|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna Danes!????
25.4.2005 9:11:54   
Majči
Pozdravljene, danes ob 11.30 imam v porodnišnici NS in DHT. Ker bom imela 35 let prej, kot bom rodila, imam obe zadevi na napotnico. Zanima me, ker me je malo strah današnjih rezultatov-izvidov, koliko je še normalen procent pri nuhalni svetlini in s koliko spada bod povečanje?
Glede na to, da sem pred 4 leti rodila in takrat imela super izvid, se enostavno ne spomnim, a vem, da je takrat bilo moje razmerje ogromno ....
Prosim, če katera ve, naj mi malo obrazloži.
Hvala vam vsem, l.p.

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nuhalna Danes!????
25.4.2005 10:00:42   
Grascakinja
Ne gre za procent, ampak je tveganje izračeno v možnostih v smislu 1:3500 ali 1:7000. Večja, ko je številka za dvopičjem, manj je možnosti, da ima otroček prirojeno napako.
Paniko zaženejo pri 1:300 ali manj - takrat je NS povečana.
Držim pesti zate pa sporoči, kako je šlo! :bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nuhalna Danes!????
25.4.2005 10:05:24   
Majči
Pupa25, hvala ti za obrazložitev, zdaj mi je bolj jasno, saj se pri prvi nosečnosti pri tem rezultatu nisem nič poglabljala, ker so mi takrat že tam rekli, da je razmerje veliko in da se nimam kaj bati!
Upam, da bo tudi zdaj saj blizu prejšnemu razmerju.
Vam pa javim jutri dopoldan, ker danes ne bom uspela!

Bay in hvala

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nuhalna Danes!????
26.4.2005 11:03:33   
Majči
Včeraj je bila nuhalna za mano in mislim, da je izvid še kar vredu, tveganja ni in imela sem razmerje 1:1875. Vzeli so mi tudi kri in čez 10 dni cca dobim še izvide od tega in takrat bo slika 90% ali je kaj narobe ali ne. Če pokaže kri na ta dva hormona tveganje, me bodo napotili na amniocintezo.
Vam sporočim, ko dobim izvid! Držte mi pesti!


l.p.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?