|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugačna M in antibiotik
1.8.2008 8:25:12   
soncek_25
Dobro jutro!
Upam, da ne boste mislile, da sem čudna, ali karkoli...rabim samo nasvet, oziroma, če ima katera kakšne podobne izkušnjeuser posted image Problem sem malo opisala že v drugi temi, ampak bom vseeno ponovila.
V torek bi morala dobiti user posted image , vendar je ni bilo (vedno točna na isti dan), oziroma imam od srede do danes samo rozast izcedek in kakšno kapljico krvi, večinoma samo na papirju. Poleg tega sem v torek začela jemati amoksiklav (vnetje mehurja)...mogoče zaradi tega ni močna user posted image kot ponavadi in je samo izcedek. Danes sem sicer naredila test in je negativen. Ne vem, mogoče je vse to res posledica prevelike želje po otroku, ali pa mogoče obstaja še kaj upanja. Zanima me, če ima katera kakšno podobno izkušnjo in kako se je na koncu izšlo. Drugače res dvomim, da bi bila kljub negativnemu testu in izcedkom user posted image , ampak saj veste...

Hvala vsem za odgovore in pomoč.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 1.8.2008 13:15:51 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabim nasvet
1.8.2008 8:28:48   
Shuka
Ja, to bo po vsej verjetnosti zaradi zdravila ker, sama sem krvavela po ss in ker sem imela vnetje maternice so mi predpisali Amoksiklav in sem po 1 dnevu nehala krvaveti, tako da je zelo možno, da tudi tvoja M. ne pride zaradi zdravila do izraza.

To je moje mnenje in izkušnja.




_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rabim nasvet
5.8.2008 10:47:01   
soncek_25
Jutro!
Spet jaz...Ne vem več, kaj naj si mislim, pa tudi podobne izkušnje nisem zasledila pri nobeni. V glavnem, menstruacije ni bilo (sedaj je že 1 teden od dneva k bi se mogla prikazat), oziroma je bil tisti roza izcedek , kar sem že prej opisala. Včeraj sem kar tako naredila test z BC in je pokazal kar lepo vidno črtico in potem danes zjutraj ponovim in spet ni bilo nič...sedaj pa res ne vem kaj naj si mislim in kako je to mogoče. Najprej lepo vidna črtica, čez 1 dan spet nič (in isti test). Je to mogoče? Verjetno to pomeni, da nisemuser posted image , ker v nasprotnem primeru bi bil test skoz pozitiven.
Hvala.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Katero vodo pijete?


Katera ustekleničena voda vam je najboljša?

Radenska (11%)

Costella (17%)

Zala (13%)

Dana (10%)

Jana (4%)

pijem vodo iz pipe (46%)


Število vseh glasov: 13559

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!