|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še enkrat - lažni popadki
19.4.2005 21:05:36   
patty

Punce,
a ima katera kaj izkušenj z lažnimi popadki? Danes ponoči so se začeli na deset minut, zato sem šla prej na CTG, ki pa ni pokazal nič posebnega (čeprav me je v času merjenja kar nekajkrat zvilo). Ko pa sva bila s fantom na poti domov, me je pa čisto zvilo. Bolečina je podobna menstrualnim krčem, le da je trikrat hujša, poleg tega so se krči zdaj zgostili tudi na vsako minuto. Zanima me, koliko časa lahko to stanje traja, preden se začnejo tapravi popadki. Naj povem, da se mi je ponoči začel luščiti tudi čep.
Ponovni pregled s CTG-jem imam v četrtek, PDP pa v petek. Najbolj me je strah tega, da pravih popadkov ne bom prepoznala, ko pa me že ti tako bolijo, da se mi kar temni pred očmi.

Vesela bom vsakega odgovora.

Patty

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še enkrat - lažni popadki
19.4.2005 22:03:18   
Teni_
Mogoče pa gre vendarle za res. Se jaz ne zanesem preveč na ta butast CTG, ker meni ni risalo niti, ko sem rojevala. Samo jaz se na srečo nisem rabila obremenjevat s popadki ali so pravi ali ne, ker mi je odtekla voda.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.4.2005 8:17:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu patty)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še enkrat - lažni popadki
21.4.2005 11:19:30   
ankaa
Jaz sem obakrat imela lažne popadke prvič 3 tedne, v drugo pa dobra dva. Tudi odprla sem se že 4 cm. Najbolj hec pa je bil da so bili že na 10 min po eno uro pol pa spet cel dan nič. Ko je šlo zares mi ni bilo kaj dosti drugače glede moči krčev. Pa sem se kar naslikala v porodnišnici, kjer so mi svetovali naj se grem sprehajat, ker je CTG risal popadke, maternični vrat pa še ni povsem izginil. Ko sem prišla čez par ur nazaj sem bila nared za rodit. Meni nič kaj drugače po občutku. Ko si čez rok, je s tako situacijo včasih pametno priti malo potečnariti in če je sreča te sprejmejo. Vsaj takrat je rekla sestra v sprejemni LJ, da ne čakajo radi prav dolgo čez rok.

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




raje sin ali hcerka?
TinKkara

Raje fantek ali puncka?

puncka (28%)

fantek (12%)

vseeno (53%)

kar se nimam (7%)


Število vseh glasov: 552

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!