniski uz
2.2.2005 13:23:09   
Žaža
Nina-nana
jaz pa sem se odločila za samoplačniški UZ. Šla sem na Fontano, in sicer v 32 tednu. Priznam, da sem šla tudi zaradi tega, ker se prej ni spol videl, šla sem pa predvsem zaradi tega, ker sem nazadnje imela UZ v 20. tednu (morfologijo) in od takrat naprej mi je g. rekla, da mi UZ ne bo več delala. Pa sem bila malo zaskrbljena, saj od 20. pa do 40. tedna je v otročku velika razlika.
Na Fontani so me pomirili, zelo lepo se je videl tudi srček, želodec, preveril je tudi ustnico, izmeril razmerja med glavico, trebuščkom in stegnjenico... V glavnem čisto drugače, kot pri moji g.
No, sicer je logično, saj so me tudi obrali za 7.400,00 SIT. A mi ni žal, res ne. Pomirjena sem, pa še izvedeli smo, da bo :roza:.

Žaža

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   samoplacniski uz
2.2.2005 20:56:08   
svizika
Zdravo nina-nana.

Ja, glede spola so tudi mene ful gnjavili, pa se je izkazalo za super, ker nismo vedeli. Nisem dobila en kup neuporabnih cot v modri ali roza. Sem pac vsem rekla, da ne vem, pa sem si sama nabavila nevtralne barve za zacetek.
Sicer pa glede UZ: Jaz sem bila na fontani na nuhalni in potem se dvakrat. V bistvu sem hotela iti samo enkrat, kar tako iz firbca, pa da dobim posnetek na video kaseto, pa sem naletela ne eno mlado doktorco (dr. Kuder), ki ni bas obvladala scene. Mi je naredila celo paniko, ker ni nasla zelodca v 20t. Potem sem sla cez 14 dni se enkrat k dr. Japlju, pa je bilo vse OK. On res najboljse obvlada. Sicer opravi zadevo zelo na hitro (4min), ampak vse pove. Jaz za spol nisem sprasevala, ampak pravijo, da ga baje ne pove rad :-)

LP, Svizika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   samoplacniski uz
2.2.2005 21:41:45   
malika
Ultrazvok deluje visokofrekvenčno in te zvoke otrok sliši in čuti, zato je po UZ-ju zelo vznemirjen. Ne izpostavljajte se po nepotrebnem. Ne rečem ko gre za zdravstvene in druge indikacije, samo v namen ugotavljanja spola, pa se meni zdi brezveze po nepotrebnem vznemirjat otročka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   samoplacniski uz
3.2.2005 13:51:31   
Alina_alin
Cena Uz na Fontani je 10.000, ce pa snemas (prines svojo kaseto) pa skupaj 11.000.
Jaz sem bila včeraj. Dr. Japelj se v primerjavi z dr. Vajngrlom čisto razgovori. Vse kar vidi hkrati komentira in kaže. Tudi midva pri dr.Vajngrlu v pon. videla ritko, včeraj pa je bila beba že na glavo obrnjena. Res,da ni poceni,ampak nama ni žal. Sem se sicer šla dvakrat sprehajat vmes, saj smo videli bebo, ko je spala in samo s profila. Dr. Japelj pa vztrajal, da če že delamo pregled je treba v celoti in treba videt ustnico - zaradi možnosti zajčje ustnice. Mi je v tretjem poskusu komaj uspelo malo predramiti bebico. pa še :roza: bi naj bila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?