|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in vodene koze...........
23.6.2008 22:24:45   
ključek
user posted image user posted image user posted image  mene pa nekaj zanima...............danes sem bila v stiku z user posted image , ki ima vodene koze. da ima vodene koze, sem izvedela šele popoldne, ko so ga starši peljali k zdravniku. ali sem jih jaz že imela ali ne, ne vem, mami se pa žal tudi točno ne spomni. sicer grem jutri k zdravniku, ampak...........je imela katera podobno izkušnjo?? jaz si samo želim,da bo vse ok.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 23.6.2008 22:31:23 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in vodene koze...........
24.6.2008 10:29:04   
Jančika_
Poglej, če tule kaj najdeš:

KLIK

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečnost in vodene koze...........
24.6.2008 13:23:55   
ina82
jaz sem v isti situaciji kot ti, sem včeraj spraševala na forumu julijke ker imam takrat rok in so mi rekle če sem jih že prebolela ni panike, drugač pa je najboljše da pokličeš G oz. tak greš zdravniku in ti bo on najboljše svetoval, mislim pa da obstaja tud neka samoplačniška varianta

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nosečnost in vodene koze...........
24.6.2008 13:54:27   
pufka
Sem jes vprašala ko jih je moj mali pred kratkim tudi mel. čE ste jih prebolele je ok,ne vpliva nič na user posted image  če pa ne pa ni glih najbolše.Jes sm jihuser posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nosečnost in vodene koze...........
24.6.2008 15:37:16   
frutka_
Mene so v prvi nosečnosti testirali, ker jih nisem prebolela v tipični obliki. Virus zelo slabo prehaja preko posteljice na otroka. To pomeni, da moraš zboleti tudi ti, pa še vedno ni nujno, da bo zbolel tudi otrok. Sicer pa so vodene koze nevarne šele tik pred porodom. Ne vem točno zakaj ampak Pušenjak je veliko že pisal o tem, če boš kaj iskala na MON-u.
V glavnem ni panike!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nosečnost in vodene koze...........
24.6.2008 16:15:10   
ANA_P
Sama sem bila v podobni situaciji kot si sedaj ti. S tem da sem bila v stiku z okuženim otrokom 4 dni preden so mu izstopile VK, sama pa jih nikoli nisem imela. Glede prenašanja VK, je veliko različnih mnenj v stroki, verjemi. Sem klicala v porodnišnico, so mi povedali čisto drugo kot moj G in moja osebna zdravnica. Tri različne informacije o prenosljivosti sem imela. Najbolj pomembno pa mi je bilo to, da so mi dali vsi samo en enak odgovor, če sem se okužila in jih dobim, se lahko z njimi okuži tudi user posted image , ampak pri tej starosti sam preboli VK kar v maternici. Tako da za plod, ni nevarno v tem obdobju. Bi pa na tvojem mestu klicala še danes G ali dežurnega, ekr obstaja neka zadeva, ki ti jo še lahko dajo, če ni preteklo več kot 72 ur po stiku z okuženim otrokom. Pokliči in vprašaj, ne vem če se to lahko da nosečnicam.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?