|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški voziček Neonato trikolesnik
19.5.2011 10:40:43   
tincaaa2011
Pozdravljene!
Zaljubila sem se v otroški voziček Neonato Reverso 4Seasons, bila sem v Domžalah v prodajnem salonu, kjer si je prijazna prodajalka vzela skoraj eno uro, da mi je pokazal kaj vse voziček zmore in zna in moram povedati, da sem res navdušena. Videla sem, da se je ena debata o vozičkih Neonato razvila tudi na tem forumu, vendar nobena kaj dosti ne napiše kakšne so dejanske izkušnje? Če ga katera že ima, bi bila res hvaležna za izkušnjo iz prve roke.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški voziček Neonato trikolesnik
19.5.2011 10:53:17   
vidasedusak
Mi imamo otroški voziček Neonato Reverso in smo zelo zadovoljni. Z nami gre povsod: po mestu, v shopping in v naravo. Brez skrbi, z nakupom ne moreš zgrešiti ;) Sedaj, po treh mesecih uporabe sta meni pri tem vozički všeč 2 zadevi: vsaj 3 kg je lažji od vseh ostalih trikolesnikov zato brez problemov sama zlagam voziček in ga dvigam v avto ali po stopnicah. Druga zadeva, ki mi je zelo všeč pa so polne gume. Prijateljici se je namreč v tem času napihljiva pnevmatika že dvakrat predrla in tako je že dvakrat ostala brez vozička za cca 1 teden, mi pa samo šibamo...
Skratka, mi smo z njim: http://www.neonato.si/index.php/otroski-vozicek-reverso-4seasons-bez.html zadovoljni!


(odgovor članu tincaaa2011)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroški voziček Neonato trikolesnik
22.5.2011 16:17:02   
Rainy
Tudi midva sva si že ogledala Neonato Reverso 4seasons in me je absolutno navdušil kar se tiče teže in zložene velikosti. Imam občutek, da zasede bistveno manj prostora kot večina vozičkov, morda marela sploh ne bi bila potrebna.

Bi pa tudi jaz prosila še za mnenje glede 2 stvari, ki me begata pri tem vozičku:
1) športni del se mi zdi precej ozek ... zasledila sem že, da mamice komentirajo, da je kakšen voziček pozimi (pre)ozek za otroka v pajacu in dokler nisem videla tega vozička niti pomislila nisem, da bi bil to problem.
2) kako gre po makadamu? Malo me skrbi zaradi manjših dvojnih sprednjih koles...

Sicer sva si nagledala Tako Jumper X, ki ima res vse možno, le rahlo ogromen je v zloženem stanju, kar je pa tako problem večine vozičkov

LP

(odgovor članu vidasedusak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otroški voziček Neonato trikolesnik
15.9.2011 20:43:13   
Mpinki
Zdravo.

meni je toti voziček tudi zelo zanimljiv, pa me zanima še kakšna izkušnja z uporabo.
Otrok nam pride januarja in imam še nekaj časa za nakup pa vendar bi bila zelo hvaležna za kak post.

lp

(odgovor članu Rainy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otroški voziček Neonato trikolesnik
16.9.2011 9:01:06   
Rainy
Pri nas smo se na koncu raje odločili za drug voziček istega proizvajalca Cam Cortina X3 Evolution (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=222576). Ne uporabljamo ga še dolgo, vendar smo zaenkar super zadovoljni z enostavnostjo uporabe, lahek je in lepo vodljiv. jaz sem o njem zasledila pretežno dobre kritike in upam, da nam tudi v prihodnje ne bo delal preglavic. Zasede pa malo več prostora kot Neonato...

Trenutno je spet znižan 200€! Vmes je bila še ena akcija za 560€, redna cena pa je kar zajetna. Ko je akcija in se odločiš pa kar nič čakat ... midva sva bila tam takoj naslednji dan, pa je bilo na zalogi zelo malo barv!

LP

(odgovor članu Mpinki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




katero ime za deklico?
simonasven

Katero izmed naštetih bi izbrali?

Sanja (45%)

Sari (27%)

Stina (29%)


Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!