|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabosti
30.3.2008 15:43:18   
onur
Živjo. V petek sem imela prvi pregled pri g, vendar je nosečnost še tako nizka, da ploda ni videla, temveč samo vrečko, sem pač bolj kasno zanosila in me je naročila čez tri tedne. Ma potem od včeraj dalje, za znoret. Slabosti so se povečale. Čez cel dan mi je slabo, vendar ne bruham. Potem pa me še zvečer prime migrena in dve ure ne neha, za povrhu pa na papirju ko grem na wc opazim svetlo rjav madež med sluzjo. Hvala bogu, zaenkrat ni bilo nič, tudi danes ne, drugač bi šla k zdravniku (verjetno je blo lahko od ultrazvoka, ker mi ga je delala vaginalno al pa posledica migrene). Jutri grem delat. Svetujte kaj naj naredim, da bi slabosti ublažila, ker ne vem kako bom na nogah zdržala 8 ur, me vleče kar v posteljo. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabosti
30.3.2008 16:24:43   
Urška//
Ojla


Jaz sem v 11t, pa mi je slabo že od 5t, vsak dan non stop. za znoret, pomaga NIČ, vsaj meni ne no, sem že sprobala žvečilni gumi-fuj še hujše, pa baje ingverjev čaj pomaga-meni ne

sem pa že v 1 nosečnosti imela te težave in so trajale z bruhanjem vred do 5 mesecauser posted image

saj vem no, nič te nisem potolažla neuser posted image


_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: slabosti
30.3.2008 17:47:34   
kekec in mojca
Ugotovila sem, da je meni slabosti še poslabšal Tifol. Morda bi jemala katere druge tablete s folno kislino (centramed mami npr.).

Drugače pa, potolažit te ne morem, v prvi nosečnosti so bile slabosti prisotne do 15. tedna, sedaj pa celo do 6. meseca. user posted image Sem tudi precej bruhala in na začetku nosečnosti celo shujšala za kilo in pol.

Ko so minile te slabosti, se je pa zgaga začela oglašat. user posted image Ne vem, kaj je bilo hujše.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: slabosti
30.3.2008 17:52:47   
barbaw
Edino kar ti lahko malo olajša slabost je da po malem nekaj ješ. Meni drugo ni pomagalo. Jaz sem v službi na položaju, kjer je treba fizično delat in sem morala kljub slabostim. Sem imela zraven vrečko pripravljeno za vsak slučaj, obvezno pa v torbici žemlje, ki sem jih po malo jedla. Če mi je bilo malo slabo je šlo, drugače pa sem bila hrček. Zaradi tega se nisem redila, da te ne bo strah za to. user posted image  Usmiljenja s strani šefice pa ni bilo, ker me kljub kasnejšim drugim težavam ni hotela premestiti. To je edino kar bi ti lahko pomagalo, pa še za ingverjev čaj vem. Kje bi ga dobila ti žal ne morem pomagat, drugače pa si ga lahko skuhaš iz svežega ingverja, ki ga dobiš v bolje založenih trgovinah (v sparu sem ga videla). Malo pobrskaj po netu za ingverjevim čajem, ker ne vem kolikšno je doziranje oz. če je sploh kakšna omejitev.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: slabosti
30.3.2008 17:55:40   
ključek
sem na istem, vem kako ti je. priporočam veliko tekočine, svežega zraka, izogibaj se mastni hrani.....jej prepečenec, grisine oz. tisto kar ti paše. vem, da ti je težko, a misli na user posted image , bodi pozitivna in verjemi, da se tudi to enkrat preneha. user posted image user posted image user posted image
vse dobro!!!!!!!!!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: slabosti
30.3.2008 17:55:57   
kekec in mojca
Joj, sem se spomnila - kupila sem si ingverjeve kekse, te mi je šele bilo slaboooo!user posted image user posted image user posted image

No, ampak vidiš, danes se temu lahko smejem. Tudi ti se boš kmalu, boš videla. Zdaj pa... revica, zdrži!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: slabosti
30.3.2008 19:06:16   
onur
Upam, da bo kaj kmalu boljš. Hvala za nasvete. Sej se smejim, ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: slabosti
30.3.2008 19:07:32   
Anonimen
Jutri grem delat. Svetujte kaj naj naredim, da bi slabosti ublažila, ker ne vem kako bom na nogah zdržala 8 ur, me vleče kar v posteljo.


Ne vem, meni je bilo celo nosecnost slabo.
Se najlazje mi jo je bilo prenasat tako, da sem delala...user posted image , mi je najhitreje minilo.

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: slabosti
30.3.2008 19:09:43   
ključek


pa ti je bilo samo slabo? koliko časa pa porabiš do službe?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: slabosti
31.3.2008 8:07:51   
sayuri
Tudi pomisliti ne upam na slabosti. Mene so totalno zdelale.user posted image  Mi je bilo slabo od 5t pa vse do 16t. Cele dneve in noči. user posted image  Najhuje je bilo, ko se je v 8t začelo še bruhanje. Vse sem izbruhala, kar sem dala v usta. V začetku sem še nekako prestajala vse skupaj, ko se je pa začelo bruhanje, je bilo konec. Mene je vse tako izčrpalo, da tudi stat nisem več mogla. user posted image  Pomagala mi je šele infuzija. Jaz sem praktično skoz mogla ležat. In edino zdravilo proti slabostim je bilo spanje. SEm pa tudi svečke dobila z navodilom, da jih vzamem, ko bo res hudo. No, vzela sem samo eno - to pomeni, da se res da zdržat. user posted image

Edina stvar, ki je obstala v mojem želodcu, so bile bobi palčke. pOtrudi se, da boš čimveč pila. SAma boš morala ugotovit, kaj ti paše in kaj ne. To, da si zaspana in da te boli glava je tudi čisto normalen nosečniški znak.

Tolaži se, da vse skupaj mine. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: slabosti
31.3.2008 8:28:59   
Anonimen
Bom tut med tistimi, ki pišejo saj bo minilo. Pri meni je bilo v prvi user posted image  tako, kot piše Sayuri le s to razliko, da sem bruhala do 42 tedna, torej dneva ko sem rodila. Edino zdravilo je bilo spanje...spala sem po 18 ur na dan. Shujšala sem orng, jedla tablete proti bruhanju 3x na dan.Groza ti povem, nič ni ostalo v meni, razen breskovega kompota i Leibniz keksov. Pa piti moraš veliko. Tudi če bruhaš, da ne dehidriraš.

V drugi user posted image pa se zgodba nekako ponavlja, le v malenkost milejši obliki. Bruham še zmerom, pa sem že v 28 tednu.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: slabosti
31.3.2008 8:31:11   
Anonimen
Kombinacija slano-sladko baje zelo pomaga.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: slabosti
31.3.2008 9:03:30   
sončnica24
Jaz sem zdaj v 11. tednu mogoče en teden manj, moram počakat na NS, ker sem zgleda malce bolj pozno zanosla in mi je nonstop slabo, bruham ne samo nenormalno se mi spakuje, sicer danes že cel dan trkam na les ker je bilo včeraj in danes malce boljše, je pa res da se mi zdi da če jem te vitaminske tablete najprej sem jedla elevit, zdaj centramedMami da sem še bolj boga ampak poskušam potrpet pa mogoče na teden dveh tablet ne vzamem da pridem malo k sebi.

Je pa res da sem do petka v večini samo ležala s svetlimi izjemami da sem kam šla, sicer imam srečo da sem v hiši in sem bla kolikor je vreme dopuščalo zunaj na zraku samo čudežnega zdravila tudi jaz nimam.

Jej pa res tisto kar ti paše, jaz sem en čas krekerje slane jedla, zdaj ko samo pomislim na njih se mi želodec obrača. Tako da sem trenutno na sadju svežem in vloženem ananasu pa sladoled mi full dišiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: slabosti
31.3.2008 9:07:51   
orka
meni pa v nobeni  user posted image  prej ni bilo slabo, sedaj pa samo da se kej kuha  me popade. Boga moja family, so cele dneve na sandwichih k jest ne morm kuhat

_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: slabosti
31.3.2008 10:23:46   
*tedy*
Men je tud non stop slabo. Kakšen dan malo manj, pa mislim no zdej je pa konc, pa naslednji dan spet user posted image . Mi pa v prvi nosečnosti ni bilo nič slabo, v rugi samo par dni na morju, zdej je pa res kriza.
Mogoče so kriva leta, kaj pa vem???
Upam, da res mine kmaluuser posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?