|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kontracepcija
25.3.2008 23:44:47   
* Mateja *
Alora, stvra je sledeča.
danes grem do G. , da mal povprašam kakšna zaščita bi bila zame še mogoča, razen tablet, ki jih pijem in gume!!
ma mi rečejo da ali tabletke ali maternični vložek v kombiinaciji s kondomom. In jaz debelo gledam.  Prvič zaradi tega ker moraš zraven mat. vložka rabit še kondom in drugič, ker mi niso priponudili nič drugega. In pol sama omenim injekcije, obliže. In rečejo, da injekcije dajejo samo na Ginekološki K. v Ljubljani, obliži da pa niso boh ve kaj, ker se radi odlepijo!
In tako sem šla z dolgim nosom ven. Očitno se moram sprijaznit, da bom naslednjih 15 let pila tabletke, ker ne vem če bomo meli še kake mulčka. Sterilizirat pa se pr 23 res nebi dala.

kaj porečete na to? Kakšna zamisel?

Hvala!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kontracepcija
26.3.2008 0:23:50   
BUŠICA
pri nas v Mb naj bi ble na voljo injekcije,ki držijo 3 mesece.so nam povedali nedavno v šoli za starše. tabletke so itak prepovedane v času dojenja. to kar so pa tebi rekli je user posted image user posted image inuser posted image !

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kontracepcija
26.3.2008 6:42:49   
KATAM
Tudi jaz sem bila zelo razočarana kar se tega tiče. Ko sem šla na pregled po porodu sem čakala tri ure da se je zdravnica sploh prišla in ko je videla da nas je polna čakalnica nas je po hitrem postopku obdelala. Mislim da me je mal od daleč pogledala, ja saj vse vredu,,,, ko sem se hotela posvetovat o zaščiti ( no vsaj mislila sem da si zdravnico izbereš da se lahko kaj posvetuješ z njim ) me je na hitro odpravila ja da so itak sam tabletke, če pa dojiš pa sam kondomi. No ko sem pa jaz rekla za tiste inekcije za 3 mesece, je pa rekla aja saj res.Potem sta se pa s sestro skregali da jih je itak zmanjkalo in da naj kar enkrat drugič pridem če jih bojo imeli če že hočem to imet.Kot bi bili sto let nazaj, kot da ne ostajajo nobene druge zaščite. No potem sem molga pregled še plačat ( doplačat kot rečejo ker je to nadstandardna storitev) in ko sem odšla sem si rekla kot že stokrat zdaj pa res ne pridem več k vam čeprav sem kar nekaj let vztrajala ( Leonišče v Lj) katarstofa na celi črti, sistem imajo pa totalno zmeden. No sedaj sem si pa poiskala privat zdravnico ( baje si po izborila da bo sčasoma  naša zdravnica v zrdavstvenem domu. Plačala sem samo prvi pregled, posvetovala sem se z njo o mirenu. no včeraj sem šla k njen v ablulanto  da mi jo je vstavila no potem vam pa povem kako se obnese. Aja to je dr. Begičeva iz Kočevja in je super super, vredna vseh pohval tega sveta. Sem se mogla mal razpisat, ker imam tako slabe izkšnje s tem Leoniščem v Lj.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kontracepcija
26.3.2008 8:00:40   
Lunc_a
V kalisti ti dajo inekcije samo če si njihova pacientka.Sicer pa reci G naj ti napiše recept.Zagotovo živi tukaj katera zraven meje in naj to jih gre iskat in pošlje po pošti

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kontracepcija
26.3.2008 18:41:28   
* Mateja *
Ok, to foro sem že slišala, da jih kupiš v tujini in ti jih tle sam vbrizgajo. sam fora je v tem, da mi nima kaj priponudit, kot pred 30 letmi, tablete al pa kondom. Čisto sem razočarana. In tlr itak ni nobene ginekologinje privat.
No in kako je z vložkom, a je res trreba uporablat dodatno zaščito?

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kontracepcija
27.3.2008 13:53:48   
smigli
Maternični vložek (verjetno misliš mireno) je 100% zaščita proti zanositvi, tako da ti ni potrebno uporabljati še česa drugega. Dodatna zaščita je mišljena v primeru, da nimaš stalnega partnerja, zaradi prenosljivih spolnih bolezni. Se pa strinjam, da si ginekologi in ostali zdravniki vzamejo O časa za obravnavo pacienta. Še sreča, da imamo danes zelo širok dostop do informacij in si tako lahko sami pomagamo.

lp

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kontracepcija
27.3.2008 14:36:16   
* Mateja *
Moja g. pravi da je treba imeti še kondom zraven!! In pol sem ji rekla da hvala lepa, na tak način imam lahko samo kondom.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kontracepcija
27.3.2008 15:02:22   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Moja g. pravi da je treba imeti še kondom zraven!! In pol sem ji rekla da hvala lepa, na tak način imam lahko samo kondom.


Joj ma kaj hodiš h gin. v Ajdovščini, ker slišim same slabe kritike ?

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kontracepcija
30.3.2008 13:22:36   
Kaliope
moja mami je imela skoraj 20 let samo mat.vložek, pa ni zanosila

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)


Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!