|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krst
22.3.2009 18:43:58   
študentka Mici
Mene pa zanima kaj ste dobile za krst vašega otroka ali kaj kupite, ko greste na krst. Česa ste bile najbolj vesele in kaj vam je najbolj prav prišlo?

_____________________________

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krst
22.3.2009 19:44:45   
Detece
Ko smo šli pred kratkim na krst smo kupili malo boljši poganjalec. Kaj bomo dobili, pa še ne vemo, ker imamo krst šele v mesecu maju.

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: krst
22.3.2009 20:44:11   
gita10
meni so večinoma prinesli zapestnice in denar.tako, da imamo 10 enakih zapestnic ( pa naj si jih pretopi ko bo večji) , dobil je še okoli 500 eur se mi zdi in otroški sedež pa nekaj bonov za baby center. Jaz pa grem naslednji mesec na en krst in sem se odločila tudi za  denar( 100 eur). Vem, da ni preveč izvirno sam danes če nisi res zelo blizu družini je teško kupiti nekaj kar bi bilo res pametno in res potrebujejo. Z zlatom je pa zoprno, ker se lahko zgodi kot se je mojemo sinu pa ima 10 skoraj enakih zapestnic, ki mu jih kot malim mikoli nisem dala gor, ko bo pa velik bodo pa premajhne. Tako , da jih bo kasneje lahko dal edino pretopit za kaj večjega.  

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: krst
22.3.2009 20:53:06   
slovenka
naša je tudi večinoma dobila denar in pa od enih 100 eur bonov od BC. Denar so pa tudi dajali tam po 100 eur na družino, kar se meni zdi kar preveč user posted image Nakit se meni za dojenčke ne zdi...

_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: krst
22.3.2009 21:09:30   
gita10
ja prej se je dajal po 10 jurjev zdaj pa 100 eurov saj manj že skoraj ne moreš prinesti. problem je samo ta, da se ta dva meseca april in maj njabolj natrpana z takšnimi in podobnimi obveznostmi. Mi imamo letos 1 x krst, 2x obhajilo, 1 x birma in potem naš še čaka poleti poroka. Skoraj bo en regres šel za te "domače prireditve".

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: krst
22.3.2009 21:18:52   
birdy
Če ste si z temi ki bojo mel krst blizu jih vpraši kaj želijo!
Moja ta mala je dubla od krstne botre (sestra od mojga) varuško, smo jo šli tud skupi kupt, ta druga botra (moja sestrična) ji je kupla ruzak za nošenje otroka, isto smo šli skupi kupt (seveda sta pred tem obe vprašale kaj želiva in na koncu rekle da gremo skup). Moja mami ji je kupla zapestnico in en ful lep album, tašča neki cunj, neke bundice, pa kombinezon-vreča,... skratka tega od tašče nisva še nikol uporabila pa je že prerastla (niti ni vprašala če že mava, tko da sva mela ene par bund za isto velikost, kombinezon sva že zdavnej kupila...). Ostalo sva pa dubla denar in bone. Denar je šu na knjižico, boni smo pa zagonil za tamalo.

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: krst
22.3.2009 21:23:25   
slovenka
No, saj denar je fajn - naša ima rentno varčevanje in vse dava tam gor.

_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: krst
22.3.2009 21:55:31   
lily975
Mi smo tudi dobil od denarja, oblačil, igrač ter seveda zlato verižico z križcem -v glavnem vse uporabno.So me pa nekateri vprašali kaj naj kupijo in sem jim povedala par stvari in so se potem sami odločili.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: krst
23.3.2009 9:08:59   
ajataja
Od botrčka zlato verižico z križcem pa 100e,ostali pa kaj za oblečt pa zraven kak evro,pa trikolesnik.denarja se je nabralo 400e 

(odgovor članu lily975)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: krst
27.3.2009 20:20:09   
josephine27
od botrov zlato verižico, drugače pa največ denar ali darilne bone, nekaj za obleč.

prijateljica je zelo veliko igrač dobila mi pa nobeneuser posted image


_____________________________



(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: krst
29.3.2009 9:40:36   
študentka Mici
Jaz sem ji kupila enega ful velikega medveda, pa nekaj pleničk, čistilnih robčkov, bodijev (za malo večjo, ker zdajle vem, da ima stvari dovolj), pa še nakaj potrošnega materiala?! Ker vem, da starši niso materialisti, in so veseli vsake stvari, tudi paketa plenic, ki ga ne bo treba kupit. Saj je samo ena porodniška in očetova štipendija edini prihodek. Pa oče dela še v svoji delavnici.

_____________________________

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: krst
30.3.2009 14:42:58   
Čebel@
jaz sem mojmu nečaku bila lani botra(in očkotova sestra)in sva kupili skupaj verižico,zapestnico,križec,svečko in prtiček........me pa skrbi kaj bomo mi dobili(imamo letos krst) ker jaz bi najrajš vidla da dajo denar in ga dava na njen račun,ampak po moji strani so vsi prepričani da denar ni darilo in bo tamala ziher dobila en kup cunj(jih imam pa itak full-4 tavelike kartone)user posted image user posted image user posted image po moževi strani se bojo pa ziher denarno izprsili

pustimo se presenetituser posted image

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: krst
30.3.2009 17:54:36   
r1ta
Jaz sem mojima dvema, ki sem jima botra kupila krstno svečo, pregrinjalo, voščilnico v kompletu in verižico s križcem. Moja hči pa je dobila prav tako svečko, pregrinjalo in voščilnico, zlato verižico s križcem in oblekico za vsak dan. To je od botre. Od ostalih pa razna druga darila od oblačil, do denarja in igrač. Vsega sem bila vesela, čeprav sem bila najbolj vesela dogodka samega, ki smo ga delili z najbližjimi.

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: krst
31.3.2009 8:07:34   
barbaw
Naš je dobil superge, šparovček s takrat 5000, več se pa sploh ne spomnim.  Ni dobil veliko. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?